Starten met lopen - Koens verhaal
Hoe ik op een dag besliste terug wat aan sport te gaan doen...
Ik heb besloten van mijn lui gat op te heffen, loopschoenen aan mijn voeten te steken en terug te beginnen met sporten. Wat is nu een sport die je overal en altijd kan doen, m.a.w. een sport waarvoor je geen excuus kan bedenken om er niet aan te doen: lopen! Eén probleem: ik heb nooit graag gelopen en lig nu al een jaar of vier stil met aktieve sport... Langs de andere kant is het wel een uitdaging...

koenricour.be
    in ontwikkeling

Foto
Foto
Inhoud blog
 • I'm back!
 • Tussentijds...
 • We zijn weer opgestart
 • 2007 is gestart?
 • Lang geleden
  Zoeken in blog

  Op deze manier vehoogt u sterk het aantal bezoekers naar uw Site - schitterend en gratis
  30-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesten!
  Gisteravond nog eens kunnen gaan lopen bij de club. Ik was een kwartiertje te laat en daardoor heb ik de opwarming op mijn eentje gelopen. De training bestond uit de 15 keer 200m met 200m recuperatie. Door mijn laattijdigheid heb ik er maar 13 kunnen lopen. Dan een snelle streching en na een korte uitloop een receptie! Inderdaad, we hebben een Clublokaal! En dat moest natuurlijk gevierd worden!


  28-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch nog gelopen
  Gisteren heb ik op het laatste moment moeten afzeggen voor de clubtraining omdat ik er niet op tijd kon geraken wegens werkomstandigheden. 's Avonds laat heb ik echter nog de loopschoenen kunnen aantrekken. Het ging echter niet goed, de benen wilden niet echt mee en daarom heb ik er maar een rustig loopje van gemaakt aan een hartslag onder de 150 een 8-tal km in drie kwartier, met enkele versnellingen. Volgens mijn hartslagmeter liep ik in het begin aan 223 slagen/minuut; krijgt dat ding nu ook al kuren? Zouden de batterijen van de borstband plat zijn? (Van mijn horloge zijn ze immers net vervangen.)
  Mijn dochtertje die de laatste tijd gespaard bleef van ziekte, lijkt nu ook minder gezond te zijn: een zware verkoudheid en pijn aan haar oortjes. Ik hoop dat ze er snel weer doorkomt.
  Wat de fietskar betreft, heb ik een mooie okkazie op het net op de kop kunnen tikken in het verre Limburg aan een eerlijke prijs. We kunnen immers moeilijk zonder... Als alles goed gaat, kan mijn vader ze vandaag nog gaan halen. Leuk detail: het is knal dezelfde (ook de kleuren) als diegene die ons gestolen werd...


  27-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een week geleden
  Door omstandigheden en twee dagen met een zere keel gezeten en weinig tijd (eigenlijk is dat geen excuus) heb in nu een week niet gelopen. Het is dus al van vorige maandag geleden en daar voel ik me een beetje schuldig om. Hopelijk is er niet te veel van dat beetje conditie weggevlogen. Vanavond moet het absoluut lukken. Zaterdag is er immers de aflossingsmarathon in Terneuzen waar we met velen van ons kleine clubje ingeschreven zijn.
  Over de fietskar: Aangezien we er niet echt zonder kunnen, ben ik opnieuw een zoektocht gestart op de tweedehandssites. De prijzen die ze echter vaak nog durven vragen... Wordt vervolgd...


  23-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diefstal
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vanmorgen in de garage gekomen en moeten vasstellen dat onze fietskar gestolen is. De poort werd geforceerd. Gisterenavond stond ie er nog.
  Buiten de fietskar is er op het eerste zicht niets weg. Ik moet nog aangifte gaan doen. Nergens waren er sporen te ontdekken.
  Wie doet zoiets: een okkazie fietskar pikken (die wij voornamleijk gebruikten als regenbuggy met twee zitplaatsen om de kindjes volledig uit de regen naar school te brengen)? Overigens stonden er andere zaken in de garage die meer waard zijn.
  Ik voeg hiernaast een fotootje mocht iemand ze ergens zien (a shot in the dark).
  Van lopen is gisterenavond niets van in huis gekomen daar mijn ega vergadering had tot  22u30 en ik dus op de kindjes gepast heb.


  20-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheepsrecht

  Nog een keertje zeuren over het weer, driemaal is scheepsrecht. Na de koude, de regen, nu de wind. Vanmorgen waren ze alledrie aanwezig. Ik zal stillekesaan moeten aanvaarden dat de winter toch zijn intrede aan het voorbereiden is. Dit jaar gaat de moto vroeger op stal. Vorig jaar heb ik immers stukken gehad aan de achterroulementen door zoutindringing. Tja, ik wou dan ook persé doorrijden tot 4 januari. Begin december is nu mijn streefdatum.

  Vanavond lopen we eens niet rond het Citadelpark, maar aan de Watersportbaan. Naar jaarlijkse gewoonte is het kuipke vol met fietsplezier en wordt het park langs alle kanten belaagd door correcte en foutparkeerders en zijn er teveel obstakels. Uitwijken dus... Verandering van decor.
  Net terug. Watersportbaan is minder leuk... één toertje (5km) en de 15 keer 200m.
  18-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al beter

  Er waait een gezonde wind terug door het huis. Iedereen wordt beter. Mijn vrouwke is al heel wat beter. Michiel is nagenoeg in orde. Aron is langzamerhand op de beterhand en Anouk bleek de beste weerstand te hebben en is niet ziek geworden. Ikzelf voel me sinds gisteren terug ok en ben dus kunnen gaan trainen.Wat inlopen en de 15 keer 200m aan 48'' met 200m staprecuperatie ertussen. Daarna nog de 3 maal de 100m. In totaal met in- en uitlopen net geen 7km. Een rustige herstart dus.
  15-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ziekte ten huize Ricour

  Een tweede golf van ziekte raast door ons huis. Michiel en Aron zijn allebei niet in orde, wat voor moeizame nachten zorgt (vannacht meer op hun kamers gestaan dan in mijn bedje gelegen) en mijn vrouwke is sinds gisterenavond volledig van de kaart. Ikzelf voel me ook niet 100%, dus voorlopig is het enkel Anouk die hier stand houdt (en laten we hopen dat dat zo blijft).
  Omdat ik vandaag een vrije dag had, was er besloten dat ikzelf en de 3 kindjes naar Opa en Moeke in Limburg zouden gaan; zodat Lieve kon voorbereiden voor school (waar niet veel van terecht gekomen is door haar ziekzijn). Ook al was Michiel ziek, niets kon hem ervanaf brengen naar zijn Opa te gaan (lees: zijne God). Laat genoeg vertrokken in de voormiddag (files vermijden) om uiteindelijk 2u en een kwart later ginds toe te komen, iets wat normaal gezien een uur minder lang duurt... (Setting: terecht zeurende zieke kindjes in de auto.) Leuk toch die onverwachte files en wegenwerken in België...
  Ginds hebben ze zich geamuseerd, dus dat was snel vergeten. Gelukkig zijn we vanavond filevrij kunnen terugkeren, naar een mama die zich toch al een klein beetje beter voelde.
  Van lopen was dus vandaag geen sprake. Mocht ik de tijd gehad hebben, zou mijn belabberde lijf me dit toch niet hebben toegelaten. Ik hoop op snelle beterschap voor mijn gezinnetje, misschien vrijdagavond al terug in de loopschoenen?
  14-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht
  Kent er iemand toevallig (of niet toevallig) de titel en performer van het Afrikaanse wereldmuzieknummer tijdens de opening van canvas/marathon op de brug?


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plannen gewijzigd
  De geplande clubloop van gisteren is niet kunnen doorgaan...
  Nog net op tijd thuis geraakt om naar de training te kunnen gaan, maar mijn vrouwke voelde zich niet al te best en ze had nog heel wat voorbereidings- en verbeteringswerk voor de volgende lesdag... Plannen te wijzigen dus. De kindjesparade afgewerkt (spelen, eten, wassen, in bed leggen), opgeruimd en afgewassen en dan maar om 20u40 gaan lopen. Weer wat gefreewheeled in de verdere buurt tot ik weer niet meer wist waar ik was en dan maar op het geluid van een weg die ik vermoedde te kennen afgelopen en bingo: ik wist weer waar ik was. Via wat omwegen naar huis gelopen en in totaal 51min gelopen, ik vermoed een 9,5km aan een gemiddelde hartslag van 148.
  Vandaag een dagje rust.


  13-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de koude de regen
  Durfde ik in mijn vorige post nog te klagen over de koude, zal ik het nu doen over de regen.
  De motards die graag in de regen rijden, zijn volgens mij niet dik bezaaid. Bovenop je gewone pak nog een regenpak aandoen, waardoor je bewegingsvrijheid afneemt en je volume toeneemt, is niet prettig. Constant langs alle kanten water: regen uit de lucht en opspat van het wegdek. Combineer dit met een aandampend vizier, automobilisten die je al helemaal niet zien en het plaatje is compleet. Op je werk je pak(ken) en handschoenen laten drogen voor een grote ventilator, met als doel om dit 's avonds op de terugreis terug even nat te laten worden...
  Waarom doen we dat dan toch allemaal? Het is de enige manier om op tijd op de training te geraken...
  Over de training:
  Die gaat vanavond pas door...
  Wordt vervolgd.


  11-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning winter
  Koning winter heeft aangeklopt en zijn koude is te voelen van door de deur! Brrrrr... Gisterenmorgen toen ik met de moto naar het werk reed was het maar 2°C. Freezing! Eens je in Brussel toekomt, passeer je echter via de Leopold II-tunnel, de 'warme buik van Brussel'. Door de uitlaatgassen en de stilstaande wagens is het daar altijd lekker warm (en in de zomer een oven) om zo opgewarmd op het werk toe te komen.
  Op de training was de koude ook merkbaar aan het aantal deelnemers. We waren slechts met zijn vieren.
  Na de opwarming de 10 maal 400m gelopen. In totaal een 11-tal km gelopen en daarna vlug terug naar de warme thuishaven. Nu twee dagjes rust. Weekend!!!


  09-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leuk nevenverschijnsel
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisterenavond terug gaan trainen. Die zalige 200m's. Op het programma stonden na de opwarming de 3 maal 100m gevolgd door de 15 maal 200m aan een soepel tempo met evenveel afstand er telkens tussen aan een recuperatietempootje. De laatste 200m kan ik het nooit laten eens aan een 'bijna-voluit'-tempo te lopen. In totaal toch weer boven de 10km uitgekomen. Dit alles met benen die goed aanvoelden. 's Avonds en 's nachts echter wat last beginnen krijgen in de onderrug en dat knagende gevoel is nu nog niet verdwenen. Zou dit komen van altijd op een harde ondergrond te lopen?
  Leuke nevenverschijnselen: gisteren zeiden een paar collega's op het werk me dat ik wat afgevallen was. Inderdaad, vanmorgen op de weegschaal gaan staan en ik was eigenlijk wel blij met die 84,0kg droog aan de haak. Dat is nu 2,5kg minder dan mijn startgewicht 2 maanden geleden. Ik had het zelf ook al wel gemerkt aan mijn broeken, maar zo'n opmerking doet je eigenlijk toch wel goed! Daarenboven nog de kennis dat spieren meer wegen dan vet... enne we mogen toch hopen dat de spiertjes al wat versterkt zijn in die 2 maand.
  De goeie weg is dus ingeslagen. Ik wil graag terug naar onder de 80kg op een gezonde manier zonder daarvoor al te veel te moeten laten op eetvlak, ook al doe ik er een jaar over. Natuurlijk is het eerste doel nog altijd van een snelle 10km te kunnen lopen, eerste streefdoel ligt onder de 50', maar dat zal nog wel even duren eer dat ik daaraan geraak.
  Hiernaast een fotootje (bedankt Herman) van de jogging van vorige zondag net voor de aankomst.


  07-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe een recuperatieloopje uitlopen kan...
  Gisterenavond had ik een kort recuperatieloopje van een halfuurtje gepland aan een lage hartslag na de wedstrijd van zondag. Ik besloot echter wat te freewheelen in mijn geplande parcours en dacht de hele tijd wel te weten waar ik zat... niet dus... Met als gevolg dat het loopje van de geplande 30 minuten er eentje werd van 53 minuten... en dit met papperige benen na 20 minuten (die pap: misschien omdat ik pas om 21u40 kon gaan lopen en drie uur ervoor niet veel gegeten had?) Tijdens het lopen me toch nog kunnen motiveren om een viertal versnellingen te doen van een 100-tal m.
  Uiteindelijke gevolg: weeral te laat in bed en vanmorgen niet echt fris... Vandaag is er een rustdag gepland en morgenavond er weer ten volle tegenaan.


  06-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een seconde rapper!
  Net de uitslag nagekeken en ik blijk en seconde rapper te hebben gelopen, joepie, een seconde ervanaf! 24:32 dus


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een PR!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Gisteren mijn eerste wedstrijd gelopen en dus ook automatisch een persoonlijk record (PR). De Jogging '5 km Anja Smolders' ging de Lotto Cross Cup-wedstrijden vooraf in het provinciaal domein Puyenbroeck te Wachtebeke. De dag ervoren het verjaardagsfeestje gehad van mijn jongste zoontje Aron (op de foto) met de hele familie en wat teveel in de wijn gehangen, waardoor ik 's morgens niet veel goesting had om te gaan lopen...
  Met de moto erheen, ginds omkleden en meer dan een km verder stond de stand van de inschrijvingen, wat een paperassenwerk! Hierdoor had ik haast geen tijd meer om op te warmen, slechts 10 minuutjes. Aiai, zelfs bij een rustig opwarmtempootje schoot mijn hartslag al naar boven en voelden de benen zwaar aan. (Ik zal het maar op de lange training van vrijdag steken zeker en niet op gisteren ) Naar de startstreep, samen met een ?100-tal? deelnemers voor de 5 en de 10km samen. Nog 5 andere clubleden liepen ook mee, waarvan ik er sowieso drie ver voor mij zal moeten laten gaan. Drie, twee, een, startschot. Miljaar, die vertrekken snel, of loop ik zo traag? Hartslag dadelijk naar de 170. Oef, iemand van ons ploegje loopt ook aan mijn tempo, bedankt (en later samen over de eindmeet gelopen). Afzien, sterven vanaf de eerste meter (en natuurlijk te snel gestart), constant boven de 170 hartslag, tot uiteindelijk de eindmeet: de 5km in 24'33'', beter dan ik had durven hopen! (Ik had gezegd onder de 26' te willen lopen, maar hoopte op onder de 25') Een gemiddelde van 12,2km/u. Blij, moe... Vanavond rustig wat uitlopen, ook al voelen de beentjes goed aan...
  03-11-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantie rust?

  Zalig, enkele dagjes verlof gehad van woensdag tem vrijdag, wel een beetje gejaagd. Maandag en dinsdag waren er al vriendjes van de kindjes komen spelen en woensdag stond er eerst een bezoekje aan mijn schoonouders in Temse op het programma, daarna vandaaruit alleen doorgereden naar Limburg naar mijn ouders (150km verder) om een kast en een bed op te halen (oef, het ging net in mijn wagen), daarna dit in Gent gaan afzetten, terug naar mijn schoonouders mijn vrouwke en drie kindjes gaan oppikken om door te rijden naar Lokeren op babybezoek. 's Avonds stond er nog een loopje gepland, maar de drukke dag en het late thuiskomstuur beslisten daar anders over... Donderdag gans de voormiddag gaan warenhuizen, haastig wat gegeten, mijn jongste zoontje bij vrienden afgezet en met de twee oudste naar de bioscoop, hun eerste keer 'grote televisie': Piet Piraat en het vliegende schip en genoten dat ze hebben. Dan terug Aron gaan ophalen en 's avonds lekkere winterkost gemaakt (hazenrug en veenbesjes) en na de andere geplogenheden kwamen daar een neefje en nichtje logeren... Vandaag moest mijn vrouwke voorbereiden voor haar lesgeven en stond ik dus in voor 5 kleine mannen: van bokes smeren naar koken, naar die kast in de berging installeren, naar poep afvegen, naar ruzietjes oplossen... 's Avonds toch nog kunnen gaan lopen: 1800m opwarming, dan 6 maal de 1000m aan een soepel en snel tempo met telkens 800m rustig ertussen en nog eens 1800m uitlopen; een 12,5 km...
  Net nog wat huishoudelijk werk gedaan en al wat voorbereid voor het verjaardagsfeestje van mijn jongste zoontje Aron morgen (dit keer een twaalftal volwassenen en evenveel kindjes)...
  Zondag mijn eerste joggingsevenement/wedstrijd of hoe noem je zoiets? Vandaag beslist, samen met de club, in de voormiddag in Puyenbroek-Wachtebeke: de 5 of 10km, maar ik denk dat het de vijf wordt; want ik moet snel terug zijn omdat er in de namiddag 2 bevriende koppels met 4 kindjes komen spelen en kaasschotelen.

  Wie durft er nog beweren dat vakantie rust is? Haastige ontspanning, dat wel!
  31-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al even geleden

  't Is nu alweer even geleden dat ik nog een berichtje gepost heb, maar: druk, druk, druk.
  Even terug in de tijd.
  Vrijdagavond ben ik niet kunnen gaan lopen, aangezien we een toneelavondje gepland hadden. Twee collega's van mijn vrouwke speelden mee en ik kan je zeggen dat het de moeite waard was. Het komische stuk 'De Wandelingen der Apostelen' in regie van Rik Lievens, uitgevoerd door gezelschap
  'Krakeel' vanuit Gentbrugge.
  Een korte inhoud:
  Rome, het Vaticaan. Een licht hyperactieve Paus vindt dat het Evangelie beter zal aanslaan bij de mensheid als het aanschouwelijk voorgesteld en geactualiseerd wordt.Samen met zijn Kardinalen probeert hij het derhalve in toneelvorm te gieten. Door het perfide gekonkel van ene Santa Passavita ontaardt dit nobel, doch enigszins hilarisch streven in een machtsstrijd tussen de Paus en zijn trouwe volgeling Kardinaal Stillemans.

  Gisterenavond terug gaan lopen en het was meteen een zwaar programma: opwarming van 1800m, daarna de 10 keer 400m snel en soepel met ertussen 400m recuperatielopen, waarna nog eens 1800m uitlopen, in totaal dus 11,6km. Een pittig detail van de 400's is dat de eerste 100m tamelijk steil bergop liep. Mijn beentjes voelen vanmorgen toch enigszins moe aan.
  26-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat Minder fut
  Gisterenavond gaan lopen, maar met wat minder fut, eerst de 1800m opwarming, daarna de 12*200m soepele snelle loop (aan 54'' omdat ik wat rustiger moest lopen) met 200m recuperatie ertussen, daarna 1800m uitloop en wat streching, in totaal dus een 8,4km.
  We hebben beslist om met ons kleine clubje de aflossingsmarathon in Terneuzen op 2dec mee te lopen: één dames- en één herenploeg. Dat wordt dus mijn eerste officiële wedstrijd. Elk rondje is 1/8ste marathon, tot nu toe zijn de heren met 4, dus dat worden twee rondjes de man. Ik kijk er al naar uit! Gaat er ginds nog iemand naartoe?  23-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feestje - Marathon - Loopavond
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren het feestje van mijn kleine meid, ttz 'feestje': 15 volwassenen en 14 'kleine mannen', die zich eerst te goed hebben gedaan aan 5kg stoofvlees, 2 kg balletjes in tomatensaus, 5 kg kroketten, 4 komkommers, 15 tomaten en 2 kroppen sla, ingegoten met 7 flessen wijn, waarna 3 keer zelfgemaakte taarten, waarvan de grootste 3 kg woog... Zonder verdere woorden...
  De kinderen hebben zich enorm geamuseerd buiten en de volwassenen zakten voldaan onderuit aan de feestdis.
  Hierboven nog een fotootje van het 'feestvarkentje' in het 'verjaardagsklast-shirt' dat ze voor de gelegenheid een dagje mogen dragen.

  's Avonds was er op Canvas de tweede aflevering van 'Marathon', waarin heel wat blessureleed en één definitieve afvalster te zien waren. Eigenlijk ook niet verwonderlijk: mensen die nooit hebben gesport in één jaar tijd klaarstomen voor een marathon...

  De training van maandagvanavond: 2 km opwarming, 8 maal 400m soepel snel met 400m rustig ertussen, 2 km uitlopen en wat streching. Ik moest mijn tempo minderen van de trainer om niet met verzuring en overtraining te maken te krijgen, dus 'kalmpjes aan' aan 2' per 400m.


  21-10-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag Anouk
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisteren is mijn dochtertje, Anouk, drie jaar geworden. Al een grote meid, ttz dat ze soms zelf zegt dat ze een jongen is en inderdaad de wildheid van een jongen heeft ze wel. Poppen e.d. gaan haar volledig voorbij, als het maar ruwe spellekes zijn. Morgen is het haar groot feest met de hele familie. Vandaag komen nog, als verrassing, twee nichtjes en en neefje spelen en blijven ze ook ineens tot morgen tot het grote feest. Het keukentjevan enkele blogs geleden, ga ik vanavond na bedtijd opstellen en wegsteken achter een grote doek. Vandaag nog samen met hen een grote taart maken (en de twee andere brengt schoonmoederke morgen mee). Gisterenavond was ze zo moe van de schoolweek dat ze zelf om half zes vroeg om te mogen gaan slapen. Mama had haar nochtans gezegd dat ze een cadeautje ging krijgen als ik zou thuiskomen, maar de slaap heeft het van haar gewonnen. Ervoor moest ze naar de dokter (net op haar verjaardag dan nog wel) om een aantal wratjes te laten weglepelen.
  Vanmorgen heeft ze zelfs nog niet naar haar cadeautje gevraagd, dat geduld heeft ze zeker niet van haar mama. 
  Het lopen gisterenavond ging goed, maar was wel zwaar. We waren ook maar met twee (trainer en ik) en dan nog volgend schema: opwarming 2 km, daarna de 8 maal 400m met 400m rustig telkens ertussen. De 400's gelopen tussen 1'45'' en 1'50'', eigenlijk wat te snel, maar nu toch twee dagen rust. Daarna nog 2 km uitlopen en wat streching. In totaal dus een 10-tal km. Vanmorgen voel ik wel dat ik gelopen heb, een soort moeheid, maar toch niet stijf.
  Hierboven nog een fotootje van mijn dochter van verleden week. Zondag zal ik wat 'feestjesfotootjes' posten.  Te bezoeken!
 • Herman
 • Citadelparklopers
 • Dirk jogt
 • Ruthje loopt
 • Marathon Geert
 • Julie
 • Ton
 • Koen Vansteenkiste
 • Phillippe en zijn 42,195
 • Byrntie
  En nog links... of rechts... ;)
 • Homer

 • E-mail contact

  Persoonlijke records:
  5 km (1 wedstrijd):
  24'32''

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Archief per week
 • 16/04-22/04 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
  Nieuws VRT NWS
 • Schilde zamelt elektromateriaal in voor Rochefort na overstroming
 • Wagen brandt uit na kettingbotsing op E17 in Kruibeke, 6 andere voertuigen betrokken
 • Lijst Vlaamse probleembruggen wordt steeds langer, regering belooft 1,6 miljard euro aan investeringen
 • Burgemeester Sint-Gillis-Waas na wateroverlast: "Meer inzetten op bufferbekkens"
 • Gezocht: ontsnapte Amerikaanse zeearend die boven Landen vliegt
 • Werken Draakplaats eindelijk afgerond: “Er kunnen terug evenementen georganiseerd worden”
 • Bezetters weg uit UFO-gebouw: “Maar we keren terug als regering beloftes breekt”
 • Coronablog: Vlaanderen zet zet deze week ruim een half miljoen prikken en Frankrijk keurt "coronapas" goed
 • Volg LIVE tot 9 uur: "De ochtend" op Radio 1
 • Liveblog - Brandweer rukt duizend keer uit in regio Namen, ook wateroverlast in Londen

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!