Dag mensen, Het is vandaag een gure dag.Voor mij altijd een aanleiding om de gezeligheid thuis te bevorderen met een lekkere stoofpot. Ik maak die 's morgens zodat je die daarna alleen maar zachtjes hoeft op te warmen.Ik ben ook verzot op de geur van een stoofpot die 's morgens al staat te pruttelen. Jullie weten het mischien nog niet,mijn website www.keukengeheim.com is volledig vernieuwd.Neem eens een kijkje. Het recept:
1000
g rundstoofvlees
100
cl geuze of een ander bier
6 uien
2
sneetjes wit brood
1
takje thym
1
blaadje laurier
0.5
bosje peterselie
15
g bloem
2
eetlepels bruine suiker
1
cl azijn
2
eetlepels mosterd
50
g boter
peper
zout
De uien schillen en in ringen snijden. De peterselie spoelen.
De boter verhitten in een stoofpan. Het vlees aan alle kanten laten korsten. Het vlees uit de pan scheppen.
De uien in het braadvet bakken tot ze goudbruin zijn. Bestrooien met bloem. Nog 1 minuut laten kleuren en omroeren.
Het bier toevoegen. Blijven roeren tot het kookt.
Het vlees terug in de pan leggen met tijm, laurier, peterselie, suiker en azijn. Zout en peper toevoegen.
Het deksel op de pan leggen. Gedurende 1 uur laten sudderen.
De sneetjes brood met mosterd bestrijken. Het brood op de saus leggen. Nog 1,5 uur laten sudderen.
Hallo mensen, Tijdens het weekeinde heeft iedereen wat meer tijd.Daarom plaats ik op zaterdag altijd een recept dat wat bewerkelijker is. Deze krabcakes maak ik regelmatig op zaterdagmiddag als ik van de markt kom. Mijn dochters helpen me dan met het rollen van de cakes. Je kan dit en nog veel recepten vinden op de totaal vernieuwde www.keukengeheim.com Het recept:
Aardappel&Krab-cakes
Aantal personen :
4 pers.
Boodschappenlijst
Moeilijkheid :
++
4 stuk Aardappel
1 stuk lente-uitje
1 teentje Knoflook
100 gr krabvlees
10 gr Boter
50 gr Bloem
1 snuifje Peper
1 snuifje Zout
2 stuk Eieren
1 kopje paneermeel
1 scheutje Arachideolie
Duurtijd :
30 minuten
Afbeelding :
4 aardappelen
1 lente-uitje
1 teentje look
100 gr krabvlees
10 gr boter
50 gr bloem
peper en zout
2 eierdooiers
broodkruim of paneermeel
arachideolie
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen gaar, giet ze af en pureer ze.
hak het lente-uitje, de look en het krabvlees fijn.
Vermeng dit met de puree, boter en de bloem.
Breng op smaak met peper en zout en laat gedurende ongeveer 2 uur rusten in de koelkast.
Rol bolletjes, wentel ze in wat eigeel en paneer ze met broodkruim.
Bak de bolletjes in een hete wok of pan en serveer met een dipsausje naar keuze.
Hallo mensen, Vandaag een envoudig en snel maar zeer lekker pastarecept. Jullie opmerkingen op www.keukengeheim.com zeer nog steeds nuttig en welkom
Het recept:
Penne&Mozzarella
Aantal personen :
4 pers.
Boodschappenlijst
Moeilijkheid :
+++
16 blaadje Basilicum
1 snuifje vers gemalen peper
1 snuifje Zout
1 scheutje Olijfolie
0.25 kg kerstomaat
0.50 kg Mozzarella
0.50 kg penne
Duurtijd :
30 minuten
Afbeelding :
* 16 tal blaadjes basilicum (verse) * peper, zout, olijfolie * 0.25 kg
kerstomaten * 0.50 kg mozarella * 0.50 kg penne
Snij de kerstomaten in 2 (of in 4 als ze iets groter zijn), voeg zout
& peper (liefst van de molen)toe en overgiet met olijfolie (naar
eigen believen)...
Versnipper de (verse) basilicumblaadjes en voeg dit toe aan de tomaten.
Meng alles.
Snij de mozarella in blokjes van +/- 1 cm
Kook de pasta (liefst penne) volgens de verpakking.
BEREIDING:
Giet de pasta af en voeg het mengse van de tomaten en de mozarella er
aan toe
Als je wil kan je meer basilicum in de saus doen.Wel niet lang koken anders verliest de basilicum zijn smaak! Veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
Hallo mensen, Zoals jullie waarschijnlijk wel weten is mijn website www.keukengeheim.com helemaal vernieuwt. Er staat ook een rubriek 'dagschotels' bij.Daar krijgen jullie elke dag 2 betaalbare schotels voor elke dag aangeboden. Ik zal tijdens de week regelmatig een recept hier plaatsen
Balletjes&Witloof
Aantal personen :
4 pers.
Boodschappenlijst
Moeilijkheid :
+++
300 gr gemengd gehakt
4 stuk Witloof
8 stuk Aardappel
2 teentje Knoflook
1 snuifje Peper
1 snuifje Zout
1 snuifje Nootmuskaat
50 gr Bloem
50 gr Boter
1 takje Peterselie
Duurtijd :
60 minuten
Afbeelding :
300
gr gemengd gehakt
4 grote witloofstronken
6-8 aardappelen van gemiddelde grootte
2 teentjes knoflook
peper, zout en muskaatnoot
50 gr bloem
50 gr boter
takje peterselie
Kruid het gehakt met zout, peper en muskaatnoot. Voeg een teentje
gehakte knoflook toe aan het vlees. Maak balletjes van ongeveer 4 cm
diameter. Rol de gehaktballetjes door de bloem en laar ze bruin worden
in 20gr boter. Snijd de aardappelen in 3 à 4 stukken.
Verwijder het uiteinde en de harde kern van de witloofstronkjes. Maak
de blaadjes los. Hak het tweede teentje knoflook fijn.
Laat in een pan met een dikke bodem de rest van de boter smelten. Voeg
het witloof en de look toe en laat zachtjes kleuren. Voeg ongeveer 10
cl water. Voeg de aardappelen en de gehaktballetjes toe.
Kruid met zout en peper en laat op een zacht vuurtje sudderen gedurende
op zijn minst een uur en een kwartier. Roer regelmatig om om te
vermijden dat het gerecht aan de pan gaat kleven.
Terwijl het gerecht suddert regelmatig nakijken of er nog voldoen vocht
aanwezig is. Wanneer het gerecht klaar is moet de saus gebonden zijn.
Zet
af en toe een deksel op de pan om te vermijden dat teveel vocht
verdampt.
je kan dit gerecht ook een dag op voorhand maken,deze schotel moet
redelijk lang pruttelen maar eens op het vuur heb je er niet veel
omkijken naar.
Dit recept is voor 4 personen,verminder de hoeveelheid als je alleen
bent of vries de overschot in voor de volgende keer
Ik ben zoals steeds de hele dag paraat op www.keukengeheim.com om gratis culinair advies te geven.
Hallo mensen, Surf even naar www.keukengeheim.com om de nieuwe site te ontdekken.We hebben hem veel gebruiksvriendelijker gemaakt. Als je suggesties of opmerkingen hebt laat ze ons dan weten via de site zo kunnen we nog eventuele aanpassingen doen. Deze week is bestemd om de site online te testen. Groetjes Sam www.keukengeheim.com
Hallo mensen, Het is zover,www.keukengeheim.com is vernieuwt. Het heeft wat langer geduurd dan gepland was,dat komt omdat de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk moest worden.
We zijn deze week in de online testfase. Dat wil zeggen dat alle opmerkingen en suggesties welkom zijn. Als je een ongemak ondervind in de werking van Keukengeheim laat het ons dan aub weten. Groetjes Sam
Hallo mensen, Vandaag het recept voor een super lekkere ovenschotel.Het is een beetje werk maar het resultaat mag er zijn.Je kan de brocoli vervangen door bloemkool als je daar zin in hebt. De trouwe bezoekers van www.keukengeheim.com weten dat we de laatste tijd volop bezig zijn om de site te vernieuwen.Wel het is bijna zover.Morgen gaan we de online testfase in.Tijdens de volgende week kunnen jullie opmerkingen en suggesties doorgeven.Meer info volgt morgen. Het recept:
1 grote broccoli
*700 gr aardappelen
*500 gr gehakt( varkens-kalfs)
*100 gr geraspte kaas
*350 ml melk
*boter
*peper, zout,nootmuskaat
*ui
*teentje knoflook
*25 gr bloem
Kook de aardappelen gaar en maak met wat melk, boter, peper zout en nootmuskaat een puree.
Hak de ui en de knoflook fijn en meng met het gehakt. Bak het geheel in wat boter door steeds te omroeren.
Maak de broccoli schoon en kook deze gaar.
Maak ondertusse een witte roux, laat 25 gr boter smelten en voeg dan 25
gr bloem toe, blijven roeren met de garde tot je een glad mengsel
bekomt, voeg dan 250 ml melk toe. Ook wat nootmuskaat voor de smaak.
Voeg de uitgelekte broccoli bij de saus.
Neem een ovenschotel en leg er de puree in, daar boven het gehakt en dan de broccoli met saus.
Strooi wat geraspte kaas over het geheel en plaats deze in een
voorverwarmde oven op 180 graden. De schotel is klaar wanneer de kaas
gesmolten is.
Hallo mensen, Vandaag het recept voor een zondag klassieker bij mij thuis.Gehaktballen die net even anders zijn. Makkelijk te maken en de ingredienten vind je ook op zondag.
Meng het gehakt met het ei, de helft van de oregano,
de chapelure, cayenne, de helft van de look, peper & zout -, en de
helft van de ui, maak er balletjes van.
Zet een pot op het vuur met wat olijfolie en stoof de
ui en de look zachtjes aan, doe er de rode wijn bij, laat 1 min. koken,
doe er de tomaten bij, de rest van de oregano en peper & zout, laat
een paar min; koken , zet het vuur lager en doe de balletjes bij de
saus, zet een deksel op de pot en laat 1 uur zachtjes pruttelen op een
heel laag vuur.
Kruid met peper & zout. Serveer met pasta met parmezaan
Hallo mensen, Aangezien het paasvakantie en weekeinde is veronderstel ik dat iedereen wat meer tijd heeft om te koken. Vandaar het recept voor scones.Vers gebakken scones op een regenachtige zater of zondag vind ik het einde. Het recept:
350 gram zelfrijzend bakmeel
1 ei
1,5 decilter melk of karnemelk
100 gram roomboter
75 gram rozijnen
zout
een roomijsschep of 2 eetlepels
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius (voor
gas- en elektrische oven) of 225 graden Celsius voor een hetelucht oven.
Vet de bakplaat in met een klein beetje boter of leg er een stuk bakpapier op
Was de rozijnen even onder koud stromend water
Deeg
Smelt de boter in een pan op een klein(!) vuur.
Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel, een beetje zout en de gesmolten boter.
Mix de (karne)melk en het ei in een aparte kom.
Meng ongeveer 3/4 van het ei/melk-mengsel met het meelmengsel en mix dit goed.
Voeg de rozijnen toe
Kneed het mengsel met de hand tot een samenhangend deeg.
Maak met de ijsbolletjestang of twee lepels kleine deegballen.
Leg de deegballen op de bakplaat en druk ze een beetje plat.
Bestrijk de deegballen met de rest van het ei/melk-mengsel.
Hallo mensen, Het is paasvakantie,het regent, de kinderen zijn thuis en die vervelen zich.Perfect moment om deze cake te maken.Er komt geen oven aan te pas en is makkelijk te maken. Het recept: 1 pak lange vingers 10 eetlepels cacaopoeder 4 lepels suiker 100 gram zachte boter recht bakblik
Meng de boter met de suiker en de cacao. Verkruimel de langevingers
en meng dit met de cacaoboter. Stop dan alles in het bakblik en laat
het ongeveer een uur koud worden in de koelkast.
Snij de cake in plakjes en smullen maar!
Als je nog vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com gaan waar ik de hele dag gratis online kookadvies geef.
Hallo mensen, Vandaag wou ik eens het recept geven voor witte choco(chocopasta). Mijn kinderen zijn er dol op,je moet er wel een beetje mee oppassen,dit is wel een dikmaker.Maar af en toe jezelf verwennen mag wel. Het recept: 500gr witte chocolade
200ml zonnebloemolie
500gr boter
Bereiding:
- Breek de chocolade in kleine gelijke stukjes en smelt deze op een licht vuur of au bain marie
- De boter in kleine stukjes in een kom verdelen en deze dan zacht en luchtig
kloppen met de mixer
- Voel met je pink om de temperatuur van de chocolade te meten
- De chocolade mag niet warmer zijn dan je lichaamstemperatuur
- Roer regelmatig in de chocolade om een gelijkmatige warmte te hebben
- Giet de gesmolten chocolade in een dunne(!) op de zachte boter terwijl je verder blijft kloppen
- Op het laatste de zonnebloemolie voorzichtig(!) toevoegen om de choco zacht te kunnen
houden in de koelkast
- Mix nog één maal goed door
- Laat een nacht opstijven in de koelkast
- De chocopasta kan je 3 a 4 weken bewaren in de koelkast Als je nog vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com gaan,daar geef ik gratis kookadvies. Veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
Hallo mensen, Vandaag het recept voor kip met witloof.Op het eerste gezicht lijkt dit recept veel werk maar in realiteit is het niet zo. Je hebt gewoon een paar handelingen te doen,voor de rest heb je er geen omkijken naar.Op een zacht vuur laten garen en af en toe met de saus bedruipen,meer is er niet aan. Het recept:
1kg witloof
25gr boter
50cl slagroom
bloem
1 braadkip
sap van 1 citroen Kruid de kip met peper en zout(ook binnenin)en haal ze door de bloem.
Laat de boter smelten in een stoofpot en braad de kip langs alle kanten bruin.
Leg het deksel op de pan en laat nog 45 minuten op een zacht(!)garen.
Snijd het witloof fijn en schik het rond de kip. Laat verder bakken.
Voeg na 15 minuten de room toe, breng aan de kook en laat dan zachtjes verder pruttelen.
Breng op smaak en ga na of de kip gaar is.
Net voor het opdienen het citroensap toevoegen in de pot,roer even om en dien op. Als je nog vragen hebt kan je even naar www.keukengeheim.com surfen,daar geef ik de hele dag online kookadvies. Veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
De echte Boulets(gehaktballen) Liegeoise op Keukengeheim
Hallo mensen, Vandaag het recept voor een echte Belgische klassieker,de Luikse gehaktballen.Een topper!
Voor 4 personen - 500 g varkens-rundgehakt - 1/2 gehakte sjalot - 100 g
brood geweekt in melk - zout, peper en muskaatnoot - 1 soeplepel
gehakte peterselie - 1 ei - 50 g room-boter - 1 soeplepel fijne suiker
- 2 soeplepels azijn - 200 g fijngehakte ui - tijm, laurier en
marjolein - 2 koffielepels Luikse siroop - 40 krenten.
Meng het gehakt met de gehakte sjalot, het brood, de peterselie, het
ei, het zout, de peper en de muskaatnoot en maak 8 balletjes.
Warm de roomboter
op en laat de balletjes aan beide zijden kleuren. Neem ze uit de pan en
leg ze op een bord. Blussen met de azijn en de suiker, de helft laten
verdampen en de ui, de tijm, de laurier en de marjolein toevoegen.
Plaats de balletjes
op een bedje van ui en voeg er water aan toe tot op halve hoogte.
Gedurende 20 minuten afgedekt laten garen.
De balletjes uit de pan nemen en ze op een bord leggen met de helft van de uien, de saus mixen en door een zeef gieten.
Voeg er de Luikse siroop en de krenten aan toe, breng op smaak met de
kruiden en leg opnieuw de balletjes in de saus. Opwarmen alvorens op te
dienen.
Voor vragen over dit of een ander recept kan je de hele dag terecht op www.keukengeheim.com
Hallo mensen, Ik kan me voorstellen dat er veel mensen zijn die vandaag niet veel zin hebben om uitgebreid te koken. Daarom het recept voor een Italiaanse omelet.Snel klaar en lekker.Geef er slaatje bij en je hebt goed gegeten.je kan ook de restjes van afgelopen weekeinde in de frittata verwerken. Als je vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com gaan,daar geef ik de hele dag kookadvies. Het recept:
4 aardappelen
1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden
1 el boter
4 à 6 eieren
2 el peterselie
peper en zout
Bereidingswijze:
Kook de aardappelen halfgaar in de schil (± 10 minuten)
Laat ze afkoelen, schil ze en snij in blokjes.
Bak de ui in een grote diepe pan in de boter.
Voeg, als ze glazig zijn, de aardappelen toe en laat ze 5 minuten meebakken.
Schep af en toe voorzichtig om.
Kluts de eieren met de peterselie en breng op smaak met peper en zout.
Giet over de aardappelen en laat op een zacht vuurtje gaar worden.
Als je niet houdt van een 'blubberige' bovenkant, zet de pan dan even onder de grill ( zorg dat de steel hittebestendig is ! )
Hallo mensen, Eerst en vooral een vrolijk pasen aan iedereen. Ik moet vandaag koken voor 30 mensen dus ik zal het kort houden. Vandaag het recept voor rijstpap. Eerst 2 belangrijke tips tegen aanbranden. Wrijf de bodem van de pot in met boter of olie Doe er de suiker pas bij als de rijst gaar is.
- 1L volle melk
- 1 kopje dessertrijst (125 gram) -2 zakjes safraandraadjes
- 8 klontjes suiker
Doe de melk en de rijst in een grote kookpot en breng
al roerend aan de kook. Laat 15 minuutjes zachtjes pruttelen
met het deksel net niet volledig gesloten.
Neem het deksel van de pot en voeg de saffraan toe.
Laat het geheel onder regelmatig roeren goed doorkoken zonder deksel totdat
de rijstpap dik begint te worden. (Meestal een 10tal minuutjes).
Doe er de suiker bij Let er goed op dat de rijstpap niet begint aan te bakken aan de bodem van de kookpot.
Schep de rijstpap in kommetjes en laat afkoelen.
Serveren met lichtbruine suiker. Als je de rijstpap laat afkoelen en je mengt er opgeklopte room onder krijg je Riz Condé
Ga even naar www.keukengeheim.com als je nog culinair advies wil,het is volledig gratis. Veel kookplezier! Sam
Hallo mensen, Morgen is het Pasen en de traditie in de lage landen wil dat er dan lamsvlees gegeten wordt Vandaag het recept voor lamsbout in zoutkorst,de meesten onder
juliie denken dat het heel moeilijk is om dit zalige gerecht maken maar
als je het recept volgt is er niets moeilijk aan.
Hier gaan we.De kruiden beschermen het vlees tegen het zout.
Bereiding
Laat de bout ontbenen door je slager,meng het grof zeezout met de bloem,voeg 1 ei en het water toe en de tym.
Rol het deeg uit,als je geen deegrol hebt kan dat met een fles water
Smeer het vlees in met het andere losgeklopte ei en bedek met de gehakte kruiden.
Pak de lamsbout in met het deeg.
Bak het vlees in een voorverwarmde oven op 180°C
gedurende 90 minuten Haal het vlees uit de oven en laat 20 min. rusten.
Snij het vlees in schijven en dien op met de groenten die eerst een beetje gekookt zijn en daarna in olijfolie aangestoofd.
Je kan ook fijngehakte knoflook onder de kruiden mengen.
Nu is de lamsbout rosé,als je het vlees meer gebakken wil kan je
hem 5 a 10 min.langer in de oven laten staan.De oven moet minstens 30
min.worden voorverwarmdt
Als jullie nog vragen hebben ben ik voor gratis advies beschikbaar van 8 tot 22 uur op www.keukengeheim.com
Hallo mensen, Omdat het bijna Pasen is geef ik vandaag het recept voor een taart die veel in Italie wordt gegeten rond deze periode.Ricotta is een smeuige kaas die je tegenwoordig in bijna alle supermarkten vind.Als vervanging kan je ook kwark(volle platte kaas) gebruiken. Zoals steeds kan je terecht op www.keukengeheim.com voor alle vragen over dit of andere recepten. Het recept:
300 gr ricotta
300gr suiker
1 eidooier
4 eetlepels melk
75gr bloem
1 eetlepel geraspte citroenschil
3 theelepels bakpoeder
3 eiwitten
20 gr boter
4 eetlepels poedersuiker
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Klop de ricotta met behulp van een handmixer luchtig.
Voeg beetje bij beetje de suiker toe.
Klop vervolgens de eidooier en de melk door het mengsel.
Voeg daarna de gezeefde bloem en de gerapte citroenschil toe.
Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het cakebeslag.
Stort het beslag in een met boter ingesmeerde cakevorm.
Bak de cake in ongeveer 45 minuten gaar in de oven.
Controleer met een houten satéprikker of met mes of het deeg in het midden gaar is.Als je de prikker in de taart steekt en er blijft iets aan hangen is de taart nog niet klaar
Hallo iedereen, Zondag is het pasen,de traditie wil dat er dan lamsvlees op tafel komt.Daarom hier enkele technische richtlijnen voor het bereiden van een goede lamsbout
De richtlijnen voor het braden van lamsbout met been zijn de volgende:
Verwarm de oven minimum 30 min.voor op 220 °
Begin op 220° te braden,na 1/4 uur kan je de oven lager zetten tot 200°
Schep elke 10 min. wat braadvocht over de bout,zo krijgt hij meer smaak en droogt niet uit.
Laat
de bout minimum 20 min. rusten na het braden zo ontspannen de vezels en
loopt het vocht er niet uit bij het aansnijden.Doe gewoon een stuk
aluminiumfolie over de schaal
Als de lamsbout te vlug te bruin
wordt kan je een stuk aluminiumfolie over de bout leggen zo gaart hij
verder maar verbrandt niet
Rosé gebakken > 15 min. per 1/2 kg + 20 min extra voor de hele bout A point > 18 min.per 1/2 kg + 20 min. Biencuit > 23 min per 1/2 kg + 20 min.
Je
kan ook lamsbout zonder been gebruiken,dan moet je een paar minuten
braadtijd aftrekken per 1/2 kg.Lamsbout zonder been is vlugger klaar.
Draai de lamsbout 1 keer om na een half uur zo krijgt de andere kant ook een korstje
1 lamsbout
van 2 kg met been
1/2 citroen
2 teentjes knoflook
1 eetlepel olijfolie
4 takjes rozemarijn, verse
1 koffielepel grof zeezout
& zwarte peper
Meng de fijngehakte knoflook,de gehakte rozemarijn,het grof zeezout,het citroensap,de olifolie en de zwarte peper
Wrijf de bout goed in met dit mengsel,laat de bout zo een 1/2 uur staan voor je hem in de oven zet
Zo
mensen,dit was het voor vandaag.Als jullie vragen hebben kan je terecht
op mijn website www.keukengeheim.com waar ik je online verder help. Prettige dag Sam
Hallo mensen, Vandaag het recept voor een Franse klassieker op algemene aanvraag.Eigenlijk is dit gerecht de Franse tegenhanger van Stoofvlees. Je kan deze stoofpot makkelijk de dag ervoor maken of zelfs invriezen Het recept:
De uitjes en de knoflook schillen. De champignons reinigen. Het spek
in reepjes snijden. Het rundvlees verdelen in blokjes van 3 centimeter.
De boterin een braadpan verhitten en het spek fruiten met de uitjes en de knoflook.
Uit de pan halen wanneer alles mooi gekleurd is en het rundvlees
aanbraden in dezelfde braadjus. Kruiden met zout en peper, bestuiven
met bloem, mooi laten bruinkleuren en dan overgieten met de bouillonen
de wijn. De tijm, de marjolein en de laurier bijvoegen en met het
deksel op de pan aan de kook brengen en ongeveer 2 uur laten sudderen.
Nu en dan het schuim verwijderen.
Op ongeveer 5 minuten voor het einde van de kooktijd de in boter
gefruite champignons, het spek en de uitjes toevoegen. Op smaak brengen
met zout en peper.
De peterselie spoelen, laten uitdruipen en niet al te fijn hakken en erover strooien Veel kookplezier,als je vragen hebt over dit of een ander recept kan je even naar www.keukengeheim.com surfen.Daar geef ik gratis culinair advies. Groetjes Sam www.keukengeheim.com
Ik ben Sam Khaldi
Ik ben een man en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is chef-kok/webmaster www.keukengeheim.com.
Ik ben geboren op 05/03/1959 en ben nu dus 66 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken nog steeds,internet,lezen,reizen,mijn dochters.
Na 32 jaar als kok nog alle dagen gedreven met eten bezig
E-mail mij
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek