Keukengeheim

Welkom op keukengeheim



Mijn favorieten
  • Culinair advies
  • Wijnadvies
  • Asian Food
  • lens online
  • BMP kookboeken
  • Culinaire Ambiance

  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Inhoud blog
  • Signeersessie op de Boekenbeurs
  • Morgen signeren op de boekenbeurs
  • Zondag signeer ik op de Boekenbeurs in Antwerpen.
  • Het nieuwe Keukengeheim boek is nu te koop!
  • Culinaire Ambiance op Keukengeheim

    Archief per maand
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 09-2005


    Zoeken met Google



    Gratis Online Kookadvies op www.keukengeheim.com
    Koken moet Leuk zijn!
    14-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het eerste Keukengeheim boek nu te koop!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo mensen,
    Vanaf nu is mijn eerste boek te koop,een beetje reclame maken voor mezelf mag wel eens nietwaar.
    Dit boek behandelt 15 vissoorten die je makkelijk in de supermarkt of vishandelaar kan kopen.
    Je krijgt massa's praktische tips,wijntips,groententips en saustips bij elke vissoort.
    Te koop bij FNAC en De Standaardboekhandel voor 12.50 eu.
    Volgende maand verschijnt mijn boek over vlees en in het najaar het boek over schaal&schelpdieren.

    14-07-2008, 07:45 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Santo op keukengeheim
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hallo mensen,

    Vino Santo of Vin Santo (letterlijk heilige wijn vanwege het vroeger gebruik als miswijn) is een Toscaanse dessertwijn die wordt gemaakt van ingedroogde druiven. Meestal worden de druiven Trebbiano Toscana en Chianti Malvasiavoor deze wijn gebruikt. De druiven worden op een goed geventileerde plaats onder het dak of op stromatten gedroogd. Het sap wordt geperst en met most van de vorige oogst in kleine vaatjes gedaan. Daarna laat men de wijn enkele jaren rijpen. Tegenwoordig wordt door grote wijnbedrijven ook op industriële wijze, dus niet volgens dit oude ambachtelijke procedé, vin santo geproduceerd. De ambachtelijke vin santo wordt door kenners echter hoger geapprecieerd.

    De gebieden waar Vin Santo wordt geproduceerd worden beschermd met de aanduiding Denominazione di Origine Controllata (DOC).

    Vin Santo wordt in Toscane geregeld tezamen met cantuccini(koekjes)als dessert geserveerd.

    Veel kookplezier!

    ps: jullie kunnen de hele dag terecht op www.keukengeheim.com voor gratis kookadvies.

    06-07-2008, 13:45 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Sam Khaldi
    Ik ben een man en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is chef-kok/webmaster www.keukengeheim.com.
    Ik ben geboren op 05/03/1959 en ben nu dus 66 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken nog steeds,internet,lezen,reizen,mijn dochters.
    Na 32 jaar als kok nog alle dagen gedreven met eten bezig

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • keukengeheim
  • kurkdroog
  • wok&tandoor
  • lens online
  • BMP kookboeken
  • Culinaire Ambiance


  • Zoeken in blog



    View Sam Khaldi's profile on LinkedIn


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs