Keukengeheim

Welkom op keukengeheim



Mijn favorieten
  • Culinair advies
  • Wijnadvies
  • Asian Food
  • lens online
  • BMP kookboeken
  • Culinaire Ambiance

  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     

    Inhoud blog
  • Signeersessie op de Boekenbeurs
  • Morgen signeren op de boekenbeurs
  • Zondag signeer ik op de Boekenbeurs in Antwerpen.
  • Het nieuwe Keukengeheim boek is nu te koop!
  • Culinaire Ambiance op Keukengeheim

    Archief per maand
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 09-2005


    Zoeken met Google



    Gratis Online Kookadvies op www.keukengeheim.com
    Koken moet Leuk zijn!
    30-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag signeer ik op de Boekenbeurs in Antwerpen.
    Julli zijn allemaal van harte welkom op de signeersessie van mijn boeken op Zondag 2 november van 14 tot 16 uur in de stand van BMP.
    Vriendelijke groet
    Sam Khaldi
    www.keukengeheim.com




    30-10-2008, 10:40 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    19-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe Keukengeheim boek is nu te koop!

    Het nieuwe Keukengeheim boek is nu te koop!


    Hallo mensen,
    Mijn nieuwe kookboek ligt in de winkels en ik ben er blij mee.
    Keukengeheim - vlees
    Tips en advies over vlees
    De flamboyante chef Sam Khaldi is niet onder één koksmuts te vangen.Na een schitterende carrière in verschillende toprestaurants heeft hij de échte keuken vaarwel gezegd en voor zichzelf een nieuwe culinaire wereld gecreëerd op www.keukengeheim.com. Vanuit deze virtuele omgeving formuleert hij de meest uiteenlopende kooktips en gastronomische adviezen.

    Honderden tips en weetjes die Sam de voorbije jaren verwoordde op zijn website, aangevuld met zijn rijke culinaire kennis, bundelde Sam in dit boekje, reeds het tweede uit de reeks. Hij bespreekt de belangrijkste bereidingswijzen voor vlees, en bij de 4 meest verkochte soorten geeft hij leuke ideeën voor lekker en gemakkelijk koken.

    De boekjes zijn praktisch in gebruik en voorzien van een harde kaft die zelfs de meest wilde keukenavonturen overleeft.

    ! In dezelfde reeks verscheen eerder dit jaar Keukengeheim - Tips en advies over vis. ISBN 978 90 5720 297 1

    ! Verdere deeltjes in voorbereiding

    www.keukengeheim.com

    19-10-2008, 09:02 geschreven door Sam  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    Foto

    Over mijzelf
    Ik ben Sam Khaldi
    Ik ben een man en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is chef-kok/webmaster www.keukengeheim.com.
    Ik ben geboren op 05/03/1959 en ben nu dus 66 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: koken nog steeds,internet,lezen,reizen,mijn dochters.
    Na 32 jaar als kok nog alle dagen gedreven met eten bezig

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • keukengeheim
  • kurkdroog
  • wok&tandoor
  • lens online
  • BMP kookboeken
  • Culinaire Ambiance


  • Zoeken in blog



    View Sam Khaldi's profile on LinkedIn


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs