 Hallo mensen, Mijn nieuwe kookboek ligt in de winkels en ik ben er blij mee.
Keukengeheim - vlees Tips en advies over vlees
De flamboyante chef Sam Khaldi is niet onder één koksmuts te vangen.Na
een schitterende carrière in verschillende toprestaurants heeft hij de
échte keuken vaarwel gezegd en voor zichzelf een nieuwe culinaire
wereld gecreëerd op www.keukengeheim.com. Vanuit deze virtuele omgeving
formuleert hij de meest uiteenlopende kooktips en gastronomische
adviezen.
Honderden tips en weetjes die Sam de voorbije jaren
verwoordde op zijn website, aangevuld met zijn rijke culinaire kennis,
bundelde Sam in dit boekje, reeds het tweede uit de reeks. Hij
bespreekt de belangrijkste bereidingswijzen voor vlees, en bij de 4
meest verkochte soorten geeft hij leuke ideeën voor lekker en
gemakkelijk koken.
De boekjes zijn praktisch in gebruik en voorzien van een harde kaft die zelfs de meest wilde keukenavonturen overleeft. ! In dezelfde reeks verscheen eerder dit jaar Keukengeheim - Tips en advies over vis. ISBN 978 90 5720 297 1 ! Verdere deeltjes in voorbereiding
www.keukengeheim.com
19-10-2008, 09:02 geschreven door Sam 
|