Inhoud blog
  • KURSAAL OOSTENDE
  • KURSAAL OOSTENDE
  • ERETEKENS IN MIDDELKERKE
  • Middelkerke op Radio Noordzee
  • Halooween in NIEUWPOORT
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Magazine DE BOAREBREKER - Gastronomie & Toerisme

    04-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZONDHEID IN HET GLAS

    GEZONDHEID IN HET GLAS

     

    ALCOHOLVRIJDE COCKTAILS

    IN DE VLASS IN MIDDELKERKE

     

     

    Onder het motto “We geven februari extra schwung!” inspireert sommelier Kenzo Lauwereins uit restaurant De VLASS, zich – na drie succesrijke jaren – ook dit jaar in alcoholvrije cocktails om de liefhebbers een energieke beleving te geven. Zijn enthousiasme gaf hem het idee om deze gezonde lijn door te trekken tijdens deze moeilijke en barre tijden.

    AMBACHTELIJK

    Kenzo legt uit: “Het zijn allemaal smaken die naar iets fris, puur en ambachtelijk kunnen leiden. Uiteraard zonder alcohol. De cocktails zijn ambachtelijk, vervaardigd naar eigen creatie, zonder extra toevoegingen van suiker. Er zijn twee verschillende smaakpatronen: bloedsinaas – wortel – karamel en of lychee – appel – basilicum. Steeds in flesjes van 259 ml aan de prijs van 6 euro per flesje.”

     

    Gezien momenteel de restaurants nog niet toegankelijk zijn, blijft Kenzo Lauwereins niet bij de pakken zitten. Hij levert deze in huis gemaakte alcoholvrije cocktail graag aan huis in Middelkerke en zijn deelgemeenten.

     

    Kenzo Lauwereins

    Sommelier restaurant Vlass

    Leopoldlaan  246

    8430 Middelkerke

    059 30 18 37

    Info@vlass.be

    0497 40 89 81

    www.vlass.be

    www.bloggen.be/sommelierkenzo

     

     

     





    04-02-2021 om 09:53 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN KOKSIJDE

    Take Away in KOKSIJDE

     

    Restaurant DE HUIFKAR

     

    Stel zelf je menu samen voor

    Valentijn

     

     

    Al decennia lang is restaurant DE HUIFKAR een rots in de branding in de Westhoek en een baken als het om betaalbare topgastronomie gaat.

    Met Sint-Valentijn pakt men niet direct uit met een specifiek menu, maar laat men de lekkerbek de kans om zijn Valentijnmenu zelf vast te stellen.

     

    Hierbij een ruime keus van smaakvolle gerechten vooraf te bestellen en afhalen.

     

     

    Hapjes

    Glaasje met gerookte paling en merikswortel – 2 euro

    Soesje  met mousse van foie gras  – 2,50 euro

    Oesters  – 2,50 euro per stuk

    Voorgerechten

    Tomatensoep met balletjes – 4,50 euro / liter

    Vissoep met rouille en korstjes – 9 euro

    Huisgemaakte Garnaalkroket – 4 euro per stuk

    2 gebakken garnaalkroketten met citroen en gefruite peterselie – 10 euro

    Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto – 14 euro

    1/2 kreeft 'Belle Vue' – 20 euro

    1/2 kreeft gebakken met citroenboter – 20 euro

    6 gegratineerde oesters –  21 euro

    Hoofdgerechten

    Koninginnehapje met rijst  – 15 euro

    Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen – 26 euro

    Gepocheerde tong met Parijse champignons en prei – 27 euro

    Bouillabaisse met rouille en korstjes – 27 euro

    Bouillabaiisse royal met 1/2 kreeft – 39 euro

    In bladerdeeg gebakken varkenshaasje met seizoensgroentjes voor 2 personen – 48 euro

    1/1 kreeft Belle Vue  - 40 euro

    1/1 kreeft in de oven gebakken met citroenboter – 40 euro

    Zeevruchtenschotel vanaf 2 personen – 47 euro per persoon

    Voor de kinderen

    Gehaktballetjes met tomatensaus en puree aardappelen – 13 euro

    Nagerechten

    Nougatijs met frambozencoulis    7 euro

    Tarte tatin met vanillesaus  7 euro

    Dranken

    Picon van het huis – 20 euro / liter

     

    BESTELLEN

     

    Bestellen kan via info@dehuifkar.be of 0475 34 20 97

    Alle gerechtjes worden koud meegegeven met duidelijke opwarminstructies.

    Afhaal op 12,13, 14  februari  van 11:30 tot 12:30 en van 18:00 tot 19:30 u.

     

    Restaurant DE HUIFKAR

    Koninklijke baan 142

    KOKSIJDE

    0475 34 20 97

     

     

     

     

     





    02-02-2021 om 16:19 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY & VALENTIJN AAN ZEE IN MIDDELKERKE


     

      MIDDELKERKE

     

                R A M B L A S

     

    Diner – Drinks - Tapas

     

     

    Valentijn menu :  55 euro

     

    *****************************************

    Vrijdag 12 febr . -   Zaterdag  13 febr.  -  Zondag 14 febr.

    Bestellen tot en met Donderdag 11 febr.

    *****************************************

    Zacht gemarineerde Zalm, Dille ,

    Roze Pepers , limoncello , Zure Room

     

     

     

    Grietfilet, Verse Spinazie , Tomaat , Witte wijnsaus

     

     

     

    Supreme van Parelhoen, Groene kool met spekreepjes,

    Gratin aardappelen , sausje van Dragon

     

     

     

    Valentijns hartje , Krokante Sablé,

    Frambozenmousse , Chocolade

     

     

     

    TAKE AWAY

     

    Vrijdag 12 febr. –  Zaterdag 13 febr. –  Zondag 14 febr.

    Vrijdag 19 febr. –  Zaterdag 20 febr. –  Zondag 21 febr.

     

    Bestellen 1 dag op Voorhand

     

    *****************************************************************

     

     

    Voorgerechten :

    ****************

     

    * Bouillabaisse                                                               12 euro

    * Gemarineerde Zalm, Dille, Roze Pepers,

            Limoncello en Zure Room                                     15 euro

    * Gerookte Paling met Ganzelever                                17 euro

    * ½ Kreeft Bellevue per 2 personen                p.p.         20 euro

     

     

    Hoofdgerechten :

    *****************

     

    * Ribbetjes , Sla, Aardappel in de schil , 2 sausjes       20 euro

    * Ragout van Hert , Krieltjes, Appel ,Witloof                  24 euro

    * Kreeft Bellevue ( 5oo gr )                                            38 euro

    * Op z’n Vel gebakken Zeebaars, Krieltjes en

            Ratatouille van Groentjes                                      24 euro               

    * Bouillabaisse                                                               22 euro

     

     

    Dessert :

    *********

    * Tiramisu met Speculoos                                              6 euro

     

     

     

     

    RAMBLAS

     

    Stefan Vander Espt & Katrien Vandemoortele

    Oostendelaan 24

    8430 Middelkerke

     

    059 30 42 94

    info@ramblasmiddelkerke.be

    www.ramblasmiddelkerke.be

     

     

     





    02-02-2021 om 09:22 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN AAN ZEE - IN WESTENDE


    VALENTIJN IN WESTENDE-BAD

     

    Liefde is samen TAKE AWAYEN in

     

    HOTEL St-LAUREINS WESTENDE

    Restaurant BISTRO GUIDO

     

    Geen trek om de koken met Sint-Valentijn ? Geliefden vinden hierbij zeker de weg naar Hotel St-Laureins met Guido Bogaert aan het fornuis in restaurant BISTRO GUIDO. Het huis zorgt voor heerlijke liefdesschotels waarbij de gerechten – volgens afspraak – aan huis kunnen worden geleverd in alle deelgemeenten van Middelkerke en buur Nieuwpoort. Dat alles op

     

    12 – 13 en 14 februari 2021

     

    SINT-LAUREINS VALENTINE

     

    Salade Folle – ganzenlever – graved lax – avocado

    Skrei (LIEFDEVIS) – zeekraal – Noilly Prat

    Valentijnsnoepje – Bladerdeeg – frambozenmousse

    45 euro per persoon

    Graag drie dagen vooraf bestellen.

     

     

    OOOOOOOOOOOOOOOO

     

     

    IEDERE DAG AFHAALGERECHTEN

     

    En er is nog meer te genieten in Hotel St-Laureins en restaurant Bistro GUIDO:

    ° Paling van de Chef – tomaat – dragon – room

    ° Konijn met donker Kasteelbier

    ° Stoofpotje van varkenswangetjes

    ° Haantje in rode wijn

    ° Kreeft op diverse wijzen

    ° aan te vullen met wortelpuree – aardappelgratin – rijst – witlofsalade en nog veel meer.

    Elke dag af te halen tussen 11 en 13 u en tussen 16.30 en 18 u.  (niet op woensdag)

    Graag bestellen tot één dag vooraf: 0477 84 27 67

     

    Meer info:

    Hotel Sint Laureins

    Restaurant Bistro Guido

    Strandlaan 12

    8434  Westende-Bad

    Info@st-laureins.com

    www.st-laureins.com

    0477 84 27 67

     

     







    01-02-2021 om 15:03 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GASTRONOMIE AAN ZEE IN MIDDELKERKE


    VLASS @ HOME

     

    Zaterdag  6 FEBRUARI

     

     

    4 gangendiner

     (incl foccaciabrood)

     

    Voorgerecht

    CARPACCIO VAN ZEEDUIVEL – RODE BIET – GEITENKAAS – APPEL

     

    Tussengerecht

    PALING – KNOLSELDER – STERANIJS – NOEDELS VAN ERYNGI

     

    Hoofdgerecht

    TARBOT – PREI – GAMASIO – BURGER VAN COUSCOUS

     

    Dessert

    YOGHURT – FRAMBOOS – RODE BIET

     

    Upgrade Vlassbox

     

    Belgian Caviar 25 euro pp

    ½ l huisgedraaide vanille 15 euro

    Fles champagne Grand Cru 45  euro

    Wijnbox geselecteerd door sommelier Kenzo : 80 euro (3 flessen)

    Out of the box : 65 euro ( 3 flessen)

     

     

    Prijs : 70 euro pp inclusief begeleidende handleiding

     

     

    Aftellen naar zaterdag !

    Het aantal menu’s is beperkt – dus bestel voor vrijdag 12 u.

    AFHALEN TUSSEN 15 U EN 17U30

    Via info@vlass.be of tel 059301837

    Bestel online:  https://www.tablefever.com/nl/catering-kiezen/vlass/9Zjv9

     

     

     

    EN BEKIJK ALVAST OOK ONS

    VALENTIJNMENU

    OP WWW.VLASS.BE

    ZIE OOK VERDER OP DEZE BLOGG

     

     

     

    Restaurant  V L A S S

    Puur Gastronomie

     

    Leopoldlaan 246

    8430 Middelkerke

    059 30 18 37

     





    01-02-2021 om 14:29 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN SINT-PIETERS-KAPELLE


    TAKE AWAY IN SINT-PIETERS-KAPELLE

     

    Uitgebreid TAPA’s MENU

    in

    Restaurant KAPELLE

     

    Restaurant KAPELLE pakt op 12 – 13 en 14 februari uit met een uitgelezen en uitgebreid TAPA’s MENU

     

    Bruschetta’s

    Huisgemaakte geitenkaas, tapenade, tomaat, koreander, gerookte zalm en zure room

    Aardappelflan – gepekelde wijting

    Takati van hert

    Langoustines – citroen – kruidentapenade

    Skrei – verse pasta – dragonsaus

    Pluma – schorseneren – rode paprika

    Javanais van framboos – amandelbiscuit

    Verrassing van het Huis

     

    60 euro per persoon

     

    Bestellen: ten laatste op maandag 8 februari 2021 via 0476 69 43 12 of restaurant.kapelle@gmail.com

    Afhalen tussen 11 en 13 u. of 17 en 19 u.

    Levering: tussen 16 en 19 u.

     

    Restaurant KAPELLE

    Evelyn Vandermeersch

    Diksmuidestraat 68

    8433 Sint-Pieters-Kapellz

    0476 69 43 12

     

     

    oooooooo





    01-02-2021 om 10:04 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY & VALENTIJN IN MIDDELKERKE


    Traiteurdienst & Valentijn

     in

    Restaurant LA TEMPETE

    Middelkerke

     

    Zij die het begrepen hebben op al dat lekkers dat uit de zee en de polders komt, kunnen hun hartje ophalen met wat Chef Bruno en gastvrouw Martine op tafel zetten in de periode rond Sint-Valentijn.

    Van vrijdag 5 tot en met zondag 28 februari is er de keuze tussen twee succulente menu’s, telkens vanaf 2 personen.

     

    VALENTIJNSMENU

     

    Drie hapjes met flesje Cava – 25cl

    -       

    Sint-Jacobsnootjes met prei en witloof – saus Nouilly Prat

    of

    Langoustinestaartjes in de over met verse tuinkruiden

    -       

    Bisque van garnalen

    -       

    Skrei op bedje van spinazie, Nantaissaus, peterselieaardappeltjes

    of

    Mechelse koekoek, groentenlasagne, stroaardappels

    -       

    Citroentaartje of Chocolademousse

     

    60 euro per persoon

     

     

    KREEFTMENU

     

    Drie hapjes met fles Cava – 0,25 cl

    Halve kreeft op zijn mooist met sausjes

    Bisque van garnalen

    Halve kreeft met fijne kruiden in de oven

    Citroentaartje of Chocolademousse

     

    65 euro per persoon

     

    Telkens DAAGS vooraf te bestellen op 0475 64 17 28

     

    Doorlopende traiteurdienst

    Uitgebreide info op

     www.latempete.be

    Ten laatste voor 10 u. te bestellen op

    0475 64 17 28

     

     

    Restaurant La Tempête

    Paul de Smet de Naeyerstraat 21

    8430 MIDDELKERKE

    0475 64 17 28






    28-01-2021 om 15:09 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN WESTENDE


    Take away in WESTENDE-Bad

     

    vier SINT-VALENTIJN met

     

    Bar du Soleil

     

     

    12 – 13 en 14 februari 2021

     

     

    Cupido maakt zich in de gezellige BAR DU SOLEIL aan de Priorijlaan 34 in Westende-Bad klaar om de geliefden culinair te verwennen. David & Annick pakken er immers uit met een smaakvolle

     

     

    VALENTIJNDSBOX

     

     

    Assortiment hapjes warm en koud (5)

    ---

    Paprikasoep

    ---

    Varkenshaasje/risotto met champignons

     

    of

     

    Lamsragoût/gebakken - krielaardappelen

     

     

    of

     

    Gebakken zalmfilet/risotto met groentjes

    ---

    Chocolademousse

     

     

    Box voor 2 personen

     

    70 euro  (= 35 euro per persoon)

     

     

    Graag bestellen vóór 10 februari op 059 – 30 09 54

    of

    Via Facebook / Bar du Soleil

    of

    Mailen naar: 

     

    Bar.du.soleil@telenet.be

     

     

    BAR DU SOLEIL

    Priorijlaan 34

    Westende-Bad

    059 30 09 54





    28-01-2021 om 13:51 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN NIEUWPOORT

    TAKE AWAY in NIEUWPOORT

     

    BRASSERIE   ’ t  PONTON

     

    Naast een uitgebreide keuze aan TAKE AWAY gerechten pakt Brasserie ’t Ponton van 12 tot en met 21 februari  uit met een succulent

     

    VALENTIJNSMENU

     

    Broccolivelouté met warm gerookte zalm

    In huis gemarineerde gamba’s – fris slaatje

     

    Skrei met jus van garnalen – prei –kruidenpuree

    Of

    Varkenswangetjes me Orval – witlofsalade – krielaardappelen

     

    Moelleux au chocolat met rode vruchten

     

    50 euro per persoon.

     

    Bubbels: Blanc de Blanc – Belgisch topproduct – 100% Chardonnay: 23 euro

     

    Wijnen met een Belgisch verhaal: Mas de la doux Languedoc in wit – rood of rosé: 19 euro

     

    BRASSERIE ’t PONTON

    Havenstraat  1  - Nieuwpoort

    058 62 68 72

    info@tponton.be

    www.tponton.be

     

     





    27-01-2021 om 16:38 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN NIEUWPOORT


    TAKE AWAY IN NIEUWPOORT

     

    BISTRO DU PORT

     

    VALENTIJNMENU

     

    Naast de doorlopende TAKE AWAY gerechten pakt Chef Christophe en zijn team uit met een niet te versmaden

     

    VALENTIJNMENU

    te genieten op 12 – 13 – 14 – 15 februari

     

    Duo van hapjes van het Huis

    Huisgemarineerde zalm – wasabi – komkommer – tomaat

    Gegrilde inktvis – provincaalse groentjes – huisgemaakte pasta

    Papillotte van love fish Skrei op Nieuwpoortse wijzen

    Chocolade dessert met rood fruit

     

    Bestellen via 058 – 24 12 44 of www.bistroduport.be

     

     

     

    59 euro per persoon

     

     

    BISTRO DU PORT

    Kaai 8 – Nieuwpoort

    info@bistroduport.be

    www.bistroduport.be

    058 24 12 44

     

     





    27-01-2021 om 16:01 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN KOKSIJDE

    TAKE AWAY  in KOKSIJDE

     

    GENIETEN MET JE GELIEFDE OP VALENTIJNTJE

     

    Restaurant DE KELLE

     

    Met CUPIDO aan tafel

     

    Lekkerbekken en geliefden weten het: Valentijn vier je niet alleen. Meer nog, Valentijn vier je met je geliefde aan tafel. Nu het voorlopig nog niet kan in je vertrouwd restaurant zet restaurant DE KELLE haar beste beentje voor en tovert een liefdevol feestmaal voor je klaar. Af te halen en thuis te genieten.

     

    VALENTIJN MENU

    12 – 13 – 14 – 15 februari

     

    Overheerlijk voorspel met ongekende geneugten

    St-Jacobsoester – langoustine – Belgian cavia

     

    Vurige explosieve nacht

    Tong – kreeft – op matras van hopscheuten

     

    Een wilde date

    Tarbot – groene asperges – risotto met bospaddestoelen

     

    Het ultieme orgasme vol passie

    Framboos – coconut – yoghurt

     

    120 euro voor 2 personen

     

     

    Graag vooraf gestellen via tel. 058 51 18 55 of via info@dekelle.be

     

    PS: elk weekend is er steevast een uitgelezen Weekendmenu – alle info: Facebook

     

     

    Restaurant DE KELLE

    Tjörven Thierry Cornelis

     

    Zeelaan 265 – Koksijde

    058 51 18 55

    Info@dekelle.be

    www.dekelle.be

     







    27-01-2021 om 15:19 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN NIEUWPOORT


    TAKE AWAY

     

    Ristorante da Claudio

     

    La vera cucina Italiana aan de kust

     

     

    Op zoek naar een authentieke Italiaanse keuken aan de kust? Ristorante da Claudio is het antwoord op uw vraag.

    Ook in deze barre corona-tijden kan je genieten van deze topkeuken. De formules TAKE AWAY zullen u zeker in de smaak vallen.

    Er is een ruime keuze aan topgerechten. Neem al vast een kijkje op www.ristorantedaclaudio.be

     

    En dan is er uiteraard het

    San Valentino Menu

    Op minstens 6 uren voorhand bestellen. Betalen bij ophalen.

     

    Menu

    - Groententaartje met groenten en krokante guanciale

     

    - Tris van bruschetta di mare Rode gamba’s uit Mazaro del Vallo, sardines, Sint-jacobsvruchten

     

    - Spaghetto alla chitarra, geel tomaten uit Vesuvius, langoustines, bottarga

     

    - Gegrilde Zeeduivel, citrussaus, schorseneren, aardappelpuree

    of

    - Varkenswangetjes, amaronewijn saus, Polenta, gecarameliseerde ajuin

     

    - Koude sabayon, rode vruchten, crumble

    Prijs van de menu met fles Prosecco

    100 euro 2 personen.

     

     

     

    Ristorante da CLAUDIO

    Marktstraat 19 – Nieuwpoort – 058 24 33 74





    27-01-2021 om 10:31 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY MIDDELKERKE

    TAKE AWAY – MIDDELKERKE

     

     

    VLASS – PUUR VOOR VRIENDEN

     

    VLASS @ HOME – 30 JANUARI

     

     

     

     

    Aftellen naar zaterdag ! Heb jij je keuze al gemaakt ?

    Het aantal menu’s is beperkt dus bestel snel voor vrijdag 12 u.

     

    AFHALEN TUSSEN 15 U EN 17U30

     

    Via info@vlass.be of tel 059301837

    Bestel online:

    https://www.tablefever.com/nl/catering-kiezen/vlass/9Zjv9

     

    4 gangendiner (incl foccaciabrood)

    Prijs : 70 euro per persoon –  inclusief begeleidende handleiding

     

    Voorgerecht

    TARTAAR VAN KALF, ZURE ROOM – HARINGKVIAAR

     

    Tussengerecht

    NOORDZEETONG, AARDPEER – BALSAMICO - TAPIOCA

     

    Hoofdgerecht

    HOEVEKIP UIT LEFFINGE, MAIS – ZWARTE SESAM - POLENTA

     

    Dessert

    CHOCOLADE, KOFFIE - PASTINAAK

     

    Upgrade Vlassbox

     

    Belgian Caviar 25 euro per persoon

    ½ l huisgedraaide vanille 15 euro

    Fles champagne Grand Cru 45  euro

    Wijnbox geselecteerd door sommelier Kenzo : 80 euro (3 flessen)

    Out of the box : 65 euro ( 3 flessen)

     

    EN BEKIJK ALVAST ONZE VALENTIJNMENU OP

    WWW.VLASS.BE

    WANT DE BOXEN ZIJN BEPERKT

     

     

    Team VLASS

     

     





    27-01-2021 om 09:54 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HORECA NIEUWS

    MIDDELKERKE

     

    CASTELEYN HORECAMATERIAAL

    IN HET NIEUW

     

     

    BVBA G. Casteleyn, nauwelijks twee jaar te vinden op de Ambachtelijke Zone in Middelkerke – na 100 jaar te zijn gevestigd in Leffinge – maakte van de corona-periode gebruik om de kantoren en tentoonstellingsruimten in een nieuw kleedje te steken.

     

    Zaakvoerder Geert Casteleyn: “Sinds november zit de Horeca op slot. Gevolg: veel kalmer in de zaak. Dan maar gebruik gemaakt van wat kleine verbouwingen en opfriswerkjes, een laagje verf en wat nieuwe kantoormeubeltjes. Wat bleek: niets daarvan. Eega Nancy zag het ietsje anders. We vlogen er met de grote middels in: alles eruit. Nieuwe ontvangstbalie, nieuwe ingang techniekers met vergaderruimte, vijf nieuwe burerau’s, nieuwe vergaderzaal met tv-conferenties buitenland, archiefruimte enz. Voeg daarbij nieuwe vloeren en je weet meteen dat onze kantoorruimte er straks totaal anders zal uitzien.”

    CASTELEYN HORECAMATERIAAL

    En dit is lang nog niet alles. In de hitte van de werkzaamheden haalt men per ongeluk een stuk van de gevel naar beneden. Geert Casteleyn: “Met het gevolg dat we meteen een complete nieuwe lichtreclame nodig hadden. Nu Gianni (4de generatie Casteleyn) sinds al ruim een jaar de zaak mee uittekent, lieten we G. Casteleyn voor de geschiedenis en maakten we er Casteleyn Horecamateriaal van. We maken ons sterk dat we klaar zijn met de werken wanneer de Horeca de deuren weer mag openen, wellicht maart.”

    OPENING MET PROMO’S

    Het is duidelijk, Casteleyn Horecamateriaal, gaat er straks in een nieuw kleedje hard tegen aan. Al meer dan een eeuw staat deze firma ten dienste van de Horeca en zorgt voor topservice. De verbouwingswerken zullen niet ongemerkt doorgaan. Geert Casteleyn: “We pakken niet alleen uit met een opening, maar steunen de Horeca met allerhande zeer interessante promo’s en doen verder met liefde wat we graag doen: klaar staan voor de Horeca !

     

    Tijdens de verbouwingen blijft de servicelijn 059 30 00 15 of 0472 93 40 07 ter beschikking voor herstellingen en bestellingen. Na de werken is de winkel toegankelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 u. tot 16 uur.

     

     

    CASTELEYN HORECAMATERIAAL

    Biezenstraat 2 – 8430 Middelkerke

    059 30 00 15

    www.casteleyngeert.be

    info@casteleyngeert.be

     

    Foto:  Nancy Depuydt – Geert en Gianni Casteleyn





    27-01-2021 om 09:36 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie aan de Kust

    N I E U W P O O R T

     

     

    Restaurant DE ROOS

     

    ’t KOFFIEHUISJE – De BLAUWE VOGEL

     

    OMA’S   IJS

     

    SLAAN DE HANDEN IN MEKAAR

     

     

    Onder het motto Geniet van onze Specialiteiten pakken deze drie Nieuwpoortse topzaken uit met een gezamenlijke

     

     

    TAKE AWAY FORMULE

     

     

    Met het oog op VALENTIJN pakt men uit met een uitgelezen formule waarbij niet alleen een MENU, maar tegelijk alle ingrediënten afzonderlijk kunnen besteld worden.

     

     

    ’t KOFFIEHUISJE – DE BLAUWE VOGEL

     

    ° Valentijnsbox d’Amour

    ° Pannenkoekenbox

    ° Ontbijtformules

    ° Kaasplanken

    ° Hartenwafels

    ° Piepbox – Koekoekbox – Familiefruitbox ….

     

    Meer info: www.koffiehuisjedbv.be

    Kaai 18 A – Nieuwpoort – 0495 60 22 99

     

     

    RESTAURANT DE ROOS

     

    ° Garnaalsoep – dagsoep – vissoep

    ° Garnaal- en kaaskroketten

    ° Scampi – vispannetje – gamba’s

    ° Kabeljauw – diverse palingbereidingen

    ° Ribbetjes

    ° Bouillabaisse ……

     

    Meer info: www.restaurantderoos.be

    Kaai 14 – Nieuwpoort – 058 233 143

     

     

    OMA’s IJS

     

    ° Ambachtelijk schepijs

    ° Valentijnsijstaart

    ° NIEUW: IJstapa’s & Toppings

    ° Brusselse en Luikse wafels

    ° Pannenkoeken & Desserts

    ° Warme & koude dranken

     

    Meer info: www.omas-ijs.be

    Pieter Deswartelaan 17 – Nieuwpoort – 0474 54 24 87

     

    Indien gewenst, thuisafleveringen in Nieuwpoort, Oostduinkerke, Middelkerke, Gistel en Oudenburg.

     

     

     

    Georges Keters

     

     

     

     








    26-01-2021 om 15:41 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CASINO MIDDELKERKE WORDT PAREL AAN DE KUST

    NIEUW CASINO MIDDELKERKE KRIJGT VORM

     

    Burgemeester Jean-Marie Dedecker

    “Tophotel en topgastronomie met zicht op zee”

     

     

     

    Na de ondertekening van de overeenkomst voor de uitbating van het nieuwe casino door het gemeentebestuur Middelkerke en de NV Belcasinos, maakt burgemeester Jean-Marie Dedecker en zijn bestuur hard werk de andere uitbatingen. Zo staan een hotel en restaurant hoog op de agenda, terwijl de evenementen in eigen beheer worden ingevuld.

     

    De Middelkerkse burgervader is formeel: “Nu de speelzaaluitbating rond is maken we werk van het hotel en het restaurant. Ook de uitbating van de evenementenzaal wordt ingevuld. We zetten een prachtgebouw op een toplocatie neer. We hebben een sterke partner voor de speelzaal. De andere faciliteiten moeten dus ook state of the art zijn. Ons gebouwconcept laat meerdere uitbatingen onder één dak toe. Dus ik hoop dat we meerdere topspelers uit de horeca aantrekken, zodat die volle bak op hun core business kunnen inzetten. Ik ga er geen doekjes om winden: we gaan voor een toprestaurant en een tophotel.”

    STERRENCOMBINATIE

    “In het voorjaar schrijven we twee nieuwe concessieleidraden uit: één voor het restaurant en één voor het hotel. We herhalen dus ons beproefde aanbestedingsrecept: na een selectieprocedure, kiezen we waardevolle kandidaten die uiteindelijk aan de gunningprocedure kunnen deelnemen.” Burgemeester Jean-Marie Dedecker is ervan overtuigd dat Middelkerke en het casinogebouw voldoende ingrediënten bieden voor een sterrencombinatie: “Ik ben er zeker van: het casinogebouw wordt het kloppend hart van onze gemeente en daar horen topgastronomie en -hospality gewoon bij. Kijk naar Vicky Geunes. Die behaalde vorige week een derde Michelinster voor zijn restaurant Zilte in het MAS in Antwerpen. Een topchef op een toplocatie met in hetzelfde gebouw een tophotel? Dat zou toch perfect in ons casinogebouw kunnen? ”

    ZELF EVENEMENTENZAAL UITBATEN

    In de marge van de invulling van de twee toplocaties hotel en restaurant, hakt het gemeentebestuur meteen de knoop door wat betreft de evenementenzaal in het casinogebouw.

    Schepen voor Toerisme en Evenementen Tom Dedecker wil lessen uit het verleden trekken: “Middelkerke is een evenementengemeente bij uitstek. Voor een stuk dankzij externe organisatoren, maar ook dankzij onze eigen diensten. We zijn ervan overtuigd dat een eigen beheer van de evenementenhal de beste optie is. Een scenario zoals bij het vorige casino willen we absoluut vermijden. De Baccarazaal werd niet goed onderhouden en dat voelde je in het ganse gebouw. Externe organisatoren zullen van harte welkom zijn. Het casinogebouw moet evenementen met nationale uitstraling kunnen verwelkomen, maar de evenementenhal zal ook een toplocatie voor onze eigen evenementen worden. Denk maar aan het Champagneweekend: een evenement met die traditie en uitstraling moet in ons nieuwe casinogebouw doorgaan.”

     

    Foto’s: Bouwteam Nautilus, Luc Cassiman en Georges Keters

     

    Casino

    Burgemeester Jean-Marie Dedecker

    Topgastronomie

    Schepen Toerisme & Evenementen Tom Dedecker

    Champagneweekend Middelkerke











    21-01-2021 om 16:28 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEUW CASINO MIDDELKERKE - NIEUWE PAREL AAN ZEE GROEIT

    Nieuw Casino Middelkerke krijgt vorm

     

    NV BELCASINOS is uitbater van de speelzaal

     

     

    De uitvoering van de bouw van het nieuwe Casino in Middelkerke krijgt stilaan vorm. Zopas werd de langdurige concessieovereenkomst ondertekend. Intussen wordt druk gewerkt aan de  plannen voor de andere uitbatingen in het nieuwe casino.

    Vorige week sloten het gemeentebestuur Middelkerke en Belcasinos NV de definitieve overeenkomst voor de uitbating van de speelzaal af. De overeenkomst werd in november al goedgekeurd, maar door een procedure bij de Raad van State bleef de ondertekening op zich wachten. “Er was inderdaad een andere mededinger die een procedure ‘uiterst dringende noodzakelijkheid’ voor de Raad van State opstartte. Dat is een beroepsmogelijkheid bij zo’n aanbesteding. De Raad van State verwierp trouwens dat verzoek en stelde dat de procedure correct verliep”, verklaart burgemeester Jean-Marie Dedecker.

    Slagader voor gezonde financiering

    Belcasinos krijgt het recht om de toekomstige speelzaal voor 30 jaar uit te baten. Die lange looptijd biedt Belcasinos een lang en stabiel uitbatingperspectief. “Ze moeten dus niet bang zijn om te investeren. Daarnaast kregen we ook de garantie dat het huidige casinopersoneel in de nieuwe speelzaal kan blijven werken.“  Burgemeester Jean-Marie Dedecker is resoluut: “De deal met Belcasinos is de financiële slagader voor het complete casinoproject. Dankzij de concessievergoeding van 2,5 miljoen euro per jaar zijn de bouw- en onderhoudskosten voor het casinogebouw helemaal gedekt.”

     

     

     

    Foto’s: Bouwteam Nautilus

     

    ooooooooOOOOOOOOOOOOOOoooooooooo





    21-01-2021 om 10:27 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Werken nieuwe ZEEDIJK in WESTENDE gestart

     

     

    Burgemeester Jean-Marie Dedecker:

    “#mkpromenade wordt de motor van de renaissance van Westende-Bad.”

     

     

    Op maandag 18 januari zijn de eerste werkzaamheden voor de realisatie van de nieuwe zeedijk van Westende opgestart. De aanleg van de eerste grasdijkzone is de eerste fase in dit sleutelproject van het Middelkerkse beleidsplan en het Masterplan Kustverdediging van het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK). Op 30 juni 2023 zal de volledige Westendse zeedijk getransformeerd zijn in #mkpromenade: een beschermende, zonovergoten en groene promenade in een toeristische topregio.

     

    GRASDIJKZONE

    De realisatie van #mkpromenade verloopt in drie fasen. Tot 30 juni 2021 is de zone tussen de Oceaanlaan en de Noordzeelaan aan de beurt. Daar komt de eerste grasdijkzone: het strand krijgt een ander profiel en een helmgraszone. Daarnaast legt de aannemer nieuwe wandelpaden op het strand aan en verdwijnt het sanitaire blok aan de Flandrialaan. “Tussen nu en begin maart vinden de werken vooral op het strand plaats”, zegt schepen voor openbare werken Dirk De Poortere. “We verwachten weinig impact. Begin maart start aannemer Stadsbader met de renovatie van de eigenlijke zeedijk, zowel bovenbouw en riolering. Die werken zijn natuurlijk iets ingrijpender, maar zoals altijd trachten we de impact tot een absoluut minimum te beperken, zeker op de zeedijk. Voor het zomerverlof 2021 moet deze fase klaar zijn.”

    AANTREKKELIJKE PROMENADE

    Het project moet van de zeedijk een veilige, toegankelijke en aantrekkelijke promenade maken. Hoofdontwerper Philip Moyersoen legt nog eens uit hoe dat gebeurt: “De grasdijk moet storende effecten van extreme weersomstandigheden beter beheersen. Het nieuwe strandprofiel en de helmgraszones kunnen opwaaiend zand en een onstuimige zee op natuurlijke wijze opvangen. Bijkomend pluspunt: de groene zone geeft het strand een mooie natuurlijke uitstraling, zonder tekort te doen aan de strenge eisen die MDK oplegt rond kustveiligheid. Die grasdijk wordt echter niet overal aangelegd. “Neen dat klopt”, vervolgt Philip. “In de toeristische centrumzone, tussen de Noordzeelaan en het Rauschenbergplein bouwen we een golfdempende uitbouw (GDU). Dat is een zeedijk in twee niveaus. De bestaande zeedijk krijgt er naast een nieuwe bovenlaag een lagere verdieping bij die de kracht uit eventuele zware golfslag weghaalt. Maar de GDU wordt ook een extra wandeldijk, dicht op het strand en sneller in de zon. De derde projectzone wordt dan weer een grasdijk”, besluit Philip. Het ontwerp van de nieuwe zeedijk creëert daarnaast meer vrije ruimte en meer zonuren. Ook voor de horecaterrassen. Comfortabele, mooie dienstgebouwtjes en meer toegangspaden naar het strand verhogen de belevingswaarde.

    MASTERPLAN KUSTVEILIGHEID

    Het plan voor #mkpromenade is niet alleen ingegeven door de sterke innovatienood die in Westende heerst. “Voor ons agentschap is de bescherming van de kust en het hinterland tegen stormvloeden prioritair,” vertelt projectingenieur Niels Vanmassenhove (MDK). “Net als op andere plaatsen langs de kust werken we hier samen met de gemeente om er ook een esthetisch mooi geheel van te maken. #mkpromenade zal Westende optimaal beschermen tegen stormvloeden. Het innovatieve karakter zit in de aanleg van de grasdijk volgens het duin-voor-dijk principe. Net zoals een klassieke stormmuur die de kustzone beschermt tegen overstromingen, maar dan met oog voor groen én met een recreatieve meerwaarde.”

    WESTENDE WEER PAREL VAN DE KUST

    Voor burgemeester Jean-Marie Dedecker is #mkpromenade een absoluut sleutelproject in het Middelkerkse beleidsplan. “De nieuwe zeedijk moet Westende niet alleen beter beschermen bij zwaar weer, het moet de gezellige badplaats een nieuwe toeristische en economische impuls geven. Ik hoorde dat de economische activiteit in Nederlandse badsteden met gelijkaardige projecten snel groeit. Ik hoop voor een gelijkaardig scenario hier in Westende. Weet ook dat we hier al ferme inspanningen doen om de kwaliteit van de woningen op te krikken, het veiligheidsgevoel te verhogen en degelijke handelaars aan te trekken. De nieuwe zeedijk moet al die processen helpen. Geloof me: Westende-Bad wordt weer een stralende parel aan de kust.”

    FASERING VAN DE WERKEN

    Iedere projectfase loopt tussen september en juni van het daaropvolgende kalenderjaar. De tweede fase, tussen de Noordzeelaan en het Rauschenbergplein, start in september 2021 en zal waarschijnlijk nog een stukje tot in de derde fase doorlopen. De derde en laatste fase duurt van september 2022 tot 30 juni 2023 en transformeert de zeedijk tussen het Rauschenbergplein en het Grand Hotel Bellevue in de tweede grasdijkzone.

    “In de zomermaanden wordt niet gewerkt”, stelt schepen De Poortere. “Onze aannemers zullen de fases zo fijn mogelijk afwerken zodat de normale, zomerse dijkactiviteiten niet in het gedrang komen. Akkoord, in de komende drie lentes ga je nog veel werfactiviteit zien, maar daar moeten we met zijn allen door. Geen lekkere omelet zonder het ei te breken.”

    Het staat als een paal boven water dat de werken het zomerverlof niet zullen hinderen: “Samen met de aannemers beperken we impact van de werken op het dagelijkse leven. In de zomermaanden liggen de werken stil”, besluit schepen voor Openbare Werken Dirk De Poortere.

    GEMEENTE INVESTEERT 15 MILJOEN EURO

    Is dat niet enorm duur zo’n zeedijk renoveren? Stijn Gussé en Jurgen De Meyere volgen voor de gemeente Middelkerke dit project dagelijks op en bewaken ook het projectbudget. “Mocht je de zeedijk op ‘traditionele’ wijze renoveren zou je 70% meer budget nodig hebben dan nu. Niet alleen de bouwaanpak is duurzaam, dat is het budget ook”, zegt Stijn. “Uiteraard blijft het een aanzienlijke kost: de gemeente Middelkerke investeert hier rond de 15 miljoen euro, maar we krijgen ook steun van het Interreg 2 seas – mers - zeeën – SARCC project van de Europese Unie en het agentschap voor Maritieme Dienstverlening en Kust dat instaat voor het aspect kustveiligheid”, vult Jurgen De Meyere.

    VOLG DE WERKEN OP DE VOET

    Burgemeester Jean-Marie Dedecker besluit met een oproep: “Onze projectcommunicatie is al voor een groot stuk uitgestippeld. Geregistreerde inwoners, handelaars en geïnteresseerden krijgen nu al up-to-date informatie via de speciale, digitale nieuwsbrief. Onze dienst preventie zal hier de komende jaren heel wat bewonersbrieven ronddelen en uiteraard treden we actief in contact met de inwoners, tweedeverblijvers en handelaars. We weten dat de informatienood bij dergelijke projecten heel groot is, daarom doe ik een warme oproep om ons meteen te contacteren bij opmerkingen of vragen. Maar vooral: registreer je voor de digitale nieuwsbrief. Zo ben je op de beste manier mee met dit prachtproject.”

     

     

    HOE REGISTREREN

    De inschrijfmodule bevindt zich op de website www.middelkerke.be/promenade. Daar lees je ook alle informatie over het project, een overzicht van de bewonersbrieven en een reeks ‘veel gestelde vragen’.

    Wie een specifieke vraag heeft, kan die mailen naar promenade@middelkerke.be

     

     

    HOE DAN OOK, WESTENDE WORDT MEER DAN OOIT DE ONBETWISTBARE

    PAREL VAN DE KUST

     

     

    Foto’s: SARCC – Europese Unie / MOP Urban Design en Gemeente Middelkerke

     

    °°°°°°°°°°°°°°°°







    18-01-2021 om 15:20 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GASTRONOMIE IN NIEUWPOORT


    NIEUWPOORT

     

    GIOELE PACE

    nieuwe chef in restaurant

     DA CLAUDIO

     

    Gioele Pace uit Sicilië is de nieuwe chef in ristorante Da Claudio in Nieuwpoort. Net voor de nieuwe lockdown van de horeca wist de Siciliaan zich al goed in te burgeren in zijn nieuwe stek. Hij roert intussen met klasse in de potten waar getrouwe Chef Martino Palazzo de jongste jaren furore maakte met zijn uitgelezen Italiaanse schotels. Chef Martino koos voor een eigen richting.

     

     

    Intussen laat Chef Gioele zich aan zijn beste zijde zien. Afkomstig uit Palermo wist hij op jonge leeftijd zich al vlug de knepen van het vak toe te eigenen. Na zijn stages verzamelde hij ruime kennis in de beste Italiaanse huizen. Zijn liefde voor deze tafels etaleert hij nu sinds kort in restorante Da Claudio. “Het is voor mij een plezier hier te kunnen tonen wat we uit de oven kunnen toveren”, stelt Chef Gioele Pace.

    HET BESTE UIT ITALIE

    Zaakvoerder-eigenaar en maître-sommelier Claudio Acquaro is tevreden met de aanwinst: “We kiezen alleen voor de beste verse producten en zijn dagelijks op zoek naar toppers uit alle hoeken van culinair Italië. Van de truffels van Alba uit het noorden en de Valle d’Aosta Lard d’Arnad (spek) alover het rundsvlees van Fassona uit Piemonte en de pasta’s van Sardinië tot de Cappocollo ham uit Martina Franca en onder andere de burrata uit Andri, dat alles te vinden in de regio Puglia. Annex de beste flessen.”

    TAKE AWAY

    Intussen moest Claudio Acquaro ook de deuren sluiten omwille de Corona-maatregelen. “Toch laten we klanten niet in de kou staan, we pakken – net als bij de eerste lockdown – uit met een take-away.  Raadpleeg alvast onze facebookpagina”, stelt Claudio Aquaro, geflankeerd door Chef

     

    Ristorante Da Claudio

    Marktstraat 19 – 8620 Nieuwpoort

    058 24 33 74 of 0494 48 64 34.

    www.ristorantedaclaudio.be en info@ristorantedaclaudio.be

     

     

    Georges Keters





    22-10-2020 om 17:34 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CULTUUR KURSAAL OOSTENDE

    OOSTENDE

     

    Zaterdag 24 oktober in Kursaal Oostende

     

    “Naakt” van Isabelle Beernaert in premiere

     

     

    De voorstelling “Naakt”, een creatie van  Isabelle Beernaert, gaat zoals gepland in première op zaterdag 24 oktober 2020 in Kursaal Oostende. Weliswaar mits naleving van de vele strikte maatregelen opgenomen in het Covid Infrastructure Risk Model. Er zijn 886 plaatsen voorzien. De voorstelling begint om 20.30 uur en eindigt om 21.40 uur. Zo is er voldoende tijd om voor middernacht thuis te geraken voor de mensen die met het openbaar vervoer komen.

     

     

    VEILIG GENIETEN

     

    Burgemeester en voorzitter vzw Kursaal Bart Tommelein is formeel: “Veiligheid blijft immers primeren en blijft een topprioriteit van onze vzw. We gaan zelfs nog een stapje verder dan wat wordt opgelegd omdat ze er van overtuigd zijn dat de toeschouwer enkel kan genieten van een voorstelling als die zich ook veilig voelt. Het zaalplan werd ingedeeld in aparte bubbels, zodat elk gezelschap afgescheiden zit van elkaar. Dit zowel voor, achter als opzij. Iedereen zal nieuwe tickets per mail ontvangen ter vervanging van de oude tickets. Het aanvangsuur van de voorstelling werd een half uurtje verlaat naar 20.30 u. en de zaal werd opgesplitst in zones. Elke zone zal op het ticket gelinkt zijn aan een bepaald aankomstuur. Zo is er een mooi spreiding bij het binnenkomen van het publiek. Elke ticket koper zal nieuwe tickets toegestuurd krijgen per mail met  een daarbij horende, duidelijke mail die alle informatie omvat met de te volgen maatregelen gaande van de nieuwe zitplaatsen tot tips voor het verloop van het parkeren in de stad.”

     

    TEAM KURSAAL PARAAT

     

    Na een oorverdovende stilte van liefst acht maanden opent het team van Kursaal opnieuw de deuren, een uniek verjaardagsfeest voor Isabelle Beernaert, die hiermee de première van Naakt kan voorstellen. Adjunct – directeur vzw Kursaal Gwendoline Nijs is tevreden: “We zijn al een hele tijd voorbereid met de nodige draaiboeken, aanpassingen in het gebouw, hygiënische maatregelen en op te volgen protocollen om de deuren terug te openen. Heel blij dat we de ticket kopers voor deze voorstelling niet moeten teleurstellen en we de productie de gelegenheid kunnen geven om hun première te laten plaatsvinden. Al is het onder andere omstandigheden met, terecht, hele strikte maatregelen, we zien er enorm naar uit om terug publiek te verwelkomen. Ons team staat paraat om iedereen te laten genieten van een ontspannende avond.”

     

    NAAKT

     

    Isabelle Beernaert presenteert Naakt, puur, eerlijk, transparant en rauw. “Door mijn persoonlijke naaktheid te delen kan ik waarlijk geven. Een verhaal dat de grenzen doorbreekt van de door ons gemaakte realiteit,  dat verder kijkt dan slechts de vorm. Want de echte vorm is de uiterlijke uitdrukking van de innerlijke inhoud. Naakt wordt een voorstelling op muziek met een mystieke oerkracht, uit diverse etnische afkomsten”, stelt Isabelle Beernaert.

     

    PRAKTISCH

    Zaterdag 24 oktober om 20.30 u. Tickets (31 euro, 36 euro, 42 euro, reservatiekosten inbegrepen) te koop in de Boxoffiece Toerisme Oostende, Monacoplein 2 of via tel. 0900 40 850.

     

    Georges Keters







    21-10-2020 om 00:00 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 19/10-25/10 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs