Inhoud blog
  • KURSAAL OOSTENDE
  • KURSAAL OOSTENDE
  • ERETEKENS IN MIDDELKERKE
  • Middelkerke op Radio Noordzee
  • Halooween in NIEUWPOORT
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Magazine DE BOAREBREKER - Gastronomie & Toerisme

    02-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN KOKSIJDE

    Take Away in KOKSIJDE

     

    Restaurant DE HUIFKAR

     

    Stel zelf je menu samen voor

    Valentijn

     

     

    Al decennia lang is restaurant DE HUIFKAR een rots in de branding in de Westhoek en een baken als het om betaalbare topgastronomie gaat.

    Met Sint-Valentijn pakt men niet direct uit met een specifiek menu, maar laat men de lekkerbek de kans om zijn Valentijnmenu zelf vast te stellen.

     

    Hierbij een ruime keus van smaakvolle gerechten vooraf te bestellen en afhalen.

     

     

    Hapjes

    Glaasje met gerookte paling en merikswortel – 2 euro

    Soesje  met mousse van foie gras  – 2,50 euro

    Oesters  – 2,50 euro per stuk

    Voorgerechten

    Tomatensoep met balletjes – 4,50 euro / liter

    Vissoep met rouille en korstjes – 9 euro

    Huisgemaakte Garnaalkroket – 4 euro per stuk

    2 gebakken garnaalkroketten met citroen en gefruite peterselie – 10 euro

    Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto – 14 euro

    1/2 kreeft 'Belle Vue' – 20 euro

    1/2 kreeft gebakken met citroenboter – 20 euro

    6 gegratineerde oesters –  21 euro

    Hoofdgerechten

    Koninginnehapje met rijst  – 15 euro

    Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen – 26 euro

    Gepocheerde tong met Parijse champignons en prei – 27 euro

    Bouillabaisse met rouille en korstjes – 27 euro

    Bouillabaiisse royal met 1/2 kreeft – 39 euro

    In bladerdeeg gebakken varkenshaasje met seizoensgroentjes voor 2 personen – 48 euro

    1/1 kreeft Belle Vue  - 40 euro

    1/1 kreeft in de oven gebakken met citroenboter – 40 euro

    Zeevruchtenschotel vanaf 2 personen – 47 euro per persoon

    Voor de kinderen

    Gehaktballetjes met tomatensaus en puree aardappelen – 13 euro

    Nagerechten

    Nougatijs met frambozencoulis    7 euro

    Tarte tatin met vanillesaus  7 euro

    Dranken

    Picon van het huis – 20 euro / liter

     

    BESTELLEN

     

    Bestellen kan via info@dehuifkar.be of 0475 34 20 97

    Alle gerechtjes worden koud meegegeven met duidelijke opwarminstructies.

    Afhaal op 12,13, 14  februari  van 11:30 tot 12:30 en van 18:00 tot 19:30 u.

     

    Restaurant DE HUIFKAR

    Koninklijke baan 142

    KOKSIJDE

    0475 34 20 97

     

     

     

     

     







    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Archief per week
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 19/10-25/10 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs