Take
Away in KOKSIJDE
Restaurant
DE HUIFKAR
Stel zelf je menu
samen voor
Valentijn
Al decennia lang is
restaurant DE HUIFKAR een rots in de branding in de Westhoek en een baken als
het om betaalbare topgastronomie gaat.
Met Sint-Valentijn
pakt men niet direct uit met een specifiek menu, maar laat men de lekkerbek de
kans om zijn Valentijnmenu zelf vast te stellen.
Hierbij een ruime keus van
smaakvolle gerechten vooraf te bestellen en afhalen.
Hapjes
Glaasje met gerookte paling en merikswortel 2 euro
Soesje met mousse van foie
gras 2,50 euro
Oesters 2,50 euro per
stuk
Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes 4,50 euro / liter
Vissoep met rouille en korstjes 9 euro
Huisgemaakte Garnaalkroket 4 euro per stuk
2 gebakken garnaalkroketten met citroen en gefruite peterselie
10 euro
Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto 14 euro
1/2 kreeft 'Belle Vue' 20 euro
1/2 kreeft gebakken met citroenboter 20 euro
6 gegratineerde oesters
21 euro
Hoofdgerechten
Koninginnehapje met rijst
15 euro
Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen 26 euro
Gepocheerde tong met Parijse champignons en prei 27 euro
Bouillabaisse met rouille en korstjes 27 euro
Bouillabaiisse royal met 1/2 kreeft 39 euro
In bladerdeeg gebakken varkenshaasje met seizoensgroentjes voor 2
personen 48 euro
1/1 kreeft Belle Vue - 40
euro
1/1 kreeft in de oven gebakken met citroenboter 40 euro
Zeevruchtenschotel vanaf 2 personen 47 euro per persoon
Voor de kinderen
Gehaktballetjes met tomatensaus en puree aardappelen 13 euro
Nagerechten
Nougatijs met frambozencoulis 7 euro
Tarte tatin met vanillesaus 7 euro
Dranken
Picon van het huis 20 euro / liter
BESTELLEN
Bestellen kan via info@dehuifkar.be of 0475
34 20 97
Alle gerechtjes worden koud meegegeven met
duidelijke opwarminstructies.
Afhaal op 12,13, 14 februari
van 11:30 tot 12:30 en van 18:00 tot 19:30 u.
Restaurant DE HUIFKAR
Koninklijke baan 142
KOKSIJDE
0475 34 20 97