Inhoud blog
  • KURSAAL OOSTENDE
  • KURSAAL OOSTENDE
  • ERETEKENS IN MIDDELKERKE
  • Middelkerke op Radio Noordzee
  • Halooween in NIEUWPOORT
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Magazine DE BOAREBREKER - Gastronomie & Toerisme

    28-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY & VALENTIJN IN MIDDELKERKE


    Traiteurdienst & Valentijn

     in

    Restaurant LA TEMPETE

    Middelkerke

     

    Zij die het begrepen hebben op al dat lekkers dat uit de zee en de polders komt, kunnen hun hartje ophalen met wat Chef Bruno en gastvrouw Martine op tafel zetten in de periode rond Sint-Valentijn.

    Van vrijdag 5 tot en met zondag 28 februari is er de keuze tussen twee succulente menu’s, telkens vanaf 2 personen.

     

    VALENTIJNSMENU

     

    Drie hapjes met flesje Cava – 25cl

    -       

    Sint-Jacobsnootjes met prei en witloof – saus Nouilly Prat

    of

    Langoustinestaartjes in de over met verse tuinkruiden

    -       

    Bisque van garnalen

    -       

    Skrei op bedje van spinazie, Nantaissaus, peterselieaardappeltjes

    of

    Mechelse koekoek, groentenlasagne, stroaardappels

    -       

    Citroentaartje of Chocolademousse

     

    60 euro per persoon

     

     

    KREEFTMENU

     

    Drie hapjes met fles Cava – 0,25 cl

    Halve kreeft op zijn mooist met sausjes

    Bisque van garnalen

    Halve kreeft met fijne kruiden in de oven

    Citroentaartje of Chocolademousse

     

    65 euro per persoon

     

    Telkens DAAGS vooraf te bestellen op 0475 64 17 28

     

    Doorlopende traiteurdienst

    Uitgebreide info op

     www.latempete.be

    Ten laatste voor 10 u. te bestellen op

    0475 64 17 28

     

     

    Restaurant La Tempête

    Paul de Smet de Naeyerstraat 21

    8430 MIDDELKERKE

    0475 64 17 28






    28-01-2021 om 15:09 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN WESTENDE


    Take away in WESTENDE-Bad

     

    vier SINT-VALENTIJN met

     

    Bar du Soleil

     

     

    12 – 13 en 14 februari 2021

     

     

    Cupido maakt zich in de gezellige BAR DU SOLEIL aan de Priorijlaan 34 in Westende-Bad klaar om de geliefden culinair te verwennen. David & Annick pakken er immers uit met een smaakvolle

     

     

    VALENTIJNDSBOX

     

     

    Assortiment hapjes warm en koud (5)

    ---

    Paprikasoep

    ---

    Varkenshaasje/risotto met champignons

     

    of

     

    Lamsragoût/gebakken - krielaardappelen

     

     

    of

     

    Gebakken zalmfilet/risotto met groentjes

    ---

    Chocolademousse

     

     

    Box voor 2 personen

     

    70 euro  (= 35 euro per persoon)

     

     

    Graag bestellen vóór 10 februari op 059 – 30 09 54

    of

    Via Facebook / Bar du Soleil

    of

    Mailen naar: 

     

    Bar.du.soleil@telenet.be

     

     

    BAR DU SOLEIL

    Priorijlaan 34

    Westende-Bad

    059 30 09 54





    28-01-2021 om 13:51 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN NIEUWPOORT

    TAKE AWAY in NIEUWPOORT

     

    BRASSERIE   ’ t  PONTON

     

    Naast een uitgebreide keuze aan TAKE AWAY gerechten pakt Brasserie ’t Ponton van 12 tot en met 21 februari  uit met een succulent

     

    VALENTIJNSMENU

     

    Broccolivelouté met warm gerookte zalm

    In huis gemarineerde gamba’s – fris slaatje

     

    Skrei met jus van garnalen – prei –kruidenpuree

    Of

    Varkenswangetjes me Orval – witlofsalade – krielaardappelen

     

    Moelleux au chocolat met rode vruchten

     

    50 euro per persoon.

     

    Bubbels: Blanc de Blanc – Belgisch topproduct – 100% Chardonnay: 23 euro

     

    Wijnen met een Belgisch verhaal: Mas de la doux Languedoc in wit – rood of rosé: 19 euro

     

    BRASSERIE ’t PONTON

    Havenstraat  1  - Nieuwpoort

    058 62 68 72

    info@tponton.be

    www.tponton.be

     

     





    27-01-2021 om 16:38 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN NIEUWPOORT


    TAKE AWAY IN NIEUWPOORT

     

    BISTRO DU PORT

     

    VALENTIJNMENU

     

    Naast de doorlopende TAKE AWAY gerechten pakt Chef Christophe en zijn team uit met een niet te versmaden

     

    VALENTIJNMENU

    te genieten op 12 – 13 – 14 – 15 februari

     

    Duo van hapjes van het Huis

    Huisgemarineerde zalm – wasabi – komkommer – tomaat

    Gegrilde inktvis – provincaalse groentjes – huisgemaakte pasta

    Papillotte van love fish Skrei op Nieuwpoortse wijzen

    Chocolade dessert met rood fruit

     

    Bestellen via 058 – 24 12 44 of www.bistroduport.be

     

     

     

    59 euro per persoon

     

     

    BISTRO DU PORT

    Kaai 8 – Nieuwpoort

    info@bistroduport.be

    www.bistroduport.be

    058 24 12 44

     

     





    27-01-2021 om 16:01 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN KOKSIJDE

    TAKE AWAY  in KOKSIJDE

     

    GENIETEN MET JE GELIEFDE OP VALENTIJNTJE

     

    Restaurant DE KELLE

     

    Met CUPIDO aan tafel

     

    Lekkerbekken en geliefden weten het: Valentijn vier je niet alleen. Meer nog, Valentijn vier je met je geliefde aan tafel. Nu het voorlopig nog niet kan in je vertrouwd restaurant zet restaurant DE KELLE haar beste beentje voor en tovert een liefdevol feestmaal voor je klaar. Af te halen en thuis te genieten.

     

    VALENTIJN MENU

    12 – 13 – 14 – 15 februari

     

    Overheerlijk voorspel met ongekende geneugten

    St-Jacobsoester – langoustine – Belgian cavia

     

    Vurige explosieve nacht

    Tong – kreeft – op matras van hopscheuten

     

    Een wilde date

    Tarbot – groene asperges – risotto met bospaddestoelen

     

    Het ultieme orgasme vol passie

    Framboos – coconut – yoghurt

     

    120 euro voor 2 personen

     

     

    Graag vooraf gestellen via tel. 058 51 18 55 of via info@dekelle.be

     

    PS: elk weekend is er steevast een uitgelezen Weekendmenu – alle info: Facebook

     

     

    Restaurant DE KELLE

    Tjörven Thierry Cornelis

     

    Zeelaan 265 – Koksijde

    058 51 18 55

    Info@dekelle.be

    www.dekelle.be

     







    27-01-2021 om 15:19 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN NIEUWPOORT


    TAKE AWAY

     

    Ristorante da Claudio

     

    La vera cucina Italiana aan de kust

     

     

    Op zoek naar een authentieke Italiaanse keuken aan de kust? Ristorante da Claudio is het antwoord op uw vraag.

    Ook in deze barre corona-tijden kan je genieten van deze topkeuken. De formules TAKE AWAY zullen u zeker in de smaak vallen.

    Er is een ruime keuze aan topgerechten. Neem al vast een kijkje op www.ristorantedaclaudio.be

     

    En dan is er uiteraard het

    San Valentino Menu

    Op minstens 6 uren voorhand bestellen. Betalen bij ophalen.

     

    Menu

    - Groententaartje met groenten en krokante guanciale

     

    - Tris van bruschetta di mare Rode gamba’s uit Mazaro del Vallo, sardines, Sint-jacobsvruchten

     

    - Spaghetto alla chitarra, geel tomaten uit Vesuvius, langoustines, bottarga

     

    - Gegrilde Zeeduivel, citrussaus, schorseneren, aardappelpuree

    of

    - Varkenswangetjes, amaronewijn saus, Polenta, gecarameliseerde ajuin

     

    - Koude sabayon, rode vruchten, crumble

    Prijs van de menu met fles Prosecco

    100 euro 2 personen.

     

     

     

    Ristorante da CLAUDIO

    Marktstraat 19 – Nieuwpoort – 058 24 33 74





    27-01-2021 om 10:31 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY MIDDELKERKE

    TAKE AWAY – MIDDELKERKE

     

     

    VLASS – PUUR VOOR VRIENDEN

     

    VLASS @ HOME – 30 JANUARI

     

     

     

     

    Aftellen naar zaterdag ! Heb jij je keuze al gemaakt ?

    Het aantal menu’s is beperkt dus bestel snel voor vrijdag 12 u.

     

    AFHALEN TUSSEN 15 U EN 17U30

     

    Via info@vlass.be of tel 059301837

    Bestel online:

    https://www.tablefever.com/nl/catering-kiezen/vlass/9Zjv9

     

    4 gangendiner (incl foccaciabrood)

    Prijs : 70 euro per persoon –  inclusief begeleidende handleiding

     

    Voorgerecht

    TARTAAR VAN KALF, ZURE ROOM – HARINGKVIAAR

     

    Tussengerecht

    NOORDZEETONG, AARDPEER – BALSAMICO - TAPIOCA

     

    Hoofdgerecht

    HOEVEKIP UIT LEFFINGE, MAIS – ZWARTE SESAM - POLENTA

     

    Dessert

    CHOCOLADE, KOFFIE - PASTINAAK

     

    Upgrade Vlassbox

     

    Belgian Caviar 25 euro per persoon

    ½ l huisgedraaide vanille 15 euro

    Fles champagne Grand Cru 45  euro

    Wijnbox geselecteerd door sommelier Kenzo : 80 euro (3 flessen)

    Out of the box : 65 euro ( 3 flessen)

     

    EN BEKIJK ALVAST ONZE VALENTIJNMENU OP

    WWW.VLASS.BE

    WANT DE BOXEN ZIJN BEPERKT

     

     

    Team VLASS

     

     





    27-01-2021 om 09:54 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HORECA NIEUWS

    MIDDELKERKE

     

    CASTELEYN HORECAMATERIAAL

    IN HET NIEUW

     

     

    BVBA G. Casteleyn, nauwelijks twee jaar te vinden op de Ambachtelijke Zone in Middelkerke – na 100 jaar te zijn gevestigd in Leffinge – maakte van de corona-periode gebruik om de kantoren en tentoonstellingsruimten in een nieuw kleedje te steken.

     

    Zaakvoerder Geert Casteleyn: “Sinds november zit de Horeca op slot. Gevolg: veel kalmer in de zaak. Dan maar gebruik gemaakt van wat kleine verbouwingen en opfriswerkjes, een laagje verf en wat nieuwe kantoormeubeltjes. Wat bleek: niets daarvan. Eega Nancy zag het ietsje anders. We vlogen er met de grote middels in: alles eruit. Nieuwe ontvangstbalie, nieuwe ingang techniekers met vergaderruimte, vijf nieuwe burerau’s, nieuwe vergaderzaal met tv-conferenties buitenland, archiefruimte enz. Voeg daarbij nieuwe vloeren en je weet meteen dat onze kantoorruimte er straks totaal anders zal uitzien.”

    CASTELEYN HORECAMATERIAAL

    En dit is lang nog niet alles. In de hitte van de werkzaamheden haalt men per ongeluk een stuk van de gevel naar beneden. Geert Casteleyn: “Met het gevolg dat we meteen een complete nieuwe lichtreclame nodig hadden. Nu Gianni (4de generatie Casteleyn) sinds al ruim een jaar de zaak mee uittekent, lieten we G. Casteleyn voor de geschiedenis en maakten we er Casteleyn Horecamateriaal van. We maken ons sterk dat we klaar zijn met de werken wanneer de Horeca de deuren weer mag openen, wellicht maart.”

    OPENING MET PROMO’S

    Het is duidelijk, Casteleyn Horecamateriaal, gaat er straks in een nieuw kleedje hard tegen aan. Al meer dan een eeuw staat deze firma ten dienste van de Horeca en zorgt voor topservice. De verbouwingswerken zullen niet ongemerkt doorgaan. Geert Casteleyn: “We pakken niet alleen uit met een opening, maar steunen de Horeca met allerhande zeer interessante promo’s en doen verder met liefde wat we graag doen: klaar staan voor de Horeca !

     

    Tijdens de verbouwingen blijft de servicelijn 059 30 00 15 of 0472 93 40 07 ter beschikking voor herstellingen en bestellingen. Na de werken is de winkel toegankelijk van maandag tot en met vrijdag van 8.30 u. tot 16 uur.

     

     

    CASTELEYN HORECAMATERIAAL

    Biezenstraat 2 – 8430 Middelkerke

    059 30 00 15

    www.casteleyngeert.be

    info@casteleyngeert.be

     

    Foto:  Nancy Depuydt – Geert en Gianni Casteleyn





    27-01-2021 om 09:36 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-01-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gastronomie aan de Kust

    N I E U W P O O R T

     

     

    Restaurant DE ROOS

     

    ’t KOFFIEHUISJE – De BLAUWE VOGEL

     

    OMA’S   IJS

     

    SLAAN DE HANDEN IN MEKAAR

     

     

    Onder het motto Geniet van onze Specialiteiten pakken deze drie Nieuwpoortse topzaken uit met een gezamenlijke

     

     

    TAKE AWAY FORMULE

     

     

    Met het oog op VALENTIJN pakt men uit met een uitgelezen formule waarbij niet alleen een MENU, maar tegelijk alle ingrediënten afzonderlijk kunnen besteld worden.

     

     

    ’t KOFFIEHUISJE – DE BLAUWE VOGEL

     

    ° Valentijnsbox d’Amour

    ° Pannenkoekenbox

    ° Ontbijtformules

    ° Kaasplanken

    ° Hartenwafels

    ° Piepbox – Koekoekbox – Familiefruitbox ….

     

    Meer info: www.koffiehuisjedbv.be

    Kaai 18 A – Nieuwpoort – 0495 60 22 99

     

     

    RESTAURANT DE ROOS

     

    ° Garnaalsoep – dagsoep – vissoep

    ° Garnaal- en kaaskroketten

    ° Scampi – vispannetje – gamba’s

    ° Kabeljauw – diverse palingbereidingen

    ° Ribbetjes

    ° Bouillabaisse ……

     

    Meer info: www.restaurantderoos.be

    Kaai 14 – Nieuwpoort – 058 233 143

     

     

    OMA’s IJS

     

    ° Ambachtelijk schepijs

    ° Valentijnsijstaart

    ° NIEUW: IJstapa’s & Toppings

    ° Brusselse en Luikse wafels

    ° Pannenkoeken & Desserts

    ° Warme & koude dranken

     

    Meer info: www.omas-ijs.be

    Pieter Deswartelaan 17 – Nieuwpoort – 0474 54 24 87

     

    Indien gewenst, thuisafleveringen in Nieuwpoort, Oostduinkerke, Middelkerke, Gistel en Oudenburg.

     

     

     

    Georges Keters

     

     

     

     








    26-01-2021 om 15:41 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 19/10-25/10 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs