VLASS @ HOME
Zaterdag 6
FEBRUARI
4 gangendiner
(incl foccaciabrood)
Voorgerecht
CARPACCIO VAN ZEEDUIVEL RODE BIET
GEITENKAAS APPEL
Tussengerecht
PALING KNOLSELDER STERANIJS
NOEDELS VAN ERYNGI
Hoofdgerecht
TARBOT PREI GAMASIO BURGER VAN
COUSCOUS
Dessert
YOGHURT FRAMBOOS RODE BIET
Upgrade Vlassbox
Belgian Caviar 25 euro pp
½ l huisgedraaide vanille 15 euro
Fles champagne Grand Cru 45 euro
Wijnbox geselecteerd door sommelier
Kenzo : 80 euro (3 flessen)
Out of the box : 65 euro ( 3 flessen)
Prijs : 70 euro pp inclusief
begeleidende handleiding
Aftellen naar zaterdag !
Het aantal menus is beperkt dus bestel voor vrijdag 12 u.
AFHALEN TUSSEN 15 U EN 17U30
Via info@vlass.be of tel 059301837
Bestel online: https://www.tablefever.com/nl/catering-kiezen/vlass/9Zjv9
EN BEKIJK ALVAST OOK ONS
VALENTIJNMENU
OP WWW.VLASS.BE
ZIE OOK VERDER OP DEZE BLOGG
Restaurant V L A S S
Puur Gastronomie
Leopoldlaan
246
8430
Middelkerke
059 30 18
37

|