NIEUWPOORT
GIOELE PACE
nieuwe chef in restaurant
DA CLAUDIO
Gioele Pace uit Sicilië is
de nieuwe chef in ristorante Da Claudio in Nieuwpoort. Net voor de nieuwe
lockdown van de horeca wist de Siciliaan zich al goed in te burgeren in zijn
nieuwe stek. Hij roert intussen met klasse in de potten waar getrouwe Chef
Martino Palazzo de jongste jaren furore maakte met zijn uitgelezen Italiaanse
schotels. Chef Martino koos voor een eigen richting.
Intussen laat Chef Gioele zich aan zijn beste zijde zien.
Afkomstig uit Palermo wist hij op jonge leeftijd zich al vlug de knepen van het
vak toe te eigenen. Na zijn stages verzamelde hij ruime kennis in de beste
Italiaanse huizen. Zijn liefde voor deze tafels etaleert hij nu sinds kort in
restorante Da Claudio. Het is voor mij een plezier hier te kunnen tonen wat we
uit de oven kunnen toveren, stelt Chef Gioele Pace.
HET BESTE UIT ITALIE
Zaakvoerder-eigenaar en maître-sommelier Claudio Acquaro
is tevreden met de aanwinst: We kiezen alleen voor de beste verse producten en
zijn dagelijks op zoek naar toppers uit alle hoeken van culinair Italië. Van de
truffels van Alba uit het noorden en de Valle dAosta Lard dArnad (spek)
alover het rundsvlees van Fassona uit Piemonte en de pastas van Sardinië tot
de Cappocollo ham uit Martina Franca en onder andere de burrata uit Andri, dat
alles te vinden in de regio Puglia. Annex de beste flessen.
TAKE AWAY
Intussen moest Claudio Acquaro ook de deuren sluiten
omwille de Corona-maatregelen. Toch laten we klanten niet in de kou staan, we
pakken net als bij de eerste lockdown uit met een take-away. Raadpleeg alvast onze facebookpagina, stelt
Claudio Aquaro, geflankeerd door Chef
Ristorante Da Claudio
Marktstraat
19 8620 Nieuwpoort
058
24 33 74 of 0494 48 64 34.
www.ristorantedaclaudio.be en info@ristorantedaclaudio.be
Georges
Keters

|