Mijn favorieten
  • Homepage:
  • Tekenfilms
  • Leesboeken
  • Stripalbums
  • Comic Book verfilmingen
  • Aktie
  • Oorlog
  • Komedie
  • Drama & romantiek
  • Music
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • Superman and Lois; season 2. (2022)
  • Peaky Blinders, season 1. (2013)
  • Peaky Blinders, season 2. (2014)
  • Peaky Blinders, season 3. (2016)
  • The Green Hornet. (1966-1967)
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    TV-series op DVD / Blu-Ray
    Mijn verzameling series.
    26-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smallville; season 4. (2004-2005)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Clark Kents laatste schooljaar zal hem nog lang heugen! Eén belangrijke verhaallijn draait om de zoektocht naar 3 Kryptoniaanse kristallen... en Clarks niet aflatende pogingen om de Aarde te behoeden voor de destructieve kracht van deze geheimzinnige stenen. Daarnaast ontpopt Clark zich tot een begeerd speler van American football. Lana stort zich halsoverkop in een nieuwe romance en Lois Lane - slim, eigenwijs en een nagel aan Clarks doodskist - doet haar intrede in Smallville. Dan is er Chloe, die tijdens dit seizoen de primeur van de eeuw in de schoot geworpen krijgt, Lionel die zomaar in een brave kerel verandert (blijf vooral kijken), Lex, die steeds meer in de greep van het kwade komt en Clark zelf, die zijn nieuwe roeping ontdekt. Hij raakt langzaam maar zeker doordrongen van een lotsbestemming die hij alleen kan aanvaarden en vervullen...

    26-02-2020 om 20:02 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:SMALLVILLE, Tom Welling, Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Allison Mack, Annette O'Toole, John Glover, Erica Durance
    >> Reageer (0)
    18-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star trek, Voyager; season 1-7. (1995-2001)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De serie draait om het sterrenschip USS Voyager NCC-74656 (kortweg Voyager). In de pilotaflevering wordt dit nieuwe sterrenschip op haar eerste missie gestuurd: een vermist schip, bestuurd door Maquis terroristen opsporen. Om dit te doen neemt kapitein Kathryn Janeway Tom Paris, een voormalig lid van Starfleet, mee uit de gevangenis. Aan de hand van onderzoeksgegevens probeert de Voyager de reis van de Maquis te achterhalen. Echter, enkele momenten nadat Voyager de Badlands in is getrokken komt er een energiegolf op het schip af. Dit blijkt een transportstraal te zijn van een oud wezen genaamd Caretaker (verzorger). Hierdoor wordt Voyager naar het Deltakwadrant getransporteerd, 70.000 lichtjaar van de Aarde.
    Beide schepen zitten nu vast in het Deltakwadrant en worden vrijwel meteen aangevallen door Kazon-plunderaars. Zij zitten achter de apparatuur van de Caretaker aan. In een wanhopige poging de Kazon te verslaan vraagt Chakotay aan Voyager om zijn bemanning van boord te stralen. Zelf zet hij zijn schip op een ramkoers met het Kazonschip en laat hij zichzelf op het laatste moment opstralen. Omdat Janeway vreest dat de Kazon de technologie van de Caretaker in handen zullen krijgen en daardoor de machtsbalans verstoord zal worden, geeft ze het bevel de apparatuur van de Caretaker te vernietigen.
    Nu de apparatuur vernietigd is kan Voyager en haar bemanning niet meer terugkeren naar het Alfakwadrant op de manier waarop zij naar het Deltakwadrant werden gehaald. In plaats daarvan zal het schip er op de conventionele manier heen moeten vliegen. Maar zelfs wanneer zij de kortste weg zouden nemen en met maximale snelheid zouden reizen, zou Voyager daar 70 jaar over doen. De Voyager- en Maquiscrew moeten samenwerken om te proberen thuis te komen, en proberen om een manier te vinden die hen in kortere tijd dan 70 jaar thuis zal brengen. De crew pikt al snel twee inwoners van het Deltakwadrant op: Neelix en zijn vriendin Kes. Neelix zal de gids zijn van de Voyager gedurende het merendeel van de reis.

    18-02-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Star Trek
    Tags:Kate Mulgrew, Jeri Ryan
    >> Reageer (0)
    17-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star trek, Deep Space Nine; season 1-7. (1993-1999)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We schrijven het jaar 2369.
    Deze serie speelt zich af op een plek ver weg in de ruimte. Geen ruimtereizen, maar een vast ruimte station: Deep Space Nine. Het ruimtestation bewaakt een wormhole dat toegang geeft tot het Gamma kwadrant. Deep Space Nine is een verzamelplaats voor alle culturen die deel uitmaken van de Federatie. Captain Benjamin Sisko gaat de grote uitdaging aan om deze verschillende culturen in vrede met elkaar te laten samenleven. Bij het ruimtestation hoort het verkenningschip Defiant: misschien wel het meest succesvolle ruimteschip uit de geschiedenis van Star Trek.

    17-02-2020 om 22:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Star Trek
    Tags:Avery Brooks, Terry Farrell, Michael Dorn, Colm Meany, Alexander Siddig
    >> Reageer (0)
    04-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smallville; season 3. (2003-2004)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Jor-El aan de Aarde: geef me mijn zoon terug! Iedereen heeft een toekomst. Clark Kent heeft een lotsbestemming: als hij zich er tenminste mee kan verzoenen en erin slaagt zich alle ongelofelijke krachten en verantwoordelijkheden die ermee verbonden zijn, eigente maken. Clark maakt kennis met zijn duistere kantje en Jonathan met Jor-El een duivelspact afsluit om zijn zoon te redden. Andere hoogtepunten: Perry White en de schurkachtige Morgan Edge maken voor het eerst hun opwachting in de serie. Clark perfectioneert een van zijn sensationele nieuwe krachten. Chloe maakt een intrigerende opmerking over een zekere Lois Lane. En het geheim van Clarks ware identiteit wordt een belasting voor Pete, een obsessie voor Lex en een struikelblok voor de relatie tussen Lana en Clark. Meer dan ooit geven de uitdagingen van vandaag vorm aan de toekomst van Smallville.

    04-01-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:Tom Welling, Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Allison Mack, Annette O'Toole, John Glover
    >> Reageer (0)
    03-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smallville; season 2. (2002-2003)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Er wordt veel tijd besteed aan de Kryptoniaanse oorsprong van Clark, zijn adoptie door de Kents en waarom hij nu precies op aarde is beland. Verder gaat het opgroeien van de toekomstige superheld ook dit jaar gepaard met de opkomst van enkele nieuwe krachten, die steeds moeilijker voor zijn vrienden verborgen kunnen worden gehouden. En zoals in het eerste seizoen is er ook in het tweede aandacht voor alle beslommeringen die komen kijken bij het volwassen worden van een tiener, zoals het leren nemen van verantwoordelijkheden. De jonge Superman blijkt namelijk ook zijn zwakheden te hebben: hij is nooit op tijd, realiseert zich de gevolgen van zijn daden vaak pas als het te laat is, en komt veel van zijn beloftes niet na. Maar zijn grootste zwakte blijkt een menselijke vorm te hebben, en wel die van de charmante Lana Lang. De driehoeksverhouding tussen haar, Clark en jaloerse vriendin Chloe neemt dan ook een belangrijke rol in het seizoen in. Andere spanningen op relationeel gebied vinden we tussen Lex Luthor en zijn meedogenloze vader.

    03-01-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:tom welling
    >> Reageer (0)
    02-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smallville; season 1. (2001-2002)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dat is het eigenaardige lot van Clark Kent (Tom Welling) in deze spannende voorgeschiedenis van de Superman-mythe. Naast zijn gewone tienerfrustraties krijgt de jonge Clark het niet alleen op z'n heupen van het kryptoniet in het halssnoer van zijn vlam Lana Lang (Kristin Kreuk), maar moet hij ook met een veel ernstiger dreiging, het resultaat van een uit de hand gelopen schoolgrap, afrekenen. Alleen zijn vriendschap met zijn latere aartsvijand Lex Luthor (Michael Rosenbaum), zijn liefde voor Lana en zijn vaak verfoeide superkrachten kunnen het idyllische, maar op verzwegen geheimen gebouwde Smallville van de ondergang redden.

    02-01-2020 om 19:56 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:Tom Welling, Kristin Kreuk, Michael Rosenbaum, Allison Mack, Annette O'Toole, Sam Jones III, John Glover
    >> Reageer (0)
    10-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star trek, the next generation; season 1-7. (1987-1993)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We schrijven het jaar 2364.
    78 jaar na de reizen van James T. Kirk en zijn bemanning gaat een nieuwe enterprise (USS Enterprise NCC-1701-D) op een reis door de ruimte. Het schip, aangevoerd door Jean-Luc Picard, heeft de taak te verkennen en te onderhandelen, maar indien nodig ook te vechten.

    10-12-2019 om 17:28 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Star Trek
    Tags:Patrick Stewart, Jonathan Frakes, Brent Spiner, Marina Sirtis, Michael Dorn
    >> Reageer (0)
    30-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Professor T., komplete serie. (2015, 2016 & 2018)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Professor Jasper Teerlinck, alias professor T., is een hoogleraar psychologische criminologie aan de Universiteit Antwerpen wiens hulp als consultant ingeroepen wordt door de recherche. Annelies Donckers, een oud-studente van hem, werd na haar studies inspecteur bij de federale gerechtelijke politie en roept regelmatig de hulp in van haar oud-professor. Het verhaal situeert zich in Antwerpen.

    30-11-2019 om 20:15 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:P
    Tags:Carry Goossens, Bart Hollanders, Herwig Ilegems, Tanja Oostvogels, Steve Geerts, Goele Derick, Viviane De Muynck, Kim Hertogs, Koen De Bouw, Barbara Sarafian
    >> Reageer (0)
    29-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hawaii Five-O, season 1. (1968-1969)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zachte tropische winden en een idyllische omgeving zijn geen afschrikking voor de slechteriken die de 50e staat bevolken in deze langlopende serie over een speciale politie-eenheid onder leiding van ex-marine-inlichtingenofficier Steve McGarrett (Jack Lord). McGarrett wordt bijgestaan ​​in zijn strijd tegen de beruchtste criminelen van Hawaï - inclusief de oude vijand Wo Fat (Khigh Dhiegh) - zijn Danno Williams (James McArthur) en Chin Ho Kelly (Kam Fong).

    29-11-2019 om 20:47 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hawaii Five-O
    Tags:Jack Lord , James MacArthur , Herman Wedemeyer , Richard Denning , Al Eben , Danny Kamekona , Douglas Mossman , Tom Fujiwara , Beau Vanden Ecker
    >> Reageer (0)
    28-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hawaii Five-O, season 2. (1969-1970)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Saboteurs, rebellen, burgerwachten en de wrede schurk Wo Fat – het zijn slechts een paar van de gevaren die Steve McGarrett en zijn team moeten trotseren terwijl zij de rechtsorde en vrede handhaven op hun paradijselijke eiland Hawaï. Hawaii Five-0: het tweede seizoen, met een hele reeks beroemde gaststerren, is een must-have voor elke fan van klassieke tv-series.

    28-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hawaii Five-O
    Tags:Harry Endo, Herman Wedemeyer, Jack Lord, Kam Fong, James MacArthur
    >> Reageer (0)
    27-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hawaii Five-O, season 3. (1970-1971)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hawaii Five-0 draait om een fictieve politiemacht, geleid door oud marine officier Steve McGarrett. Hij wordt bijgestaan door Danny "Danno" Williams en een groep elite detectives. McGarrett en zijn team jagen op de criminelen en maffia syndicaten die Hawaii teisteren. Zodoende wordt McGarrett vaak de wereld van de nationale inlichtingen dienst en internationale spionage ingezogen. Ook wordt hij, waar mogelijk, gedwarsboomd door zijn aartsvijand Wo Fat, inlichtingen officier van de Volksrepubliek China. Maar met behulp van de Officier van Justitie en Hawaii's Advocaat-generaal John Manicote, lukt het McGarrett toch om de meeste van zijn vijanden achter slot en grendel te plaatsen. "Book 'em, Danno!"

    27-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hawaii Five-O
    Tags:Herman Wedemeyer, Jack Lord, Zulu, Harry Endo, James MacArthur, Kam Fong
    >> Reageer (0)
    26-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hawaii Five-O, season 4. (1971-1972)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hawaii Five-0 draait om een fictieve politiemacht, geleid door oud marine officier Steve McGarrett. Hij wordt bijgestaan door Danny "Danno" Williams en een groep elite detectives. McGarrett en zijn team jagen op de criminelen en maffia syndicaten die Hawaii teisteren. Zodoende wordt McGarrett vaak de wereld van de nationale inlichtingen dienst en internationale spionage ingezogen. Ook wordt hij, waar mogelijk, gedwarsboomd door zijn aartsvijand Wo Fat, inlichtingen officier van de Volksrepubliek China. Maar met behulp van de Officier van Justitie en Hawaii's Advocaat-generaal John Manicote, lukt het McGarrett toch om de meeste van zijn vijanden achter slot en grendel te plaatsen. "Book 'em, Danno!"

    26-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hawaii Five-O
    Tags:Zulu, Jack Lord, Richard Denning, Al Eben, James MacArthur, Glenn Cannon, Kam Fong, Al Harrington
    >> Reageer (0)
    20-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 1. (2007)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ambitieuze en aantrekkelijke politierechercheur Eva (Angela Schijf) moet in eerste instantie niets hebben van Floris Wolfs (Victor Reinier), de ervaren collega uit Amsterdam die haar nieuwe partner wordt. Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe. Flikken Maastricht is de zeer succesvolle Nederlandse versie van de Vlaamse serie 'Flikken'.

    20-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Oda Spelbos, Sergio IJssel, Will van Kralingen, Romijn Conen, Maud Dolsma, Chris Borowski, Askr Caminada, Angela Schijf, Victor Reinier, Dimme Treurniet
    >> Reageer (0)
    19-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 2. (2008)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) zijn terug! Het tweede seizoen van de zinderende Nederlandse politieserie Flikken Maastricht begint waar de eerste reeks eindigde. Wie loste het, wellicht fatale, schot op rechercheur Wolfs? En wordt Eva gestraft voor het negeren van een duidelijk bevel waarmee ze haar collega in levensgevaar bracht?

    19-11-2019 om 18:44 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags: Angela Schijf, Maud Dolsma, Romijn Conen, Helmert Woudenberg, Victor Reinier, Sergio IJssel
    >> Reageer (0)
    13-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The adventures of Young Indiana Jones; volume 1: the early years. (1992-1993)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In deze bijzondere dvd-box staan de vroege avonturen van een van de grootste filmhelden aller tijden centraal: Indiana Jones. De oorspronkelijke serie werd al in de jaren negentig gemaakt, maar pas nu heeft George Lucas de afleveringen "in speciale lange versies" op dvd uitgebracht. Deze eerste box bevat 7 films waarin we de wereldgeschiedenis zien door de ogen van een jonge Indy, terwijl hij op zijn reizen de wildste avonturen beleeft en ontmoetingen heeft met Picasso, Freud, Edison en andere beroemde figuren. Ga mee op het avontuur van je leven met de avonturen van de jonge Indiana Jones!

    13-11-2019 om 11:03 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Y
    Tags:Catherine Zeta-Jones, Sean Patrick Flanery, Corey Carrier, Lloyd Owen, Catherine Zeta-Jones, Julian Firth
    >> Reageer (0)
    07-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 3. (2009)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eva moet kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven. Accepteert Wolfs haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden? Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog met doodsbedreigingen te maken krijgt, valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo heeft grote relationele problemen. Gastrollen worden gespeeld door onder andere Micky Hoogendrijk, Daniël Boissevain, Chiem van Houweninge, Romijn Conen en Tanja Jess.

    07-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio Romero IJssel, Maud Dolsma, Helmert Woudenberg, Victor Reinier, Romijn Conen
    >> Reageer (0)
    06-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 4. (2010)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het vierde seizoen worden de verhoudingen binnen het Flikken Maastricht-team flink op de proef gesteld. Rechercheur Wolfs (Victor Reinier) dreigt na het neerschieten van Luca, niet alleen zijn baan en partner te verliezen als hij op non-actief wordt gesteld, maar ziet ook nog eens zijn dochter Fleur aan de drugs ten onder gaan. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, op beschuldiging van moord en verkrachting. Eva wil geloven in zijn onschuld, maar de bewijzen tegen hem stapelen zich op. Wat weten ze nu eigenlijk van Wolfs? Heeft Wolfs misschien toch iets te verbergen?
    Bekende namen maken in het vierde seizoen hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslag tijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Gijs Scholten van Aschat een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer', herenigd op de set van Flikken Maastricht, echter dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt als Amsterdammer Daan de Vos het Flikken Maastricht-team versterken.

    06-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio Romero, IJssel Thomas, Acda Helmert, Woudenberg Sergio, Romero IJssel, Thomas Acda
    >> Reageer (0)
    05-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 5. (2011)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken maar ook de persoonlijke levens van Eva, Wolfs, Marion en Romeo staan centraal. En de serie verwelkomt twee 'nieuwe' gezichten. Allereerst keert hoofdinspecteur Flamand terug op haar (vertrouwde) plek in Maastricht en een nieuwe collega komt het 'blauwe' team versterken: Esmee van Rooy (een rol van Jamie Grant).

    05-11-2019 om 18:36 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel, Will van Kralingen, Maud Dolsma, Jamie Grant
    >> Reageer (0)
    03-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The A-team; season 2. (1984)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Duik in die beroemde zwarte bestelwagen voor een nieuw seizoen vol adrenalineverhogend avontuur met Hannibal, Face, Murdock en B.A. in een strijd voor gerechtigheid tegen gevaarlijke criminelen, terwijl ze hun aartsvijand Kolonel Decker steeds een stapje proberen voor te blijven.

    03-11-2019 om 18:52 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:A
    Tags:Dirk Benedict, George Peppard, Dwight Schultz, Melinda Culea, George Peppard, Mr. T
    >> Reageer (0)
    28-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 7. (2013)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het zevende seizoen van Flikken Maastricht raken Wolfs en Eva betrokken bij een onderzoek naar een motorbende die het op het toerclubje waarmee Wolfs motorrijdt voorzien heeft. De rechercheurs ontdekken al snel dat sommige leden van de motorbende zich niet alleen met toertochten bezighouden. Maar niemand is erg genegen om verklaringen over de criminele activiteiten van de club af te leggen. Tot Tonja, een oud- collega van Eva's wijlen partner Frank, bereid is met Eva te praten. Tonja's vriend blijkt namelijk door de motorclub gechanteerd te worden.
    Als Eva dit meldt aan haar meerderen, willen deze Tonja als informant gebruiken om zicht te krijgen op de activiteiten van de motorclub. Tonja zegt haar medewerking toe op voorwaarde dat Eva haar vaste contactpersoon wordt. Eva heeft geen zin om een vriendin dit gevaarlijke traject in te sturen, maar hoofdinspecteur Mechels zet haar onder druk. Het lijkt de enige manier om de motorclub te pakken.
    Daarnaast hebben Eva en Wolfs nog te maken met Daan de Vos, die inmiddels op vrije voeten is maar niet van plan is om het verleden te vergeten. Op subtiele wijze bedreigt hij Eva en Wolfs en ook Wolfs dochter Fleur is niet veilig voor zijn wraakzucht. Als dan ook nog duidelijk wordt dat Daan de Vos connecties met de motorclub heeft, leidt het onderzoek naar een spannende climax die Eva en Wolfs niet ongeschonden uitkomen.

    28-10-2019 om 20:50 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Angela Schijf, Victor Reinier, Sergio IJssel, Ria Eimers Jamie Grant
    >> Reageer (0)


    Categorieën
  • A (12)
  • B (9)
  • Battlestar Galactica (10)
  • Buffy, the vampire slayer (2)
  • C (5)
  • D (7)
  • DC comics (68)
  • Doctor Who + Torchwood (NL subs) (10)
  • E (3)
  • F (3)
  • Flikken (6)
  • G (4)
  • H (2)
  • Hawaii Five-O (10)
  • Hercules & Xena (4)
  • I (0)
  • J (1)
  • K (2)
  • L (4)
  • M (20)
  • MARVEL comics (2)
  • N (0)
  • NCIS New Orleans (2)
  • O (2)
  • P (13)
  • Q (1)
  • R (4)
  • S (14)
  • Six million dollar man & bionic woman (3)
  • Star Trek (17)
  • T (5)
  • The boys (1)
  • Twilight Zone (2)
  • U (6)
  • Undercover (2)
  • V (0)
  • W (3)
  • Walking dead (5)
  • X (2)
  • Y (1)
  • Z (0)

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    winx13
    www.bloggen.be/winx13
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    wreckart
    www.bloggen.be/wreckar

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs