Mijn favorieten
 • Homepage:
 • Tekenfilms
 • Leesboeken
 • Stripalbums
 • Comic Book verfilmingen
 • Aktie
 • Oorlog
 • Komedie
 • Drama & romantiek
 • Music
  Zoeken in blog

  Inhoud blog
 • Stargirl; season 1. (2019)
 • Titans; season 2. (2019)
 • Titans; season 1. (2018)
 • iZombie; season 3. (2016-2017)
 • Return of the six million dollar man and the bionic woman. (1987)
  Foto
  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  TV-series op DVD / Blu-Ray
  Mijn verzameling series.
  25-03-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maigret; season 1 & 2. (2016-2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen BAFTA-winnaar Rowan Atkinson schittert als commissaris Maigret in deze gloednieuwe en verfrissende BBC-bewerkingen. De verhalen werden gebaseerd op de geliefde misdaadromans van Georges Simenon en spelen zich af in de jaren '50 in Parijs. 
  In Maigret Sets a Trap heeft een seriemoordenaar in Montmartre het voorzien op vrouwen. Als er steeds opnieuw slachtoffers opduiken, durft niemand 's avonds nog alleen over straat. De kranten staan bol van de speculaties, maar Maigret heeft de grootste moeite om goede aanwijzingen te vinden en komt behoorlijk onder druk te staan.
  In Maigret's Dead Man wordt het politiestation gebeld door een man die naar Maigret vraagt, en vertelt dat hij op de vlucht is voor iemand die hem wil vermoorden. Maar voordat Maigret de gegevens van de man kan noteren, hangt hij op. De man belt nog diverse malen vanuit verschillend cafés, totdat de telefoontjes plotseling stoppen. Als 's avonds het levenloze lichaam van de man wordt gevonden, wordt Maigret overmand door schuldgevoelens. Hij zal niet rusten voordat hij de moordenaar van 'zijn' dode man heeft gevonden...
  In Night at the Crossroads lijkt een moordonderzoek van een diamanthandelaar uit Antwerpen wijzen richting een Deense burger die leeft in de buitenwijken van Parijs. Maar ondanks alle bewijzen moet Maigret hem laten gaan, tot grote ergernis van oude vriend en collega Inspecteur Grandjean.
  In Maigret in Montmatre meldt een stripper in Montmartre dat ze in haar club twee mannen heeft horen praten over het doden van een gravin. Haar melding wordt niet erg serieus genomen totdat ze niet veel later dood gevonden wordt in haar kamer. Ook de gravin word vermoord gevonden. Aan Maiagret de taak om de link tussen de twee moorden te vinden en de moordenaar te vinden.

  25-03-2020 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Rowan Atkinson, Shaun Dingwall, Leo Staar, Lucy Cohu
  >> Reageer (0)
  11-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The magnificent seven; season 1. (1998)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen "The Magnificent Seven" leren van elkaar en hebben hun eigen ethische code: ze zullen de outlaws van het Amerikaanse Westen verslaan en het respect winnen van het gewone volk. De zeven mannen zijn: een verbitterde leider, een voormalige revolverheld en huurling op zoek naar verlossing, een scherpschutter en premiejager, een gewezen slaaf die heelmeester wordt, een jonge, goed opgeleide maar overenthousiaste idealist uit het Oosten, een goed van de tongriem gesneden oplichter, een vrouwvriendelijke revolverheld en een voormalige priester die een excentrieke profeet geworden is. Met iedere aflevering groeit hun legendarische status door heroïsche avonturen geladen met vriendschap, loyaliteit en rechtvaardigheid.

  11-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Eric Close, Michael Biehn, Ron Pearlman, Andrew Kavovit, Dale Midkiff, Anthony Starke, Rick Worthy
  >> Reageer (0)
  10-09-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The magnificent seven; season 2. (1999)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Chris komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn vrouw. Zet je schrap in de stijgbeugels, beleef avontuur en spanning in echte westernstijl en bereid je voor op de wildste rit van je leven!
  Alle 13 afleveringen van het tweede seizoen!
   

  10-09-2019 om 19:51 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Eric Close, Michael Biehn, Ron Pearlman, Andrew Kavovit, Dale Midkiff, Anthony Starke, Rick Worthy
  >> Reageer (0)
  14-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The missing. (2014)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Het is 1 juli 2006. De Engelse familie Hughes, bestaande uit het echtpaar Tony en Emily en hun vierjarig zoontje Oliver, is op weg naar hun vakantiebestemming. Ter hoogte van het (fictieve) Franse dorpje Chalons du Bois krijgen ze autopech. Daarom besluit de familie om tijdelijk intrek te nemen in hotel Eden en om het dorpje te verkennen. Op aandrang van Oliver stemt zijn vader toe om 's avonds te gaan zwemmen. Na de zwempartij willen ze iets drinken in het cafetaria waar het redelijk druk is wegens de kwartfinale van het WK voetbal tussen Frankrijk en Brazilië. Plots is Oliver verdwenen. De politie start een zoektocht en de Franse media starten een grote campagne. Desondanks wordt Oliver niet gevonden en wordt het dossier afgesloten. 
  Anno 2014 zijn Tony en Emily gescheiden. Emily is ondertussen verloofd met Mark Walsh. Hoewel zij het incident nog niet volledig heeft verwerkt, richt ze zich tot de toekomst. Tony heeft het drama evenmin kunnen verwerken, maar wil de zoektocht niet opgeven. Op een dag ziet hij een recente foto uit Chalons de Bois met daarop een kleine jongen. Zijn aandacht wordt getrokken door de sjaal die de jongen draagt. Deze is identiek aan degene Oliver droeg bij zijn verdwijning en werd nota bene speciaal voor hem gemaakt waardoor deze een unieke insigne heeft. Tony vertrekt terug naar het dorpje en herstart zijn zoektocht tezamen met Julien Baptiste, de hoofdinspecteur die destijds het onderzoek aanvoerde en ondertussen op pensioen is. Baptiste kan de politie uiteindelijk overtuigen om het dossier te heropenen.
  Al snel wordt duidelijk dat er een boycot is op zowel het oude als nieuwe onderzoek omwille van intriges, corruptie en vriendjespolitiek.

  14-11-2018 om 17:51 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:James Nesbitt, Frances O'Connor, Tchéky Karyo, Jason Flemyng
  >> Reageer (0)
  13-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The missing; season 2. (2016)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen In 2014 wordt op een kerstmarkt in het fictieve Duitse stadje Eckhausen een jonge vrouw gevonden die ineenstortte naar aanleiding van een appendicitis. Ze wordt geïdentificeerd als Alice Webster. Zij verdween in 2003 en is de dochter van een Brits militair die in Duitsland met zijn gezin gestationeerd is. Haar ouders bevestigen haar identiteit aan de hand van een polstatoeage in de vorm van een spinnenweb. Alice verklaart destijds te zijn ontvoerd door een zekere Kristian Herz en dat het Franse meisje Sophie Giroux ook een slachtoffer is. Rechercheur Julien Baptiste wordt door de Duitse politie hierover ingelicht omdat hij destijds het dossier van Sophie behandelde. Hoewel Julien ondertussen op pensioen is, verleent hij toch zijn medewerking. 
  Enkele maanden later krijgt Alice bezoek van Julien Baptiste die van mening is dat zij niet Alice is, maar wel Sophie. Alice vlucht weg en vraagt haar broer om Kristian in de gevangenis op te zoeken en hem te verontschuldigen voor haar acties. Alice pleegt die nacht zelfmoord door zich op te sluiten in een brandend tuinhuis. Haar vader Sam tracht haar tevergeefs te redden en loopt daardoor zware brandwonden op die grote littekens op zijn aangezicht en rug nalaten. Haar moeder Gemma vindt in de documenten van Jean een foto getrokken in een achtbaan met daarop Alice, Sophie en Lena Garber die rond dezelfde periode verdween. Ook Gemma begint te twijfelen of hun teruggevonden dochter wel degelijk Alice was en niet Sophie.

  13-11-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Tchéky Karyo, Alice Webster, Keeley Hawes, David Morrissey, Jake Davies, Laura Fraser, Daniel Ezra
  >> Reageer (0)
  12-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baptiste aka The missing; season 3. (2019)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Julien Baptiste verblijft in Amsterdam waar zijn dochter onlangs is bevallen. Hij loopt constant in hun weg en is rusteloos, maar wordt dan uitgenodigd voor een ontmoeting met een oude vlam, Martha Horchner, politiecommissaris in Amsterdam. Martha wil zijn hulp bij het opsporen van een vermist meisje, Natalie, de nicht van een Engelsman, Edward Stratton. Ze gelooft dat de zaak gelinkt is aan een Roemeense bende die aan sex trafficking doet. Het meisje moet dringend teruggevonden worden.
  Julien ontmoet Edward en ze beginnen aan hun zoektocht, maar algauw beseft Julien dat niet alles is wat het lijkt. Waarom wil niemand spreken over het vermiste meisje? Wie is de man die Juliens vrouw Celia volgt? Wat is het verband tussen de zaak en het transseksuele bordeel waarvan de eigenaar hen in de gaten laat houden? Wie is de geheimzinnige vrouw, Kim Vogel, die de sekswerkers helpt en hen vertelt dat Natalie naar Duitsland is gevlucht? Naarmate Julien de waarheid achter de leugens ontdekt, beseft hij dat de zaak heel anders in elkaar zit dan het lijkt. Tegen de tijd dat Baptiste zich bewust wordt van het gevaar waarin hij is meegesleept, is Juliens eigen gezin in levensgevaar en hijzelf in een val gelokt. Baptiste is een zenuwslopende rit vol onverwachte wendingen waar niets of niemand meteen zijn geheimen prijsgeeft. Amsterdam is het decor, maar alles wat we zien is slechts een dun laagje vernis terwijl Julien Baptiste de nauwe steegjes, kelderverdiepingen en kanalen doorzoekt om de donkere kant van de beroemde rosse buurt bloot te leggen.

  12-11-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Tchéky Karyo, Tom Hollander, Jessica Raine, Barbara Sarafian, Filip Hellemans
  >> Reageer (0)
  08-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 1. (1985-1986)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  1. Pilot.
  2. The Golden Triangle.
  3. Thief of Budapest.
  4. The gauntlet.
  5. The heist.
  6. Trumbo's world.
  7. Last stand.
  8. Hellfire.
  9. The prodigal.
  10. Target: MacGyver.
  11. Nightmares.
  12. Deathlock.
  13. Flame's end.
  14. Countdown.
  15. The enemy within.
  16. Every time she smiles.
  17. To be a man.
  18. Ugly duckling.
  19. Slow death.
  20. The escape.
  21. A prisoner of conscience.
  22. The assassin.

  08-11-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Teri Hatcher
  >> Reageer (0)
  07-11-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 2. (1986-1987)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  23. The human factor.
  24. The eraser.
  25. Twice stung.
  26. The Wish Child.
  27. Final approach.
  28. Jack of lies.
  29. The road not taken.
  30. Eagles.
  31. Silent world.
  32. Three for the road.
  33. Phoenix under siege.
  34. Family matter.
  35. Soft touch.
  36. Birth day.
  37. Pirates.
  38. Out in the cold.
  39. Dalton, Jack of spies.
  40. Partners.
  41. Bushmaster.
  42. Friends.
  43. D.O.A.: MacGyver.
  44. For love or money.

  07-11-2018 om 19:33 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Richard Dean Anderson, Brian Blessed, Michael Des Barnes
  >> Reageer (0)
  29-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 3. (1987-1988)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  45. Lost love; part 1.
  46. Lost love; part 2.
  47. Back from the dead.
  48. Ghost ship.
  49. Fire and ice.
  50. GX-1.
  51. Jack in the box.
  52. The widowmaker.
  53. Hell week.
  54. Blow out.
  55. Kill zone.
  56. Early retirement.
  57. Thin ice.
  58. The odd triple.
  59. The negotiator.
  60. The spoilers.
  61. Mask of the wolf.
  62. Rock the cradle.
  63. The endangered.
  64. Murderers' sky.

  29-10-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Richard Dean Anderson, Brian Blessed, Sophie Ward, Beatie Edney, Peter Egan
  >> Reageer (0)
  28-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 4. (1988-1989)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  65. The secret of Parker house.
  66. Blood brothers.
  67. The outsiders.
  68. On a wing and a prayer.
  69. Collision course.
  70. The survivors.
  71. Deadly dreams.
  72. Ma Dalton.
  73. Cleo rocks.
  74. Fraternity of thieves.
  75. The battle of Tommy Giordano.
  76. The challenge.
  77. Runners.
  78. Gold rush.
  79. The invisible killer.
  80. Brainwashed.
  81. Easy target.
  82. Renegade.
  83. Unfinished business.

  28-10-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Richard Dean Anderson, Brian Blessed, Sophie Ward, Beatie Edney, Peter Egan
  >> Reageer (0)
  24-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 5. (1989-1990)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  84. Legend of the Holy Rose, part 1.
  85. Legend of the Holy Rose, part 2.
  86. The black corsage.
  87. Cease fire.
  88. Second chance.
  89. Halloween knights.
  90. Children of light.
  91. Black rhino.
  92. The ten percent solution.
  93. Two times trouble.
  94. The Madonna.
  95. Serenity.
  96. Live and learn.
  97. Log jam.
  98. The treasure of Manco.
  99. Jenny's chance.
  100. Deep cover.
  101. The lost Amadeus.
  102. Hearts of steel.
  103. Rush to judgement.
  104. Passages.

  24-10-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Dana Elcar, Bruce McGill, Richard Dean Anderson
  >> Reageer (0)
  23-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 6. (1990-1991)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  105. Tough Boys 
  106. Humanity 
  107. The Gun 
  108. Twenty Questions 
  109. The Wall 
  110. Lesson in Evil 
  111. Harry's Will 
  112. MacGyver's Women 
  113. Bitter Harvest 
  114. The Visitor 
  115. Squeeze Play 
  116. Jerico Games 
  117. The Wasteland 
  118. Eye of Osiris 
  119. High Control 
  120. There But for the Grace 
  121. Blind Faith 
  122. Faith, Hope & Charity 
  123. Strictly Business 
  124. Trail of Tears 
  125. Hind-Sight

  23-10-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Dale Wilson, Bruce Harwood, Richard Dean Anderson, Teri Hatcher, Dana Elcar, Bruce Harwood, Dale Wilson
  >> Reageer (0)
  12-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 7. (1991-1992)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Episodes:

  126: Honest Abe.
  127: The hood.
  128: Obsessed.
  129: The Prometheus Syndrome.
  130: The Coltons.
  131: Walking dead.
  132 & 133: Good Knight MacGyver.
  134: Deadly silents.
  135: Split decision.
  136: Gunz 'n boyz.
  137: Off the wall.
  138: The stringer.
  139: The mountain of youth.

  12-10-2018 om 00:00 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Richard Dean Anderson, Larry Wilcox, Bruce McGill, Colm Meaney, Cuba Gooding, Jr., James Hong, Michael Des Barres,
  >> Reageer (0)
  11-10-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver: the tv-movies. (1994)
  Lost treasure of Atlantis:

  Een archeoloog, leermeester van MacGyver, is op het spoor van de toorts van de waarheid, een verloren schat van Atlantis. De archeologische vereniging wil echter niet garant staan voor onderzoek naar mythische steden en heroverweegt zelfs zijn aanstelling. Hij vraagt MacGyver daarom om mee te gaan op expeditie naar de Balkan, waar op dat moment een burgeroorlog woedt.

  Trail to doomsday:

  MacGyver reist naar Engeland om daar de verjaardag van een vriend te vieren. Eenmaal aangekomen is hij getuige van de moord op zijn vriend. In het onderzoek naar de moord ontdekt MacGyver dat er een link is met de geheime ontwikkeling van nucleaire wapens.  11-10-2018 om 18:46 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Richard Dean Anderson, Brian Blessed, Sophie Ward, Beatie Edney, Peter Egan
  >> Reageer (0)
  28-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MacGyver; season 1. (2016 - 2017)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen De jonge Angus MacGyver (Lucas Till) is een speciaal agent van de Amerikaanse overheid, in dienst van een geheime organisatie die de belangen van het land beschermt. Bij de uitvoering van zijn missies blijken zijn unieke vindingrijkheid en onorthodoxe aanpak steevast van onschatbare waarde. Aangestuurd door geheimagente Patricia Thornton en bijgestaan door voormalig Special Forces-lid Jack Dalton en analist Nikki Carpenter, reist Mac naar Italië om er een biologisch wapen te onderscheppen voor het verkocht kan worden. Helaas verloopt de missie niet zoals gepland ...

  Alle 21 afleveringen van het eerste seizoen.

  28-09-2018 om 09:57 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:M
  Tags:Lucas Till, George Eads
  >> Reageer (0)


  Categorieën
 • A (12)
 • B (9)
 • Battlestar Galactica (10)
 • Buffy, the vampire slayer (2)
 • C (3)
 • D (7)
 • DC comics (33)
 • Doctor Who + Torchwood (NL subs) (7)
 • E (2)
 • F (2)
 • Flikken (6)
 • G (2)
 • H (0)
 • Hawaii Five-O (9)
 • I (0)
 • J (0)
 • K (1)
 • L (3)
 • M (15)
 • MARVEL comics (2)
 • N (0)
 • NCIS New Orleans (2)
 • O (2)
 • P (10)
 • Q (0)
 • R (0)
 • S (9)
 • Six million dollar man & bionic woman (3)
 • Star Trek (13)
 • T (2)
 • The boys (1)
 • U (2)
 • Undercover (1)
 • V (0)
 • W (0)
 • Walking dead (5)
 • X (2)
 • Y (1)
 • Z (0)

 • Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u
  www.bloggen.be/cat4u

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!