Mijn favorieten
  • Homepage:
  • Tekenfilms
  • Leesboeken
  • Stripalbums
  • Comic Book verfilmingen
  • Aktie
  • Oorlog
  • Komedie
  • Drama & romantiek
  • Music
    Zoeken in blog

    Inhoud blog
  • Peaky Blinders, season 1. (2013)
  • Peaky Blinders, season 2. (2014)
  • Peaky Blinders, season 3. (2016)
  • The Green Hornet. (1966-1967)
  • E.R., season 14. (2007-2008)
    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    TV-series op DVD / Blu-Ray
    Mijn verzameling series.
    20-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 1. (2007)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De ambitieuze en aantrekkelijke politierechercheur Eva (Angela Schijf) moet in eerste instantie niets hebben van Floris Wolfs (Victor Reinier), de ervaren collega uit Amsterdam die haar nieuwe partner wordt. Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe. Flikken Maastricht is de zeer succesvolle Nederlandse versie van de Vlaamse serie 'Flikken'.

    20-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Oda Spelbos, Sergio IJssel, Will van Kralingen, Romijn Conen, Maud Dolsma, Chris Borowski, Askr Caminada, Angela Schijf, Victor Reinier, Dimme Treurniet
    >> Reageer (0)
    19-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 2. (2008)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) zijn terug! Het tweede seizoen van de zinderende Nederlandse politieserie Flikken Maastricht begint waar de eerste reeks eindigde. Wie loste het, wellicht fatale, schot op rechercheur Wolfs? En wordt Eva gestraft voor het negeren van een duidelijk bevel waarmee ze haar collega in levensgevaar bracht?

    19-11-2019 om 18:44 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags: Angela Schijf, Maud Dolsma, Romijn Conen, Helmert Woudenberg, Victor Reinier, Sergio IJssel
    >> Reageer (0)
    13-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The adventures of Young Indiana Jones; volume 1: the early years. (1992-1993)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In deze bijzondere dvd-box staan de vroege avonturen van een van de grootste filmhelden aller tijden centraal: Indiana Jones. De oorspronkelijke serie werd al in de jaren negentig gemaakt, maar pas nu heeft George Lucas de afleveringen "in speciale lange versies" op dvd uitgebracht. Deze eerste box bevat 7 films waarin we de wereldgeschiedenis zien door de ogen van een jonge Indy, terwijl hij op zijn reizen de wildste avonturen beleeft en ontmoetingen heeft met Picasso, Freud, Edison en andere beroemde figuren. Ga mee op het avontuur van je leven met de avonturen van de jonge Indiana Jones!

    13-11-2019 om 11:03 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Y
    Tags:Catherine Zeta-Jones, Sean Patrick Flanery, Corey Carrier, Lloyd Owen, Catherine Zeta-Jones, Julian Firth
    >> Reageer (0)
    07-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 3. (2009)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Eva moet kiezen tussen de twee belangrijkste mannen in haar leven. Accepteert Wolfs haar keuze wel? Is Frank wel helemaal verlost van de criminelen die het op zijn zaak voorzien hadden? Marion wordt wijkagent en moet meteen diverse keren in moeilijke situaties optreden. Als ze dan ook nog met doodsbedreigingen te maken krijgt, valt het politiewerk haar zwaar. En ook Romeo heeft grote relationele problemen. Gastrollen worden gespeeld door onder andere Micky Hoogendrijk, Daniël Boissevain, Chiem van Houweninge, Romijn Conen en Tanja Jess.

    07-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio Romero IJssel, Maud Dolsma, Helmert Woudenberg, Victor Reinier, Romijn Conen
    >> Reageer (0)
    06-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 4. (2010)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het vierde seizoen worden de verhoudingen binnen het Flikken Maastricht-team flink op de proef gesteld. Rechercheur Wolfs (Victor Reinier) dreigt na het neerschieten van Luca, niet alleen zijn baan en partner te verliezen als hij op non-actief wordt gesteld, maar ziet ook nog eens zijn dochter Fleur aan de drugs ten onder gaan. Uiteindelijk belandt hij zelfs in de gevangenis, op beschuldiging van moord en verkrachting. Eva wil geloven in zijn onschuld, maar de bewijzen tegen hem stapelen zich op. Wat weten ze nu eigenlijk van Wolfs? Heeft Wolfs misschien toch iets te verbergen?
    Bekende namen maken in het vierde seizoen hun opwachting. Vioolvirtuoos André Rieu krijgt te maken met een dreigende aanslag tijdens zijn Vrijthofconcerten. Daarnaast spelen onder anderen Yolanthe Cabau van Kasbergen en Gijs Scholten van Aschat een gastrol. Piet Römer en Victor Reinier worden, na jaren samengewerkt te hebben bij 'Baantjer', herenigd op de set van Flikken Maastricht, echter dit keer niet bepaald als collega's. En Thomas Acda komt als Amsterdammer Daan de Vos het Flikken Maastricht-team versterken.

    06-11-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio Romero, IJssel Thomas, Acda Helmert, Woudenberg Sergio, Romero IJssel, Thomas Acda
    >> Reageer (0)
    05-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 5. (2011)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Moord en doodslag, chantagepraktijken, verdwijningen en drugszaken maar ook de persoonlijke levens van Eva, Wolfs, Marion en Romeo staan centraal. En de serie verwelkomt twee 'nieuwe' gezichten. Allereerst keert hoofdinspecteur Flamand terug op haar (vertrouwde) plek in Maastricht en een nieuwe collega komt het 'blauwe' team versterken: Esmee van Rooy (een rol van Jamie Grant).

    05-11-2019 om 18:36 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Victor Reinier, Angela Schijf, Oda Spelbos, Sergio IJssel, Will van Kralingen, Maud Dolsma, Jamie Grant
    >> Reageer (0)
    03-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The A-team; season 2. (1984)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Duik in die beroemde zwarte bestelwagen voor een nieuw seizoen vol adrenalineverhogend avontuur met Hannibal, Face, Murdock en B.A. in een strijd voor gerechtigheid tegen gevaarlijke criminelen, terwijl ze hun aartsvijand Kolonel Decker steeds een stapje proberen voor te blijven.

    03-11-2019 om 18:52 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:A
    Tags:Dirk Benedict, George Peppard, Dwight Schultz, Melinda Culea, George Peppard, Mr. T
    >> Reageer (0)
    28-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flikken Maastricht; seizoen 7. (2013)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In het zevende seizoen van Flikken Maastricht raken Wolfs en Eva betrokken bij een onderzoek naar een motorbende die het op het toerclubje waarmee Wolfs motorrijdt voorzien heeft. De rechercheurs ontdekken al snel dat sommige leden van de motorbende zich niet alleen met toertochten bezighouden. Maar niemand is erg genegen om verklaringen over de criminele activiteiten van de club af te leggen. Tot Tonja, een oud- collega van Eva's wijlen partner Frank, bereid is met Eva te praten. Tonja's vriend blijkt namelijk door de motorclub gechanteerd te worden.
    Als Eva dit meldt aan haar meerderen, willen deze Tonja als informant gebruiken om zicht te krijgen op de activiteiten van de motorclub. Tonja zegt haar medewerking toe op voorwaarde dat Eva haar vaste contactpersoon wordt. Eva heeft geen zin om een vriendin dit gevaarlijke traject in te sturen, maar hoofdinspecteur Mechels zet haar onder druk. Het lijkt de enige manier om de motorclub te pakken.
    Daarnaast hebben Eva en Wolfs nog te maken met Daan de Vos, die inmiddels op vrije voeten is maar niet van plan is om het verleden te vergeten. Op subtiele wijze bedreigt hij Eva en Wolfs en ook Wolfs dochter Fleur is niet veilig voor zijn wraakzucht. Als dan ook nog duidelijk wordt dat Daan de Vos connecties met de motorclub heeft, leidt het onderzoek naar een spannende climax die Eva en Wolfs niet ongeschonden uitkomen.

    28-10-2019 om 20:50 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Flikken
    Tags:Angela Schijf, Victor Reinier, Sergio IJssel, Ria Eimers Jamie Grant
    >> Reageer (0)
    09-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lois & Clark, the new adventures of Superman; season 4. (1996 - 1997)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Lois Lane en Clark Kent hebben het beste voor het laatst bewaard. In hun laatste seizoen gaan ze eindelijk trouwen. Er zijn een paar hindernissen op hun weg naar huwelijksgeluk: een groots gevecht met Lord Nor; een ontmoeting vol avonturen met de Wedding Destroyer, die denkt dat je beter dood dan getrouwd kunt zijn; en zelfs huwelijksnacht interruptus dankzij een door de tijd reizende H.G. Wells.

    09-10-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:Dean Cain, Teri Hatcher, Lane Smith, Eddie Jones, K Callan, Justin Whalin
    >> Reageer (0)
    08-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lois & Clark, the new adventures of Superman; season 3. (1995 - 1996)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het plannen van een huwelijksfeest zet zelfs de beste relaties onder druk. Maar Lois en Clark hebben niet zomaar een relatie. Naast hun strijd met traiteurs en bloemstukken, moeten ze ook afrekenen met gekke geleerden, Lex Luthor, herrezen Nazi's uit WOII en tal van andere duivelse tegenstanders. Voor Lois en Clark ligt de weg naar het altaar bezaaid met hindernissen en avonturen. De sterreporters van The Daily Planet slaan letterlijk en figuurlijk de handen in elkaar voor 22 afleveringen vol spanning, actie en romantiek. Dat ze daarbij een verrassend loopje nemen met de vastgeroeste overlevering wisten zowel de fans als de critici naar waarde te schatten: 'Het derde seizoen van Lois & Clark komt supersterk uit de hoek door een van de oudste taboes uit de Superman-bijbel te doorbreken: Superman heeft Lois Lane niet alleen zijn geheime identiteit verklapt, hij heeft zich zelfs met haar verloofd!

    08-10-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:Dean Cain, Teri Hatcher, Lane Smith, Eddie Jones, K Callan, Justin Whalin
    >> Reageer (0)
    07-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lois & Clark, the new adventures of Superman; season 2. (1994 - 1995)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De Man van Staal moet niet alleen met zijn beste martial arts moves uitpakken om een geheimzinnige Chi-meester van antwoord te dienen, hij krijgt het ook aan de stok met de machtige gangster Al Capone, uit de jaren '30 herrezen, en een onwaarschijnlijke verzameling gevaarlijke en geniale gekken die hem, haar en de hele wereld bedreigen met diefstal, moord en nooit geziene chaos.

    07-10-2019 om 17:57 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:DC comics
    Tags:Dean Cain, Teri Hatcher, Lane Smith, Eddie Jones, K Callan, Justin Whalin
    >> Reageer (0)
    18-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeval; season 1. (2007)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de Engelse regio Forest of Dean doet zich een wonderlijk natuurverschijnsel voor: door tijdgaten vinden prehistorische dieren hun weg naar onze wereld. Een team wetenschappers onder leiding van professor Nick Cutter doet onderzoek naar de tijdgaten, maar moet tegelijk proberen uit de klauwen van vraatzuchtige dinosauriërs te blijven. Nick Cutter wordt overigens niet alleen gedreven door wetenschappelijke motieven: acht jaar geleden is zijn vrouw bij het onderzoek naar tijdgaten van de aardbodem verdwenen. Nick is vastbesloten haar terug te vinden...

    18-09-2019 om 21:03 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:P
    Tags:Andrew Lee Potts, Lucy Brown, Juliet Aubrey, Douglas Henshall
    >> Reageer (0)
    17-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeval; season 2. (2008)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Import - geen nederlandse ondertiteling.
    Evolutionaire zoöloog Nick Cutter en zijn team zijn terug om de strijd aan te gaan met meer wilde dinosaurussen en andere dodelijke vijanden. Claudia verschijnt weer en ziet er precies hetzelfde uit, maar zonder herinnering aan het verleden. En nu worden ook bizarre wezens uit de toekomst werkelijkheid. Ondertussen handelt Helen achterdochtig en Stephen weet niet wie hij moet vertrouwen.

    17-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:P
    Tags:Juliet Aubrey , Lucy Brown , Douglas Henshall
    >> Reageer (0)
    11-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The magnificent seven; season 1. (1998)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen "The Magnificent Seven" leren van elkaar en hebben hun eigen ethische code: ze zullen de outlaws van het Amerikaanse Westen verslaan en het respect winnen van het gewone volk. De zeven mannen zijn: een verbitterde leider, een voormalige revolverheld en huurling op zoek naar verlossing, een scherpschutter en premiejager, een gewezen slaaf die heelmeester wordt, een jonge, goed opgeleide maar overenthousiaste idealist uit het Oosten, een goed van de tongriem gesneden oplichter, een vrouwvriendelijke revolverheld en een voormalige priester die een excentrieke profeet geworden is. Met iedere aflevering groeit hun legendarische status door heroïsche avonturen geladen met vriendschap, loyaliteit en rechtvaardigheid.

    11-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:M
    Tags:Eric Close, Michael Biehn, Ron Pearlman, Andrew Kavovit, Dale Midkiff, Anthony Starke, Rick Worthy
    >> Reageer (0)
    10-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The magnificent seven; season 2. (1999)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Chris komt oog in oog te staan met de moordenaar van zijn vrouw. Zet je schrap in de stijgbeugels, beleef avontuur en spanning in echte westernstijl en bereid je voor op de wildste rit van je leven!
    Alle 13 afleveringen van het tweede seizoen!
     

    10-09-2019 om 19:51 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:M
    Tags:Eric Close, Michael Biehn, Ron Pearlman, Andrew Kavovit, Dale Midkiff, Anthony Starke, Rick Worthy
    >> Reageer (0)
    07-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlestar Galactica; the complete series. (1978 - 1979)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Na een lafhartige aanval van hun aartsvijanden de Cyclons is een convooi van ruimteschepen, onder de bescherming van het gevechtsschip de 'Galactica' op de vlucht in het heelal. Hun doel is hun 'moederplaneet' de aarde te bereiken. Onder leiding van Generaal Adama (Lorne Greene) gaan zij, keer op keer spectaculaire gevecht aangaand met hun achtervolgers, op zoek.

    07-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Battlestar Galactica
    Tags:Lorne Greene, Richard Hatch, Noah Hathaway, Dirk Benedict, Wilfrid Hyde-White, Terry Carter
    >> Reageer (0)
    06-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Galactica 1980. (1980)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu de Galactica de Aarde nadert, dwingt de dreiging van een Cylonaanval Commandant Adama ertoe om twee piloten naar de planeet te sturen. Hun opdracht: de ontwikkeling van de aardse verdedigingstechnologie versnellen.

    06-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Battlestar Galactica
    Tags:Barry van Dyke, Herb Jefferson Jr., Lorne Greene, James Patrick Stuart, Robyn Douglass, Kent McCord
    >> Reageer (0)
    05-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Caprica; the complete series. (2009)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Achtenvijftig jaar voor de eerste Battlestar de ruimte in trekt, zien twee machtige families - de Graystones en de Adamas - hun lot onherroepelijk met elkaar verbonden na een verwoestende explosie. Terwijl de twee clans worstelen met het bepalen van de grens tussen mens-zijn en kunstmatige intelligentie - de Cylons - drijven ze hun onderlinge conflicten op de spits. Bedrijfscomplotten, moord, seksuele intriges en zwartmakerij zijn aan de orde van de dag op Caprica…

    05-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Battlestar Galactica
    Tags:Eric Stoltz, Esai Morales, Paula Malcomson, Alessandra Torresani, Magda Apanowicz, Sasha Roiz
    >> Reageer (0)
    04-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlestar Galactica: blood & chrome. (2012)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Blood & Chrome is een gloednieuw hoofdstuk in de Battlestar Galactica – saga dat zich afspeelt tijdens de eerste Cyclon – oorlog. Terwijl de strijd tussen de mensheid en haar creatie, de robots de Cylons, woedt door de twaalf kolonies, wordt de jonge, talentvolle gevechtspiloot William Adama, aangesteld op een van de krachtigste Battlestar –schepen van de Koloniale vloot: De Galactica. Adama raakt regelmatig in conflict met zijn copiloot, de oorlogsmoeë officier Coker, maar de mannen moeten hun geschillen opzij zetten als hun missie om een enigmatische passagier te escorteren, gevaarlijk wordt en van levensbelang blijkt voor de gehele vloot.

    04-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Battlestar Galactica
    Tags:Lili Bordán, Ben Cotton, Brian Markinson, John Pyper-Ferguson, Ben Cotton, Paul Rudd
    >> Reageer (0)
    03-09-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Battlestar Galactica; Mini-series + season 1. (2003 - 2005)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nadat de 12 mensenkolonies vrijwel zijn vernietigd in de climax van een honderdjarige oorlog tegen het Cylon rijk, moeten President Roslin (Mary McDonnell) en Commander Adama (Edward James Olmos) de laatste nog levende mensen op de twaalf werelden oppikken om aan een reis te beginnen op zoek naar de mythische planeet Aarde, de veronderstelde dertiende kolonie van de mensheid.

    03-09-2019 om 00:00 geschreven door Helliwood  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Battlestar Galactica
    Tags:Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Mary McDonnell, Grace Park
    >> Reageer (0)


    Categorieën
  • A (12)
  • B (9)
  • Battlestar Galactica (10)
  • Buffy, the vampire slayer (2)
  • C (5)
  • D (7)
  • DC comics (67)
  • Doctor Who + Torchwood (NL subs) (10)
  • E (3)
  • F (3)
  • Flikken (6)
  • G (4)
  • H (2)
  • Hawaii Five-O (10)
  • Hercules & Xena (4)
  • I (0)
  • J (1)
  • K (2)
  • L (4)
  • M (20)
  • MARVEL comics (2)
  • N (0)
  • NCIS New Orleans (2)
  • O (2)
  • P (13)
  • Q (1)
  • R (4)
  • S (14)
  • Six million dollar man & bionic woman (3)
  • Star Trek (17)
  • T (5)
  • The boys (1)
  • Twilight Zone (2)
  • U (6)
  • Undercover (2)
  • V (0)
  • W (3)
  • Walking dead (5)
  • X (2)
  • Y (1)
  • Z (0)

  • Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    limburgse_stekskesmannen
    www.bloggen.be/limburg
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    katje
    www.bloggen.be/katje

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs