Zoeken in blog

Categorieën
  • 0 > Hapjes (2)
  • 1 > Vlees (1)
  • 2 > Vis (1)
  • 3 > Groenten (4)
  • 4 > Dessert (1)
  • 5 > Marinades (1)
  • 6 > Rubs (3)
  • 7 > Sauzen (5)
  • 8 > Varia (1)
  • Archief
  • Paneermeel maken
  • Pulled Pork
  • Basic BBQ Rub
  • Saté van zalm
  • Garnalenlolly
  • Vietnamese pindasaus
  • Aardappelgratin
  • BBQ saus
  • Gevulde minigroenten
  • Kaasfondue op de Q
  • Groententrio
  • Gegrilde tomaten
  • Mosselen met lookboter
  • Kruidenolie voor vis
  • Kip of Kalkoen (dry rub)
  • Satésaus
  • Carolina (dry rub)
  • Kansas city (dry rub)
  • Laksaus
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Passie voor BBQ
    Taking the Q to the next level
    24-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Basic BBQ Rub

    Basic BBQ Rub

    Ingrediënten: goed voor stuk varkens (pulled pork) van 2,5-3 kg

    60 gr bruine suiker
    2 KL lookpoeder
    35 gr paprikapoeder
    2 KL ajuinpoeder
    35 gr zeezout
    1 KL cayennepeper       
    3 EL zwarte peper
     

    Bereiding

    Meng alles door elkaar en zorg dat je geen klonters hebt.

    De bruine suiker kan je ook vervangen door rietsuiker of bastaardsuiker.

    Goed afgesloten en op een donkere plaats bewaard deze rub maanden.

    Bron: bbq-nl.com

    24-07-2013 om 04:05 geschreven door Arnold

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:6 > Rubs
    21-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carolina (dry rub)

    Carolina (dry rub)

    Ingrediënten

    2 EL Zout
    2 EL Chilipoeder
    2 EL Bruine suiker
    2 EL Zwarte peper
    2 EL Witte suiker
    1 EL Cayennepeper
    2 EL Gemalen komijn
    4 EL Paprikapoeder

    Bereiding

    Smeer het vlees gul in met dit mengsel.
    Plaats afgedekt in de koelkast gedurende 12 tot 24u.


    21-07-2013 om 04:56 geschreven door Arnold

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:6 > Rubs
    Tags:rub, pulled pork
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kansas city (dry rub)

    Kansas City (dry rub)

    Ingrediënten

    8 EL Bruine suiker
    1 EL Chilipoeder
    4 EL Paprika poeder
    1 EL Uipoeder
    1 EL Zwarte peper
    1 KL Cayennepeper
    1 EL Zout
     

    Bereiding

    Smeer de ribbekes gul in met dit mengsel. Dek af en plaats in koelkast.
    Laat minimaal 12u en bij voorkeur 24u trekken.


    21-07-2013 om 04:56 geschreven door Arnold

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:6 > Rubs
    Tags:Rub, Ribbekes,


    Opmerkingen, vragen, leuke receptjes?

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Welkom

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs