Zoeken in blog

Categorieën
  • 0 > Hapjes (2)
  • 1 > Vlees (1)
  • 2 > Vis (1)
  • 3 > Groenten (4)
  • 4 > Dessert (1)
  • 5 > Marinades (1)
  • 6 > Rubs (3)
  • 7 > Sauzen (5)
  • 8 > Varia (1)
  • Archief
  • Paneermeel maken
  • Pulled Pork
  • Basic BBQ Rub
  • Saté van zalm
  • Garnalenlolly
  • Vietnamese pindasaus
  • Aardappelgratin
  • BBQ saus
  • Gevulde minigroenten
  • Kaasfondue op de Q
  • Groententrio
  • Gegrilde tomaten
  • Mosselen met lookboter
  • Kruidenolie voor vis
  • Kip of Kalkoen (dry rub)
  • Satésaus
  • Carolina (dry rub)
  • Kansas city (dry rub)
  • Laksaus
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Passie voor BBQ
    Taking the Q to the next level
    22-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kaasfondue op de Q

    Kaasfondue (dessert)

    Ingrediënten

    - Een camenbert kaas in een houten verpakking
    - Stokbrood

    Bereiding

    Verwijder alle papier en verpakking van de camenbert.
    Week het houten doosje gedurende 5 minuten in water.
    Schud het overtollige water af en plaats de kaas er terug in.
    Zet het doosje op een bbq waar de grootste hitte uit is en laat hem 15 minuten staan.
    Draai 1 maal om en nogmaals 15 minuten laten staan.
    Haal het deksel er af (kaas in doosje laten voor de stevigheid)
    Snij de korst aan de bovenkant open en doppen maar!

    22-07-2013 om 01:12 geschreven door Arnold

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:4 > Dessert


    Opmerkingen, vragen, leuke receptjes?

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Welkom

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek



    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs