Zalm met rucola en eierenoedels
.
Winkelen: 4x 200 gr zalmfilets
Een pakje eiernoedels van 250 gr
Een bosje rucola-salade
Zout en peper
Suiker
Worchestersiresaus
Echte boter
Brunoise van wortel, selder, prei en ui.
Een bouillonblokje
Marineer
de zalmfilits enkele uren op voorhand. Bestrooi met zout en wat peper.
Royaal bestrooien met suiker en overgieten met wat Worcherstersiresaus.
Plaats voor enkele uren in de koelkast. Bereiding: Kook de
eiernoedels samen met een bouillonblokje, brunoise van wortel, selder,
prij en ui. Net voor het opienen mengen met stukjes ricola-salade. Maak
de zalmfilets droog met wat keukenrolpapier. Bak ze in echte boter op
een zacht vuurtje. Let op dat de ze niet te bruin kleuren want suiker
neemt snel warmte op. Schik de zalmfilets over de eiernoedels en overgiet net voor het opdienen even met een wat gesmolten boter.
Bekijk ook eens de volgende websites:
|