Vinnie Arendel(winnaar expeditie Robinson 2007) op Keukengeheim
Hallo mensen,
Vandaag moet ik een grote home catering verzorgen,daarom heb ik weinig tijd. Surf even naar www.keukengeheim.com waar je het verhaal van Vinnie kan lezen. Voorts kan je aan de prijsvraag meedoen waar je mijn eerste boek kan winnen en vind je veel recepten.Ook voor kinderen en singles is er een speciale rubriek. Prettige zondag en veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
Aardappel in zoutkorst +prijsvraag op Keukengeheim
Dag mensen, Vandaag het recept voor aardappel in zout.Je kan dit bij vlees,vis en gevogelte geven.Heel makkelijk om te maken en heel lekker. Je kan nog steeds meedoen aan de prijsvraag op www.keukengeheim.com! Het recept: 1 kg vastkokende middelgrote aardappelen, 1 kg grof zeezout, 40 g bloem, 1 takje rozemarijn, 4 teentjes look, 4 blaadjes laurier
Bereiding: Vermeng het zout
en de bloem met 2cl water. Leg een laagje zout op de bodem van een
ovenschotel bedekt met aluminiumfolie. Verdeel de gewassen en gedroogde
aardappelen op het zout en verdeel er de ongepelde look en de kruiden
tussen. Bedek met zout en druk goed aan. Bak 30 minuten in een
voorverwarmde oven van 220°. Breek de zoutkorst en dien warm op als
bijgerecht met geroosterd vlees,vis of gevogelte.
Hallo mensen, Vandaag een makkelijk en snel recept voor zalm in bladerdeeg. Je kan er extra kruiden aan toevoegen.Basilicum,dragon,peterselie,citroenkruid,gehakte verse gember enz.zijn allemaal lekker bij dit gerecht.Je kan ook experimenteren met de kaas. Als je vragen hebt over dit recept of als je culinair advies nodig hebt kan je even naar www.keukengeheim.com surfen. Neem even deel aan de prijsvraag als je daar bent en maak kans om mijn boek te winnen. Het recept voor 4 personen:8 plakjes bladerdeeg(diepvries),4 moten zalmfilets,lenteui,8 plakken kaas.
laat 8 plakjes bladerdeeg
ontdooien. en zet de oven op 225 graden Celsius.
leg op de bladerdeeg 1plakje smeltkaas, daar op een moot zalm, daar op weer een
plakje smeltkaas, daar op wat lente uitjes en daar op weer een plakje
bladerdeeg.
maak de randjes goed dicht. en leg ze
25 tot 30 minuten in de oven
laat 8 plakjes bladerdeeg
ontdooien. en zet de oven op 225 graden Celsius.
leg op de bladerdeeg 1plakje smeltkaas, daar op een moot zalm, daar op weer een
plakje smeltkaas, daar op wat lente uitjes en daar op weer een plakje
bladerdeeg.
maak de randjes goed dicht. en leg ze
25 tot 30 minuten in de oven. Veel kookplezier! Sam
Hallo mensen, Vandaag een recept dat eigenlijk bedoelt is als tapa maar je kan dit gerecht als avondeten gebruiken.Het is zeer snel klaar. Het recept:
500g Kipfilet
- 50g Bloem - 2 Eieren - 1dl Olijfolie - 6 eetl. Sojasaus - 4 eetl. Honing -
3 eetl. Mosterd - zout en peper
Bereiding
Snijd de kip in reepjes. Rol de reepjes door
de bloem en daarna door het ei. Let erop dat de kip rondom bedekt is met ei
en bloem! Dan krijgt de kip een mooi bruin korstje. Doe de olie in de pan en
bak hierin de kip goudbruin. Meng in een kom de sojasaus, de honing en de
mosterd en giet dit mengsel over de kip. Je vind dit en nog veel andere recepten op www.keukengeheim.com.Daar is ook een prijsvraag waar je mijn eerste boek kan winnen. Veel kookplezier! Sam
Hallo mensen, Ik maak van de gelegenheid gebruik om het boek van de Befaamde Dirk De Prins te promoten.Hij is de hoofdredacteur van Culinaire Ambiance. Je kan nog steeds even naar www.keukengeheim.com surfen en deelnemen aan de prijsvraag.Mischien win je wel mijn eerste boek. Je kan ook daar ook de hele dag terecht voor gratis kookadvies
Recepten door de week
Simpele en lekkere gerechten van Dirk De Prins
De best mogelijke oplossing om ons goed doordeweeks te voeden wordt ons
in feite aangereikt door de wetenschap zelf. Om goed uitgebalanceerd,
en dus zo gezond mogelijk, te eten moet een mens zich zo afwisselend
mogelijk voeden. Het simpele diëet van onze voorouders was te beperkt
om echt gezond te wezen. Het motto luidt dus afwisseling, afwisseling
en nog eens afwisseling. Op die manier krijg je van alles een beetje
binnen.
Gelukkig leven we ondertussen in een wereld die geen grenzen en
geen seizoenen meer kent. Het hele jaar door kunnen we van witloof,
asperges, appelen, peren, mosselen en noem maar op voluit genieten. En
dat houdt ook in dat een likje room en een klontje natuurboter geen
verboden producten zijn, als ze een dag later maar vervangen worden
door iets anders. De keuken van de afwisseling is dus gelukkig ook een
genotkeuken. Dat is dan ook de ware reden waarom dit kookboek is
ontstaan. Elke dag koos Dirk voor een ander thema, wat het boek niet
enkel doordeweeks maar ook gevariëerd maakt.
Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs
om makkelijk te koken! Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de
loep! Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!
Ga even naar www.keukengeheim.com
,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag
Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs
om makkelijk te koken! Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de
loep! Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!
Ga even naar www.keukengeheim.com
,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag
Hallo mensen, Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs om
makkelijk te koken!
Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de loep!
Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen! Ga even naar www.keukengeheim.com,klik op 'De prijsvraag' en beantwoord de vraag. Groetjes Sam
Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs
om makkelijk te koken! Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de
loep! Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!
Ga even naar www.keukengeheim.com
,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag
Keukengeheim.com start met een reeks eigen kookboeken rond tips en trucs
om makkelijk te koken! Eerste in de rij is 'Vis', 15 vissoorten onder de
loep! Neem deel aan onze prijsvraag en maak kans om dit boek te winnen!
Ga even naar www.keukengeheim.com
,klik op 'De Prijsvraag' en beantwoord de vraag
Hallo mensen, Vandaag moet ik werken(het leven van een chef-kok) daarom verwijs ik jullie naar www.keukengeheim.com voor recepten,verhalen over food en nuttige keukentips. Jullie kunnen me wel de hele dag kookadvies vragen,ik neem mijn laptop overal mee. Prettige zondag en veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
ik heb God gezien. Hij heeft mij gestreeld, van binnen en van buiten.
Hij heeft mij ontroerd, tot tranens toe, zes zalige uren lang. Hij
heeft voor mij suikerbloemen geschilderd, gemusiceerd met chocola en
ingewanden. Hij vertelde over zijn lievelingsplek, die ook de mijne is
geworden. Hij heeft mij het licht laten zien dat zacht en warm en
weldadig op mij neer scheen. Hij heeft mij doen luisteren naar de zee
nadat hij ze me eerst heeft doen proeven. Lees de rest van dit mooie verhaal van Gene Bervoets over El Bulli op www.keukengeheim.com. Heb je een culinaire vraag of zoek je een recept?Doe je verzoek via de "stel uw vraag" button op de homepage van www.keukengeheim.com Veel kookplezier! Sam
Hallo mensen, Deze week hebben we een Thaise gastchef op bezoek. Surf even naar www.keukengeheim.com om haar favoriete gerechten te ontdekken. Verder kan je boeiende verhalen lezen over eten,er is de dagschotel,recepten en nog veel meer voor iedereen die van lekker eten houdt. Last but not least,ik ben de hele dag paraat om jullie culinaire vragen te beantwoorden. Veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
Hallo mensen, Vandaag moet ik op een groot feest koken,daarom verwijs ik jullie naar mijn website www.keukengeheim.com .Daar vind je heel recepten.Neem ook eens een kijkje bij de Kids rubriek als je samen met je kinderen een gerecht wil maken. Prettige 1 mei en veel kookplezier! Sam www.keukengeheim.com
Ik ben Sam Khaldi
Ik ben een man en woon in Antwerpen (Belgie) en mijn beroep is chef-kok/webmaster www.keukengeheim.com.
Ik ben geboren op 05/03/1959 en ben nu dus 66 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: koken nog steeds,internet,lezen,reizen,mijn dochters.
Na 32 jaar als kok nog alle dagen gedreven met eten bezig
E-mail mij
Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.
Gastenboek
Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek