Foto
Inhoud blog
  • Weer lang geleden
  • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
  • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
  • Ingelmunster en Nalinnens
  • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
  • Baasrode 16/02/2013
  • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
  • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
  • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
  • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
    Foto
    Mijn favorieten
  • aktivia
  • wandelgazette
  • marching
  • beneluxwandelen
  • photo marche
  • Euraudax
  • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
  • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
  • Reynaertstappers Belsele
  • W.S.V. De Kadees Aalst
  • W.S.V. Baasrode
  • Opsinjoorke Mechelen
  • W.S.V. De Vossen Buggenhout
  • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
  • W.S.V. Horizon Opwijk
  • WAK Sleidinge
  • De Kwartels Assenede
  • De Grashoppers Keiberg
  • Goede Doel Stappers
    Foto
    Laatste commentaren
  • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
        op Weer lang geleden
  • Dag Katrien, (SMETS RENE)
        op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
  • Bewondering (G.U.Y.)
        op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
  • Goe Bezig (SMETS RENE)
        op Maand mei
  • verrast (SMETS RENE)
        op
  • Foto
    Gastenboek
  • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
  • Hallo
  • dag Katrien
  • hoi
  • blog

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Foto
    Foto
    Heerlijk zijn de velden,
    zacht is de zee, zoet is het strand,
    zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
    welig de kudden,
    haast opgedroogd het moeras,
    God schept vreugde in kalmte,
    de duivel stookt graag onrust,
    iedereen snakt naar eerbetoon,
    maar de machtige - 
    zijn einde is onmacht.
    een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ertvelde
    Hey,

    Vandaag ben ik met Willy naar Ertvelde geweest. Na vorig jaar er al 3 keer op bezoek geweest te zijn en telkens met openbaar vervoer. Wat niet altijd zo evident was verre van. Ik was telkens wel enkele uren onderweg maar deed het met veel plezier. Onder tussen kennen de medewerkers van W.A.K. Sleidingen me daar al wel. En telkens op nieuw is het plezant om daar te zijn. Veel lachen, zeveren, babbelen en noem maar op, in ieder geval veel plezier maken met iedereen. Ook met de wandelaars, niet alleen met de medewerkers. Het is ook bij deze club dat ik na maanden tijd wandelaars terug zie. Maar genoeg daar over nu over de wandeling zelf van vandaag. De eerste controlepost was terug in de startzaal na een kleine 5km. Vandaar gingen we dan de andere km's van de afstand doen. Wij hadden gekozen voor de 28km natuurlijk. We zijn tot in enkele deelgemeenten of parochies van Assenede geweest maar de controlepost bevond zich nog steeds op grond gebied Ertvelde Evergem. Dan komt er nog bij als je beetje op de omgeving hebt gelet of van de streek zet, ik merkte wel op dat we in rondjes aan het lopen waren. De start en de controlepost lagen ook niet ver van elkaar (nog geen km). Op de startzaal kreeg iedere wandelaar een gratis augustijn van het vat en je kon nog kiezen tussen blond of donker. Zo'n 1ne augustijn gaat wel binnen na goei tocht van 28km om dan de dag mee af te sluiten. Tot op de volgende wandeling van W.A.K. Sleidingen.

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    28-05-2011 om 19:36 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van mij die tijdens wandeltochten getrokken zijn die ik jullie niet wil onthouden



    euraudax Affligem


    euraudax Geraardsbergen


    Masbourg


    Masbourg


    10 miles te Antwerpen (uitgelopen in 1u 35 minuten)

    Geen commentaar. :)

    23-05-2011 om 21:08 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudax te Merkem
    Hey,

    Zaterdag heb ik deelgenomen aan euraudaxtocht te Merkem. Je had deze keer maar 1ne afstand namelijk 50km. De start was in Herberg De Kippe te Merkem. Om stipt 9u vertrok de groep voor een eerste stukje van 9,5km naar De Pereboom waar de eerste wagenrust was. De volgende wagenrust vond plaatst in Dorp West Vleteren. Hier maakten we een ommetje want op 27km zaten we nog steeds in West Vleteren maar nu in café In De Vrede. Dit bevind zich recht tegenover de St. Sixtusabdij waar de West Vleteren (bier) gebrouwen wordt. In café In De Vrede kregen we ons maaltijd dat bestond uit brood met kaas of hesp en een bord vol groenten. En als je daar dan toch bent kan je best ne Westvleteren drinken. Alle ik heb het niet op 1ne gehouden. Van West-Vleteren gingen we dan naar Oost-Vleteren voor nog een caférust in 'T Witpaard. We moesten nog een 16km afleggen en 1ne wagenrust om terug in Merkem te komen. Het was de eerste keer dat ik deze euraudax meedeed maar het was plezant. Daarbij ook genoten van de weerom van de natuur. Rond 19u waren we dan binnen.









































    23-05-2011 om 20:28 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Masbourg, Diest en Oombergen
    Hey,

    Zoals belooft ging ik vanaf deze maand proberen alles mooie bij te houden van verslagen van de tochten die ik gedaan heb. Wel de eerste 3 van deze maand heb je al gehad. Nu wil ik jullie mijn volgende 3 van deze maand meegeven. Namelijk een 52km te Masbourg, 52km te Diest en een 14km te Oombergen om wat los te wandelen in midden van de week. 

    14/05/11 Masbourg
    Zaterdagmorgen om 2u30 liep mijn wekker af. Ik had met Erwin afgesproken in Asse om 4u10. Van daar reden we door naar Masbourg. Om iets voor 6u zijn we daar toegekomen. Ons ingeschreven, iets gedronken en aan onze wandeling van 52km vertrokken. De start was direct pittig, gedurende 1ste km was het stijl omhoog klimmen. Direct opgewarmd voor de rest van de tocht. De eerste post die we tegen kwamen was al na 2,2km in Mormot. Gewoon een tentje in het vos met wat tafels en bankjes. De volgende was na 5,9km door bos en laag struikgewas met daarbij de opkomende zon. Ne betere start van de dag kon ik me niet direct bedenken. Buiten de pracht en praal van de natuur zijn we ook door een soort buiten museum gegaan. Alle oude werktuigen van vroeger stonden onder afdaken uitgestald. Daarbij ook nog huisjes van hoe er vroeger geleefd werd. We trokken verder deze keer naar Mirwart. hier hadden controle in Vieux Moulin. Maar voor we daar waren passeerden we eerst le Chateau de Mirwart. Mooi onderhouden kasteel. We staken La Lomme over om terug het bos in te trekken. Net voor we het bos indoken gingen we voorbij kweekvijvers voor Forel en Waterklrreftjes. Onder tussen waren we al Provincie Limburg binnen gewandeld en het provinciaal domein van Mirwart. Na 21,3km hadden we terug in een tentje midden in het bos controlepost. Deze bevond zich in Transinne. Vandaar gingen we onder de autosnelweg naar Redu waar we controle hadden in Club des Jeunes. Dat was zo klein, er stond een toogje in en dan konden er net nog 3 wandelaars bij. Buiten hadden ze enkele tafels en banken gezet. Alle geluk dat het droog was maar de wind kwam daar wel goed op zetten. Hier maakte de 75 hun lus van iets meer als 20km. Van in Redu ging de 50km terug naar Transinne, de tent in bos. Voor de 2de keer hier hadden we er al een dikke 36km gedaan. Van in Transinne keerden we terug naar Mirwart via provinciaal domein, de kweekvijvers zo terug over La Lomme. Van aan Vieux Moulin, de controlepost zijn we verder gewandeld met Ireneé, Roland en Alain. Het was nog een goeie 10km naar binnen. Voor we binnen waren hadden we nog een controlepost in een tentje aan Grupont Cimetière op 3,8km van het einde. Rond 16u waren we binnen. Daar nog iets gegeten en dan de terugweg aan gezet naar huis. Ik was uiteindelijk thuis ergens rond 19u. het was la ver tijd om terug te gaan slapen want moest er zondag terug om 3u uit voor in Diest te wandelen.

    15/05/11 Diest
    Zondags, de dag na Masbourg, was het weer vroeg opstaan om in Diest de 52k te doen. Om 3u15 liep dat wekkertje af. Nog moe maar toch op gestaan om dan 40 minuten te fietsen naar Asse. Daar pikte Erwin me op en reden we door naar Diest. Vraag me niks van de heen weg want ik heb nog wat geslapen. Rond 5u50 zijn we dan in Diest toegekomen. Een dik half uur later zen we dan aan onze tocht van 52km vertrokken. We hadden op volgende posten rust:
    * De schuur te Webbekom na 5,80km
    * Wijnhoeve te Assent na 12,64km
    * De schuur te Webbekom na 21,69km
    * Demerstee te Diest na 27,77km
    * Café de kring te Bekkevoort na 35,22km
    * Demerstee te Diest na 43,57km
    * Oranjerie (aankomst) te Diest na dikke 52km
    De eerste 22km hebben we gewoon door gestapt zonder te rusten. Vanaf daar hebben we elke rustpost iets gedronken. En voor de tocht zei ik tegen de rest (Erwin, Roland en Ireneé) dat ik vandaag aan 6km/u ongeveer ging stappen en dat is ons gelukt ook. Ik moet wel toegeven dat de 52km van Masbourg toch nog een beetje in de benen stak. Maar net als vorig weekend, heb ik er van genoten en me geamuseerd.

    18/05/11 Oombergen
    Woensdag namiddag ben ik zoals elke maand al van dit jaar met de gebroeders Keyser naar wandelclub Egmont Zottegem geweest. De start van hun 5de midweektocht van 2011 was in Oombergen. De afstand liep van 7km tot 21km. Wij hebben de 14 gedaan. Deze was op gesplitst in 7,4 en 7,4 dus te samen bijna 15km. De tocht was echt prachtig. Beide stukken gingen we door de natuur. De parkourmeester wou met deze toch precies die van vorige maand goed maken.

    Dit waren ze dan van dit weekend en de week dat er op volgde. Volgende tocht is de euraudax te Merkem met afstand van 50km
    Groetjes Zottemie
    Katrien

    22-05-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dendermonde, Brakel en Baasrode
    Hey,

    Ik hoop dat het deze maand me al terug wat beter lukt om mijn verslagen bij te houden op deze blog. Bij deze wil ik de eerste 3 tochten van de maand mij al mee geven. Het gaat om 01/05 te Dendermonde, 07/05 te Brakel en 08/05 te Baasrode.

    01/05/11 Dendermonde
    Na goeie nachtrust ben ik zondag morgen naar Dendermonde gereden. en uit gewoonte gewoon naar Noordlaan gereden. Maar daar was het niet want het was in die school opendeurdag. Dus wat rond gefietst in Dendermonde en de start gevonden. Rap ingeschreven, goeiendag zeggen en vertrokken aan de wandeling van 17km. Maar op de eerste controlepost is dat verandert naar 21km door een medewandelaar. de tocht van 21km was eigenlijk het zelfde als elk jaar. We hadden controle in Kymco, schooltje in Appels en nog een schooltje in Dendermonde. Om 12u15 zat de tocht er op en had ik wel geteld een dik uur de tijd om nog iets te drinken, af te stempelen, naar huis te fietsen, middageten, voetbalkabas klaar maken en naar VKO fietsen. Dus dat werd zeer nipt maar het is me toch gelukt. De match hebben we gewonnen met 3-5 tegen Figaro. Zeer goed gespeeld van de ploeg in die warmte. We hebben het seizoen afgesloten op de 6de plaatst met 45 punten van 24 matchen. We hebben er 14 gewonnen, 7 verloren en 3 gelijk gespeeld.

    07/05/11 Brakel
    Zaterdag te voet naar Opwijk station om er de bus te nemen naar Aalst. Lucia pikte me daar op om dan Marnix op te pikken en naar Brakel te rijden. Om reeds 9u waren we in Brakel aan sporthal De Rijdt. We moesten nog 2u wachten want de start van de euraudaxtocht was pas om 11u. De wandelaars stroomden langzaam binnen. Omstreeks 11u zijn we met een groep rond de 100 wandelaars vertrokken. De eerste lus hadden we wagenrust aan de Kerk in Everbeek Boven, nadien aan Radar in Livierenbos. Van Everbeek Boven naar Livierenbos liep ik vooraan in de groep een wonder boven wonder. Mij vind ge meestal achteraan de groep. Na de eerste 25km kregen we spaghetti. Tijdens de 2de lus was er wagen rust aan de ingang van Brakelbos, Plein te Zegelsem. Na een lusje in Brakelbos na de eerste wagenrust kregen we water/jenever. De jenever was traktatie van iemand die een gouden arend liep. Na de eerste prachtige 50km in de natuur kregen we onze warme maaltijd. De nacht begon te vallen het was ten slotte al na 21u toen we voor de 3de lus aan zette. Hier hadden we rust aan 3 kerken namelijk in Everbeek Boven, Everbeek Beneden en Parike. Nog 1 lusje te gaan en deze tocht zat er ook weeral op. Ik vond dat deze tocht rap voorbij ging. Tijdens laatste lus hadden we café rust in café The Corner, wagenrust aan Tempelhof. Naar de wagenrust zijn we effe verkeerd gegaan. Dan hadden we nog een traktatie aan de Toepkapel. We zijn uiteindelijk om 7u15 binnen van de 100km.

    08/05/11 Baasrode
    nadat ik de 100 in Brakel had gedaan ben ik niet naar huis gegaan om te slapen maar doorgereden naar Baasrode. WSV Baasrode organiseerde hun 35ste scheldemars en 5de malheurtocht. De start is zoals gewoonlijk in het schooltje in de Molenberg. Ik ben daar rond 10u toegekomen. Me ingeschreven, want gebabbeld en om 10u30 ben ik aan mijn tochtje vertrokken. Ik had eerst in gedachten om de 12 te doen maar al gauw werd die gedachten verandert naar de 16km. Vanaf de 12km maakte alle afstanden een lus aan de start. deze ging door het broek van Vlassenbroek. Een prachtig stukje natuur dat de organisatie onder onze voeten schoof. na 6,7km was ik dan terug in de startzaal. Daar wat blijven plakken en na een tijdje mijn tocht verder gezet naar de malheur waar we ne gratise kregen. De 16 maakte daar een lusje van 3,5km. Deze ging naar hoogveld om dan zo naast de oude spoorlijn, station Baasrode Zuid en Hopveld terug te keren naar de Malheur. Vandaar was het nog geen 3km naar het einde toe. Moet wel toegeven voor dat ik dat lusje deed wel heel lang zen blijven plakken in de Malheur. Daarom was ik dan ook maar om 16u terug binnen. Het was wel zwaar om de 2 tochten achtereen te doen maar wel geslaagd.

    Voila, dit waren mijn eerste 3 wandeltochten van deze maand mei. De volgende zullen nog volgen.

    Groetjes Zottemie
    katrien

    16-05-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning Mei 2011
    Hey 
    De maand mei is al ver half weg en heb nog niet laten weten waar je mij zoal kan vinden. Tja te druk zekers.
    Maar hier komt nog voor e rest van de maand:
    14/05     Masbourg
    15/05     Diest
    17/05     Olmen (als ik niet moet werken)
    18/05     Oombergen
    21/05     Merkem
    22/05     Weet ik nog niet zal ik dag zelf wel zien
    28/05     Ertvelde of de zotte 50 van Geel
    29/05     Sint Amands

    Dit is zo nog een beetje voor de rest van de maand. Natuurlijk kan dat nog altijd verander op het moment zelf.
    En als alles goed mee zit dan heb ik tegen eind van deze maand mijn rijbewijs en dan kan ik gemakkelijker op een wandeling geraken.

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    13-05-2011 om 09:49 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen april deel 2
    20/04/11 Zottegem
    In de namiddag met de auto naar Zottegem om er 15km te wandelen en genieten van het goede weer. De tocht ging over Sint Lievens Essen naar Ertvelde om dan terug te gaan naar Zottegem. Ik moet eerlijk zen. Dit was een van de mindere tochten die ik al gedaan heb van den Egmont. Ze kunnen veel beter. Dat zal misschien voor de volgende keer zen. En zoals gewoonlijk was de tocht verspreid in stukken van 7 en nog wat.

    21/04/11 Stekene
    Van op mijn werk ben ik met de fiets naar Stekene gereden. Wandelclub de Smokkelaars organiseerde hun midweektocht. Ik ben daar vertrokken voor een tochtje van 20km. De tocht was zelfde als vorig jaar maar nog steeds pracht om daar te wandelen. Door Stropersbos en zo. Van aan de laatste post hebben we dan de 6 gevolgd. Zo kwamen we op een afstand van 15km. Op de laatste post waren ze weer al verbaasd me daar te zien. Dit is nu al 2 jaar achter een. Je zou dan toch denken dat ze me nu toch al wat beter kennen dan dit. Maar het is wel tof hoe ze me daar telkens weer ontvangen.

    22/04/11 Bellem
    Vrijdag namiddag met mijn autootje naar Bellem gereden. het was heel druk onderweg en rijdende fille was niet te vermijden. Uiteindelijk toch in Bellem geraakt en de grootste afstand was 16km. Ik vond het veel te warm en hebben dan maar 11km gedaan. Over deze prachtige 11km hebben we wel 3u gedaan. Een klein beetje blijven plakken en van de tocht genoten. Dan weer met rijdende fille naar huis

    23/04/11 Euraudax Geraardsbergen
    Zaterdag om 11 vertrokken met euraudax groep voor 125km. De start was in Villa Wilson te Geraardsbergen. De tocht van 125km bestond uit 1 lus van 50km en 3 van 25km. Tijdens de lus van 50km kregen we tussen de wagen rusten door nog extra waterposten wegens het warme weer. We vertrokken aan Villa Wilson naar Karkoolbos om dan boven op de bosberg water te krijgen. Van in Moerbeke gingen we door Waarbeke, Vollezele naar de Congoberg. Waar we onze eerst wagenrust hadden. De volgende was in Oetingen en dan door naar Gooik. In de sporthal kregen we een broodje hesp, kaas of americain. Via Kasteel Heetvelde kwamen we in Liefringe en dan in Kasseide. Hier hadden we nog eens waterrust. na 37km wandelen hadden we onze 3de wagenrsut te Denderwindeke. Via Nieuwenhove, Waarbeke kwamen we in Zandbergen voor de volgende rust. Dan nog door Grimminge naar Villa Wilson. De eerste 51km zaten er op. Tijd voor warme maaltijd. Nog 75km te gaan en de tocht zit er op. De 2de lus ging over Schendelbeke, Idegem, Zandbergen, Grimminge, Onkerzele, Atembeke. Tijdens deze lus is de nacht beginnen vallen en beginnen weerlichten ook. De volgende lus ging via Geraardsbergen (Heilig Hart Beeld, Manneke Pis, ...) naar Deftinge, Sint Martens Lierde, Hemelveerdegem en Schendelbeke. Op het laatste van de lus mochten we de Muur volledig op. We liepen bijna als laatste en tijdens de beklimming een klein beetje versnelt en kwamen redelijk vooraan in de groep boven. We staken iedereen gewoon voorbij. Het was plezant om eens goe uit te leven op de muur. Nog 1 lus en de tocht zat er op . maar eerst ontbijten om terug wat krachten op te doen. De laatste lus ging naar Akrenbos en Viane. Daarna thuis geraken van in Geraardsbergen met de trein.

    25/04/11 Berthen (Fr)
    Zondag met de trein van Geraardsbergen naar huis. Rap mijn bedje in want maandag er zeer zeer vroeg uit want doe mee aan de wandeltocht te Berthen. Ik reed met Erwin, Eddy, Anita en Luc mee naar Berthen Frankrijk. Een piep klein dorpje net over de grens. In Berthen voegde kobe zicht bij ons groepje bij. Ons ingeschreven, nog iets gedronken en om 6u waren we dan weg voor prachtige 50km. De eerste controlepost bevond zicht op de Zwarte Berg. Van in het begin liepen we in de natuur. Het beloofd een prachtige tocht te worden. De volgende post bevond zich aan L'étang des 4 fils Aymon. Vandaar trokken we verder door natuur naar de Catsberg. Joepi weer klimmen en net dat lukt vandaag totaal niet. Op deze post moesten we 2 keer kopen dus dat beloofd. Tot nu toe vertrek ik telkens samen met iedereen maar met minste dat het bergop gaat geraak ik achter op. Van aan de Catsberg naar de volgende post kon ik weer niet mee en kreeg nog last van verhitte poten bij. Op gegevon moment heb ik gewoon gezegd in mijn eigen foert, schoenen uit en op kousen verder. Dat deed deugd en had gevoel dat ik weer vooruit ging. Op de rustpost ne goeie St. Bernardus pater 6 gedronken en ik was er weer volledig door. Van af hier moesten de rest zien dat ze mee waren. Net zoals aan de catsberg maakten we hier een lus. Terug op die post, dan nog een goei biertje gedronken en hup weer verder voor het laatste stuk van de tocht. Het was een prachtige tocht. Zeker eentje dat ik nog verschillende keren wil doen. Na de tocht nog iets gedronken en gebabbeld met Roland, Ireneé en Alain. Zij hebben er de 40 gedaan. Dan was het tijd om terug huiswaarts te keren en te gaan slapen zodat we dinsdag met de vroege er terug tegen aan konden op het werk.

    27/04/11 Opwijk
    Woensdagnamiddag 19km gaan wandelen in Opwijk. De Hopbelletjes Opwijk organiseerde hun midweektoch. De start was in bakhuis op C.C. Hof ten Hemelrijck. De wandeling bestond uit 3 lussen van namelijk 4, 6 en 8km. Lus van 8km ging naar Droeshout, de 6 naar Broevink en de 4 bleef in het centrum van Opwijk. Na de wandeling nog voetbaltraining dus weer een drukke dag.

    29/04/11 Gildentocht Schaffen
    Tijdens de euraudax tocht te Geraardsbergen hebben enkele wandelaars me kunnen overtuigen om deel te nemen aan de Gildentocht een weekje later. Dus belofte maakt schuld en had me ook toen ingeschreven. Vrijdagavond met trein naar Mechelen en daar werd ik door Steven opgepikt om door te rijden naar Schaffen. Tegen iedereen in de zaal goeiendag zeggen, iets drinken, alles klaarmaken en wachten tot dat het tijd is. De Gildentocht wordt georganiseerd door V.O.S. Schaffen. Het is een 100km tocht waarbij de eerste 55km in groep gebeurd. Er waren 3 groepen naar gelang het tempo, namelijk 6,5/u ; 6,2/u ; 6,0/u. Ik zat in de groep van 6,2km/u. Tussen het vertrek van elke groep zat 10minuten verschil. De groep van 6,5km/u vertrok om 20u40, die van 6,2km/u om 20u50 en dan die van 6km/u om 21u. Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam en wist niet wat te verwachten. Voor vertrek nog een woordje uitleg, enkele mensen werden nog eens vernoemd voor hun ongelofelijke prestaties die ze dit jaar al geleverd hebben. En niet te vergeten 1 minuut stilte voor onze vriend Warre die spijtig genoeg het leven lied vorig jaar tijdens de dodentocht. De groep van 6,2km/u had als baan kapiteins Jef Glassée en Sven Nys, de ene liep vooraan en de andere achteraan. Om 20u50 zijn we dan eindelijk vertrokken aan onze tocht van 100km. Het eerste dat we tegen kwamen was Webbekom en daar gingen we door het wachtbekken. Een prachtig stukje natuur dat bij hevige regen het overvloed aan regenwater op vangt zodat er geen of zelden overstromingen zijn. Na kleine 7km hadden we onze eerste rust in Webbekom. Ik had niet verwacht dat het gewoon aan een auto was. Er waren 2 tafels opgesteld met verschillende frisdranken en iedereen kreeg een versnappering. De volgende rust in Loksbergen was ook gewoon aan een auto na een totaal van 15km wandelen. Nu een stukje van 7km naar Waanrode voor rust in café onder de toren. Hier kregen we boterham met kop en iets o te drinken. Buiten aan het cafe hing een mooie spreuk: "VAN ALLE BLOEMEN IN HET LEVEN IS VRIENDSCHAP DE GEURIGSTE". Nu waren terug 2 rusten aan de auto te Miskom en te Kortenaken. Na bijna 43km wandelen hadden we rust bij Chris thuis te Halen. Hier kregen we drank, smoske en konden we aan onze bagage voor de eerste keer. Nog 2 rusten aan de auto in Loksbergen en Zelem. Van in Zelem moesten we de pijlen volgen voor nog 44km. Tijdens deze 56km zijn we maar 4 keer verkeerd gegaan. En te hopen niet al te veel extra kms gedaan te hebben. Het stuk van Zelem naar Lummen was een kleine 7km. In dit stuk zen er van onze groep er in geslaagd om verkeerd te gaan waaronder wij ook. Alle geluk dat er mensen van onze groep die voor waren terug keerden. Anders hadden we diene post in Lummen nooit gevonden. En net op diene post kregen we ons ontbijt (spek met eieren of pasta) en konden we aan onze bagage voor de laatste keer. Ik had spek met eieren gekozen als ontbijt, ik nam mijn tijd om mijn voeten te verzorgen en om te kleden want het ging warm weer zen. Voordat de andere afstanden er bij kwamen hadden we nog 2 wagenrusten aan Gestelmolen In Paal Beringen en aan Geenhout. Op die stukken trokken we door vallei van de Zwarte Beek (wandelgebied laren). Tijdens de eerste 55km zijn we de natuur niet uit geweest en tot nu toe is dat ook ver het zelfde geval. De post te Deurne was terug in een café. Ik was daar nog niet goed binnen en de personen aan de afstempeling wisten al wie ik was. De tamtam was blijkbaar al gepasseerd. Vanaf hier waren de andere afstanden ook bij ons bij. Eindelijk weer wat wandelaars die we zouden kunnen tegen komen. Na deurne nog controlepost in Diane en Meldert en dan naar binnen te Schaffen. Maar voordat we binnen waren moesten we toch nog eens voor de 6de keer deze tocht verkeerd lopen zekers. Dat was om het af te leren he. Om 17u30 zijn we dan eindelijk binnen geraakt na een tochtje van meer als 100km. Op het laatste kon ik het niet laten en ik ben op mijn kousen gewoon binnen gekomen. Tijdens de tocht wat last gehad van over verhitte voeten door het warme weer. Het was een pracht van een toch waar ik volgend jaar terug op aanwezig hoop te zijn.

    Dit waren alle verslagen van de maand April
    Ik hoop dat ik de maand mei beetje beter kan bij houden maar dat zullen we dan wel zien. Die is namelijk ook al bezich en heb er toch weer al enkele tocht op zitten deze maand. De verslagen volgen nog.

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    10-05-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    19-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen april deel 1
    Hey

    Effe wat tijd gemaakt en verslagen geschreven. Hier zen de eerst 9 verslagen van deze maand. En mag natuurlijk niet vergeten een verslag over de 10miles van Antwerpen.

    02/04/11 Aalst
    'S morgens op tijd uit mijn nest om met de fiets naar Aalst te fietsen. Daar werd een 20u euraudax wandeling georganiseerd. Ik heb er de volledige afstand gewandeld, deze was 100km. De tocht trok door, langs Affligem, Hekelge, Essene, Meldert, Baardegm, Asse Ter Heide, Teralfene, Liedekerke, ... Het kan zijn dat ik een gemeente ben vergeten maar ik denk van niet. Net zoals altijd verloopt het overdag goed. het weer was fantastisch, vele waren er verbrand of gebruind. De 3de lus viel best nog mee maar begon toch al wat moeilijker te verlopen voor mij. En voor ne keer had ik geen tijd om cakejes te maken en moet eerlijk toegeven dat ik ze wel gemist heb 's nachts. Dat werd me vooral duidelijk tijdens de laatste lus. Dus weet ik wat te doen bij elke lange afstand met euraudax. Maar buiten dat zat de voetbalmatch van de avond er voor nog beetje in de benen. Na 20u wandelen zat de wandeling er op en keerde ik met de fiets terug naar huis.

    07/04/11 Herselt
    Vandaag met Linda afgesproken om te gaan wandelen in Herselt. Ik met de trein naar Antwerpen-Berchem en daar pikte ze me op om door te rijden naar Herselt. Na wat zoeken en doen hebben we de start toch gevonden. Blijkbaar is Blauwberg geen straat maar een parochieke van Herselt. Ons ingeschreven, iets gedronken, en aan de wandeling vertrokken. Er waren 3 lussen namelijk5,7 en 10km. Ik was naar parkour aan het zien op moment dat er ene van de club van Hoogstraten me aan sprak. Over een week is het van hen terug te Minderhout. Gezegd dat ik er over ging nadenken en dat de mogelijkheid wel groot is dat ik kom. Uiteindelijk toch vertrokken voor de 1ste lus die van 10km. We waren nog niet lang weg en er werd al op ons geroepen. Alle ze hadden het vooral mij herkend. Het was het B-Team van MWDT. We hebben effe samen gestapt en zijle hadden een stap rapper dan ons. Maar blijkbaar moet er ergens iets niet kloppen want wij hebben er 2u30minuten over gedaan over die 10km. Dan klopt er iets goe niet want zo traag stappen we nu ook weer niet. het was kwart na 12 als we terug binnen waren . Wat gegeten, gedronken en gebabbeld. Zo gaat de tijd ral voorbij. We zijn aan de 7 vertrokken. Deze verliep vlot. Zo konden we verder genieten van de omgeving, goe weer. Na de 7km zijn we wat lang blijven plakken. Tja wat wilt ge 2 plekplosters bij een en als ge dan nog eens mensen kent. Toch nog besloten om de lus van 5km er bij te doen. Het was toch nog de moeite waard om deze lus te doen. Na de lus van 5km zen we direct door gereden naar huis. Wetende dat we nu zekers in de fille zouden staan op de E313. Dan kwam er bij dat er in Ranst nog een ongeval gebeurd was. Ik kwam toe in station van Berchem en merkte dat ne trein dat ik kon nemen 10minuten vertraging had dus als ik loop kon ik heb nog hebben. En dat is gelukt. Maar in Mechelen miste ik just mijn aansluiting naar huis. Ik kon er dus een uur wachten op mijn volgende trein naar huis. In tussen tijd ergens iets gaan eten en terug op perron waar mijn trein zou toekomen. Daar werd dan al vermeld dat die trein al zeker 7minuten vertraging heeft. Ten de tijd dat we in Mechelen vertrokken had die trein een vertraging van 14minuten. Op het ene moment denk je joepie trein vertraging en ander moment denk je verdomme weer later thuis. 

    08/04/11 Denderbelle
    Vrijdag organiseerde De Denderklokjes Lebbeke hun Tongenslijperstocht te Denderbelle. Je kon kiezen uit 5, 12, 18 en 22k. Natuurlijk deed ik de grootste toer. Het weer was goed, nog wat meer bruinen. De 22km maakte eerst een lus van 6,8km aan de startzaal. Dan volgde de 20km de 18km het zelfde parcour. De 18km ging naar Dendermonde. We hadden controle in kantineke van FC Moerstraat. Daar maakten we nog een lus door Dendermonde zelf en dan terug naar binnen.

    09/04/11 Elouges
    's Morgens om iets voor 6u ben ik met de gebroeders Keyser naar Elouges gereden. Ja ik reed met mijn autoke naar ginder. Het was al 7u30 toen we aan de 60km vertrokken. Al rap wandelde we op een wandel - en fietspad (Ravel) naar le site du parc écolien de Dour-Quiérvrain. Daar aan de voet van een windmolen hadden we een vliegende controlepost na nog geen 2km stappen. In het dorpje Quiévrain Audregnies hadden we onze 2de controlepost en de 1ste rustpost. Deze post bevond zich op het dorpsplein. Hier hadden we nog maar 4,3km afgelegd. Nu 5,8 naar de volgende post. Terug Ravel op om zo naar veldweggetje te gaan dat ons naar Foret Domaniale Du Caillou-qui-Bique. Hier in Roisin bevond onze volgende post in le Chalet du Garde aan de Honnelle. We maakte hier een lus van 6,9km naar Angreau Honnelles. We keerde via Foret Domaniale du Caillou-que-bique en over de Honnelles terug naar Chalet du Garde. Nu verlieten we België en gingen Frankrijk binnen. In dorpje Gussignes hadden we onze 5de controlepost. Vanaf hier bleven we in Frankrijk voor de volgende 20km ongeveer. Van Gussignes trokken we verder Frankrijk in. We passeerde eerst Le Jardin au Naturel te Gussignes om verder te wandelen naar Bellignies. Zo kwamen we in Eugnies om buiten volgende controlepost te vinden. In volgend dorpje waar we rustpost hadden, vonden we veel oude machines dat ze vroeger gebruikte, namelijk in dorpje Hon-Hergies. Vandaar ging het verder naar Erquennes Honnelles. Dan gingen we effe België terug in voor 4de laatste controlepost in café de Jeunesse in Fayt-Le-Franc-Honnelles. Hier hadden we al 39km afgelegd. Van Fayt-le-Franc terug Gussignes, de laatst rustpost te Frankrijk. De twee volgende posten bevonden zich in Montignies-sur-Roc en Audregnies Quiévrain. De eerste controlepost was ook de laatse , van hier uit gingen we naar binnen via de Ravels. 

    10-13-14/04/11 
    Op zondag 10/04/11 ben ik 19km gaan doen met de gebroeders De Keysers in Haaltert bij wandelclub De Sportvrienden. De tocht ging via Erembodegem naar Welle waar de controlepost zich bevond. Daar maakten we een lus en gingen we terug naar Haaltert. 
    Woensdag 13/04/11 organiseerde Kadees Aalst hun Faubourgtocht. De start was in Baardegem. ik heb er de 18 en 6 gedaan dus totaal van 24km. De dag er na 23km met Linda te Minderhout georganiseerd door KVG Hoogstraten.

    16/04/11 Merchtem en Linkeroever
    Vrijdag een drukke dag gehad, 's avonds match gespeeld tegen Bonte Girls. Jammer genoeg zijn we die met 1-5 verloren. Zaterdag morgen pikte het toch om uit mijn nest te komen. het is toch gelukt en was om 6u15 in Merchtem. De start was niet in zaal harmonie maar wel in nieuw sportcomplex dat achter het kerkhof gelegen is. Goeie zaal, voldoende parking, met andere waarden een goeie locatie om te starten. Natuurlijk kende ik meer als voldoende mensen die deelnemen aan de 60km. Om 6u30 ongeveer ben ik dan aan de 60km vertrokken met nog een hele bende rond mij. De eerst post was in café Taxi te Peizegem. Het was een stuk van goei 12 km en hier in bevond onze eerste checkpoint. We kregen er water en banaan. Na dit checkpoint ben ik ingehaald geweest door Chris en Renaud. Juist op dat zelfde ogenblik schuif ik uit. Het was juist in een smal baantje en het gras was wat vochtig. Tja lomp zen he maar heb me serieus zeer gedaan aan mijn staartbeentje. Van aan café Taxi volgden we Leireksroute naar Opwijk. Net in Opwijk verlieten we Leirekesroute naar de Broekstraat om dan langs spoor naar den Broevinck te gaan. Van daar naar het parkske achter het rustoord om zo verder naar café Pandoerken of Den Bizon te Merchtem te gaan. Hier hadden we al 20km afgelegd. Via het station vervolgden we onze weg om iets verder de sporen onderdoor te gaan het veld in naar café Trapkes op te Hamme Merchtem. Volgende post bevond zich in Brussegem Ossel. Eigenlijk maakten we een grote lus want café Ossel star lag gewoon een paar 100m verder. Op deze lus vonden we onze laatste checkpoint. hier kregen we water en banaan of appel. Van Ossel gingen we verder naar de bibliotheek te Brussegem. Daar wachten ons een kriekske en rijsttaartje ons op. Iedereen van de 60km kreeg dat. Nog 2 stukken wandelen en 1 controlepost en de 60km zat er al weer op. De laatste bevond zich in café De Volle Pot te Bolsbeek Merchtem Rond 17u30 zijn we dan binnen gesukkeld na een geslaagde pijnlijke dag met een goeie wandeling, prachtig weer. En niet te vergeten weer wat mensen leren kennen zoals elk jaar op nieuw en op nieuw.

    De dag na Merchtem ben ik naar Geraardsbergen gaan wandelen met de gebroeders Keyser. Omdat ik in de namiddag moest lopen en zijle moesten voetballen, hebben we een 16km gedaan. Veel bekende wegeltjes maar hier en daar zaten toch nieuwe stukken in. We begonnen met een stuk van 5,8km dan 7,5en als laatste nog een stukje van 2,8km. Ik moest natuurlijk op tijd thuis zen om met openbaar vervoer naar Antwerpen linkeroever te gaan. Daar werd de 10 mijl georganiseerd. Dus moest nog met de metro van Antwerpen Centraal naar Linkeroever. Maar de tijd tikte steeds verder en verder weg en begon ik al te denken dat ik toch niet meer kon deelnemen. Maar het is  me toch nog gelukt om op tijd te zijn. ik ben met de laatste vertrokken. Natuurlijk kon ik Marc en Tracy niet meer in halen. Ik wist niet hoe snel ik ging lopen en of ik ze volledig zou kunnen uitlopen. We zullen wel zien hoe het verloopt tijdens het lopen. Ik ben na 1u35minuten lopen binnen geraakt en heb het volledig uitgelopen. Dus weer een prestatie bij. 10 mijl lopen zonder voorbereiding. Moet wel toegeven van als ik niet zou voetballen of lange afstand wandelen zou het mij niet gelukt zen om die uit te lopen.

    Groetjes Zottemie
    katrien

    19-04-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning April 2011
    Hey,

    De eerste 3 maanden van het jaar zijn al gepasseerd. Ik heb al reeds 900km op die 3 maanden bij een gewandeld. Er zitten al enkele lange afstanden tussen van 50km, 100km en 125km. De maand april is wel al begonnen en ik heb ondertussen al 2 wandelingen gedaan deze maand. Maar wil jullie toch nog een beeld geven waar ik zou kunnen gaan wandelen. Het kan wel zijn dat ik tussen door wel wandelingen doen die niet op mijn planning staat maar ik kan niet op voorhand exact zeggen van hoe het gaat verlopen. Dat is iets wat je op moment altijd moet bezien wat er nog anders op de agenda staat natuurlijk. Maar genoeg gezeverd tijd voor de planning:

    Op 2 april heb ik 100km gedaan in Aalst op euraudax en op 7 april ben ik naar Herselt geweest.

    08/04/11     Denderbelle: Kantine Speelplein, Dorp, Denderbelle
    09/04/11     Elouges: Ecole Communale, rue wantiez, Elouges
    10/04/11     Haaltert: Jeugd centrum De Kouter, Middelkouter 10, Haaltert
    11/04/11     Hasselt: Ontmoetingscentrum Godsheide, Kiezelstraat, Hasselt
    13/04/11     Baardegem: Zaal Ons huis, Rampelbergstraat 118, Baardegem
    14/04/11     Minderhout: K.B.G. Schoolstraat 8, Minderhout
    16/04/11     Merchtem: Zaal Harmonie, Stoofstraat, Merchtem
    17/04/11     Deel nemen aan de 10 miles van Antwerpen. Dus dan wordt het 10 miles lopen
    20/04/11     Duffel: Domein De Locht, Liersesteenweg 44, Duffel
                       Zottegem: Voetbalkantine KSV Zottegem - Jules Mathijsstadion, Kastanjelaan, Zottegem
    23/04/11     Geraarsbergen: Euraudax, Villa Wilson, Guilleinlaan 24, Geraarsbergen
    25/04/11     Evergem: Feestzaal De Molen, Goeiingen 12, Wippelgem
                       Mazenzele: Zaal Houtekeet, Dorp, Mazenzele
    27/04/11     Opwijk: C.C. Hof ten Hemelrijck, Kloosterstraat 7, Opwijk
    30/04/11     Parike: Gemeenteschool Parike, Steenweg 51, Parike (Brakel)

    Dit is het geen wat ik jullie al kan meegeven.

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    08-04-2011 om 09:38 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslagen van maart deel 2
    Hey,

    Hier mee deel ik jullie de laatste verslagen mee van mijn laatste wandelingen van deze maand. In het volgende bericht komt dan de planning voor maand april.

    16/03/11 Leeuwergem
    Vandaag voor de 2de keer zelf naar de wandeling gereden namelijk naar Leeuwergem. Egmont Zottegem organiseerde een van hun midweektochten. In de namiddag  zijn we daar toe gekomen en vertrokken aan de wandeling van 14km. Van in Leeuwergem zijn we via Hillegem naar Oombergen getrokken. Daar hadden we rust in het zaaltje aan het kerkske. Van daar was het richting Leeuwergem om dan af te draaien naar Elene om zo binnen te gaan. Het was een goeie tocht en lekker genoten van het zonneke

    17/03/11 Kwaadmechelen
    Net zoals gisteren ben ik naar de wandeling gereden met de auto. Nu was het toch wat langer rijden dan gisteren. Ik, de auto en mede passagier hebben het overleefd hoor. Om 10u30 ongeveer zijn we dan aan de 20km vertrokken. We waren nog niet goed vertrokken en we zaten al in het bos, zalig gewoon. Voor de rest van de dag zaten we eigenlijk in het bos. Juist effe uit geweest voor naar de controlepost te gaan en terug weg. En dan nog effe in Tessenderlo tijdens de lus die we aan de controlepost maakte. Ver op het einde is de 20 samen met de 4 en de 9 nog tot aan het Albertkanaal geweest om die effe te volgen om zo naar binnen te gaan. Na de 20km hebben we nog de 4 er bij gedaan. Tja we hadden nog niet genoeg gewandeld.

    19/03/11 Iddergem
    Zaterdagmorgen met de fiets naar mijn werk gereden. Na mijn werk ben ik naar Iddergem gefietst. Dat is een tripke van ongeveer 30km. Om 16u ben ik mee met de groep vertrokken voor 50km. De groep had toen al 1 lus van 25km op zitten. Ik wandelde dus mee tot 2u 's nachts. Dan had ik gedaan en kon ik gaan slapen. Tijdens mijn eerste lus van 25k zijn we naar Heldergem getrokken. De eerste rust was in Lebeke en de andere in de Beekstraat. Dan terug naar de zaal waar de warme maaltijd op ons stond te wachten. Eerst soep, dan croquetten met half gebraden kip, appelmouse en wat groetjes en als afsluiter nog een ijsje. Nog 1 lusje naar Outer Ninove en wandeling zat er op. Deze had rust aan de Mc Donald en aan de kerk te Lebeke. Ik was blij dat het er voor mij al op zat. Deze 50km was eigenlijk even lastig voor mij als de 125k te Avelgem. Als de groep terug weg was voor hun 4de lus, kon ik eindelijk gaan slapen. Ja ik heb geprobeerd wat te slapen en de zaal voor dat ik terug moest gaan werken. Zondag ben ik juist gaan werken en voor de rest geslapen. Door dat ik 1 lus meer gedaan heb dan mijn bedoeling was, kon ik toch nog wat genieten van het goei weer.

    26/03/11 Kooigem en 27/03/11 Buggenhout
    Dit weekendje stond weer goed vol gepland. Ik wou zaterdag 100km doen te Kooigem op een euraudax. Maar ze vertrokken al om 10u 's morgens i.p.v 11u wegens uur verandering. Dus ik ben de avond er voor vertrokken om ergens in de buurt te blijven slapen en dan 's morgens met auto mee te gaan naar Kooigem. Je kon er afstand wandelen tot 150km maar ik hield het bij 100km. Deze bestond uit 2 lussen van 50km. Na 25k hadden we rust in café 't Schuttershof te Marke. Maar eerst moesten we langs de wagenrusten te Spiere en te Bellegem. In 't Schuttershof kregen we soep met smoske. Na 40 minuten rust keerden we via Aalbeke en Rollegem terug naar de startzaal. Terug in Kooigem was het al avond en hadden we 60minuten rust. Tijd voor de warme maaltijd. Maar ik moest eerst op zoek gaan naar mijn rugzak die ik mee had gegeven als bagage. Blijkbaar stond die niet bij de rest van de bagage maar alle geluk was diene rap terug terecht. Rap mijn poten onder tafel schuiven want mijn soep stond al koud te worden. Daarna schoof ik aan voor het hoofdgerecht namelijk groetjes met frietjes en stoofvlees. Nog 1 lus van 50km en mijn tochtje van 100km zat er op . Op de 25km naar café 'l Escale te Herinnes ging via volgende wagen rusten: kerk te Helkijn en een boerderij te Herinnes. In 't café l' Escale kregen we terug een smoske en kon je kiezen tussen een groot of een klein. Ik kan 's nachts zeer moeilijk of niet eten maar je moet. Dus heb ik maar een klein genomen dat ik al met moeite toch op heb gekregen. Nog 25km via St. Leger waar onze 2 wagen rusten bevinden terug naar Kooigem. Dan nog wat drinken, wachten tot de 9de gouden arend van Jos werd uit gereikt en dan naar huis. het was een goeie tocht. Een streek dat ik nog niet kende en ik wil wel nog eens terug gaan. En als alles goed gaat kan ik jullie zeggen dat ik hoogst waarschijnlijk in september mijn eerste gouden arend haal.

    Zondag morgen ben ik dan met de trein van in Kooigem terug naar huis gegaan. Van aan het station te Buggenhout moest ik nog een 3km naar huis. Op die weg passeerde ik de startzaal van mijn volgende wandeling. De Vossen Buggenhout organiseerde hun Lentevostocht. En als je passeerde aan de startzaal kan je er niet zomaar voorbij gaan. Dus ben ik effe binnen gegaan. Dan toch nog vertrokken voor een wandeling van 20km. Ik had nog geen goesting om al naar huis te gaan en het was super weer. Daarom toch nog 20km gedaan. De 20 ging van Buggenhout naar Opdorp. Vandaar over den dries die vol stond met Paasbloemen naar Peizegem waar we in zaal Libanon controle hadden. Van daar via Buggenhoutbos terug naar de Sint Nikolaas zaal te Buggenhout. Van daar dan nog 3 km via binnen wegen naar huis en op moment dat ik aan mijn straat was passeerde toch diene carnaval toch ni zekers. Dus kon niet direct naar mijn deur maar lang heb ik daar niet gestaan. Ik was moe en kroop dus in mijn bedje zonder naar die carnaval te zien.

    Wel dit zijn mijn laatste verslagen van de maand Maart. Ik doe mijn best om steeds bij te houden maar dat lukt me niet altijd even goed.
    Groetjes Zottemie
    Katrien

    30-03-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    21-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen van maart deel 1
    Hey,
    Hier de 6 verslagen van de 6 wandelingen die ik al gedaan heb tijdens de maand maart. Veel lees plezier en tot op de volgende wandeling.

    03/03/11 Veerle
    Na 3u onderweg te zijn met openbaar vervoer zen ik eindelijk aan het Buurthuis in Veerle-Heide Laakdal toe gekomen. Een babbeltje doen, inschrijven en aan de wandeling begonnen. De wandeling bestond uit 3 lussen van 10, 7 en 5km. Om 11u20 ben ik alleen begonnen met lus van 10km. We gingen naar en door Averbode bos en heide zo richting Natuurreservaat Gerhagen om dan af te draaien richting Okselaer. We keerde terug via Luikse Dreef met Links van ons De Vijvers en recreatie park. ZO langs de Abdij van Averbode door Mariapark terug naar Averbode bos en heide. Dan heb ik nog de lus van 5km bij gedaan. Deze was grotendeels het zelfde als die van 10km. Het was prachtig weer. Weer wat mensen tegen gekomen die ik al kende en nog leren kennen natuurlijk ook. Het was een dagje genieten.

    05/03/11 Wolvertem
    Zaterdag moest ik werken maar had in de namiddag tijd en ben dan gaan wandelen in Wolvertem. Ik ben gestart aan de controlepost. Deze bevond zich in Steenhuffel en ik passeerde er eigenlijk met de fiets om naar de start te gaan. Zo moest ik minder ver fietsen en had ik dus iets meer tijd om te wandelen. Van aan de controlepost naar de startzaal, me ingeschreven en direct terug vertrokken. Nog voor dat ik terug aan de controlepost was had ik een paar mensen ingehaald. Dan nog een lusje van 6km aan de controlepost en de 20km zat er weer op. De lus van 6k ging via de Heide richting Malderen. Natuurlijk ok hier weer mensen leren kennen. Ja zo dicht bij huis leer ik ook nog mensen kennen moet daarvoor niet altijd zo ver trekken. Het was plezant.

    06/03/11 Erpe-Mere
    Als ik zaterdag moet werken dan dus ook zondag. Maar toch kon ik het me niet laten om te wandelen. Mijn wandeling van vandaag was in Erpe mere en werd georganiseerd door De Kadees Aalst. Ieder lid van de club kon gratis deelnemen aan de tocht. Voor mij was het wel 30km fietsen van op mijn werk dus ok terug. Daarom kon ik ook maar 9km wandelen. Het was niet slecht maar ik vond dat ze van in het centrum van erpe-mere mooiere tochten konden geven. Dat is natuurlijk ieder zijn mening.

    12/03/11 Avelgem
    Vrijdagavond ben ik bij mensen gaan logeren om dan vandaar uit zaterdag morgen naar Outrijve Avelgem te rijden. Daar doe ik mee aan euraudax wandeling. Ik start voor 125km net zoals 40 andere stappers. In totaal voor alle afstanden hebben er zo'n 120 wandelaars deel genomen. Deze 125 is eerste tocht van 100 of meer. Het is 5 maanden geleden dat ik nog zo'n lange afstand deed. Dus wordt het een uitdaging om deze tot een goed einde te brengen. Om stipt 11u zijn we aan de eerste lus van 25km vertrokken. Op deze lus hadden we rust aan de Knokkebrug en in Moen. Op de 9,3km naar de Knokkebrug zijn we door over een oude spoorweg getrokken die nu een wandel en fietspad is. Daarbij ook nog door de Vaarttalus waardoor we dan aan de vaart kwamen. We staken dan de vaart over en vervolgden onze weg via de oude spoorweg Kortrijk-Ronse. In Moen hadden we terug rust aan water. Vandaar gingen we dan terug naar Outrijve. Bij het vervolgen van onze weg zijn we een zijarm gepasseerd waar we dan 4 schildpadden aan het zonnen waren aan de waterkant. Het laatste stuk hebben we nog de Schelde gevolgd tot in Avelgem. Dan in Avelgem zelf moesten we oppassen dat we niet om ver gereden werden door de koereurs. Terug in de zaal, kregen we spaghetti. Daarbij kregen we water of een rosé wijntje. Na 40minuten rust vertrokken we weer maar voor we vertrokken moest iedereen zijn bagage in camionette steken want de volgende 2 grote rusten waren in een andere zaal in Waarmaarde. Tijdens de 2de 25km hadden we wagenrust aan centre protestant te Orroir Mont de l'Enclus en in de paddestraat. Vandaar nog 7,4km en we waren in Waarmaarde. Tijd voor goeie maaltijd (soep, hoofdgerecht en dessert). Na het eten hadden we nog effe tijd om eventueel om propere kleren aan te trekken. Hier maakte we een lus van 25km. Deze leidde ons naar de voet van de Koppenberg, daar hadden we onze eerste rust. Hier bleef ik lang zitten tot ik effe achter de groep zat. En dan op mijn tempo de Koppenberg op. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet lang genoeg gewacht had. Mijn bedoeling was om boven te komen net op moment dat de groep ook boven was of toch de baan kapitein. Maar ik was net wat te rap dus de groep was nog net niet boven toen ik voor aan de groep was. Vandaar gingen we door naar Zulzeke waar de laatste rust van deze lus bevond. Dan terug voor de laatste keer naar Waarmaarde. We waren daar tussen 1u30 en 2u 's nachts en we kregen ne hot dog. Dan terug alles inpakken en in de camionette zetten. Van hier keerde we dan terug naar Outrijve via Ingooigem en Heestert. Deze lus was voor mij hel. Omdat ik een antibioticakuur moest uit nemen moest ik dus nog steeds antibiotica nemen tijdens de tocht. Alleen een van de bijwerkingen van antibiotica is vermoeidheid. Ik kon mijn ogen niet open houden dus hebben we die maar gesloten tussen Ingooigem en Heestert en heel dat stuk geslapen. Alle geluk da er goei zielen tussen die wandelaars zitten. Daardoor kon ik dan ook met een gerust hart een paar uur slapen zonder dat ik de groep kwijt raakte of ergens tegen liep of in de gracht zou lopen. Rond 6u30 waren we terug in Outrijve waar het ontbijt op ons stond te wachten. Ik kreeg toen geen hap naar binnen. Nog 1 lusje en de 125km zit er op. Tijdens de laatst lus hadden we 3 rusten in plaats van 2. Voor mijn kond dat echt geen kwaad. Deze 3 rusten waren aan het Trimardpad, Ruggekouter en aan het kerkhof van Avelgem. Om 12u hadden we dan 125km gewandeld. Nu nog terug naar huis. Was blij dat ik voor ne keer niet met de trein naar huis moest.

    21-03-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    15-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euraudaxwandeling te Hoboken en Nationale wandeldag.
    Hey, wat laat maar toch nog effe deze verslagjes.

    12 en 13 /02/11 Hoboken
    Zaterdag en zondag nam ik deel aan 2 euraudax wandelingen van 50km. Om aan de 2 wandelingen te kunnen deelnemen moest ik ergens kunnen slapen. Ik moest vrijdagavond al vertrekken om bij clubgenoot te blijven slapen om dan met hen naar de wandeling te gaan. De start was voor bij de wandelingen om 8u. Voor mij is dat eigenlijk net te vroeg want ik geraak dan met openbaar vervoer nooit op tijd. Maar voor alles is een oplossing te vinden. Om stipt 8u zaterdag morgen zijn we aan de 50km lijnwandeling vertrokken. We wandelen van in Hoboken naar Lier en vandaar met de trein terug. Om in Lier te geraken gingen we door volgende gemeentes namelijk Wilrijk, Mortsel, Boechout, Emblem, Kessel en als laatste natuurlijk nog een stukje Lier. Natuurlijk liepen we niet constant op asvalt. Van de natuurgebieden Klein Zwitserland en Kesselheide ben ik zeker. Ook weet ik nog dat we door de forten zijn getrokken. Meer kan ik me niet herinneren. Om ongeveer half 18 waren we in Lier aan het station en om 18u03 hadden we onze trein. Deze trein had vertraging dus we gingen normaal gezien onze verbinding in Antwerpen Berchem missen. Maar wonder bij wonder hebben we het toch gehaald. 
    Van zaterdag op zondag zijn er enkele bij de organisator blijven slapen. Het was later geworden dan ik dacht maar zondag morgen ben ik toch uit mijn nest geraakt. Ons klaar gemaakt, alles terug ingepakt, dan nog sandwiches smeren en om het af te maken heb ik toen in mijn poten gesneden. Net zoals zaterdag vertrok de wandeling om 8u stipt. Vandaag bestond de wandeling uit 2 lussen van 25km dus kon je kezen wat je deed. De eerste lus ging door Antwerpen Kiel, Hoboken tot aan de grens met Hemiksem om dan via Wilrijk terug naar Hoboken te gaan. Op deze 25km zen we door Hoboken broek gegaan. Een natuurgebied dat ik me kan onthouden. Voor de geen die 's morgens voor een middagmaal mee had betaalt kon die nu benutten. Het was frietjes met vol au vent. De 2de lus was een stadslus door Antwerpen Zuid en Centrum. Tijdens deze ronde zijn we door Antwerpen Centraal gegaan. En hier moest je echt wel zien dat je bij de groep zet of je bent ze kwijt. Dan de groep terug vinden is niet gemakkelijk. Na de wandeling nog iets gedronken en dan was het tijd om naar huis te gaan. Ik had geluk, ik moest niet met de trein naar huis. 


    27/02/11 Nationale Wandeldag Mechelen
    Met de clubleden hadden we om 10u afgesproken. Eerst nog iets gedronken en daarna vertrokken aan de wandeling naar keuze. Sommige deden 15 en andere dan weer 20 of zelfs 25. De start was in de Nekkerhallen. De wandeling vertrok dan ook via de Nekker en Mechelen Broek zo naar de Dijle. Na bijna km hadden we controle in Planckendeal. Iets gegeten, gedronken en dan weer verder. We mochten een klein stukje door het dierenpark om dan aan de achter kant het terug te verlaten. De vaart volgden we tot in Boortmeerbeek. Daar staken we ze over en keerde aan de andere kant een stukje terug om dan naar de volgende controlepost te komen. Ik denk dat we zelfs een stuk door Blozo domein van Hofstade zijn geweest. Hier hadden we een goeie 10km afgelegd. Nu was het een stuk van 8,5km door Mechelen met zijn oude geschiedenis. De laatste controlepost was in het gemeentehuis namelijk in de Keldermanszaal. We gingen ene kant binnen en langs de ander kant er terug uit. Vandaar was het nog een kleien 2km naar binnen. Dan nog wat blijven plakken en babbelen met alle bekende. Daarna was het tijd om mijne fiets op te halen en naar huis te gaan.

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    15-03-2011 om 21:29 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelingen tijdens maand Februari
    Hey,

    Wegens groot tijd gebrek kan ik ni veel verslagen meer schrijven op blog. Maar ik probeer af en toe nog enkele op papier te zetten en deze dan na verloop van tijd toch nog te typen. Zo wel is waar met wat achter stand toch op de hoogte te houden waar ik ga wandelen. 
    In de laatste keer heb ik geschreven dat ik 5 verslagen zou typen maar toen ben ik er eentje vergeten. Dus die vermeld ik hier effe bij.

    06/02/11 Breendonk
    WSV Ibis Puurs organiseerde winterserrie tocht. Deze ging door te Breendonk. Het was een wandeling tussen het werk door. Ik heb samen met Benny, Luc en Marc de 21 gedaan. Veel herinner ik er me niet meer van. Het is ondertussen al bijna een maand gelden natuurlijk. Maar zal rap de volgende ook meegeven.

    Het weekend er op deed ik 2 dagen mee aan euraudax wandeling te Hoboken. Het verslag van deze tocht ga ik jullie nog even onthouden deze volgt zeker nog.

    16/02/11 Strijpen
    Woensdagnamiddag ben ik zelf met de auto samen met de gebroeders Keyser naar Strijpen gaan wandelen. Egmont Zottegem organiseerde een van hun midweektochten. We hebben daar de 22km toch nog gedaan. Van in Strijpen zijn we naar Velzeke gegaan via het wachtbekken van Zottegem. In Velzeke maakte we een lus via Opstal. Na deze lus was het al tijd om terug te keren naar Strijpen. Het eerste stuk en het laatste stuk waren het mooist. Zoals gewoonlijk zijn we als een van de laatste binnen gekomen. Ze waren de startzaal al aan het opkuisen toen we daar toe kwamen na de 22km.

    19/02/11 Baasrode
    On verwacht heb ik toch de 50km van WSV Baasrode kunnen meedoen. Normaal gezien moest ik in de voormiddag werken maar ik mocht mijn overuren opnemen en dat heb ik natuurlijk gedaan. Maar ook al deed ik de 50km. Ik moest op tijd binnen zijn namelijk om 14u30. Dus vroeg uit bed dat ik met de eerste wandelaars mee kon vertrekken. Ik ben om 6u35 kunnen vertrekken aan de 50km. De eerste 2 controleposten waren in café De Ster in Denderbelle. De eerste keer kregen we een nesquikreep en daarna een appel. De 2de keer in Denderbelle hadden we al een 20km achter de rug. De lus die we maakte in Denderbelle ging naar Wieze zo richting Herdersem om net voor dat we in Herdersem waren terug te gaan naar Denderbelle. Het waren nu al 2 prachtige natuurstukken die we gehad hebben. Totaal ander parkour als we gewoon waren. Ze trokken voor iets meer als de helft totaal de andere kant uit. Van in Denderbelle gingen we via Oudegem naar Dendermonde. In café De Blauwe Steen was onze 3de controlepost. Daar kregen we boterham met hesp. Maar o daar te geraken was het toch het een en 't ander. In Oudegem ging alles nog goed, tot dat we bijna aan de Forten waren in Dendermonde. Vanaf daar is het een beetje goe mis gelopen. De pijlen waren weg. Na wat zoeken en bellen nar noodnummer vonden we terug pijlen maar niet voor lang. Telkens als we terug pijlen vonden waren die 5minuten later terug weg. Vanaf de controlepost ging alles terug goe maar ik had wel een half uur tijd verloren op dat stuk. Via de dijk van de schelde zijn we dan naar Vlassenbroek getrokken. Hier moesten we 2 keer komen en konden 2keer genieten van een consumptie. In Vlassenbroek maakten we een lus (deze zit er bijna altijd in) maar een goeie lus. Van in Vlassenbrroek zijn we terug naar Baasrode getrokken om zo naar Buggenhout te gaan naar Brouwerij De Landsheer. Daar wordt Malheur gebrouwen en de 50km wandelaars kregen daar ne malheur. Ik heb er geen genomen want ik kan dat niet rap uit drinken en zat al achter op mijn schema. Maar voor dat we aan de Malheur kwamen, kregen we nog een jeneverke. Elke wandelaar van elke afstand kregen een jenever. Van aan de Malheur was het recht naar binnen. Ik ben om 15u dan binnen geraakt en 20minuten later ben ik naar huis gegaan. De wandelaars van de 50km kregen een Tshirt en nog ne croque monsieur. 

    20/02/11 Lippelo
    Tussen mijn werk door ben ik op mijn gemak de 17km gaan doen in Lippelo. Ibis Puurs organiseerde een van hun winterserrie tocht. De controlepost lag in Malderen. Op weg naar Malderen zijn we door boske Kuisheide gegaan dat net in Malderen ligt. In Malderen maakte we een lus richting Londerzeel. In het terug keren van Malderen naar Lippelo zijn we door Lippelobos gegaan, langs het drieprovinciepunt, het geografisch middelpunt van Vlaanderen. Het was een wandeling met afwissseling in het parkour. Het was een goeie wandeling.

    26/02/11 Haren
    Vandaag stond er een euraudaxwandeling van 25k te Haren op het programma. Ik kon kiezen met de fiets of met openbaar vervoer. Ik heb er voor gekozen om tocht maar met de fiest te gaan. Dat is een tochtje van om de bij de 25km. Tot in Wemmel wist ik mijne weg maar vanaf dan was het toch effe zoeken. Maar na wat zoeken en 1u45minuten fietsen ben ik in Haren toegekomen. Om iets voor 9u zijn we  vertrokken naar de tramhalte. Daar namen we de tra naar station Brussel Noord. Van aan het station sloot er nog een groepje wandelaars bij aan en konden we aan de wandeling beginnen. We hadden 2 caférusten op deze 25km. Om stipt 14u30 zijn we dan binnen gekomen. Degene die maaltijd genomen hadden konden die benutten. Om 15u30 begon dan de algemene vergadering. Mijn bedoeling was om na de wandeling en maaltijd terug naar huis te gaan et de fiets. Maar het is anders uitgedraaid dan ik had gepland. Mijn fiets is met een auto mee naar Hoboken gegaan. ik ben met de trein naar Leuven getrokken samen met nog mensen. Tijdens de wandeling heb ik de vraag gekregen of ik mee wou gaan zien naar Standaard - KV Mechelen. Natuurlijk wil ik wel mee maar mijn fiets moest ergens heen, die is dan met iemand mee naar huis gegaan te Hoboken. In Leuven werden we opgepikt om door te rijden naar Luik. Eerst was het eten en daarna genieten in comfortabele stoelen en in de warmte genieten van de match.

    02-03-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    08-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 afgelopen wandelingen
    Hey,

    Volgende 5 verslagen van mijn laatste 5 wandelingen:

    Zaterdag 29/01/11 Olen
    's Morgens zeer zeer vroeg uit mijn bed want ik moest om ten laatste 5u in Opwijk zijn. Chris en ik werden daar opgepikt door de gebroeders Keysers om dan door te rijden naar Tisselt. Om dan onze laatste van de groep op te pikken. Van in Tisselt reden we door naar O.L.V. Olen. Daar organiseerde Gedoviba hun 4de Doffenwandeling. Om 6u40 zijn we dan aan onze wandeling van 42km vertrokken. Van aan de start gaan we naar Olense Sluizen. Die staken we over en gingen van het ene klein baantje naar het andere. Zo gingen we door Schaatsbergen en kwamen zo aan onze eerste controlepost. Namelijk één van de hangaars op de Teunenberg. We hadden nu zo'n 5,2km afgelegd. Hier maakten we een lus van 7,1km langs Olen Centrum en nabij gelegen natuur. Na de 2de keer dat we in Teunenberg waren zetten we onze weg verder naar Oevel door Hoogbuul. In Oevel bevond onze 3de rust namelijk een kantine van visserclub 't Rutske. Hier hebben we al 18km afgelegd dus nog 24km te gaan. Het was wel wat klein maar de rest maakte het wel goed. We staken na de controlepost terug het kanaal over. Via natuurgebied en Gerhagen kwamen aan de volgende post in O.L.V. Olen. Nog 2 stukken en we waren binnen. Onze laatste post bevond zich in St. Jozef Olen. Via de gebeiden Meren, Arumse Heide in St. J. Olen. Het laatste en schoonste stuk was het natuurgebied Olense Broek aan de kleine Nete. Het stond er nog lichtjes onder water. Met een houten looppad slingerde we door het Broek. Het water, de planten, de zon, alles samen gaf een aangenaam uitzicht. De wandeling was heel goed. Volgend jaar zien ze me daar weer. Je doet bijna niet anders dan in de natuur lopen. Elke wandelaar wordt er hartelijk ontvangen. iedereen die deelnam kreeg een bloemetje mee naar huis en een consumptie naar keuze.

    Zondag 30/01/11 Geraardsbergen
    Vandaag had ik weer geluk zoals gisteren. Ik kon met iemand mee rijden naar Geraardsbergen. De Padstappers organiseerde hun 18de Mannekepistocht. Ik heb besloten om de 32km te doen maar mijn chauffeur wou op tijd thuis zen voor het WK veldrijden. De eerste 2 controleposten waren in een schooltje te Onkerzele. De volgende was in het centrum van Geraardsbergen zelf. Namelijk in een café waar hun clublokaal gevestigd is. De andere 2 controleposten bevonden zich ook in een schooltje net aan de rand van het centrum. Wat ik nog zo uit hoofd kan zeggen is dat we gewandeld hebben in Onkerzele, Moerbeke, Geraardsbergen. We hebben de bosberg, Oudenberg, een stuk langs de dender, ... gelopen. Dan had ik nog een klein probleemke thuis geraken. De persoon met wie ik opgekomen was deed minder km's en was al weg naar huis als ik binnen kwam van de wandeling. Dus moest ik met de trein maar kende mijn uren niet. Iemand van de Padstappers  heeft me dan meegenomen naar Liederkere en me daar aan het station afgezet. Dan de trein naar Jette genomen van daar de trein naar Opwijk. In Opwijk was het nog een half uur te voet om eindelijk thuis te geraken.

    Woensdag 02/02/11 Diksmuide
    's Woensdag kon ik kiezen tussen Diksmuide of Peer om te gaan wandelen. Peer was voor mij moeilijker te bereiken dan Diksmuide. Daarom heb ik dan Diksmuide gekozen. Na een goeie 2u met de trein en ik was in Diksmuide. Nog een klein stukje te voet en we waren aan school De Kim waar de wandeling vertrok. Zoals bijna elke midweektocht waren het lussen. hier waren het 3 lussen van 8,7 en 6km. Ik ben begonnen met de grootste zo naar de kleinste. De 8km ging richting Beerst - Esen. We vertrokken met alle lussen samen en de 7 ging als eerste er af, dan de 6. De 8 ging naar de vaart en volgde de vaart gedurende 2 km om dan Essen binnen te komen. Voor de rest was het ene dorpje of deelgemeente in en het ander uit tot we weer binnen waren. De 7km ging naar rivier de Ijzer (richting Kaaskerke). Daar maakte we een lusje. We staken de rivier over om die lus te maken. Op het laatste passeerde we de Ijzertoren om terug te keren naar de zelfde brug om terug de rivier over te steken. We zette onze wandeling verder naar binnen. De 6km was een lus die vertrok met de 8km om op een gegeven moment af te slaan richting de rivier Ijzer. Deze volgde we terug naar Diksmuide centrum en kwamen zo de lus van de 7km tegen. De 2 lussen ging via de zelfde weg terug naar de startplaats. Net voor we aan de rivier kwamen met de lus van 6km moesten we door een veldbaantje en over ne boerenhof. Het was een goe stukje modder die aan je schoenen bleef plakken. De grond is wel zeer zwaar die kanten. Binnen van de 6km was het rap iets drinken, eten en maken dat ik aan de statie was om mijn trein te halen. Anders was het nog een uurtje wachten op de volgende trein.

    Donderdag 03/02/11 Beringen
    Wandelclub Paul Gerard Bergingen organiseerde hun pannenkoekentocht. De wandeling ging door in Gildenzaal Sint-Denijs te Beverlo Beringen. Om daar te geraken moest ik 3 treinen nemen, 1 naar Mechelen dan naar Lier en ten slotte naar Beringen. De trein van Mechelen naar Lier had vertragingen en daar door ben ik mijn aansluiting naar Beringen gemist. In Lier heb ik dan een uurtje moeten wachten op de volgende trein. Vanaf dan had ik geen problemen maar zal maar niet te rap juichen want moet nog terug thuis geraken. Om iets voor 11u ben ik dan eindelijk in Beverlo Beringen geraakt. Je kon er 2 lussen doen, een van 4,7 en een van 10,3 km. Ik ben begonnen met de lus van 10,3km. De lus vertrok richting Ulfort. Maar al rap sloegen we het bos in. Wat draaien en keren kwamen op een grote baan uit. Hier op merkte ik dat we een stukje door Paal Beringen getrokken waren. Zo kwamen we rap in Oostham Ham om terug bos in te gaan. We slingerde een tijdje in het bos en kwamen aan het Albertkanaal. het kanaal volgden we een stukje om terug het bos in te gaan. En niet veel later waren we terug aan het kanaal maar een eindje verder. We gingen terug weg van het kanaal en trokken door het gebeid Tervanterheide. Nog eventjes door een paar wijken in Koersel Beringen gaan en we waren binnen. De eerste lus was heel goed qua parkour. Dan iets eten, drinken en wat babbelen in de zaal. Het was plezant, mensen reageerde op mijn pull dat ik aan had. Zoals: "Gij hoort hier toch ni in deze wereld van de gepensioneerde." en ook nog enkele reacties op mijn bijnaam zottemie. Dan was het tijd om aan de lus van 4,7km te beginnen. We staken de baan over naar Eeuwfeestplein (uitleg vind je op foto's in fotoverslag op picasaweb.). Van het Eeuwfeestplein ging het naar het park van de Directeurswoning. Een stukje natuur gelegen aan de Mijnen van Beringen. Als ik het goed voorhad zijn we aan de woning ook gepasseerd maar was volledig vervallen en ik vermoed ook ooit al eens in brand gestaan te hebben. We keerde terug naar Beverlo Beringen maar eerst nog wat rond slingeren in Koersel Beringen. Het was een goeie geslaagde wandeling. In de Limburg is het super om te wandelen. De mensen dak daar nu al tegen gekomen zen en mocht leren kennen. Het zen stuk voor stuk toffe, vriendelijke mensen. Natuurlijk de mensen die ik ken van wandelaars zen bijna allemaal toffe, vriendelijke mensen. Na de wandeling nog iets gedronken en wat gebabbeld. Op een gegeven moment was het tijd om terug te keren naar het station om met de trein naar huis te gaan. Aan het station trof ik nog enkele wandelaars van Nieuwpoort. Met hen nog wat gebabbeld tot in Lier. Daar scheidde onze wegen. Ik moest daar overstappen en zijle reden nog effe met die trein door. 

    Mijn volgende wandeling (en) is (zijn) in Hoboken. Ik moet zien dak niks vergeet want ik ga in de buurt van de wandeling overnachten. Dat spaart me wat reistijd uit. Het zijn 2 dagen een wandeling van 50km waar ik aan deel neem. Dan de volgende wandeling is op 16 februari op ne woensdag en namelijk te Zoerle - Parwijs.

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    08-02-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    01-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overmere
    Hey,

    Zondag 23 januari ben ik in de namiddag met de gebroeders Keysers in Overmere gaan wandelen. De boerenkrijgstappers Overmere organiseerde hun eerste tocht van hun drieluik. Om dat ik nog moest gaan werken konden we ni de 24 doen. We hadden wel nog tijd voor de 18km. De wandeling vertrokken naar de Turfput zo richting de Gratiebossen maar die lieten we links van ons liggen. Zo kwamen we in Berlare Broek om uit eindelijk in het centrum van Berlare zelf uit te komen en controlepost te vinden ni ver van de kerk. De 24 en de 18 kwamen er 2 keer. Ma moet je natuurlijk niet zeggen dat ik er mensen tegen kwam dak ken dus moest ik opletten dak ni te veel bleef plakken. De lus ging via gebieden: Molenhoek, Sluis naar Hoge Berg. Om dan terug te keren naar de rust met aan de linkerkant Kruishoutput en andere kant het Wakkebroek. Voor de laatste controle nog een goei pint pakken en dan terug naar binnen. Het laatste stuk ging terug door Berlare Broek en ergens op het laatste nog voorbij Kappel O. L. V; van Zeven Smarten om dan zo terug aan het Donkmeer uit te komen. Het was een goeie tocht, goe weer, goe parkour, ....

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    01-02-2011 om 19:51 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    30-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslagen van 8, 9, 16, 19 en 20 januari
    Hey,

    Na Leuven en de nieuwjaarsduik te Oostende ben ik natuurlijk nog gaan wandelen. Ik heb alleen nog niet veel tijd gevonden  om de verslagen op mijn blog te zetten. Ik had ze tussen de soep en de patatten door wel geschreven maar nu moest ik wat tijd vinden om ze nog te typen. Die tijd heb ik eindelijk gevonden en wil je hier mee volgende beknopte verslagen meegeven van de afgelopen 5 wandeltochten.

    Op 8 januari heb ik deel genomen aan de nieuwjaarsduik te Oostende. In de loop van de voormiddag naar Londerzeel gereden waar we samen kwamen met alle deelnemers die meededen. Met 2 volle auto's zijn we dan naar Oostende gereden. Tegen de middag waren ginder en zochten weer ons taverneke op waar we vorig jaar ook gezeten hebben voor ons middagmaal. We vonden het daar vorig jaar goed en ons zwemtrainster had er voor gekozen om daar te reserveren voor 's middags terug wat te eten. Zo gezegd zo gedaan, alleen spijtig dat het weer ons niet mee zat. We zijn ginder met de gieten de regen toegekomen en er waren krachtige rukwinden dat je met moeite vooruit ging. Ook zoals vorig jaar hebben we een foto genomen bij een bord verboden te zwemmen. Tja voor 1 keer op het jaar luisteren we niet naar wat ons gezegd wordt. Het geen wat daar wel opviel was dat onze groep kleiner was als vorig jaar en dat er minder vrouwen waren. Vorig jaar waren de vrouwen in de meerderheid, deze keer was het niet zo. Tegen een uur of 14 gingen we dan ons verder gaan klaarmaken om dan te wachten in ons vak om dan om 15u het water in te gaan. Terwijl we stonden te wachten probeerde ik enkele mensen te vinden tussen die massa mensen en moet je toegeven dat het zoeken bijna een onmogelijke zaak was. Maar we geven ni rap op en wie zoekt die vindt. Het geen wat bij mij ook zo was. De mensen die ik zocht heb ik ook gevonden, alle eigenlijk liepen ze op een gegeven moment gewoon voor mijn neus voorbij. Terwijl we daar op het strand stonden te wachten kregen we te horen dat we niet ver de zee in konden wegen een wilde zee. Eigenlijk maar goed ook dat we er niet ver in mochten want de golven waren hoog en wild genoeg. Om 15u mochten we dan eindelijk het water in. Net zoals vorig jaar zal het dit jaar ook weer drummen en duwen zijn om het water in te kunnen. Ik ben er niet ver in geraakt, wat ik eigenlijk wat jammer vond. Vorig jaar was het wat aangenamer en rustiger om het water in te gaan maar ja het kan niet elk jaar het zelfde zijn he. Iedereen van onze groep was dan het water uit en konden we ons kleren terug aan gaan doen en ons gaan opwarmen bij ne goeie warme chocomelk. Dan was het tijd om al terug naar huis te keren jammer maar het moet. 

    Zondag 09/01/11
    Op tijd uit de veren om rap nog een wandelingetje mee te pikken. Met de fiets ben ik naar Sint-Amands gereden waar Ibis Puurs hun 1ste Ibiswintertocht organiseerde. Deze keer had ik eens een uur dat ik thuis moest zijn. Je je gaat dat zien meestal kom ik dan vaak mensen tegen die ik lange tijd ni meer gezien heb en moet ik mijn tijd goed in het oog houden. 's Morgens in de startzaal verliep alles volt en kon ik rap aan mijn wandeling van 16km beginnen. Het was nog doorstappen maar ik had ook tijd om iets te drinken en af en toe een babbeltje te slaan. Van in Sint-Amands gingen we naar Oppuurs daar in parochiezaaltje was de controle. De 16 en meer kwam hier 2 keer. De eerste keer ging het volt en kon ik nog rap vertrekken maar toe ik daar de 2de keer binnen kwam ben ik toch wel ni een beetje te lang blijven zitten. Dus rap maar vertrokken maar door geven zat er ni in. Aan de splitsing waar de 16 en kleiner naast de spoorweg binnen gingen en de 21 of zo nog een lusje deden, ben ik beginnen te lopen want ik merkte dat ik nog ma een 10min had om dat stuk af te leggen, afstempelen, goeie dag zeggen en naar huis vertrekken. Ik moet toegeven dat lukte me ni. Maar ik was wel op die 10min binnen en had afgestempeld. Tegen enkele mensen ma rap goeie dag gezegd en dan ben ik naar huis gegaan, alle naar huis moeten crossen natuurlijk. Ah ja het was me net gelukt om op tijd thuis te zen.

    Zondag 16/01/11
    's Morgens thuis met de fiets naar Gijzegem vertrokken en na 3 kwartier rijden tegen wind was ik daar eindelijk. W.S.V. De Kadees Aalst organiseerde hun Sint-Antoniustocht te Gijzegem. Me ingeschreven, goeie dag gezegd en alleen vertrokken aan mijn wandeling van 21km. Al gauw kwam ik mensen tegen die ik kende en leerde ik er nog enkel kennen. De tocht ging via het Slot van Gijzegem zo via veldwegen en afgelegen asvalt wegen naar Schoonaarde. Aan het voetbalveld te Schoonaarde bevindt zich een schooltje en daar hadden we controlepost. De 18 en 21km kwamen er 2 keer. Ik ging me bij mensen zetten die ik kende, maar had niet gedacht dat ik de persoon recht tegen over mij kende. Blijkbaar anders want die persoon had me herkent van op de Pad - en Heide tochten. Op die tocht ben ik hem en zijn makkers voorbij gegaan, Ik moest wel effe nadenken maar mijne frank viel nog redelijk snel. Samen hebben wen onze tocht verder gezet tot we terug in Gijzegem waren aan het Sint-Vincentiusinstituut. Maar voor we binnen waren maakte we de lus aan de controlepost. Deze ging naar de schelde waar we de dijk richting Appels Dendermonde afliepen. Niet veel voor we Appels binnen gingen zijn we er af gegaan en de grote baan over gestoken. Zo terug het veld in op zoek naar de spoorlijn Dendermonde - Gent. Aan die spoorlijn hadden we in het eerste stuk als we nog naar Schoonaarde gingen voor de eerste keer ook al gelopen maar dan wel aan de andere kant van de spoorlijn. Terug aan de controlepost nog iets verobert en dan was het spijtig genoeg al tijd om terug naar binnen te gaan. Het weer was super, het gevoel van de lente is er ver was er wel. Het zonnetje scheen, het was 13°C, goed parkour, goe gezelschap. Wat moet ne wandelaar nog meer hebben eigenlijk?? Ik was nog voor 12u terug binnen en ik dacht van ik doe er nog een toertje van 6km bij maar daar is niks meer van in huis gekomen natuurlijk. Ik ben wel nog 3u na mijn tocht blijven plakken. Het was gewoon weg een toffe dag waar ik van genoten heb.

    Woensdag 19/01/11
    Ik in Sint-Goriks-Oudenhove gaan wandelen. Egmont Zottegem organiseerde een midweektocht. Ik had geluk dat er mensen me kwamen ophalen anders was daar niks van gekomen. De tocht ging over Marie-Oudenhove en enkele andere dorpjes naar Ertvelde. Ik kan ni veel dorpjes op nomen want groten deels liepen we in het veld en als we dan eens op straat liepen kwam ik geen bordje tegen van je zit in dat dorpje. Na 7,5km gestapt te hebben waren we aan de controlepost maar die zat goed vol en hebben we besloten om de lus er direct bij te doen. De lus ging door natuurgebied Parkbos - Uilenbroek. Prachtig gebied maar wel drassig. Na goeie 15km gewandeld te hebben waren dan terug op de controle en hebben we iets gedronken voor we verder gingen. Het weer was ons tot nu redelijk gunstig, over maar grijs. En het laatste stuk hebben we helaas heel de 7km in de miezer gelopen. We konden ons net niet droog houden met andere woorden tot binnen.

    Donderdag 20/01/11
    Met Marc ben ik naar Halen geweest waar Horizon Donk hun winterwandeling. Al voor de start werd ik aan gesproken ma ja da begint stilletjes aan dak over al wat mensen leer kennen he. Ik kan ni zeggen door welke dorpjes of gemeentes dat we zijn getrokken. Maar het parkour was goed, zeer afwisselend. Er was 1 controlepost waar de 20km 2 keer moest komen. Met andere woorden de 20 maakte er een lus tot in Webbekom en gingen door het wachtbekken van Webbekom. Het wachtbekken stond op dat moment grotendeels onder water en met de zon gaf dat een prachtig uitzicht. En zo kwamen we langzaam terug aan de controlepost. Van daar was het terug naar binnen. Maar eerst nog iets van de plaatselijke geschiedenis leren over de Slag van de Silver Helmen tijdens de 1ste WO. Van aan het herdenkingsmonument keerden we Halen terug in en maakten we nog wat km's met door de wijken te slingeren naar een fietspad dat ons bijna tot binnen bracht. Het was een wel goeie wandeling tot op het laatste maar ja je moet langs ergens binnen komen. 

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    30-01-2011 om 20:29 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    28-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tochtje voor in februari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen

    zondag 6 februari vanaf 7 h 00

    DE 4e ‘HET PAJOTTENLAND OP ZIJN MOOIST’ ! tochten

    Startplaats : parochiezaal – Zwarte Molenstraat te Elingen

    Naast de intussen gekende ‘taalgrenswandeling’ vanuit Bellingen organiseert de wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen op zondag 6 februari intussen al voor de 4e keer de ‘het Pajottenland op zijn mooist !’ tochten vanuit de kleinste Pepingse deelgemeente Elingen.  De organisatie tracht ook nu weer zijn reputatie alle eer aan te doen, een natuurwandeling bij uitstek, een tikkeltje ondeugend en avontuurlijk.  Het accent ligt op het parkoers !  Elk jaar weer slagen de organisatoren erin de wandelaar nieuwigheden in het Pajottenland aan te bieden. De basisideologie van de wandeling is om zo veel mogelijk grote wegen te ontwijken.

    Achter elke bocht wordt de wandelaar verrast en krijgt vrijgemaakte paden onder de voeten geschoven, doorkruist eenmalig geopende weilanden, trekt dwars door bos en veld en doorkruist verschillende privé domeinen en natuurreservaten.   Zacht golvende landschappen, heuvellende velden, slingerwegen, bescheiden dorpjes weggedoken in valleien of op hoogten, .. de ideale mix voor een prachtwandeling ! 

    Voor elk wat wils !  Er zijn tochten van 7 / 10 / 15 / 20 / 25 / 32 / 42 en 50 kilometer.  Tijdens het parkoers zijn verschillende rustposten voorzien waar kan genoten worden van een hapje en een drankje. De huisgemaakte soep zal weer van de partij zijn alsook de hoeve pensen. Er zijn ook telkens toiletten voorzien.


    Deelname

     Inschrijven kan vrij tussen 7 uur en 15 uur. De aankomst dient bereikt voor 18.00 uur.

    Deelname bedraagt 1.50  euro  (leden van de aktivia, VWF, FFBMP …) betalen 1.10 euro op vertoon van hun lidkaart).

    INFO : Pol CLEMENT (0475.25 05 30) of Johan DE WEWEIRE (0473.678 180)

    28-01-2011 om 00:00 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Planning Januari 2011
    Hey,

    Het is wat laat als anders. De maand is nu al enkele dagen bezig. Toch wil ik jullie nog een planning meegeven voor de rest van de maand meegeven. Deze maand ben ik al 2 keer gaan wandelen namelijk in Wijchmaal (Limburg) en in Leuven. Maar ik hou het natuurlijk niet bij deze 2 wandelingen. Hier bij een lijst van volgende wandelingen.

    Zaterdag 08/01/11
    Nieuwjaarsduik te Oostende

    Zondag 09/01/11 
    Sint - Amands                    1ste Ibis-wintertocht
         W.S.V. Ibis Puurs
         Start: Zaal Plaza, Winkelstraat, Sint-Amands
         4-10-16-21km             08.00u - 15.00u

    Zondag 16/01/11
    Gijzegem                            Sint - Antoniustocht
         W.S.V. De Kadees Aalst
         Start: Sint-Vincentiusinstituut, Pachthofstraat 1, Gijzegem
         6-11-18-20km              08.00u - 15.00u
    Merchtem                           28ste Winterwandeling
         De Lustige Wandelaars
         Start: Zaal Libanon, Nieuwbaan, Merchtem
         6-12-18km                    08.00u - 15.00u

    Woensdag 19/01/11
    Sint-Goriks-Oudenhove      Midweektocht
         W.S.V. De Egmont Zottegem
         Start: O.C. Sint-Goriks-Oudehove, Sint-Goriksstraat 13, St. -Goriks-Oudenhove
         7-10-14-18-21km        08.00u - 17.00u

    Donderdag 20/01/11
    Halen                                 Winterwandeling
         W.S.V. Horizon Donk
         Start: Cafetaria MD Halen, Sportlaan, Halen
         5-9-12-21km               08.00u - 15.00u

    Dinsdag 25/01/11
    Wezemaal                         12de Bibbertocht
         W.K. Werchter
         Start: Parochiezaal Sint-Martinus, Kerkstraat 3, Wezemaal
         6-12-18-24km            08.00u - 15.00u

    Zaterdag 29/01/11
    Olen                                 4de Doffenwandeling
        WC Gedoviba
         Start: Terra Feesthal Intratuin, Gerheze 1, Olen
         3-6-13-20-30-42km       06.00u - 15.00u

    Zondag 30/01/11
    Kortessem                        Poort van Haspengouwtocht
         W.S.V. Iris Kortessem
         Start: Parochiaal Centrum De Mozaïk, Daaleindestraat, Kortessem
         4-6-12-15-20km        08.00u - 15.00u
    Wolvertem                       Winterwandeling
         Wandelclub Cracks Wolvertem
         Start: Basisschool De Zonnebloem, Karel Baudewijnslaan 26, Wolvertem
         6-12-17-20km            08.00u - 15.00u
    Geraardsbergen                18de Manneken-Pistochten
         Padstappers Geraarsbergen
         Start: Jeugdcentrum 'De Spiraal' Zakkaai 29, Geraardsbergen
         7-10-16-21-32km      07.30u - 15.00u

    Niet elke wandeling dat hier staat kan ik doen maar de meeste doe ik er van. Tot op een volgende wandelingen of ander evenment

    Groetjes Zottemie
    Katrien

    08-01-2011 om 09:04 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste tochten van dit jaar
    Hey,

    Het nieuwe jaar is weer begonnen. Op woensdag 5 januari heb ik mijn eerste wandeling gedaan te Wijchmaal. Wandelclub Wandel Mee Breughel organiseerde hun eerste woensdag tocht. Eerlijk gezegd ik was woensdag thuis en dacht ik wil gaan wandelen. Tot ik dan ging op zoeken in de Marching, dan veranderde mijn gedacht. Er was totaal geen wandeling in de buurt. Ik had keuze uit Wijchmaal, Leut of een tocht ergens in Luik. Dus begon mijn zoektocht van op welke tocht geraak ik het gemakkelijkst met het openbaar vervoer. Toen ik dan zag dat ik verschillende treinen en bus moest nemen om er te geraken en telkens zeker zo'n 3u onderweg ging zijn dacht ik waarom blijf je gewoon niet thuis. Maar de meeste mensen die me al een beetje kennen die weten dat me dat niet zou thuis houden. Daarom heb ik gekozen om naar Wijchmaal te gaan omdat ik daar het gemakkelijkst kon geraken. Na kwartier fietsen, 2 treinen, een bus met andere woorden dus een dikke 3u onderweg te zijn ben ik in Wijchmaal aan de start zaal de Wulf geraakt. Helaas liep mijn wekker wel om 4u af deze morgen zo kon ik om 8u daar zijn en kon ik zeker de 18km doen. Ik wou op tijd terug thuis zijn omdat ik op woensdagavond normaal gezien voetbaltraining heb en ik wou er nog eens mee trainen. Alles verliep vlot die morgen met openbaar vervoer alleen wist ik niet zo goed wanneer ik moest afstappen. Ik kende de halte wel maar blijkbaar was het nog een halte te vroeg maar door het te vragen daar aan een inwoner hebben we de weg gevonden. Zoals gewoonlijk kende ik daar ook mensen. Waar ik wel van verschoot en om gekeerd die van mij ook dat was dat ik daar mensen van de Padstappers Geraardsbergen heb gezien. Met hen (Patrick en Erwin) heb ik totaal van 24km gewandeld, wat niet evident was. De wandeling bestond uit lussen een van 5, een van 7 en eentje van 10km. De 5 en de 7 was bijna het zelfde alleen dat de 5km ietsje vroeger terug naar binnen ging. De lus van 10km ging de andere kant op. De tocht ging niet verlopen zonder slag of stoot. Daar in de Limburg ligt nog veel sneeuw en ijs, vooral ijs. Met ons gedrieën zijn we dan vertrokken en in de eerste lus van 10km ergens in een klein weggetje is de eerste er onder uit geschoven zonder veel ergs. Voor de rest van de tocht zijn we recht gebleven wel met schuiven en doen maar toch mooi recht gebleven. Na de lus van 10km hebben we nog de lus van 7 gedaan. Deze was meer een stadswandeling met schuiven er bij natuurlijk maar iedereen bleef recht. Zelfs op dat stukje oude spoorwegberm. Terug binnen was het nog maar iets na 11u en hebben besloten om er toch nog een toertje bij te doen. We wisten nog ni of het de 7 of de 5 ging worden maar hebben het bij 7km gehouden. Helaas is dat toertje minder goed voor mij afgelopen. Ik heb die 7km wel gedaan maar ergens in de laatste 2 - 3 km ben ik er onder uit gegaan. Het was ne goeie val en had me ook goe zeer gedaan. De ene knie ving de eerste klap op en daarna kwam de ander knie tegen de grond. De rechter knie waar ik echt op viel deed enorme zeer en was het zeer rustig proberen te staan en terug wat te wandelen. De andere knie viel best mee na 5min was daar niks meer aan. De rechter knie begon een beetje op te zwellen en heb ik nog een hele tijd goed gevoeld. Ik kreeg te horen van een van mijn wandelmaten dat als ge het voelt dan weten dat het nog leven in zit. Veel had ik daar niet aan maar ze hebben wel recht geholpen. In de start zaal  heb ik dan gezien dat de plek waar ik op viel toch al lichtjes dik begon te worden. Buiten die tegenvaller had ik ook nog een beetje geluk. In de zaal zaten enkele mensen die van Opwijk afkomstig waren en die waren daar met de auto. Met die mensen kon ik dan mee rijden naar Opwijk. Dan was ik veel rapper thuis. Dus een geluk bij een ongeluk eigenlijk. Na een bewogen dag was ik blij dat ik thuis was maar door de val heb ik dan maar besloten om niet meer te gaan trainen die avond. De knie wat rust gunnen dat die wat op zijn plooi terug kan komen want morgen sta er terug een wandeling op het programma (natuurlijk als knie het toelaat). Morgen ga ik naar Leuven een euraudax van 25km meedoen.

    Groetjes Zottemie
    Katrien




































    06-01-2011 om 21:19 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2010
    Hey,

    Er is weer een jaartje voorbij. Voor mij persoonlijk was het een zeer bewogen jaar met veel ups en downs niet dat ik dat altijd liet merken. Ik slaag bijna overal wel door. Nu die ups en downs hebben ook iets positiefs voort gebracht. Ik heb dit jaar veel gewandeld. Ik heb in het begin van het jaar 2010 voor het eerst een doel voor me opgesteld aan de hand van het aantal gewandelde kilometers de enkele jaren er voor. Dit doel had ik gezet op 2200km. Onder het jaar werd het stilaan duidelijk dat ik zeker meer ging wandelen dan het doel dat ik had opgesteld. Na 7 maanden te wandelen had ik mijn doel bereikt, eerlijk gezegd ik verschoot van mijn eigen. Had niet gedacht dat ik dat doel al zo rap haalde. Natuurlijk als je wat grote tochten doet gaat die teller snel omhoog maar nooit gedacht zo snel. Door het jaar kreeg ik wel het vermoeden dat ik mijn doel dit jaar ging halen. Nu ik heb meer dan 2200km gewandeld. De teller is blijven stilstaan op 3640km. Ik heb 1440km meer gewandeld dan ik had gedacht. Het is een resultaat waar ik van dacht nog enkele jaren ging duren om het te halen.  Als je zoveel kilometers aflegt staat de teller van aantal wandeling ook op een redelijk hoog cijfer. Het meeste dat ik op een jaar had gewandeld was 89 tocht in 2008. Dit jaar heb ik de kaap van 100 wandelingen net overschreden met totaal van 106 tochten in 2010. Dit jaar ben ik niet van plan om er over te gaan. Zou wel plezant zijn om tussen de 60 en de 110 wandelingen en tussen de 2000 en de 3500 km te hebben voor dit jaar.

    Het nieuwe jaar is begonnen en ik ben een paar dagen laat maar wil toch aan iedereen een gelukkig, gezond en sportief nieuw jaar wensen. Ook iedereen veel vriendschap en liefde. Dat al jullie wensen voor dit jaar mogen uit komen.

    Groetjes Zottemie en op een van volgende tochten
    Katrien

    06-01-2011 om 20:23 geschreven door kds

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)


    Foto


    Archief per maand
  • 07-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 06-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 01-2008

    Foto

    Mijn foto links
  • 2009
  • 2010; 2011; 2012; 2013
  • Vakantie 09, 10 en 11

  • Foto

    Wandelvrienden
  • blog van Guy Verhelst
  • blog van alfred en lou
  • blog van Maaike Vancoppenolle
  • blog van Joost Vancoppenolle
  • Blog van Jipie
  • Blog van Kris
  • Blog van Ludo Depoortere
  • Blog van Johnny Cloesen
  • Blog van Freddy Persoone

  • blog van Alain Putman
  • blog van Steven Jaspers
  • Foto's van Steven Jaspers
  • Blog van Helga Van den Steen
  • Foto’s van Helga Van den Steen
  • Blog van Patrick Vanderstukken
  • Foto’s van Patrick Vanderstukken

  • Blog van Ronny en Linda
  • Blog van Jeroen en Kristel
  • Foto's van Paul Baestaens
  • Foto’s van Andy Huwe
  • Foto's van Chris en Anny
  • Foto's van Willy en Mary
  • Foto's van Marc Lauwaert
  • foto's van Nestor
  • Foto’s van Rene Smets

    Foto

  • Foto's Marc De Coster
  • Luc Vaes
  • Foto's van Johnny Cloesen
  • Foto's van Dirk Heylen

    Foto

    Foto


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs