Foto
Inhoud blog
 • Weer lang geleden
 • Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Nationale Wandeldag te Overmere Donk 24/02/2013
 • Ingelmunster en Nalinnens
 • Het pajottenland op zen mooist Elingen 17/02/2013
 • Baasrode 16/02/2013
 • Ernage: Marche des Abbayes 09/02/2013
 • Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Winterwandeling te Kluisbergen 19/01/2013
 • Wandeltocht in de Citaldel van Namen 13/01/2013
  Foto
  Mijn favorieten
 • aktivia
 • wandelgazette
 • marching
 • beneluxwandelen
 • photo marche
 • Euraudax
 • W.S.V. De Kadodders Sint Katelijne Waver
 • De Lachende Klomp Nieuwkerken Waas
 • Reynaertstappers Belsele
 • W.S.V. De Kadees Aalst
 • W.S.V. Baasrode
 • Opsinjoorke Mechelen
 • W.S.V. De Vossen Buggenhout
 • W.S.V. De Hopbelletjes Opwijk
 • W.S.V. Horizon Opwijk
 • WAK Sleidinge
 • De Kwartels Assenede
 • De Grashoppers Keiberg
 • Goede Doel Stappers
  Foto
  Laatste commentaren
 • 't Was lang geleden (Luc & Hilde)
      op Weer lang geleden
 • Dag Katrien, (SMETS RENE)
      op Toinetocht Diepenbeek 03/03/2013
 • Bewondering (G.U.Y.)
      op Jong Manneke Pis naar Oud Manneke Pis (Brussel-Geraardsbergen) 27/01/13
 • Goe Bezig (SMETS RENE)
      op Maand mei
 • verrast (SMETS RENE)
      op
 • Foto
  Gastenboek
 • Ben is op bezoek geweest. (I like it)
 • Hallo
 • dag Katrien
 • hoi
 • blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Foto
  Foto
  Foto
  Heerlijk zijn de velden,
  zacht is de zee, zoet is het strand,
  zalig lang de dag, aanhalig de vrouwen,
  welig de kudden,
  haast opgedroogd het moeras,
  God schept vreugde in kalmte,
  de duivel stookt graag onrust,
  iedereen snakt naar eerbetoon,
  maar de machtige - 
  zijn einde is onmacht.
  een jonge grote afstand wandelaarster (Zotte mie)

  03-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maand mei
  Hey,

  Zoals wel wordt gezien lukt het me niet om elke week wat bij op te zetten wat ik uitspook op de wandelingen. Natuurlijk heeft dat ook zen oorzaak waarom het niet lukt. Maar kan wel zeggen dat misschien binnen kort wel zou kunnen lukken maar zal toch nog niet voor direct zijn. Heb op moment wat andere zaken aan het hoofd. Het laatste wat ik had laten weten is dat ik de 50 bij de ranstuilen heb gedaan. Onder tussen heb ik wel nog wat gewandeld en ga het hieronder even kort samenvatten.

  22/04 De mattentaartentocht te Geraardsbergen georganiseerd door de Padstappers. Ik heb er 14 gedaan. Het was meer als genoeg. Ik was niet echt goed. Maar ik was toch blij dat ik de 14 heb kunnen doen.

  29/04 Ben ik op zondag morgen weer naar Geraardsbergen gereden. Dit maal voor een euraudaxorganisatie. Je kon er tot 125 doen als je de zaterdag morgen was vertrokken. Ik heb het braaf gehouden op de laatste 25km om de mensen een hartje onder de riem te steken.

  30/04 - 01/05  Vrijdagavond ben ik samen met 119 andere wandelaars vertrokken aan de Gildentocht. Een 100km organitatie van De VOS Schaffen. Net zoals het vorig jaar was, vertrokken we in groepen van rond de 30mensen per groep. Tussen elke groep zat er 10minuten tussen om te vertrekken. Tijdens de nacht hebben we een goeie regenvlaag over ons gekregen, konden we in de verte het onweer horen en de bliksem verlichte de zwarte hemel goe.  Na de lange regenvlaag hebben we voor de rest van de 100km geen regen meer gezien maar wel een stralende zon. Het parkoer was weer om duimen en vingers van af te likken.

  05/05 Toen was ik naar Zingem gereden waar de Scheldestappers hun Lozermeitocht organiseerde. Het was een prachtige wandeling. Ik heb er rustig dagje je van gemaakt. Rustig gewandeld en als ik binnen kwam hadden de beentjes er 31km op zitten.

  06/05 Ok vandaag heb ik 30 gedaan onverwachts. Ja het was onverwachts want normaal gezien kon ik maar een kleintje doen maar in de loop van de morgen nog is alles veranderd. Ok nu was het rustig wandelen en geregeld stoppen voor wat te drinken en te eten. Deze toch was de Groententocht te Sint katelijne Waver georganiseerd door de Kadodders.

  07/05 Voor de 3de keer ben ik weer de trein op gesprongen en dit weer naar Diepenbeek.  En net als de andere keren er voor heb ik er de 21 gedaan. Deze keer lag het station heel dicht bij de startzaal. En ok dit was weer een geslaagde editie voor mij.

  08/05 Ja ik heb er een lang wandelweekend van gemaakt. Dit is nu de 4de dag al. Deze keer ging ik naar Herzele voor een euraudaxorganisatie. Maar ik heb in de voormiddag eerst wat geslapen en tegen een uur of half 14 was ik in Herzele om dan om 14u mee te starten voor 25km. Prachtige wandeling hier en daar stukken gedaan die ik nog niet had gedaan en mooi door het groen.

  10/05 's morgens de trein op naar Herentals daar werd ik afgehaald om dan door te gaan naar Halle. Natuurvrienden Zoersel organiseerde daar hun midweektocht. We hebben er de 15 gedaan. Schone streek om te wandelen veel bos en natuur.

  13/05 Na avondje feest wat gaan uitwaaien in Baasrode. Met ne katin in mijn hoofd heb ik toch nog de 22km gedaan onder een stralende hemel. En iedere wandelaar kreeg in de Brouwerij Malheur ne Malheur natuurlijk.

  van 16/05 tot en met 21/05 zat ik in Frankrijk. Woensdag morgen met bus van Scheldeboorden vertrokken naar de Vendée. Daar ergens bevind zich een dorpje Chantonnay. Hier werd een 4 daagse wandeltocht georganiseerd. De afstanden waar uit je kon kiezen was 12, 21, 28, 42 km. Om een IML stempel in je IML boekje moet je minstens 21 doen. Ik heb er 3 dagen 43 gedaan en 1 dag 29. Het was er magnifiek. Echt ni te beschrijven hoe mooi het ginder is. Alle 4 dagen waar het ook tocht in lijn. Dat wil zeggen dat je ergens met een bus wordt afgezet en van daar hangen er pijlen die je terug naar Chantonnay leiden. Dit ga ik nog vaak doen.

  26/05 Na mijn werk ben ik effe tot in Ertvelde gereden. WAK Sleidingen organiseerde daar hun augustijnentocht. Ik had goesting om alleen te wandelen maar dat is er niet van gekomen. Heb de 29km in goe gezelschap afgelegd. En onder tussen wat goe ge profiteert van het goede weer. Na een klein 7u wandelen waren we binnen.

  27/05 Vandaag was het vroeg opstaan voor mij. Ik ging de 50 te Stekene doen. Om 6u30 ben ik vertrokken en al rap had ik ook gezelschap voor de rest van de 50km. Het was de eerste keer dat ik deze 50km doe en het was een goeie 50km. Eigenlijk had ik niet anders verwacht. Ik ken onder tussen de streek daar wat en het is een prachtige streek.

  28/05 Ok vandaag was het vroeg opstaan maar deze keer nog vroeger als gisteren. Ik moest al ten eerste een uur en half rijden naar Mont Saint Aubert. Daar om 6u vertrokken met tocht van 60km. Ja stillekes aan doe ik af en toe een lange afstand. Is ok nodig zie dat jullie me te neig moeten missen. Ok hier viel de tocht best goed mee en ok het gezelschap was weer op en top.

  Dit waren de tochten die ik in maand mei en de 2 laatste van maand april heb afgelegd. Ik hoop dat de grote veranderingen ok verandering terug brengt in het bij houden van deze blog.

  Zottemie
  Katrien

  03-06-2012 om 10:47 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  16-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broechem
  Hey,

  Om 5u30 ongeveer thuis vertrokken met de auto richting Broechem. Helaas wist ik niet dat de afrit 19 Massenhove afgesloten was dus kon nog 20minuten rond rijden via Herentals. Na een uur en 10 minuten rijden in Broechem aan startzaal toe gekomen. Nog parkeren en ik kon me gaan inschrijven. Een paar mensen nog goeiendag zeggen en om 7u ben ik vertrokken aan tochtje van 50km. Er waren 5 controleposten. De eerst was terug in de zaal na een klein 10km wandelen. Lusje ging door Zevenbergenbos zo door Ranst om terug te komen via voetbalterrein van Broechem. In de zaal nog iets gegeten en was al tijd om terug te vertrekken. Nu gingen we naar Oelegem voor volgende controle op 18,2km. Geregeld konden de wandelaars de autostrade zien of horen en dit terwijl we langs rustige wegen liepen of door de natuur. Van Oelegem ging het naar Viersel. Hier zaten we iets over half weg. Dus het was ok middag tegen wanneer ik daar was en natuurlijk was het er immens druk. Ik heb toch nog een stoeltje gevonden voor even op te kunnen zitten. Na een consumptie gedronken te hebben was het tijd om de tocht verder te zetten. Nu was het 6,3km naar Emblem via de Kleine Nete. Ik lieg niet bijna de volledige 6,3km liepen we er naast. In Emblem moesten een paar afstanden een lusje maken ook de 50. Wij van de grootste afstand moesten ok de grootste lus maken en dat was eentje van 9km. De lus ging naar Kessel om door Kesselse heide en het dorpje te trekken zo terug naar Emblem. Meeste afstanden moesten maar dikke 3 meer doen behalve de 2 grootste die mochten nog dikke 7 doen. Moest die 7 nog op iets trekken ok maar was het slechtste stuk van allemaal. Het was geen al te slechte tocht maar ook zeker niet om over te stoefen. Om iets voor 17u ben ik dan binnen gesukkeld van een lange 50km.

  Foto's heb ik niet getrokken. Dat zal voor volgende tocht zijn en dat is de 60km van Merchtem.
  Groetjes Katrien
  Zottemie

  16-04-2012 om 13:41 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wolvertem, Diepenbeek, Spalbeek, Baardegem, Stekene
  01/04 Wolvertem
  Vandaag wekker om 8u gezet maar was weer vroeger wakker en wat vroeger vertrokken naar wandeling te Wolvertem van de Cracks. De start was in de Sportschuur. Ik heb de tocht samen met mijn vader gedaan, eentje van 20km. De eerste controle was te Meise aan het zwembad, hier moesten we 2 keer komen en de andere post was te Ossel in den Osselstar. De tocht op zich, ik moet eerlijk zen, was niet fameus. Naar een andere tocht verder weg kon ik niet gaan moest later deze dag nog weg.

  02/04 Diepenbeek
  Wekker liep vroeg af om de trein te halen van iets na 8u te Dendermonde. De nmbs bracht me naar Brussel Noord om over te stappen op ne andere trein die me dan tot in Diepenbeek bracht. Maar zoals he tegenwoordig bij nmbs gaat, treinen en op tijd dat lukt dus niet. Nu viel mee was maar een klein 6 minuten. Ik moest maar 1 keer overstappen alle geluk anders is de kans groot dat je dan meestal de volgende verbinding mist. Van in Diepenbeek waar ik toe kwam iets na 10u moest ik nog een kleine 3km naar de startzaal stappen. Op moment dat ik aan de laatste paar 100m moest doen zag ik dat Rene en companie juist vertrokken. Me nog ingeschreven en vertrokken aan 21km. Eerste stukje langs autostrade om naar Strijdbeenmolen te gaan om zo na splitsing met 6km de velden in te duiken. Net voor controle staken we de Demer nog over. De 21 en 17km maakten hier een lusje. De 21 moest 8,4 doen en 17 was minder, de lus ging door domein Schoonbeekbos en Waterbrucht van Schoonbeek om zo terug de Demer over te steken en aan de controlepost terug te komen. Nu reste ons nog een 6km naar binnen. Het was een prachtige tocht en telkens ik met René en Marina op stap ben leer ik nog meer mensen kennen die kanten, zoals de toffe mensen Hugo en Marleen van club van Sint truiden. Het was weer een Prachtige dag met toffe mensen en goeie tocht onder een stralende hemel. Wat moet ne wandelaar nog meer hebben.

  Het Paasweekend heb ik niet gewandeld maar wel andere toffe zaken. Foto's zen te vinden op volgende link:

  10/04 Spalbeek
  Rond half 11 te Spalbeek toegekomen voor een klein tochtje. Ik heb er een lusje van 12km gedaan. Maar moest natuurlijk eerst kunnen vertrekken. Ik wist niet dat het de club was van Pierre. Dus eerst nog een babbeltje gedaan voor ik vertrok. Na dikke 6km kwamen we te Kremt waar als we wouden een vrije rustpost in een cafeetje hadden in centrum. Tot hier was het al een prachtige tocht. In Cafeetje kon het me niet laten en heb ne goeie Tripel Karmeliet gedronken. Nog een dik uurtje stappen en we waren binnen. Ik ben iets na 13u binnen gesukkeld en heb het nog redelijk droog gehouden. In startzaal nog wat gebabbeld om om 18u was het wel tijd om naar huis te rijden. 

  11/04 Baardegem
  Vandaag nog is afgesproken met de gebroeders Keyser. De kadees aalst organiseerde hun midweektocht. Vertrekken in zaal ons huis en rustpost in schooltje iets verder op. Het was een prachtig parcour maar weer viel toch wat tegen. Eerste stuk was droog, op de lus kregen we onze eerst bui over ons, en stuk terug naar binnen zijn we doorweekt geworden maar de laatste 500m hadden we nog effe zon.

  12/04 Stekene
  Vandaag moest ik vroeg uit mijn nest, had ergens een afspraak. In namiddag kan ik toch niet slapen en ben dan maar naar Stekene gereden. Daar heb ik nog een prachtige 12 gedaan en ook hier konden we het niet droog houden. Met een 500 wandelaars moesten ze het content stellen. Door het weer zijn er niet meer geweest. Het was een prachtige wandeling.

  Groetjes Katrien
  Zottemie

  15-04-2012 om 05:10 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maart

  10/03 Ronse

  Om 6u zaterdagmorgen had ik gedaan met werken en stonden de gebroeders de Keysers me op te wachten. Van op mijn werk reden we door naar Ronse voor de Super Klype tocht. Ik heb de 60km niet gedaan. Ik vond de combinatie voetbal, werken en de 60km wandelen in de Vlaamse ardennen net wat te veel van het goeie. De 35km was zo al zwaar genoeg. Het was een mooi prachtig parkour.

  11/03 Mechelen

  Zondagvoormiddag werd ik om 11u wakker gebeld. Ik had me maar 4u overslapen. Tja het zou nodig geweest zijn he. Rap nog vertrokken naar Mechelen. Daar heb ik nog een 12km gedaan. Het was nog een mooie 12km met een prachtige Lora.

  14/03 Oppuurs

  Woensdag na mijn werk door gereden naar Oppuurs waar Kwik Bornem een van hun midweektochten organiseerde. Ik heb er 18km gewandeld. De controle was in Lippelo. Het was een schoon tochtje. Iets na de middag was ik thuis en kon ik een paar uurtjes slapen.

  17/03 Nieuwenrode

  Zaterdag morgen met de ploeg gezamenlijk gaan ontbijten. Nadien naar huis, de auto in en dan door gereden naar Nieuwenrode. Daar heb ik nog een 20 gewandeld rustig op het gemak.

  18/03 Kapelle op den Bos

  Zondag eerst uit geslapen en dan bij de wandelclub De Ochtendgloren Kapelle op den Bos gaan wandelen. Ik heb er de 7 gaan. Ja 7km. Ik moest in de namiddag nog naar Dendermonde. Ik heb er deelgenomen aan Dwars door Dendermonde, een loopwedstrijdje. Het meest dat je kon lopen was 10km. Natuurlijk heb ik de 10km gedaan. Op deze 10km heb ik een mooie tijd van 51minuten en 6 seconde neergezet. Volgende uitdaging is de 10 miles van Antwerpen. Daar is het doel uitlopen en als gaat tijd van 1uur 35minuten te verbeteren.

  21/03 Leeuwergem

  Het begint traditie te worden om elke 3de woensdag van de maand naar Zottegem te gaan wandelen. Deze maand organiseerde Egmont in Leeuwergem met controle te Grotenberg. We hebben er 14km gedaan.

  24/03 Evrehailles

  Zaterdagmorgen om 6u werd ik door de gebroers Keyser op gepikt om door te rijden naar Evrehailles. De grootste afstand die je kon doen is 42 die in werkelijkheid maar 37 was. Op zich ook al een behoorlijke afstand. Nog voor we goed warm gelopen waren kregen we de zwaarste klim al onder onze voeten gesmeten. Het schilde niet veel of je stond gewoon stil zo stijl was het. Nog voor we boven waren hadden we het goed warm gekregen. Het weer was ons ook zeer goed gezind en zo konden we onder een stralende hemel wandelen. We gingen van het ene dorpje naar het andere. We gingen tot in Crupet om zo terug te keren via de Poilvache. Daar hebben ze het ons ook niet al te gemakkelijk gemaakt. Het was een zalige dag.

  25/03 Gooik

  Normaal gezien slaap ik zondag een beetje uit maar vandaag was het totaal anders. Afspraak om 6u30 aan inschrijving te Gooik. Om dan te vertrekken aan de tocht van 50km. Van Gooik gingen we naar Neigem zo verder naar Oetingen en Leerbeek. Te leerbeek maakten we een lusje van dikke 9km. De pijlen leiden ons na de 2de keer Leerbeek terug naar Oetingen om zo terug in Neigem uit te komen. Te Neigem moesten we nog een lusje maken in Neigembos voor dat we naar binnen mochten. En na 3 keer te Neigem controle te hebben mochten we dan naar binnen gaan. Het was een prachtige dag om een super weekend af te sluiten. Nog wat na praten in de zaal en dan was tijd om naar huis te gaan en weekend zat er op.

  26/03 Nieuwerkerken

  Maandag morgen mocht ik niet uitslapen. Ik werd tegen 6u50 in Mechelen verwacht voor naar Nieuwerkerken door te rijden. Een schoon tripje van dik uur rijden. Grootste afstand was 21km die we dan ok gedaan hebben. Het was ’s morgens nog zeer frisjes maar van zodra ons Lorake er door kwam was het genieten. De tocht zelf was niet al te denderend.

  28/03 Zingem

  Woensdag uit geslapen van nachtje werken. Ik was nog op tijd wakker voor nog een tochtje te doen. Vandaag ging dat tochtje door te Zingem bij de Scheldestappers. Om half 4 in namiddag ben ik nog aan 15km vertrokken. De eerste 7,6km was prachtig door natuurgebied, juist een klein stukje om naar de controle post te gaan. De controle bevond zich in een schooltje te Asper Gavere. Hier maakte we een lusje van 6km zeer rustig op geasfalteerde baantjes en langs de schelde. Terug op de controle post was alles al zo goed als opgeruimd maar kreeg toch nog wat om te drinken. Moest nog 1,4 doen naar binnen en ook deze was magnifiek. We kwamen gewoon nog ne km door velden. Nog ne laatste dag van ons Lorake kunnen genieten op een prachtig parcour.

  31/03 Aalst

  Vandaag nog is een euraudaxtocht mee gedaan. Ik heb er 1 lus van 25km gedaan. We zijn om 11u vertrokken en na ongeveer 4u half wandelen waren we terug binnen. Het was een prachtige lus door natuur langs kanten van Affligem, Meldert, Erembodegem. Na de 25km nog mee gegeten en daarna naar huis om mijn nestje in te kruipen.

  Groetjes Katrien

  Zottemie

  15-04-2012 om 04:46 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van in Evergem
  3 maart 2012  09-03-2012 om 16:58 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van in Evergem deel 2
  09-03-2012 om 16:57 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  01/03

  De eerste 2 maanden van het jaar 2012 zijn al om. Al wat beleefd dit jaar. Tja niet moeilijk op 20 wandelingen en bijna 700km. Ja je leest het goed bijna 700km. Ik heb ook al 2 van 100 gedaan en enkele van 50km. Maar vandaag heb ik het gehouden aan een 21km te Veerle bij Laakdal. De Sporton Deurne - Diest organiseerde er een tocht. De wandeling bestond uit 3 lussen van 10,6 en 5km. De 10 heb ik alleen gewandeld, de 6 is Martine er bij gekomen en voor de lus van 5 is er Peter nog bij gekomen. De meeste stukken had ik vorig jaar onder een prachtige hemel al is gedaan maar toch het blijft een mooie wandeling. Na 21km en wat blijven plakken ben ik naar huis gereden om wat te slapen zodat ik niet in slaap zo vallen op mijn werk.

  03/03

  Op zaterdag 3 maart ben ik naar Evergem gereden waar WAK Sledingen de M.P.I tochten organiseerde. Je kon afstand kiezen tot 22km. Ik heb eerst enkele uurtjes geslapen in mijn autootje want kwam van de nacht. Maar had 's middags ook afgesproken met paar goededoelstappers. Om 12u zijn we vertrokken voor 22km maar na 1ste controlepost ben ik ze kwijt geraakt. Dan heb ik verder gewandeld met Rudy van Kwartels Assenede. De dames met wie ik had afgesproken zen een dik half uurtje na mij binnen gekomen maar hadden dan ook 3km meer dan ik. Ondertussen heb ik nog wat bij gebabbeld met Mieke, Erwin en Willy van de Natuurvrienden Deinze. En nog leden van WAK.
  Ik heb ondertussen toch maar besloten om de dodentocht weer mee te stappen onder de goededoelstappers. Dus binnen kort weer wat geld inzamelen voor het goede doel.

  05/03

  Op maandag ben ik met trein en te voet naar Diepenbeek geweest. Daar organiseerde de Schoverik een midweektocht. Je kon qua afstand kiezen tot 20km. Voor mij was het de eerste keer dat ik naar ginder ging en voor de eerste keer was het een goeie tocht en toffe mensen leren kennen. Tja zo gaat het als je ergens voor de eerste keer komt. Ik heb er totaal van 20 gedaan. Van station Diepenbeek was het 4km tot aan startzaal en dan nog eens tochtje van 15km er bij gedaan. Ik ben in de startzaal toegekomen en heb er een paar mensen doen verrassen. Ze hadden me daar totaal ni verwacht. We hebben dan samen tochtje gedaan van 15. Snel ging ik niet want de dag er voor had ik match en had nog wat last van de spiertjes dus rustig wat los lopen. Mij zien ze hier wel nog eens weer dit jaar.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  08-03-2012 om 21:58 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Februari
  Februari. 
  Weekend van 11 en 12
  In de weekend ban ik naar Hoboken geweest voor een wandelweekend. Zo wel op zaterdag als op zondag werd er een euaurdaxtocht georganiseerd. Op zaterdag kon je tot 75km gaan maar ik heb het op een bescheiden 50km gehouden. Dat kwam met mijn werk het beste uit. Na deze 50km was het naar ons slaapplekje gaan daar te Hoboken. Op zondag hebben we dan nog een 25 gedaan. Het was dan ook de laatste 25km die ik nodig had voor mijn eerste schelp. 

  In de week ben ik naar Sint Goriks Oudenhove geweest waar egmont zottegem een van hun midweektochten organiseerd. Hier heb ik een 15km gedaan. Mooi afwisselend van parkour. Hier te Sint Goriks Oudenhove hebben ze een van de mooiste parkouren voor hun midweektochten.

  Op Zaterdag 18 februari was het de 50km van Baasrode. Zoals afgelopen jaren was ik er telkens weer bij van 's morgens vroeg dus dit jaar was het niet anders. Deze keer moest ik eerst 's nachts nog werken. Van op mijn werk ben ik dan te voet naar de startplaats gegaan van de tocht. Alle da was toch mijn bedoeling maar werd halverwege tegen gehouden door wandelaars die naar daar gingen en kon dus mee. De 50km was verdeeld in 2 lussen. Eerst maakten we een lus van 30km naar Oppuurs. De 50km maakte hier dan nog een lus met redelijk wat natuur. Van Oppuurs ging het dan terug naar de startzaal. Op deze lus van 30km kregen we al een appel, belegdeboterham, consumptie. Terug in de startzaal moesten we nog een lus van 20 doen. Een de meest gekende lus ook. Het stuk naar Vlassenbroek op. Dit jaar komen we maar een keer in het zaaltje van vlassenbroek waar we een consumptie kregen. Vandaar moesten we ni ver gaan tot volgende bevoorrading. Hier kreeg iedereen ok die van de andere afstanden een gratis jeneverke. Van hier ging de 50km naar Buggenhout naar Brouwerij Malheur. Hier kregen die wandelaars ne Malheur. Ik moet eerlijk toegeven heb diene nog ni half op gekregen. Ik kreeg geen druppel alcohol meer bij. Had meer als genoeg op, op dat moment. Van aan de brouwerij was het ni ver meer naar binnen. Daar kregen die van de 50 nog een croque monsieur en een tshirt.

  Zondag zijn we naar Zwalm geweest waar de Scheldestappers Zingem een tochtje organiseerde. Hier hebben we de 24 gedaan. En waar deze club voor bekend staat is natuur en ja we hebben ons part goe gehad. Ook van nu af kon er ook ingeschreven worden voor de Megasloeber. En we hebben onze kans ni laten liggen en ons direct ingeschreven. Dus nummer 1 en 2 zijn bekend.

  In de week ben ik niet gaan wandelen want moest fit zijn voor het weekend. Op vrijdag avond was het vertrek van Wase 100. Dit georganiseerd door 2 lange afstandswandelaars en hoed af voor hun organisatie. We zijn om 21u vertrokken in Belsele via Puivelde naar wagenrust 1. Verder naar Sint Pauwels om zo aan wagenrust 2 te komen onder viaduct. Daar trokken we het stropersbos in om dan in De Klinge uit te komen voor eerste caférust na 26,5km Van hier trokken we de grens over naar Nederland voor Nederlandse Clinge en Heikant om dan terug België binnen te komen in Hellestraat waar de volgende rust is. Nog steeds flirten we met de Nederlandse grens om dan na een goei 9km voor goed terug in België te zijn. In Moerbekepolders hadden we onze 5de rust. Via Kruisstraat kwamen dan in Moerbeke zelf voor wagenrust 6 om dan door te stappen naar Eksaarde voor caférust 2. Hier hadden we dan al 66,2km afgelegd of voor die snelle mannen mocht ge er nog 7 of 14km bij tellen. Van hier gingen we verder via Daknam, Lokeren, Molsbroek, Ruiter, Waasmunster, Sombeke, Heide terug naar Belsele om dan te eindigen op tussen de 100 of 114km. Hangt er vanaf of je 1 of 2 extra lussen gemaakt heb of niet. Terhoogte van de caférusten was er telkens een extra lus voor zien voor die er tijd voor hadden natuurlijk. Op het eerste stuk van 26,5km hadden we 2 wagenrusten. Op beide rusten kregen we drank (frisdrank of koffie), iets om te eten (koeken, fruit, snoep, ...). In café was er niks voorzien maar kon je wel wat kopen. Dan waren we voor 40km onder weg naar volgende café. Op deze 40km hadden we 4 wagenrusten. Net als er voor kregen we drank (of soep of jenever) en iets om te eten (koeken, fruit, snoep, stoemp met worst). Van 2de café naar binnen was nog een 35km. Op dit stukken hadden we ok 4 wagenrusten hier kregen we ok weer drank (frisdrank, warme chocomelk) en om te eten (koeken, fruit, snoep, pannekoeken, rozijnenbrood,...). De laatste 35km heb ik met Bart en Rene gewandeld. Na 19u wandelen ben ik dan ook binnen geraakt. Het was een goeie tocht van 100km hopelijk da hij lang genoeg mag blijven bestaan want een van de betere organisaties.

  groetjes Zottemie
  katrien

  08-03-2012 om 21:08 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelopen 2 weken
  Hey,

  Na een werkweekje ben ik zaterdag met Kobe en Erwin naar Ottignies geweest. Daar hebben we de trein naar Leuven genomen. In café sport op martelarenplein was het vertrek van euraudax tocht georganiseerd door Luc Fraipont. Om exact 9u zijn we vertrokken om van Leuven naar Ottignies te wandelen. Dit via prachtige natuurgebieden en rustige wegen. Na 10uurtjes wandelen zijn we dan in Ottignies toegekomen aan het café recht tegen over het station van Ottignies. Onder een prachtige open hemel hebben we deze mooi 50km tocht kunnen afleggen. Deze keer heeft het niet gesneeuwd zoals 2 jaar geleden maar heeft de regen wel voor enkele modderige wegen gezorgd. 

  Na voor mij een korte nacht zijn we naar Geraardsbergen geweest voor de maximum afstand van wel 32km. De Manneken - Pis tochten georganiseerd door de Padstappers Geraardsbergen. Vandaag was het weer wat minder. Het bleef wel over maar het was bewolkt. En zoals waar de Padstappers om bekend is dat het parkour meestal wel modderig is. En ja ook dit keer was het zo. Langs veld en wei via het ene veld baantje naar het andere veld baantje kwamen we zo langs verschillende deelgemeentes van Geraardsbergen en maakten we zo alle wegen onveilig. Onze schoenen tja die zagen er proper uit. In 2 de deel van de tocht kregen we de bosberg voor geschoteld. Omhoog geen probleem iedereen bleef nog recht maar de afdaling was wat anders. Door de modder afdalen en dan kan het wel is gebeuren dat iemand uit glijd en in de modder terecht komt. Iets na 14u zijn we dan binnen gekomen. Nog wat na gepraat over het weekend en nog een pint pakken met vrienden. Ok om nog te samen van in de zaal naar de wereldkampioenschap veldrijden te zien. Nadien was het tijd om naar huis te gaan.

  Dinsdag een 28 gedaan te Wezemaal onder een prachtige zon in koude temperaturen. Maar weeral in goed gezelschap en in de natuur door bos en wei. Wat moet een wandelaar dan nog meer hebben.

  Zaterdags na het werk over gladde wegen me naar Olen begeven om deel te nemen aan de doffenwandeling georganiseerd door Gedoviba. De maximum afstand was 42km. Door dat ik van mijn werk moest komen zijn we dan ook pas om 8u kunnen vertrekken. Dwars door alle natuur heen zijn we zo van controle post naar controlepost getrokken om zo de 42km af te wandelen. Een stuk langs de vaart of een zij arm, het albert kanaal of dwars door het bos heen. Hier en daar maakten we ook een lokaal toertje door dorpcentrum heen. Na een bewolkt en koude start (het was -16°C) kwam er de zon door en maakte het landschap nog mooier. Alles was al bedekt onder een betoverend wit deken maar met die zon er was het nog meer betoverend. Tegen dat we binnen waren was het buiten al terug aan het afkoelen en was iedereen blij dat we binnen waren.

  Zondags nog een klein toertje gaan doen te Nieuwpoort met mijn vriend Kobe en onze kameraden Dimitrie en Rebecca. Een tochtje van 12km met 2 rustposten en deel van de tocht liep langs de dijk. Op de dijk was het spiegel glad. Maar helaas vandaag kwam er de zon niet door. Het weer zorgde er voor dat er zowel op zaterdag als op zondag niet te veel volk kwam op dagen op de wandelingen terwijl het eigenlijk redelijk goe begaanbare paden waren.

  Volgende wandelingen zijn euraudax tocht zowel op zaterdag als op zondag.

  Groetjes Zottemie 
  Katrien

  13-02-2012 om 09:13 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen

  zondag 12 februari vanaf 7 h 00

  DE 5e ‘HET PAJOTTENLAND OP ZIJN MOOIST’ ! tochten

  Startplaats : parochiezaal – Zwarte Molenstraat te Elingen

  Naast de intussen gekende ‘taalgrenswandeling’ vanuit Bellingen organiseert de wandelclub Halfoogstvrienden Bellingen op zondag 12 februari intussen al voor de 5e keer de ‘het Pajottenland op zijn mooist !’ tochten vanuit de kleinste Pepingse deelgemeente Elingen.  De organisatie tracht ook nu weer zijn reputatie alle eer aan te doen, een natuurwandeling bij uitstek, een tikkeltje ondeugend en avontuurlijk.  Het accent ligt op het parkoers !  Elk jaar weer slagen de organisatoren erin de wandelaar nieuwigheden in het Pajottenland aan te bieden. De basisideologie van de wandeling is om zo veel mogelijk grote wegen te ontwijken.

  Achter elke bocht wordt de wandelaar verrast en krijgt vrijgemaakte paden onder de voeten geschoven, doorkruist eenmalig geopende weilanden, trekt dwars door bos en veld en doorkruist verschillende privé domeinen en natuurreservaten.   Zacht golvende landschappen, heuvellende velden, slingerwegen, bescheiden dorpjes weggedoken in valleien of op hoogten, .. de ideale mix voor een prachtwandeling ! 

  Voor elk wat wils !  Er zijn tochten van 7 / 10 / 15 / 20 / 25 / 32 / 42 en 50 kilometer.  Tijdens het parkoers zijn verschillende rustposten voorzien waar kan genoten worden van een hapje en een drankje. De huisgemaakte soep zal weer van de partij zijn alsook de hoeve pensen. Er zijn ook telkens toiletten voorzien.

  Deelname

  Inschrijven kan vrij tussen 7 uur en 15 uur. De aankomst dient bereikt voor 18.00 uur.

  Deelname bedraagt 1.50  euro  (leden van de aktivia, VWF, FFBMP …) betalen 1.10 euro op vertoon van hun lidkaart).

  INFO : Pol CLEMENT (0475.25 05 30) of Johan DE WEWEIRE (0473.678 180)

  26-01-2012 om 20:47 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stembert
  Hey,

  Mijn eerste 100km tochtje van dit jaar zit er al weer op. Deze was natuurlijk een euraudax tocht want een vrije tocht is er nog ni zo vroeg op het jaar.
  het tochtje ging door te Stembert in provincie Luik ter hoogte van ongeveer Verviers. Telkens als ik over Stembert begin zen er niet vele dat het weten te liggen. Maar ik had geluk. Kobe reed en zo kon ik nog wat slapen. De nacht van vrijdag op zaterdag heb ik nog moeten werken. Een uurtje of 4 thuis komen slapen en dan was het al spijtig genoeg tijd om op te staan en te vertrekken naar Stembert. Halverwege zijn we dan even gestopt voor wat te eten. Met een lege maag kan je niet aan een 100km tochtje beginnen. Rond half 14 zijn we dan eindelijk in Stembert toe gekomen. En tja op dat moment was het al te regen. Rap naar binnen om iedereen goeiendag te zeggen, ons in te schrijven, nog iets te drinken en ons klaar te maken om te vertrekken. 5minuten voor vertrek wordt er nog even gefloten dat je maar 5 minuten meer hebt. Om 14u zijn we dan vertrokken aan een tochtje van 20u. Eerst deden we een stuk van 40km en kwamen dan terug in de zaal. Maar gedurende deze 40km heeft het eigenlijk niks anders gedaan dan geregend. Het was wel wisselend van intensiteit. De ene keer was het miezer tot op een gegeven moment een echte plensbui. Iedereen was gewoon nat tot bijna op het vel. Maar voor de rest van de tocht was het toch droog. Dus geluk met ongeluk met het weer. Na 40km kregen we soep met sandwiches. Daarna mochten we nog een toertje van 23km afleggen alle geluk onder een droge hemel. Kot in de nacht kregen we dan soep daarna aardappelen met snijboontjes, spek en worst. En nog een klein dessertje. Na dik uurtjes in de goeie warme zaal te zitten mochten we ons terug naar buiten begeven voor nog een stukje van 25km. Ook nu bleef het droog. Zou kwamen we dan rond een uur of half 8 binnen voor het ontbijt en daarna hebben we dan om het af te leren die dag nog een twaalf, de laatste twaalf km bij gedaan. Na de tocht werden de helpers, seingevers en zo nog bedankt en kregen ze nog iets mee naar huis. Er was ok iemand die zijn 8ste gouden arend liep en kreeg dan ok zijn aandenken. Maar voor de vrouwen die daar voor eerste keer waren en er zen er genoeg, kregen die vrouwen nog een ijsbeerknuffeltje. Ja ik heb nu ok zo'n knuffeltje en die staat nog bij kobe in de auto.

  Volgende tocht is lijntocht euraudax Leuven - Ottignies en zondag is het ofwel molenstede of balen.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  25-01-2012 om 23:04 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  04-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2011
  Hey,

  Tja van hier geregeld nog iets te laten weten komt er zoals jullie zien niet veel van in huis. Maar al bij al heb ik het jaar goed afgesloten.
  Natuurlijk ben ik nog blijven wandelen in de maanden november en december. Qua wandelen heb ik het jaar goed afgesloten. Met hier en daar ne grote afstand ben ik dit jaar geëindigd op 4006km en dat in 113 tochten. Tot nu toe heb ik nog nooit zoveel op een jaar bij een gewandeld in al die jaren dat ik wandel. En kan je garanderen dat zijn er al wat jaren. Ik heb ook eens gezien wat ik op al die jaren al bij een gewandeld heb. Ik ben gestrand op 15433km in 702 tochten. Van die 702 tochten zijn er 24 van 100km of meer en 65 van rond de 50km. Maar dit jaar telde echt wel 2 hoogte punten in dit wandeljaar. Het ene was dat ik in september mijn eerste gouden arend heb gelopen en het andere meest spectaculaire is de 200km uit gewandeld te hebben te Lommel

  Zoals jullie kunnen lezen heb ik 2011 goed al wandeld door gebracht. Het jaar afsluiten was dan weer wat anders. Kon niet veel km's wandelen omdat ik begin december een klein ongevalletje heb gehad met mijn autootje. Autootje is pertotal en ik heb er een gekneusd borstbeen aan overgehouden op dat moment. Het was enorm schrikken maar alle geluk dat ik er met licht verwondingen van af kom. Maar ja het is gebeurt. 2012 nieuw jaar en hopelijk nog plezanter of minstens even plezant als afgelopen jaar.

  2012 heb ik ook mogen aan zetten met ne toffe, plezante kerel naast mijn zijde die ik voor geen goud in de wereld voor iemand anders wil in ruilen. Ma ja dat wisten jullie al zekers.

  De maand januari is al half gepasseerd en natuurlijk hebben we al een klein beetje gewandeld.
  Het jaar begonnen met een wandelingetje te Torhout namelijk de katertocht van NVV Torhout. Van bij de start hebben we in het gezelschap van Ireneé en Roland gewandeld. We zen tesamen vertrokken voor de 20km. Ik en kobe hebben uiteindelijk er 16 gedaan maar De andere hebben wel de volle pot gedaan. Het was een zeer grijze dag met af en toe een regenbuitje. Op de laatste controlepost zijn we een beetje blijven plakken terwijl Roland en Ireneé doorgingen. Tja zij moesten ok nog iets verder dan wij natuurlijk.
  Dat was voor de 1ste januari. Den 2de zijn we naar Wingene geweest bij WSV Beernem een kleine geasvalteerde 12km gaan doen. Het weer was het tegenover gesteld van de dag er voor maar parkour trok op niks. En de controlezalen waren iets te klein.

  Dan was het een dagje rust. De 4de januari ben ik met Erwin en Eddy naar Ronse geweest voor de midweektocht van de Chatons Ronse. Door de regen die de afgelopen week er met bakken uit gevallen is moesten ze het parkour ligtjes veranderen. Het waren 3 lussen van om en bij de 7km. Het was daar voor ne keer een vlak, echt een vlakk parkour. Wij hebben elke lus een keer of 2 gedaan en kwamen dus uit op een 30km. Elke wandelaar werd dan nog eens door de club getrakteerd op een glaasje cava of fruitsap.
  Dat was voor de woensdag en donderdag was ik weer met die mannen op stap. Deze keer was het een euraudaxtochtje van 25km te Laken. Het parkour was prachtig en met het weer hebben we heel veel geluk gehad. We hadden 1 zware regen bui en voor de rest zon. En op moment dat we naar huis reden zag de lucht weer pik zwart door de volgende regen vlaag.

  In het weekend hebben we maar 1 wandelingetje van 20km gedaan. Wandeling georganiseerd door Ibis Puurs met vertrek in Sint-Amands. Het was wel is waar een prachtig 20km. De eerste rust bevond zich nog in Sint-Amands van daar wandelde we door via de dijk naar Branst. Hier maakten we een lokalen lus en vandaar gingen we door naar binnen natuurlijk. Binnen nog iets gedronken en dan door gegaan. Tijdens de tocht heb ik ma een klein 200 fotootjes getrokken.

  Een weekje werken, zaterdag terug wa uit rusten en zondag een wandelingtje bij de Scheldestappers gaan doen. Vandaag waren we in het gezelschap van goeie vrienden namelijk Dimitri en Rebbeca. Samen hebben we een 25 gedaan en ons rot geamuseerd in de modder. Over het parkour kan ik eigenlijk niks zeggen want was goe. En ja de schoentjes moeten weer gekuist worden natuurlijk.

  Volgende week is het Stember een 100km euraudaxtochtje. De week er na een lijntochtje Leuven-Ottignies en zondag zullen we nog wel zien. En dan zit er de maand januari al op voor dit jaar.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  04-01-2012 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  21-11-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begin November
  Hey,

  Ja ik weet het het geen wat ik denkt te doen, doe ik niet. Ik heb te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week en zo voort. In het weekend ben ik niet gaan wandelen in Sint-Katelijne-Waver. Maandag 31 oktober hebben we 50km euraudax gedaan te Merksem. Het viel best mee maar heb die kanten al mooiere tochten gedaan. 's Avonds na die euraudaxtocht te Merksem zijn we door gereden naar Zottegem om er deel te nemen aan hunne Halloweentocht. Deze vertrok aan de Bevergemse vijvers. Je kon tussen verschillende afstanden kiezen tot 21km. Het was wel mooi, overal op de tocht waren uitgeholde pompoenen te zien die natuurlijk verlicht werden door een t-lichtje binnen in. Het was best wel eens tof om mee te doen maar massa volk massa volk. Dinsdag op 1 november zijn we naar Andenne gereden voor 26km georganiseerd de La Caracole Andennaise.
  Het was een mooie maar zware tocht en volgend jaar organiseren ze voor het eerst een 100km tocht. Ze organiseren deze tocht omdat ze 10 jaar bestaan. Het was een zware maar mooie tocht, we hebben er ook onze tijd voor genomen.
  Zaterdag die er opvolgde ben ik een rustige euraudax te Denderbelle mee gedaan. Het was ook een leerrijke wandeling voor mij. Voor de rest heb ik dat weekend niet gewandeld. Het weekend van wapenstilstand hebben we een 7 gedaan te Torhout een 10 te Deinze en om het weekend af te sluiten een 7 te Ruisbroek. De 7 in Torhout hebben we een beetje op snelheid gedaan. Dan nog iets gedronken met kameraden in de zaal en dan op weg naar huis omdat ik 's avonds nog moest voetballen. En we zijn gewonnen met 8-0 tegen Oudenhove. Voor de wandeling in Deinze hebben we onze tijd genomen maar ook vandaag moesten we zien dat we op tijd terug thuis waren want 's avonds waren uitgenodigd voor een trouwfeest. Het was een super feest. Natuurlijk zondag ook niet vroeg uit ons nest geraakt en iets na de middag in Ruisbroek toe gekomen. De 7 km rustig op het gemak gedaan en na de wandeling weer wat blijven plakken. Maar deze keer moesten we nergens meer heen. Juist zien dat we optijd gingen slapen zodat we er de dag nadien er op tijd uit geraakten om te gaan werken. Dit weekend hebben we op een rustig tempo de 13 km te Zedelgem gedaan. De tocht ging naar Snellegem. De tocht was goed maar de controleposten waren klein. Je had weinig plaats om te zitten of zelfs te bewegen.  Maar het was goed. Die zelfde dag zijn we nog naar een feestje geweest tot 3u in de morgen. Natuurlijk is het dan op zondag uitslapen en komt er van wandelen niet veel in huis. Maar tocht hebben we tijd gevonden om naar Wenduine te gaan voor een prachtige wandeling over het strand door de duinen en de duinbossen. En dat onder een prachtige najaarszon. Wat moet ge nog meer hebben. We hebben het daar bij een bescheiden 12km gehouden maar hebben er wel dikke 4u over gedaan en maar een kleine 280 foto's getrokken over heel de wandeling. En dan moest het nog juist lukken dat ik aan het strand te Wenduine nog familie tegen kom die in Opwijk wonen wat niet ver van mijn deurtje is. De foto's van deze tocht volgen nog maar het SD cart ligt nog in Aartrijke.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  21-11-2011 om 14:56 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetbal
  Hey

  Buiten wandelen doe ik nog voetballen als sport. Ja dat doe ik nog steeds. Dit seizoen zijn we alle sinds al goed gestart. Zeer goed zelfs. Van de 5 matchen die we gespeeld hebben, hebben we er 4 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. Tijdens deze 5 matchen hebben we 38 doelpunten voor en maar 2 tegen. Daarbij komt nog dat we 1 match voor de competitie moeten inhalen en dat we al 1 beker match gespeeld hebben die we ook gewonnen zijn.

  Even onze stand van alle matchen:
  09/09 Lutterzele - Sjoeters 0-9
  16/09 Sjoeters - Mazenzele nog te spelen
  23/09 Sjoeters - Oudenhove 4-1 Bekermatch
  30/09 Lippelo - Sjoeters 2-2
  07/10 Sjoeters - Cristal 14-0
  14/10 Schoonaarde - Sjoeters 0-8
  21/10 Sjoeters - Bonte Girls 5-0

  Dit zijn tot nu de matchen die gepasseerd zijn. Hier onder voeg ik nog de stand van nu toe. Maar natuurlijk die verandert telkens als er een match gespeeld wordt.

  Club P W L D F A Pts

  Troubleshooters Asse 7 5 0 2 24 5 17
  De Sjoeters Dames 5 4 0 1 38 2 13
  Terminus Girls Aalst 6 4 1 1 18 3 13
  Bonte Girls Lokeren 6 4 2 0 24 8 12
  Lutterzele Girls 7 4 3 0 17 17 12
  Lippelogirls 6 3 1 2 28 9 11
  Sparta Den Bos 6 2 3 1 8 13 7
  Eendracht Mazenzele 6 2 3 1 11 13 7
  Silverbells Oud'hove 7 2 4 1 9 22 7
  Juventus Schoonaarde 5 2 3 0 9 14 6
  Cristal Merchtem 7 0 6 1 4 41 1
  KFC Herzele 6 0 6 0 0 43 0

  Volgende match is  04/11 Terminus Girls Aalst - Sjoeters

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  25-10-2011 om 18:05 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oktober
  Hey,

  Daar gaat mijn goeie gedachte van jullie op tijd en stond op de hoogte te houden wat ik doe qua wandelen.
  Op zaterdag 8 oktober zijn we naar Lommel geweest. Jean Jansens en Hilde Versmissen organiseerde hun laatste euraudaxtocht voor dit weekend. Het was een 20uren tocht dus dat betekent een 100km. Maar wij hebben het bij 50km gehouden. Het was een prachtige 50km door Lommelse Sahara en andere prachtige natuurgebieden. Na de 50km hebben we met de groep nog mee gegeten en daar na was het tijd om naar huis te rijden. Het was een lange rit nog naar huis. Zondags zijn we een kleine wandeling gaan doen in Waasmunster. Hebben op een klein wandelingetje gehouden wegens het slechte weer en we moesten nog weg

  Het weekend er op was weer druk bezet. Zaterdag een euraudax tochtje van 25km in Terhagen. Het heeft men nieuwe stukken laten zien die ik nog niet wist zijn. 's Avonds naar een feestje maar daar konden we het niet te laat maken. Zondag morgen moesten we er op tijd uit om naar Ekeren te rijden. Het was namelijk onze eigen organisatie en ik moest helpen om met de rest alles in goede banen te leiden. Ik stond op de controlepost en meeste van de dag stond ik in de keuken achter het fornuis om de soep verder af te werken en zorgen dat ze warm was. Als alle wandelaars gepasseerd waren konden we de zaal wat op ruimen en rond 17u ben ik en Kobe aan de laatste 6 km begonnen en deze ook de pijlen afgedaan. De laatste 6km passeerde ook aan het Mast. Natuurlijk konden we het niet laten om eens tot boven te gaan. En wat een prachtig uit zich was het daarboven. Het weer was ideaal voor dit. Het was helder blauwe hemel met een prachtige zon. Een maal aan de startzaal daar nog even geholpen en dan nog iets gegeten en dan was het tijd om naar huis te rijden. We mochten zo'n 724 wandelaars verwelkomen. Weer een beetje meer als vorig jaar hopelijk kunnen we het zo blijven houden. Dus iedereen bedankt om te komen die gekomen zijn en die er dit jaar niet bij zijn er is nog steeds volgend jaar.

  De foto's van deze tocht zijn te vinden op volgende link. Deze keer heb ik ze niet getrokken maar Kobe.

  Afgelopen weekend heb ik 3 tochtjes gedaan. Zaterdag namelijk 2. Eentje van 14km te Lebbeke georganiseerd door De Denderklokjes Lebbeke. Het waren 3 lussen, eentje van 5, eentje van 7 en eentje van bijna 9km. Ik heb die van 5 en die van 9km gedaan. De lus van 9 ging naar Opstal. Ja daar waar ik woon. Het was een lus zoals ik verwacht had. Alle stukjes natuur die ze konden geven hebben ze op die lus gegeven en voor de rest hebben ze alle kleine baantjes op gezocht. De lus van 5km was prachtig. Veel stukken die ik nog niet gedaan heb en bijna volledig in de natuur. Voeg daar dan nog goed weer bij en de dag kan niet mee stuk. Na Lebbeke ben ik door gereden naar Jette. Iets na de middag ben ik daar nog vertrokken voor een 12km. Het was een beetje zoeken van hoe het parcour liep maar voor de rest was het een redelijk parcour. Na die 12km ben ik maar eventjes (zo'n 3u) blijven plakken. Dan was het hoog tijd om naar huis te rijden.

  Zondag in de voormiddag zijn we in Belsele vertrokken voor een 17km. Een tocht georganiseerd door de Reynaertstappers Belsele-Sinaai. Vele mensen gezien en er een babbeltje mee gedaan. Het parcour vertrok via Molsbroek en we kwamen er via terug binnen. Het was een afwisselende tocht. Rustig gewandeld en genoten van een prachtig weer. We hebben er maar 5uurtjes over die 17km gedaan. Maar enorm genoten.

  Volgende week zondag ga ik naar Sint Katelijne Waver en maandag naar Merksem. Zaterdag valt nog te zien. Dat is nog niet beslist.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  25-10-2011 om 17:25 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fulda
  Hey,

  Het eerste weekend van oktober ben ik vrijdag namiddag naar Fulda vertrokken. Dit samen met Kobe, Dimitri en Rebecca zijn we naar ginder gereden. We overnachten in hotel Maritim voor het weekend. Zaterdag en zondag namen we deel aan IML tocht. Beide dagen kon je tot 42km gaan. Ik en Kobe hebben 2 dagen 42 gedaan en Dimitri en Rebecca hebben de eerste dag 42 gedaan en de andere dag 21. 

  De rit naar Fulda was zo'n dikke 6u rijden maar we zijn een paar uur langer onder de baan geweest wegens file in Duitsland. Fulda is in Oost Duitsland gelegen en in Duitsland reden we van de ene file in de andere. Om 21u zijn we dan eindelijk aan ons hotel toegekomen en we konden ons ogen ni geloven. Het was er prachtig in het hotel. Beide sliepen op 3de verdieping. En 's morgens konden we al gaan ontbijten van 6u30. Dat kwam goed uit voor het wandelen, zeker als je 42 wilt doen. De ontbijtzaal was ongelooflijk prachtig en groot. Het ontbijt was enorm uitgebreid. Dus keuze genoeg en met honger vertrok je echt niet. 

  Van aan het hotel gingen we te voet naar de startplaats aan de kazerne. Dimitri, Rebecca, Kobe en ik waren op tijd vertrokken en het zou maar een kleine 2km zijn naar ginder. Ten minste als je de juiste weg neemt en niet heel Fulda rond wandelt. Dan doe je er langer over dan je dacht. We waren nog net op tijd voor de bus te halen. Ja de bus. We werden de eerste dag een eindje verder in een ander dorpje gedropt om van daar uit te vertrekken aan onze tocht van 42km. En en rond het dorpje maakten we een prachtig lusje. Geen licht hoor, er zaten een paar stevige klimmen bij. Ze waren zwaar genoeg om boven even op adem te komen. Maar boven levert het dan weer prachtige uitzichten. Het weer kon niet mooier zijn op dat moment. Helder blauwe lucht met een prachtige zon waardoor we nog verder konden zien. Natuurlijk moesten we deze 42km niet in ene trok te doen. Regelmatig waren er rustposten midden op straat, in een garage, noem maar op je kan het zo gek nog niet bedenken of je had er rust. Af en toe hadden we rust in een klein zaaltje. Alleen wist je niet hoe ver de controleposten van elkaar verwijdert lagen. Je moest je behelpen met een plannetje en dor de pijen te volgen. Op het plannetje kon je zien welk dorpje je rust had maar verder niet veel. Gewoon wandelen en genieten en niet druk maken hoe ver het was. Dag één was al geslaagd. Na de wandeling nog wat op de startzaal blijven plakken en 's avonds iets gaan in het hotel zelf.

  Dag twee: deze keer hebben Kobe en ik wel de goeie weg gekozen naar de startplaats. Vandaag moesten we geen bus halen. Dus hadden we tijd genoeg. De 42 was een prachtig parcour. Onderweg kwamen we steeds meer Belgen tegen. We hadden zelfs zo doorgestapt dat we de 3 Musketiers die deze keer met 5 waren in haalden. Op de eerste rustpost hadden we een klak gevonden van de wandeltrofee van West-Vlaanderen. We hebben ze maar mee genomen en op de voor laatste rust hebben we die klak aan de eigenaar terug gegeven. Het was een prachtige dag, prachtig weer, goed gezelschap en niks dan toffe mensen onderweg tegen gekomen. Met andere woorden het weekend was enorm geslaagd. Een beter weekend kon niet.

  De foto's van dit weekend zijn te vinden op volgende link:

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  12-10-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De maand september
  Hey,

  Mijn goede voor nemers die gaan tegen woordig goed in de mist. De maand september is al weer bijna voor mij. 3/4 van het jaar 2011 is al voorbij gegaan. Deze maand heb ik enkele wandelingen gedaan.
  De wandeling van het eerste weekend staat in het vorig bericht. De wandeling die er opvolgen ga ik jullie nu meedelen.

  Weekend van 10 september heb ik een 14km gedaan in Denderleeuw. Rustig wandelen van Denderleeuw naar de controlepost in Erembodegem en terug. Het was zeer warm weer en heb rustig kunnen genieten van alle rust en stilte rond mij. Ik liep echt gewoon alleen op het parkour. Het was afwisselend natuur en asvalt. Na deze tocht te Denderleeuw ben ik naar een bbq geweest en daarna naar Ronse. In Ronse ben ik met de euraudax wandeling vertrokken om 2u 's nachts voor nog een lusje van 25km. Idd goed zot. Van in Ronse ben ik dan door gereden naar Vichte. Daar nog even een dutje gemaakt in mijn auto en dan nog maals 26km gedaan met Kobe en Sandra.

  Het weekend van 17 september heb ik van zaterdagavond tot zondag late namiddag een 100km euraudax gedaan te Haaltert. Het was mijn aller laatste tocht voor mijn 1ste gouden arend. Het was lastig zeker 's nachts. Wakker blijven kon ik echt niet die nacht. De ergste nacht tot nu toe qua niet wakker blijven die nacht. Over dag ging het terug al wat beter. Om iets voor 17u zijn we dan binnen gekomen en had ik mijn eerst vogeltje binnen.
  Net zoals ik behaalde Réne zijn eerste vogel, Maaike hare 3de vogel. We hebben samen gelegd voor een traktatie voor onze 3 vogels. De traktatie bestond  uit citroenjenever en zelf gemaakte cupcakes. Ik had zo'n 90cupcakes gemaakt en die waren rapper op dan ik had gedacht. Als die er nu 5 minuten gestaan hebben zal het veel zen. Van iedereen kreeg ik complimenten dat de cakejes overlekker waren

  Dit weekend zijn we eerst de 50km gaan doen in Melle namelijk de deliriumtocht. Het was een prachte afwisselende tocht. Hoe het  t-shirt is weet ik niet want er waren er te weinig. De personen dat geen t-shirt op dat moment zelf hadden worden er op gestuurd naar de club. Het was een prachtige dag door natuur in en rond de kanten van merelbeke, moortslede, ....  Hierna vertrokken we naar Velzeke. Maar eerst natuurlijk onze delirium te Melle in de brouwerij dat we daar kregen. Eerlijk gezegd ik was zo moe dat diene me echt niet smaakte. In Velzeke heb ik dan ok maar eerst een paar uurtjes geslapen en de laatste lus heb ik nog mee gewandeld. Na Velzeke naar huis nog wat slapen. Het was een super super super druk weekend. Maar nog niet druk genoeg om zondag af te sluiten met een 6 km in Overmere Berlare. Vertrek aan het Donkmeer en de 6km ging volledig rond het donkmeer met nog een klein stukje er bij. Dat was het laatste drukke weekend. Hiermee sluit ik ook september af om aan de maand oktober te beginnen.

  Groetjes Zottemie
  Katrien

  27-09-2011 om 21:12 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eerste weekend van september
  Hey,

  Het eerste weekend van september was een druk, emotioneel. Wat wil je, eens een toffe mede wandelaar die tegen een ziekte moedig gedragen heeft maar het gevecht niet gewonnen had spijtig genoeg. De uitvaart vond ook dit weekend plaats. Ik had me al ingeschreven voor de zwemwedstrijd te brugge. Dus daar moest ik ook nog naar toe. De laatste van het seizoen. Deze keer was het terug 1km zwemmen in de reie. Het was heel warm weer en het water bracht wat verfrissing. Alleen op sommige plekken was het dan weer te koud. Maar na een dikke 20min zwemmen kon ik er al terug uit. En dan opwarmen in de zon. Voor ne keer ging dat. Meestal is het niet zo goed en was je rap onder de douche als er tenminste water was. Maar nu had ik eigenlijk geen zin. het was zalig goed daar buiten in de zon, na genieten van het zwemmen, babbelen met mede zwemmers.

  Daarna reed ik door naar Torhout. Daar was een euraudax organisatie van 100km. Ik ben mee gestart met de groep om 18u 's avonds? En het was de bedoeling door te stappen tot zondag morgen 9u. Maar 's nachts om 1u30 ben ik gestopt. Het zat me niet mee. Het goot dat niet te doen was er in te wandelen en had door mijn werk wat last aan de knie wat nu al volledig over is natuurlijk. Maar het was toch plezant. Om 4u30 's morgens vroeg ben ik terug met de groep mee gegaan maar niet al wandelend maar met de fiets dat ik van iemand geleend heb. Het was dan nog een lange 24km voor mij op diene fiets. Ik begeleide de groep om dan de groep veilig over te laten steken. Om iets voor 9u zat de wandeling er op en kon ik paar uurtjes gaan slapen. En daarna pas naar huis gereden.

  Groetjes en tot op volgende wandeling.
  Zottemie
  Katrien 

  06-09-2011 om 21:10 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Augustus
  Hey,

  De maand augustus is ondertussen  op zen einde gelopen. Deze maand stond vol met allerlei leuke sportieve evenementen. Een paar heb je al kunne lezen. De rest volgt nu.
  Ik ga verder op het vorig bericht en dat is gestopt in Puurs. Het weekend dat daar opvolgende was het weekend dat de Dodentocht plaats vond te Bornem. Net zoals afgelopen 3 jaar heb ik ook dit jaar weer deel genomen aan deze 100km tocht. Het was mijn 4 deelname en ook de 4de keer dat ik binnen gekomen ben. Maar elk jaar heb ik het steeds later en later gemaakt. Tijdens de nacht ging het nog redelijk goed. Wel wat moeten vechten tegen de slaap maar tocht het ging redelijk. Maar in Opdorp kreeg ik toch weer een zware klop te verwerken. Na een dutje in Lippelo kwam ik er boven op. Om 21u15 zijn we dan met 3 over de meet gegaan. Iets later naar huis om wat te slapen.

  Zondags moest ik op tijd opstaan voor cakejes te maken voor maandag tijdens de wandeling. Zondag namiddag nog even gaan zwemmen in kanaal Herentals - Bocholt te Geel. Het was 1000m maar die ging niet zo volt als anders. Daarna heb ik me nog laten overtuigen om de zwemjogging mee te doen. Dus nog eens 500m er bij.

  Maandag ben ik naar Betekom geweest. Daar werd een euraudaxwandeling georganiseerd tot 50km. Ik heb de volledig 50km gedaan. En had belooft aan de organisator om voor cakes te voorzien voor alle deelnemers. Moet toegeven ik doe dat alleen voor euraudaxtochten omdat er anders te veel gemaakt moeten worden. En zoveel tijd heb ik nu ook daarvoor niet. Maar de tocht was prachtig verdeeld onder 2 lussen van 25km. Beide lussen waren prachtig maar de laatste was het schoonst van allemaal.

  In het weekend daar op ben ik niet gaan wandelen. Gewoon wat anders gedaan, ok sport maar wat anders.
  De maandag ben ik naar Marke geweest voor een rustig tochtje georganiseert door WSK Marke. We hebben de grootste toer gedaan en dat was eentje van ongeveer 18km. Alle geluk was het goe weer.
  Dinsdag was het naar Poperinge gaan voor tent op te zetten voor de komen dagen. Woensdag begon de 4 daagse vande Ijzer. Maar de wandelaars die in een kamp slapen zijn meestal al van de dag er voor al aanwezig op het kamp. Wij dus ook. Woensdag was het vertrekken met de bus naar Oostduinkerke. Donderdag was het vertrekken in Poperinge zelf en vrijdag in Diksmuide. De wandeling in Oostduinkerke was goed. Veel beter dan ik zelf had verwacht. De wandeling te Poperinge was zwaar: zwarte berg, rode berg, catsberg, ...
  De wandeling in Diksmuide heb ik niet veel van gezien. Het was rot slecht weer en ik was gehaast.
  De zaterdag heb ik niet meer kunnen deelnemen aan de 4 daagse omdat ik toen al in Eupen zat voor de Oxfam Trailwalk. 4 kameraden namen deel aan deze tocht en ze hadden iemand nodig voor te volgen. En dat was ik samen met dirk en suzanne.
  Zondag morgen om 10u20 ben ik dan eindelijk thuis geraakt. Dan nog even thuis doorbrengen en zien dat ik tegen 13u30 ten laatste in Willebroek. In het blosodomein Hazewinkel ging een zwemwedstrijd door. En natuurlijk nam ik daar weer aan deel. Een 2km zwemmen in open water.

  Dat was het voor de maand augustus. Onder tussen is het de maand september al begonnen.
  Ik laat bij deze ook direct mijn planning voor de maand september aan jullie weten.
   03/9     zwemmen en wandelen te Torhout
  10/9     Ronse
  11/9     Vichte
  17/9     Haaltert
  24/9     Melle en Velzeke

  Dat zijn de wandelingen voor deze maand. Niet veel maar bijna allemaal grote tochten. Daar bij komen ook nog enkele feestjes en elke week een voetbalmatch op vrijdagavond dus meer als genoeg te doen in het weekend.

  Groetjes en tot op een van de volgende wandelingen

  30-08-2011 om 00:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-08-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grammene (Deinze) en Puurs
  Hey,

  Het weekend voor de dodentocht heb ik het rustig aan gedaan. Zaterdag ben ik eerst naar Grammene geweest. ATB De Natuurvrienden Deinze organiseerde hun 15de Vlastocht te Grammene. Ik ben naar daar geweest om mijn vrienden waar mee ik al 4 jaar op rij mee op reis ga terug te zien. Elk jaar zijn we ergens anders naar toe geweest maar elk jaar even veel leute. Ik ben daar rond een uur of 8 toe gekomen. Wat gebabbeld, ingeschreven en dan aan tochtje van 15km vertrokken. Van in Grammene gingen we naar Gottem door het natuurgebied naast de oude Leie. De controlepost was in een zaaltje te Gottem waar we een lus maakten van bijna 6km, ook door natuurgebied. Van in Gottem was het nog een klein stuk naar binnen. Om de eerste keer naar de controle te gaan en te vertrekken aan de lus was een stuk het zelfde. En net op dat stuk kwam ik constant mensen tegen die ik kende. Ik dacht eerst de 20km te doen maar ja door dat ik net iets te veel mensen tegen kwam die ik kende, heb ik maar de 15 gedaan. Het was een prachtige 15km. Na de wandeling nog even wat blijven hangen, ijsje met aarbeien gegeten, gebabbeld, gewoon weg genoten.

  Dan ben ik door gereden naar Onkerzele waar de Padstappers van Geraardsbergen ook een tocht organiseerde. Mijn bedoeling was om daar nog een toertje van 10km te wandelen. Ik ben daar om 14u toe gekomen en om 17u30 ban ik terug naar huis gereden. Heb ik gewandeld, heb ik niet gewandeld??? Maar kan wel zeggen het was een zeer rustige dag.

  Zondag ben ik naar Puurs geweest in de voormiddag. Ibis Puurs organiseerde hun wandel 3-daagse. Vandaag was het de laatste tocht en wel de duveltocht. Iedereen die wou kreeg een duvel gratis. En anders kreeg men water in de plaats. Ik kon het me niet laten om toch een duveltje te drinken ook al was het nog 's morgens. Ik heb er de 17km gedaan. Veel kan ik er niet van zeggen, het was zoals elk jaar, een goei verkenningstocht voor het weekend er op voor dodentocht.

  Hier bij deel ik nog enkele foto's mee van de wandeling te Grammene.

  Groetjes Zottemie
  Katrien
  20-08-2011 om 01:00 geschreven door kds

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)


  Foto


  Archief per maand
 • 07-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 06-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 01-2008

  Foto

  Mijn foto links
 • 2009
 • 2010; 2011; 2012; 2013
 • Vakantie 09, 10 en 11

 • Foto

  Wandelvrienden
 • blog van Guy Verhelst
 • blog van alfred en lou
 • blog van Maaike Vancoppenolle
 • blog van Joost Vancoppenolle
 • Blog van Jipie
 • Blog van Kris
 • Blog van Ludo Depoortere
 • Blog van Johnny Cloesen
 • Blog van Freddy Persoone

 • blog van Alain Putman
 • blog van Steven Jaspers
 • Foto's van Steven Jaspers
 • Blog van Helga Van den Steen
 • Foto’s van Helga Van den Steen
 • Blog van Patrick Vanderstukken
 • Foto’s van Patrick Vanderstukken

 • Blog van Ronny en Linda
 • Blog van Jeroen en Kristel
 • Foto's van Paul Baestaens
 • Foto’s van Andy Huwe
 • Foto's van Chris en Anny
 • Foto's van Willy en Mary
 • Foto's van Marc Lauwaert
 • foto's van Nestor
 • Foto’s van Rene Smets

  Foto

 • Foto's Marc De Coster
 • Luc Vaes
 • Foto's van Johnny Cloesen
 • Foto's van Dirk Heylen

  Foto

  Foto


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!