Inhoud blog
 • Het geweldige vuurwerk
 • Hallo iedereen ,
 • De resultaten tot nu toe
 • Bezoek aan Antwerpen
  Mijn favorieten Links
 • De Oorgroep
 • Het ziekenhuis
 • De techniek
 • Interessante informatie over CI
 • Informatiecentrum Chaocleaire Implantaten
 • Uitzending VTM over CI
 • Uitzending vinger aan de pols
 • Foto
  Paula's dagboek van de Chochleaire Implantatie
  Verslag van Paula's ervaringen
  22-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2e fitting 22 nov. 2007

  Hallo mensen allemaal,

   

  Ik ben vandaag weer terug geweest naar Antwerpen , en het is weer supergoed gegaan . Zoals ik al geschreven had in m'n vorige verslag was ik er ook echt aan toe en keek ik weer uit naar vandaag . Ik was weer aan een nieuwe uitdaging toe , en het is niet te geloven maar het wordt echt heel mooi . Ik was ook al hèèl blij met hetgeen wat ik al ontdekt had hoor , maar gisteren toen had ik even zoiets van nu weet ik zo'n beetje hoe het werkt .  Omdat ik steeds ook over die nieuwe geluiden kon praten ofwel met Cor of de kinderen , ze zeiden dat ze die geluiden die ik hoorde eigenlijk niet eens meer hoorden omdat ze daar ook niet op letten  , dus toen zei ik tegen mezelf zo van Paula die geluiden die je nu hoort en waar je zo blij mee bent die hoor je straks als het goed is met je gehoor niet meer , wel raar maar het is wel zo .

  Nou mensen ik ben dus weer in de wolken met m'n nieuwe afstelling . Toen wij Cor en ik dus in Antwerpen bij de oorgroep aankwamen toen kwam de Audioloog er eigenlijk net aanlopen en wij mochten meteen met hem meegaan . De Audioloog vroeg hoe het gegaan was , en toen we dat verteld hadden toen zei hij dat de afstelling door , sorry maar we zijn haar naam vergeten , gedaan zou worden . Een jonge dame kwam eraan en toen ging het dus weer gebeuren , weer spannend natuurlijk . De Audioloog vertelde tegen ons dat we een programma over zouden slaan , dus het werd toen programma zeven acht en negen , keigoed dus weer , als je bedenkt dat ik vandaag eigenlijk programma vier vijf en zes gekregen zou hebben . Even later toen ze samen wat aan het praten en met de computer bezig geweest waren toen zeiden ze , ja hoor daar komt programma een aan hè , ik keek toen naar de audiologe maar ook meteen zei de audioloog wat tegen mij , en het was weer even raar omdat ik hoorde wat hij tegen mij had gezegd en ik niet naar z'n mond had gekeken , nou daar kan ik dan wel een traantje voor wegpinken hè , zo blij ben ik dan . Ik vertrouw er ook helemaal op dat het zeker goed zal komen , wetende dat er flink aan gewerkt zal moeten worden . Het geluid dat ik nu binnenkrijg is alweer veel luider als wat ik vorige week binnenkreeg , maar ik moet schrijven dat het steeds echter wordt (mooier) . Ik heb op de terugweg naar huis ook zitten te genieten van de muziek en heb af en toe het andere toestel helemaal af gezet en dat is toch wel heel speciaal , de muziek wordt steeds mooier om naar te luisteren , ja het klinkt als muziek in de oren . Wel ben ik er ook dankbaar voor dat het altijd toch wel goed opgevangen is door de toestellen die ik steeds aangepast kreeg . Ik  vind ik dat het totaal niet te vergelijken is het geluid van het toestel en wat ik nu al af en toe met de implantaat binnenkrijg , het is zo apart zo speciaal , niet te beschrijven .

  Ik heb vanmiddag het toestel uitgedaan en in Cor's z'n oor gedaan en zei tegen hem dat hij eens moest luisteren naar die auto's zoals ik het dan hoorde , maar dat is natuurlijk ook niet te doen . Met de hoortoestellen die ik altijd gehad heb ontdek ik nu , daar wordt het geluid zoals ik het nu ervaar ingepompt , nu schrijf ik dit wel zo , maar dat zal ook natuurlijk weer verschillen van persoon tot persoon . Ikzelf heb echt de hoop dat ik het andere toestel eens uit zal kunnen laten , en ja zoals we altijd zeggen , gewoon doelen stellen en er voor gaan , dan komt het altijd op z'n pootjes terecht

  Ik ga maandag voor de eerste keer naar de logopedie . Cor had haar vanmiddag aan de telefoon toen we van Antwerpen afkwamen en hij vertelde ook dat het heel goed ging , dus toen heeft ze meteen die afspraak gemaakt . Zei vertelde tegen Cor dat als er spraak waarneming is dat er dan met de logopedie begonnen kan worden . Ik ben er ook wel blij mee , en weet nu dat er ook meteen aan gewerkt wordt omdat het ook echt nodig is om het maar meteen goed aan te pakken . Ik heb er nu ook het volste vertrouwen in dat ik de aankomende week goede vorderingen ga maken op spraakverstaan en ga er me ook helemaal op concentreren . Ik houd jullie op de hoogte .

  Groetjes voor jullie allemaal en tot schrijfs,

  Paula
    

  22-11-2007 om 19:27 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  19-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag , Zondag en Maandag
  Hallo lieve mensen allemaal ,

  Hier weer enkele leuke en nieuwe belevenissen van de afgelopen dagen , ik was gisteren al bezig geweest met van alles en nog wat op papier zetten en ik had er inderdaad weer een lang verhaal van gemaakt en toen ik dat dus op de weblog wilde zetten toen gebeurde er iets wat ik eigenlijk niet kan vertellen wat het was , maar opeens was dus m'n hele verhaal weg , en ik baalde er wel van en had zoiets van nu stop ik ermee want ik begin toch wel moe te worden , dus vandaar dat ik er even niet was .
  Maar goed het is nog steeds een hele mooie ervaring om de vele verborgen geluiden die er voor mij nooit geweest zijn te mogen ontdekken .
  Zaterdagochtend toen heb ik het voorzichtig aangepakt want als ik dan de processor plaats dan is het van niks naar alles , en wat ook zo mooi is dat ik zelfs ontdek dat als ik dat ding erop zet , het is maar een fractie van 'n seconde maar dan is er dus aansluiting , ja dan is het geluid even onderweg , en als ik dan aan het geluid gewend ben na even dan zet ik er toch weer het volle volume op , ik ben er snel aan gewend .
  Zaterdag heb ik toch wel zo'n beetje een dag gehad van dat het allemaal een beetje teveel aan het worden was , om dat het ongemerkt toch een hele hoop energie vraagt , dat komt volgens mij toch wel omdat ik toch steeds meer wil .
  Eigenlijk kijk ik nu al uit naar de volgende fitting , dat is nu aankomende donderdag weer , dus dat schiet alweer op , en natuurlijk ook weer spannend .
  Zondagochtend toen heb ik even een was weggestreken en dat was ook weer een bijzonder geluid , wij hebben zo'n strijkijzer met dat stoomgeval eronder , op zich niks bijzonders dus , maar toen ik ging strijken toen kwam er toch een geluid uit wat ik ook nog nooit gehoord had , het is misschien raar maar op zo'n moment denk ik dan ook weer ooohhh dat maakt ook al geluid en ik weet niet hoe ik het moet noemen , maar nu weet ik dat het sissen is , hetzelfde als ik ondekt heb wat piepen is .
  Cor vroeg zondag aan mij hoe ik de muziek hoorde , en ik vertelde hem dat het vrolijker klinkt, ja ik zie het dan als helderder  , en nu schrijf ik dat wel zo maar misschien moet ik het wel anders noemen , maar dat zal ook wel weer goed komen denk ik dan maar  . Toen vroeg hij wat ik dan hoorde , en ik vertelde hem dat het nieuwe toestel wel een hoog geluid maakte , en hij weer piept het dan , ja en ik weet eigenlijk niet wat piepen is , maar hij zegt toen tegen mij dat ik het andere toestel uit m'n oor moest halen en dat op de hoogste stand zetten en dan in m'n hand houden , dus Cor weer eeehhh dat is piepen , en ik had het nog nooit gehoord dus ik weer blij dat ik wist wat piepen was , maar toen kwam ik erachter dat het nieuwe toestel dus geen piepend geluid maakte , dus toen zei Cor dat het een krakend geluid moest zijn en inderdaad ik kon het toen ook thuisbrengen met de grote tak die in het bos lag en waar hij toen op ging staan zodat het brak .
  De Prof had donderdag nog tegen ons verteld dat ik een krakend geluid zou kunnen horen , dus dan klopt het ook allemaal wel . 
  Zo heb ik ook de nageltjes van onze honden zondag zitten tellen , heb er nooit bij stilgestaan hoeveel dat er zouden kunnen zijn en ging er eigenlijk maar vanuit dat het aan elk pootje vijf nageltjes zijn maar ben er nu achter dat het er aan elk pootje vier zijn , dus dat is bij elkaar toch 32 nageltjes , maar die nageltjes die dan over de vloer gaan dat is echt een heel mooi geluid en dat zal ik dan maar tikken noemen .
  Zo zien jullie maar dat het allemaal een bijzondere ervaring is en dat die dingen me toch zeker wel wat doen , en dan te bedenken dat ze voor jullie misschien zo gewoon zijn dat je dat nog niet eens meer hoort .
  Vandaag maandag dus was het ook weer een mooi dag , vanmorgen alleen naar de bossen geweest met de honden , wat ik vooral goed hoor is dan weer de bladeren en de pootjes van Fritz en Snof .
  Ook heb ik voor het eerst een klok horen tikken , ik wist nog niet eens wat het was en had al rond gekeken wat het zou kunnen zijn maar ik kon het maar niet zelf uitvinden dus toen toch maar gevraagd , en jawel hoor het was de klok
  .Nou mensen jullie zien wel dat het toch steeds nog heel bijzonder is en dat ik het toestel nu al niet meer zou kunnen missen , als ik het sávonds uitdoe in de badkamer dan mis ik het geluid van het water al , en wat wel fijn is dat ik het s'nachts niet in heb want lekker rustig is toch wel fijn als ik in bed lig .
  Ik ga er nu mee besluiten en doe jullie de lieve groetjes en tot schrijfs .

  Paula 

  19-11-2007 om 20:27 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (10 Stemmen)
  16-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een dag met van alles en nog wat
  Hallo beste mensen ,

  Hier weer even het een en ander over m'n belevenissen van vandaag .
  Vanmorgen toen ik opgestaan was toen was er best wel even een raar gevoel in m'n bolletje , het was er maar even maar vreemd was het zeker wel , ook heb ik toen als eerste weer m'n processor erop geplaats want ik vond het 'n gemis zonder dat geluid , ja ik noem het maar geluid want ik weet ook niet hoe ik het anders moet noemen .
  Toen ik het dus ingedaan had liep ik maar meteen door naar de living en daar stonden m'n trouwe viervoeters alweer te kwispelen en blij te zijn maar ik vond het toch allemaal zo'n herrie en dacht op dat moment aan het programma van 
   "Herrie in de keuken " alleen bij mij was het herrie in munnu kop , dus maar snel het programma van 4 ingesteld en toen was het even om te doen , en toen snapte ik ook weer waarom ze gisteren voorzichtig met het programma een begonnen en toen twee en drie , en vanmorgen was het ook weer zo dat ik ook weer vrij snel naar het hoogste programma ging .
  Het blijft echt heel apart en ik weet eigenlijk ook wel dat er nog heel veel op me afgaat komen , maar voor mij is dit ook al veel , gewoon omdat ik weet dat alles een geluid maakt maar ik weet niet zo goed wat ik ermee moet of kan .
  Zo was het ook weer bijzonder toen ik de kippen eten ging geven , zoals gewoonlijk strooi ik dat eten in de ren en zie dat de kippen erin gaan pikken terwijl ik steeds weer graan in de ren strooi , maar nu ben ik er ook achter dat het strooien van dat graan ook geluid maakt en dat de kippen door dat pikken ook weer een geluid bijmaken , jonge jonge wat een bedrijvigheid is het toch allemaal hé .
  Soms is het met de geluiden die ik ontdek net zoals met die ene kip die nu pas aan het leggen is gegaan en het zelf niet in de gaten heeft , die laat volgens mij haar ei gewoon tussendoor zonder dat ze het weet dat ze kan leggen  op de gekste plaatsen  vallen , ze weet nog niet dat ze in het leghokje moeten gaan zitten om haar ei te leggen , en ja zo voel ik het ook 'n beetje ik krijg 'n hele bult geluiden binnen maar ik weet eigenlijk nog niet zo goed  hoe ik ermee moet gaan luisteren , ik laat het allemaal maar naar binnengaan .
  Ik vind het wel heel fijn dat Cor de komende weken veel thuis zal zijn en dat we ook veel samen zijn ook als we weg gaan , hij legt me veel uit over wat ik dan hoor  , om het nu maar even over dat getik te hebben wat ik gisteren beleefde ik vond het toch maar niks en zei het tegen Cor , we waren vanochtend weer samen naar de bossen gereden en opeens was er dat getik weer toen vertelde hij dat het de richtingaanwijzer was die dat geluid maakte , ergens wel te begrijpen natuurlijk maar ik moest het wel ontdekken , en het was opeens niet meer eng of raar .
  Lieve mensen allemaal , zoals jullie nu een beetje op de hoogte zijn begrijpen jullie natuurlijk wel dat het voor mij steeds maar mooier en vrolijker aan het worden is .
  Ik ga vanavond naar het programma van André Rieu kijken , iets waar we de laatste tijd graag naar kijken maar ook iets wat ik eigenlijk nog nooit echt goed heb gehoord omdat er ook veel instrumenten bespeeld worden die alleen maar een hoge toon voortbrengen , dus ben benieuwd hoe dat zal zijn en of ik er verschil in merk .
  Cor had vorige week ook zo'n leuke verrassing voor me bij , hij had twee kaarten gekocht voor het grote concert van André Rieu volgend jaar 28 juni in de Arena in Amsterdam , leuk hé , het zal dan ook een van de eerste concerten zijn die ik zal kunnen echt zal kunnen horen en dat zal ook weer een bijzondere ervaring voor ons samen zijn .

  Ik wens jullie 'n fijn weekend toe en zou zeggen tot schrijfs ,

  Groetjes Paula , ook van Cor natuurlijk  
  16-11-2007 om 20:31 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  15-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik heb vandaag mijn prijs opgehaald

  Hallo beste mensen ,

   

  Hier het verslag van de verloop van vandaag , vanmorgen waren wij om negen uur dus in Antwerpen en natuurlijk we vonden het allebei echt heel spannend , toen wij ons aangemeld hadden konden we plaatsnemen in de wachtruimte en toen werd het dus alleen nog maar spannender , toen kwam de Proffessor ons halen en hij vond het volgens ons ook wel een beetje spannend want hij had er een mooie lach opstaan en toen vroeg hij of ik het spannend vond , dus dat was ook zeker het geval , hij vertelde dat hij het zelfs nog wel spannend vond en dan zou het voor mij zeker nog meer zijn .

  Nadat we het even over de operatie en het verloop in het ziekenhuis hadden gehad ging hij in m'n oor kijken , nou dat zag er dus ook goed uit , toen heeft hij het een en ander uitgelegd over de aansluiting van de processor en we hebben het ook over de revalidatie gehad , toen gingen we naar de audioloog die de processor aan zou sluiten , weet je wat zo leuk was hij kwam met een grote doos binnen dus ik meteen nou daar hebben we de blijë doos , toen zei hij nog zo mooi dat het in België de rose of de blauwe doos werd genoemd , enkele van jullie weten dat nog wel hé dat we als we zwanger waren de blijë doos kregen hé , wat waren we dan toch blij doozen hé ..........

  Maar goed toen er dus vanalles uitgelegd was toen ging de audioloog beginnen met de aansluiting , nou mensen dat kun je niet geloven wat er toen gebeurde het was echt fantastisch , het was een geluid wat ik nog nooit gehoord heb , het waren allemaal hoge tonen echt heel raar was dat , dus toen kwam ik er ook achter van dit heb ik nog nooit gehoord , geweldig !!!! , die eerste geluiden die zal ik ook nooit meer vergeten , en dan te bedenken dat ik nog niet eens wist wat het precies was want ik kende ze niet . De audioloog had er dus op een gegeven moment drie verschillende programma"s inzitten en daar zou ik dan de komende week zelf achter moeten komen welke van de drie ik het fijnste vond om te horen . De audioloog verbaasde zich eigenlijk wel over het feit dat ik het hardste programma goed kon verdragen , dat was het programma dat hij er als laatste ingezet had , toen ging hij even weg en kwam met de Proffessor terug en die had weer dat vrolijke gezicht en vroeg hoe gaat het ? dus ik heel vrolijk want ik was echt helemaal vol verbazing over de geluiden die ik binnenkreeg en vertelde dat ik vanalles hoorde en niet wist wat het was , toen vertelde hij dat de audioloog de programma's wel aan mocht passen dus naar programma vier vijf en zes , de programma's die ik dan eigenlijk volgende week donderdag gekregen zou hebben , dus mensen ik lig al meteen een week voor op schema , nee maar alle gekheid op een stokje , het gaat dus eigenlijk boven verwachting . De audioloog had het zo  uitgelegd dat ik het zo moest zien als iemand die nog nooit gesport heeft en dan opeens gaat sporten , die moet zachtjesaan opbouwen om z'n spieren sterk te maken en steeds maar blijven trainen . Als ik bedenk dat ik nog nooit een geluid heb binnen gekregen zoals ik het nu krijg dan moet er bij mij ook veel getraind worden , en daar ga ik ook voor .

  Wel heb ik toen tegen de professor gezegd dat ik het nu ook beter kon begrijpen waarom ik toch wel zo'n 11/2 jaar naar de logopedie zal moeten gaan . Maar het komt zeker wel goed hoor , ik heb er het volste vertrouwen in . 

  Toen om half twaalf buiten stonden moest ik toch echt wel even blijven staan om die geluiden over me heen te laten komen , ik was wel heel blij dat Cor erbij was . In de auto op weg naar huis was het ook allemaal raar , wat een geluiden zeg , ooohhhh en dan dat getik raar maar toen opeens was het weg , nou ja misschien ben ik het zelf wel dacht ik nog , nou mensen ik kan het eigenlijk nog niet eens echt goed uitleggen wat ik allemaal hoorde maar ik werd er wel vrolijk van , ik zat me toch blij te zijn langs munnu Cor die ook zijn geluk niet op kon dat het zo goed ging .Toen we thuis kwamen hebben we gezellig koffie gedronken en een boterham gegeten met nog steeds meer geluiden die erbij kwamen natuurlijk , om het dan nog maar niet over de geluiden die Fritz en Snof teweeg brengen met blaffen aan aaien en het samen spelen en het speelse grommen en met de pootjes en nagels die geluiden voortbrengen op de vloer , ooohhh ik weet nu dat m'n leven nooit meer helemaal stil zal zijn net zo min als dat ik nu elke keer als ik op dit toetsenbord type echt alles maakt geluid , niet te geloven !!!!!!!! Zo zijn we vanmiddag ook met de honden naar de bossen geweest en ook dat was weer een ervaring voor mij wat heel bijzonder was zoals de bladeren die ritselden en de grind die geluid maakte en het water dat geluid maakte omdat Snof er doorheen liep . Ook vind ik het water een mooi geluid maken als ik m'n handen was en het ritselen van een plastic tasje , wat een belevenis is het toch zeg , nee zo had ik het ook echt allemaal niet verwacht . Ik kan me nu ook voorstellen dat ze niet aan beide kanten tegelijk een inplantaat aanbrengen , dan zou ik denk ik gek worden van al het geluid dat ik niet thuis kan brengen . Wat ook zo mooi was dat ik ontdekte dat toen ik vanavond aardappels stond te schillen ook dat zelfs geluid maakte , dus ik met die bak aardappels naar het kantoor waar Cor zat te werken en ik zeg hoor jij dat ook , en zo is het de hele dag gegaan steeds weer nieuwe dingen ondekken . Ik ben ook de hele dag op zoek gegaan naar geluiden en steeds weer ontdekken . Ook waren Cor en ik even naar Peer gegaan om te winkelen , toen we in de schoenwinkel waren waren er wat oudere mensen die dus op een gegven moment af gingen rekenen en jawel hoor daar stond ik me weer te concentreren op wat ik hoorde , gaan die schoenen in een tas ooohhhjeee wat een geluid zeg en een geritsel en dan dat geld in die la wat een beweging is dat toch allemaal jonge jonge schitterend , ik ging toch maar weer met Cor bezig zijn die pantoffels aan het passen was maar ik werd afgeleid door weer steeds dat geritsel van die tassen en ik vond het toch echt wel wat overdreven geluid zeg dus toen toch maar even kijken , nou dat was wel zielig hoor maar die oude man die had Parkinson en die stond met dat ritseltasje in z'n handen goh wat een geluid dat zoiets teweeg brengt zeg , dat bestaat dus ook nog allemaal hé .

  Lieve mensen het wordt een lang verhaal hé , maar jullie zijn nu in ieder geval op de hoogte en weten nu toch in ieder geval dat de prijs de Jackpot is geworden en dat ik het fijn vind dat ik het met jullie mag delen , en zolas jullie weten wordt geluk alleen maar groter als je het kunt delen .

  Ik doe jullie de hartelijke groetjes en tot snel

   

  Liefs Paula en natuurlijk ook van Cor

   

   

  15-11-2007 om 22:36 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  14-11-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen is de dag van de waarheid
  Hallo lieve mensen ,

  Hier ben ik dan weer na een afwezigheid van enkele weken , ja zoals jullie al wisten is er de afgelopen weken ook niet zoveel gebeurt , tenminste op enkele bezoekjes  aan de oorarts na , dus het was rustig .
  En zoals de meeste het met een bezoekje Bels hebben kunnen zien is het toch allemaal vlot gelopen , en ben ik weer helmaal de oude , en ben weer lekker met de verzorging van de dieren en met de honden naar de bossen  bezig , dus ik voel me  geweldig goed .
  En  zoals jullie weten is het morgen de dag van de Waarheid , super-spannend zeg !!!!!!!!!!!
  Wij zaten vanavond te eten en toen vroeg Cor of ik de muziek hoorde , maar zoals gewoonlijk hoor ik dat dus  niet , maar ik dacht vanmiddag opeens ooohhh ik zal eens een paar CD tje's opzetten van Frank Boeyen , Cor had ze gekregen van de kids afgelopen vrijdag toen hij jarig was , ja ik denk dat zal hij wel leuk vinden als hij thuiskomt als er wat muziek opstaat , maar toen hij dat dan zo vroeg of ik het hoorde en ik met nee beantwoorde , toen zei hij meteen dat hoor je morgen dan misschien wel .
  Het is heel raar maar m'n buik voelt al de hele dag zo raar , gewoon omdat ik weet dat het een dag gaat worden waarin m'n leven toch wel zal gaan veranderen , ja weet je , ik weet niet wat me te wachten staat , tenminste wat geluid aangaat  , dus spannend , maar het moet wel fijn zijn om geluiden binnen te krijgen die ik waarschijnlijk nog nooit gehoord heb , tenminste niet zoals ik het me kan herinneren , net zo min als ik me kan herinneren dat ik ooit gehoord heb .
  Cor is er ook echt mee bezig , en volgens mij vindt hij het nog spannender als ik , maar dat kan ik ergens ook wel begrijpen , vaak is het voor de mensen die aan de zijlijn staan spannender , wordt dan gezegd .
  Morgenochtend  om negen uur moeten wij in Antwerpen zijn en dan wordt door de Proffessor zelf het toestel aangesloten , ik heb veel bewondering voor deze man net zoals voor de arts die me geopereerd heeft , het is gewoon super wat die mensen voor elkaar gekregen hebben de afgelopen twee maanden , dus petje af !!!!!!

  Morgen breng ik jullie op de hoogte van hoe het gegaan is en hoe het gaat , verder wens ik jullie een prettige avond en tot mails

  Groetjes Paula en natuurlijk ook van Cor

  14-11-2007 om 19:23 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  26-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jippie!!!!!!!!!!!! 1e fitting in Antwerpen
  Hallo lieve mensen allemaal ,

  Ja zoals jullie zien ben ik weer héél blij want we hebben vanmorgen de data's gekregen voor de fittingen die in Antwerpen zullen plaats vinden , ja en dan zal het best wel spannend zijn wat ik dan voor geluiden op zal gaan vangen , naar mijn gevoel kan dat alleen maar meevallen en ik weet dat het zeker wel goed gaat komen en zoals het met de data's gesteld is dan kan ik eruit opmaken dat ik op het eind van het jaar al een heel eind op weg ben naar wat ik graag zou willen .
  Wij hebben ook een afspraak bij de logopediste voor 8 november , dus dan begint de revalidatie , ja zoals jullie het een beetje kunnen bedenken gaat het nu toch allemaal echt beginnen ,en houden we jullie op de hoogte daarvan .
  Vanmiddag ga ik naar de privé-kliniek van Dr Jansenss Varenbeke die mij heeft geopereerd en die zal er dan de hechtingen uit halen, zal wel een opluchting zijn denk zo.

  Afspraken:
  1e Fitting      15 nov. 07
  2e Fitting      22 nov. 07
  3e Fitting      29 nov. 07
  4e Fitting      27 dec. 07

  Nou mensen allemaal ik wens jullie een fijn weekend met mooi weer en tot schrijfs

  Lieve groetjes Paula en Cor

  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  26-10-2007 om 12:33 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  21-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn thuiskomst

  Hallo Lieve mensen allemaal ,

  Hier eindelijk eens een schrijven van mijzelf , ja lekker hë !!!!!!!!!! , m'n thuiskomst was echt een feest , Cor was samen met Rachel naar het ziekenhuis gekomen om me op te halen dus dat was al een verrassing dat ze erbij was , en dan zo bezorgd hé dat is echt ontroerend om te zien , want ja op ons Mam daar moeten ze zuinig op zijn denk ik dan zo , dit heeft bij alle drie de kids veel gedaan dat heb ik echt ondervonden , een Moeder hebben die bijna niets hoort en straks kan ze wel gaan horen , weet je dat is rijkdom , en nu weet ik dat ik ooit onze kleinkindertjes als die ook eens gaan komen echt ooit zal kunnen horen .
  Als ik het eerlijk moet schrijven begin ik het steeds spannender te worden , het was ook al een grote meevaller dat de NKO-arts ons kon vertellen dat het er echt heel goed uitzag en dat het resultaat van gaan horen ook goed zal zijn omdat de gehoorzenuw altijd goed onderhouden is doordat ik altijd de hoortoestellen gedragen heb , dus een super uitslag was dit . Nu mensen ik denk ook wel dat ik nog eens extra van geluk mag spreken dat ik bij deze NKo-arts terecht ben gekomen , het is echt een super goede Chirurg zeg , zo kundig als hij is , en weet je wat ook zo fijn was ik heb echt alleen met deze man te doen en verder geen andere gezichten , dus gewoon helemaal weten waar ik aan toe was en dat geeft ook een goed gerust gevoel .
  Het heeft toch allemaal ook zo moeten zijn dat ik duizeligheid heb moeten krijgen zodat ik in het ziekenhuis terecht zou komen , dus ook dat is weer ergens voor bedoeld denk ik dan maar weer .
  Ik heb vannacht al op de kant geslapen waar de implantaat inzit , goed hé , ja het is wel een beetje raar want ik voel dan natuurlijk wel dat er wat zit , en het doet geen pijn meer gelukkig .
  Weet je het rusten dat is wat me nog het meest tegenvalt van allemaal , gewoon dat lanterfanten dat is niks voor mij hé en dan ook nog de hele dag hé , maar mun menneke die zorgt wel heel goed voor mij echt ik kom niks tekort , wij weten allebei dat de week die nu gaat komen ook heel belangrijk is voor de genezing zodat de implantaat goed vast gaat zitten , maar ik weet ook wel dat ik ook niks zou kunnen als ik het zou moeten gewoon omdat het bolletje er niet klaar voor is .
  Vrijdag gaan wij terug naar de NKO-arts en dan mogen de hechtingen eruit , zal ook wel fijn zijn als die eruit zijn , het begint nu een beetje te kriebelen omdat het aan het genezen is , dus jullie zien wel dat het de goede kant uitgaat .
  HHmmmm ik begin al lekker eten te ruiken vanuit de keuken , ik laat Cor helemaal doen wat hij wil doen en ik moet zeggen dat het hem verrekte goed lukt en dat het huishouden op rolletjes verloopt , knap is dat toch zeg als je daar ook geen zorg over hoeft te hebben , en dan zegt ie ook zo mooi , we moeten er samen iets voor doen en dan komt het allemaal goed en daar gaan we dan ook voor hé .

  Lieve mensen ik zou het liefst jullie allemaal persoonlijk een mail willen schrijven maar dat laat ik toch nog maar even wachten , ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve en warme wensen en medeleven , en voor de vele kaarsen die er gebrand hebben , en ik blijf jullie op de hoogte houden van het verder verloop , en zoals jullie weten de koffie staat klaar , dikke knuffels van mij en de groetjes van Cor .

  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  21-10-2007 om 17:31 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  20-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar huis
  Vanmorgen is de dokter nog langsgeweest en heeft haar wond bekeken, opnieuw verbonden en gezegd dat het er allemaal goed uitziet. Ze is nu van haar strakke tulband af en ik weet nog niet precies hoe het nu verbonden is maar dat zie ik straks wel als ik ze op mag gaan halen om ze weer mee naar haar vertrouwde omgeving te nemen, samen weer lekker thuis bij de beestenboel. De dokter heeft gezegd dat ze de eerste tijd héél rustig moet doen, niet tillen, geen huishoudelijk werk, niet met haar hoofd naar beneden en vooral niet verkouden worden, want er mach geen druk op haar hoofd komen.

  Nou mensen ik ga nog een klein beetje opruimen in en rond het huis en ga ze straks samen met Rachel ophalen.

  Tot later, Cor

  20-10-2007 om 11:57 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  19-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middagbezoek 19-10-2007
  Ze zat vanmiddag in opgewekt op me te wachten, ze liet me de foto van haar hoofd zien waarop het implantaat te zien is, ik probeer die voor jullie nog op de site te zetten, het is mooi te zien waar het magneetje, de omvormer en de electroden zitten. De dokter had gezegd dat het allemaal goed functioneerd en dat Paula geluk heeft dat ze haar oor zo goed onderhouden heeft, hij bedoeld daar mee dat ze altijd haar apparaatjes gedragen heeft en daardoor de gehoorzenuwen actief gebleven zijn. Dus het resultaat na de reeks fittingen (die over een maand beginnen) zal daardoor ook goed zijn. We hebben vanmiddag samen een traantje weggepinkt van geluk ook al beseffen we allebei dat er nog een moeilijke tijd gaat volgen, want per slot van rekening moeten alle geluiden die ze binnen krijgt geleerd worden. Kunt u zich voorstellen....... Het eerste vogeltje, de eerste keer als je de wc doorspoelt, het geritsel van aluminiumfolie, muziek en dan niet alleen de basgeluiden maar ook een viool of clarinet. Er zal heel veel op haar af komen, maar ze zegt ik ga er voor, nu kan ik, andere mensen die ouder worden gaan gehoor verliezen en ik ben de gelukkige die gehoor bij krijgt, ik heb de loterij gewonnen.

  De reacties, e-mailtjes en kaarten print ik allemaal uit en neem ik mee naar het ziekenhuis en als ze die leest wordt ze echt gelukkig van het feit dat er zoveel mensen met ons meeleven.
  Mensen ik wil jullie nogmaals bedanken voor de reacties op deze site, de lieve kaarten en de vele kaarsen die jullie gebrand hebben, hartstikke bedankt!!!!!!!!!

  Tot later, Cor

  19-10-2007 om 17:12 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste nieuwtjes
  Hallo daar ben ik weer,

  Vanmorgen met Paula sms berichtjes over en weer gestuurd en een verslagje voor jullie.
  Paula had vannacht niet zo goed geslapen (begrijpelijk) van kwart voor zes tot kwart voor acht en dat is niet veel.
  Wel heeft ze vanmorgen liggen te smullen van de twee boterhammen die ze gekregen heeft.
  Ze hebben vanmorgen foto's gemaakt van haar schedel en ze is bij de dokter geweest en die heeft gezegd dat het er allemaal heel goed uitziet, verder heeft ze een mooie foto gekregen van haar hooft waarop je kunt zien hoe de implantaat zit, leuk hé en ook heeft ze het bericht gekregen dat ze morgen naar huis mag.
  Dus mensen alleen maar goede berichten en dat is prettig.

  Tot schrijfs, Cor

  19-10-2007 om 11:54 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  18-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18-10-2007 om 21:25 uur
  Hallo lieve mensen,

  Zo ik ben weer terug van het ziekenhuis en de kids zijn weer onderweg naar huis dus tijd voor een nieuw berichtje.

  Met Paula gaat het goed ze heeft nauwelijks pijn en helemaal geen last van de narcose en daardoor is ze erg opgewekt en maakt haar grapjes. Positief zoals ze altijd is. De dokter was ook nog komen kijken en had verteld dat het allemaal goed verlopen was, morgen gaat hij haar tulband eraf halen om naar de wond te kijken en morgen mag ze ook (met hulp) uit het bed om te kijken of haar evenwicht niet verstoort is tijdens de ingreep en als dat goed is zal ze zaterdag wel mee naar huis mogen vermoed ik. Ze is erg goed te spreken over de verpleging het enige wat haar tegenvalt is dat ze honger heeft en ze mag niet eten en ook dorst heeft ze maar ze krijgt alleen maar een wattenstaafje met een zure smaak. Ze moet zolang nugter blijven om te voorkomen dat ze moet overgeven want dat zou te veel druk geven in haar hoofd.

  Nou, dat was het weer een beetje zodra ik nieuws heb, schrijf ik weer OK?

  Groetjes, Cor

  18-10-2007 om 21:35 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles is goed verlopen
  Hallo,

  Even tussen de bedrijven door jullie snel laten weten dat alles goed is gegaan tijdens de operatie en ze vanmiddag om twee uur -toen Rachel en ik bij haar kwamen- ze de blosjes weer op de wangen had staan en buiten dat ze het een beetje koud had er goed bij lag, beter als ik had verwacht zelfs. Ze vertelde dat het 100 % was meegevallen en dat de dokter een paar keer al bij haar was komen kijken en gezegd had dat de operatie succesvol was verlopen. Ik heb de dokter zelf nog niet gesproken, maar als hij dat gezegd heeft tegen Paula, betekent het ook dat de testen die na de operatie uitgewezen hebben dat de implantaat de signalen ook doorgeeft aan de hersenen en daar gaat het om. Dus de operatie is geslaagt en Paula heeft was vanmiddag goed bij de les en ze buurte volop en zei zelfs op een gegeven moment tegen ons jullie moeten dadelijk gaan want anders moeten jullie zo haasten, ga maar lekker iets drinken samen en dan zie ik jullie vanavond wel weer. Precies zo als Paula altijd is de zorgzame moeder de vrouw.

  Vanavond na het bezoek en als de kids vanavond naar huis zijn meld ik me weer met het volgende verhaaltje, tot straks.

  18-10-2007 om 17:48 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opname 18-10-2007
  Hallo hier ben ik weer,

  Vanmorgen was het al vroeg dag, om 06:00 uur opgestaan en om 07:20 uur waren we al in het ziekenhuis om ons aan te melden voor de opname. Aangekomen op de afdeling hebben we tot ca. 08:15 uur zitten wachten tot ze ons ophaalde om naar de kamer te gaan, spulletjes uitpakken een praatje maken met de buurvrouw en daarna was het tijd om haar operatiehemd aan te doen. Om vijf over half negen werd Paula naar de operatiekamer vervoerd, ze was rustig en goed gehumeurd en een klein beetje gespannen. Op de operatiekamer aangekomen vroeg er een mevr. aan mij of ik de dokter was, neen ik ben haar man. Maar dan mag u hier helemaal niet komen zei ze. Ik mag haar toch noch wel een kusje geven vroeg ik. Ja, ge magt ze nog wel een kuske geven zei ze. Zo gezegt zo gedaan en toen heb ik ze daar in goede handen achtergelaten. Nog even aan de assistente van dr. Janssens de Varebeke het een en ander gevraagd en toen ben ik toch maar naar huis gegaan met een heel raar gevoel, ik kan het niet beschrijven maar het was een leeg gevoel en zoiets van ik hoop dat alles goed gaat.
  Om half twaalf heb ik nog eens geïnformeerd of ze al terug was, maar ze was nog niet terug, om kwart voor een heb ik nog eens gebeld en toen zei men dat ze over 10 minuten terug op de afdeling zou zijn. Dus ik rij nu naar het ziekenhuis en ga kijken hoe het allemaal is gegaan. Spannend hé!!!!!!

  18-10-2007 om 12:54 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  17-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog even bijkletsen
  Hallo allemaal,

  Dinsdag heeft Paula de laatste checkup gehad bij dr. Janssens de Varebeke en alles was prima in orde, al onze vragen heeft hij nog beantwoord en heeft nog eens haarfijn uitgelegd hoe de operatie wordt uitgevoerd en wat Paula wel en/of niet mag voor en na de operatie. Het was nog wel effe spannend want in het weekend was ze een beetje verkouden geworden dacht ze maar achteraf was het een reactie op huisstofmijt (niet zo leuk dus) maar ze was weer op tijd opgeknapt dus er moet nog iets héél raars gebeuren als ze morgen donderdag niet geholpen zou worden.

  Paula heeft geen angst voor de operatie, maar is wel een klein beetje gespannen (héél normaal toch), maar het is gezonde spanning.
  Voor die genen die morgen Donderdag 18 okt. een kaarsje gaan fikke.......... zorg wel dat je op tijd bent, want ze wordt om 09:00 uur geholpen.
  Voor die genen die morgen willen weten hoe het gegaan is....... Kijk morgen maar op deze site ik probeer een verslagje te schrijven als ik thuis ben.

  Nou mensen, ik heb er een goed gevoel bij en uit jullie lieve reacties kunnen wij opmaken dat de meeste dat met ons samen hebben

  Tot schrijfs

  Cor

  17-10-2007 om 17:25 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  12-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog maar even en dan.........
  Hallo beste mensen,

  Vandaag heeft Paula haar op één na laatste onderzoek gehad, we zijn voor een  hartonderzoek bij de cardioloog geweest. We wisten wel dat het in orde zou zijn, maar toch weer spannend. Er is eerst een hartfilmpje gemaakt, was prima. Daarna heeft de cardioloog Paula behoorlijk uitgevraagd omdat ze natuurlijk na de zwangerschap van Joyce een hartoperatie heeft gehad, ze moest er alles van weten. Verder zijn er nog vragen gesteld over het medicijngebruik, welke medicijnen en waarom, ik had zoiets van "mens da vrouwke is zo gezond as unne vis", maar ze ging voor de zekere kant. Daarna werd ze aangesloten op een echoapparaat en heeft de arts vanuit alle posities het hart bekeken en beluistert. En toen ze klaar was zei ze dat het er allemaal goed uitzag en dat ze ook gezien had waar er op de tussenwand geopereerd was. Daarna heeft Paula zich nog in het zweet moeten fietsen terwijl ze verbonden was (met wel 20 kabeltjes) aan een apparaat dat alles registreert en ik heb stiekem meegekeken en gezien dat mijn vrouwtje in topconditie is, het is net een jong meidje van 20 jaar. Volop berg op (Zwaar belast) kwam ze aan een hartslag van maar 122 en dat bij een bloeddruk van 137 over 97 (voor de Belgen 13,7 op 9,7) dus dat was uitstekend. Nadat alle papparassen uit de printer waren gerold en de cardioloog deze had nagekeken, kwam ze tot de conclusie dat het dik in orde was en Paula niets meer in de weg stond om geopereerd te worden. Nu moet Paula zorgen dat ze niet verkouden of ziek wordt want dinsdag krijgt ze van dr. Janssen de Varebeke nog een laatste checkup en als die goed is kan hij Paula a.s. donderdag opereren. Het komt echt dicht bij nu, maar wij hebben het volste vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen.

  Heel veel groetjes en tot de volgende keer,

  Cor  

  12-10-2007 om 20:36 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
  08-10-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opening Weblog
  Hallo lieve mensen,

  Paula en ik hebben besloten om vanaf vandaag u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom de aanstaande Implantatie van een Chochleaire Implantaat, waarmee Paula de kans wordt geboden om in de toekomst beter te kunnen horen.

  Op deze weblog willen wij (eenieder die daar interesse in heeft) vanaf vandaag een dagboek aanbieden waarin zowel Paula als ik zullen proberen u zo goed mogelijk te informeren over de voorbereidingen, operatie, verblijf in ziekenhuis, de nazorg, de eerste fitting in Antwerpen, de therapie (logopedie) en onze ervaringen.

  Groetjes,

  Cor

  08-10-2007 om 13:39 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-09-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E-mail 27 sept. 2007
   Hallo lieve mensen ,
   
  Hier dan eindelijk weer een mail uit Bels , zoals enkele van jullie het misschien al wisten , wil ik laten weten dat ik 18 oktober geopereerd zal worden , jippie !!!!!!!!!!!!
  Eindelijk is het dan zover , ja weet je , het is gewoon iets bijzonders wat er gaat gebeuren zoals jullie al wel wisten , maar nu kan ik er ook helemaal naartoe gaan leven en weet ik helemaal waar ik aan toe ben .
  Ik hoef trouwens als het allemaal goed verloopt maar twee nachten in het ziekenhuis te blijven , dus dat valt ook wel mee en we gaan er ook weer gewoon vanuit dat het allemaal loopt zoals het hoort te lopen , dus onze Corrie die hoeft mij maar twee dagen te missen , is wel te overzien voor hem .
  Nou alle gekheid op 'n stokje , wij gaan er helemaal voor , komt allemaal goed .
  Ik ga nu nog voor enkele onderzoeken , wat gewoonlijk en normaal is als je geopereerd wordt , en voor de verder rest is alles goed .
  Nou mensen ik houd jullie op de hoogte en tot mails ,
   
  Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
   
  Paula

  27-09-2007 om 00:00 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-08-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.e-mail 7 aug. 2007
      Hallo allemaal ,
   
  Ik ben vandaag weer bij de Prof geweest en het is weer allemaal goed gegaan , heb weer een test en onderzoek gehad maar dat had voor mij verder niet zoveel belang zoals ik het naderhand begreep van de Prof . deze uitslagen waren nodig omdat de verzekering dit moet hebben om ervan overtuigd te zijn dat ik slecht hoor of eigenlijk niks meer hoor , ja als ik daar dan goed over nadenk dan is het vanaf vorige week al zo klaar als een klontje geweest dat ik een implantaat krijg en daarmee uit .
  De test die ze vanmiddag bij mij gedaan hebben wees uit dat ik met twee hoortoestellen in 20% kan horen dus dat is gewoon niks meer , en dan versta ik nog niks dus dit alles bij elkaar is zomaar een zielig beetje , en daar gaat zowat over een kleine twee maandjes verandering in komen , GEWELDIG hé , ja ik kan het zelf nog steeds niet geloven .
  De Prof vertelde ons dat ze nu het medische-dosier in orde gaan maken en dan is het toestemming afwachten van de verzekering VGZ , ook gaat hij proberen of ik in het Vigre-Jesse Ziekenhuis geopereerd kan worden , dus dat is even afwachten nog , maar we denken wel dat hem dit zal lukken en als dat dan zo is dan zal ik de eerste Nederlandse zijn die in dit Ziekenhuis een implantaat gaat krijgen , ja dit vind ik wel een grappige situatie hé ,  en zoals jullie natuurlijk ook al wel in de gaten zullen hebben is het toch maar goed hé dat we naar Bels zijn verhuist , zo zie je maar weer waar het allemaal goed voor kan zijn om eens van land te veranderen .
   
  Jullie zijn weer een beetje op de hoogte , en verder houd ik jullie van het verloop op de hoogte .
   
  Lieve groetjes Paula

  07-08-2007 om 00:00 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  31-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.e-mail van 31-07-2007
      Hallo lieve mensen allemaal !!!!!!!!!!!
   
  Deze mail zit ik nu te schrijven , en ik kan het wel van de daken gillen van blijdschap omdat ik vandaag definitief te horen heb gekregen van de Professor in Antwerpen dat ik een implantaat krijg zodat ik ook in de toekomst goed zal kunnen gaan HOREN !!!!!!!!!! geweldig hè , ja ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven , had het zelf nog niet eens durven dromen .
  Het is allemaal toch nog vlug gegaan , sommige weten dat ik twee maanden geleden naar het ziekenhuis ben verwezen door de huisarts omdat ik al enkele maanden last had van duizeligheid , de huisarts dacht dat het misschien wel het evenwichtsorgaan zou kunnen zijn , dus naar de KNO-arts , deze man had eigenlijk ook wel meteen door dat het gehoor slecht was en ging daar ook nog eens even op door , die wilde ook wel de juiste diagnose gesteld hebben en verwees mij dus door naar het st. Jan Ziekenhuis in Brugge , daar zouden ze volgens deze arts een zeer duidelijke MRI-scan kunnen maken en ook een CT -scan , na drie weken wachten vertelde de arts ons vorige week maandag dat ik dus een implantaat zou kunnen , dus we hadden toen al naar ons gevoel de loterij gewonnen , ooohhh wat waren we blij , ik wist eigenlijk nog niet eens zo goed hoe ik er mee om moest gaan want ik had voor mezelf al gezegd zo van paula maak je maar niet blij en verwacht er maar niet teveel van want de kans was maar zo klein , nee ik durfde niet blij te zijn het was te mooi om waar te zijn .
  Vandaag zijn we , onze Cor en ik dus bij een Professor geweest in Antwerpen en deze man zou ons dus kunnen vertellen wat ik met een implantaat zou kunnen gaan horen , hier waren m'n verwachtingen eigenlijk ook niet zoveel van , toen we er naartoe reden wel , maar toen ik een onderzoek achter de rug had zei ik nog tegen Cor van nou dat wordt volgens mij echt niks , ik was er even een beetje radeloos van , en Cor vertelde mij Paula dit onderzoek is een heel goed en al een duidelijk onderzoek dat ik al weet dat je een implantaat moet , dus toen weer even wachten en daar kwam de professor weer om ons op te halen , en jawel hoor hij vertelde meteen dat ik echt een implantaat zou gaan krijgen , en het mooiste is dat ik voor minimaal 80% zal kunnen gaan horen en dat zou zelfs nog wel eens iets meer kunnen gaan worden , telefoneren zal ik waarschijnlijk ook kunnen met geduld van de mensen die ik aan de lijn zal hebben .
  Nu ga ik volgende week weer terug naar Antwerpen voor nog een onderzoek en dan gaan ze alles in het werk stellen om me dit jaar nog te kunnen helpen , als ik de implantaat heb , deze operatie wordt als het meezit in Hasselt uitgevoerd omdat het vertrouwen tussen deze arts en ons wel zeer goed is , dan zal het een maand duren voordat ze de aansluiting dus op de buitenkant van m'n hoofd zullen aanbrengen , dit gebeurt dan weer in Antwerpen door de Professor , en dan gaat het dus gebeuren , dan zal ik de eerste echte geluiden gaan horen , ja dit alles gaat dan heel langzaam omdat ze het voorzichtig op moeten bouwen omdat ik eigenlijk helemaal niet weet wat horen is , als ze er het volle volume erop zouden zetten dan zou ik er helemaal hoteldebotel van kunnen worden , dus dat is maar beter van niet hè .
  Dus ja voor mij voelt het zoiets van , vorige week heb ik te horen gekregen dat ik de loterij heb gewonnen , vandaag heb ik de prijs opgehaald en over misschien drie maanden ga ik de prijs besteden aan iets wat niet te koop is , en dat is HOREN !!!!!!!!!!!!!!
   
  Lieve mensen deze mail schrijf ik jullie omdat ik weet dat jullie ook allemaal met ons begaan zijn , en omdat ik het ook graag met jullie wil delen , ja het is toch zo als je het geluk kunt delen dan wordt het alleen maar groter , er zal een wereld voor me open gaan , ook voor Cor en onze kinderen , en ik kan m'n geluk niet op weet je dat het kan nu voor mij niet vlug genoeg gaan , maar ik houd jullie zeker wel op de hoogte .
   
  Groetjes Paula en Cor

  31-07-2007 om 00:00 geschreven door cordeb  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)


  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • familie Ceunen-Moors (sandra)
      op
 • Super!! (sjeanne)
      op Een dag met van alles en nog wat
 • geweldig (Joyce)
      op Een dag met van alles en nog wat
 • gaaf (peer en det)
      op 2e fitting 22 nov. 2007
 • Prachtig!! (Cees en Trudy)
      op Een dag met van alles en nog wat
 • hartstikke goed (peer en det)
      op Een dag met van alles en nog wat
 • wat mooi om te lezen (Netty)
      op Ik heb vandaag mijn prijs opgehaald
 • op naar een nieuwe belevenis (Georgette)
      op jippie!!!!!!!!!!!! 1e fitting in Antwerpen
 • Dikke kussen (Rachel)
      op jippie!!!!!!!!!!!! 1e fitting in Antwerpen
 • dansje (Anni)
      op jippie!!!!!!!!!!!! 1e fitting in Antwerpen
 • geweldig (henny)
      op Naar huis
 • een lieve groet (Georgette)
      op Mijn thuiskomst
 • SUPER (joyce)
      op Mijn thuiskomst
 • wooowwwwww (Rachel)
      op Mijn thuiskomst
 • geweldig... (yvonne)
      op Naar huis
 • De Zon (Anni)
      op Naar huis
 • Welkom thuis (Cees en Trudy)
      op Naar huis
 • Tranen van geluk !!! (Anni)
      op Laatste nieuwtjes
 • wereld open (de Brouwer)
      op Middagbezoek 19-10-2007
 • D'n Sanderskes (Bart en Yvonne)
      op Middagbezoek 19-10-2007
 • Archief per dag
 • 30-03-2008
 • 01-01-2008
 • 26-12-2007
 • 13-12-2007
 • 11-12-2007
 • 10-12-2007
 • 07-12-2007
 • 06-12-2007
 • 03-12-2007
 • 30-11-2007
 • 27-11-2007
 • 26-11-2007
 • 25-11-2007
 • 22-11-2007
 • 19-11-2007
 • 16-11-2007
 • 15-11-2007
 • 14-11-2007
 • 26-10-2007
 • 21-10-2007
 • 20-10-2007
 • 19-10-2007
 • 18-10-2007
 • 17-10-2007
 • 12-10-2007
 • 08-10-2007
 • 27-09-2007
 • 07-08-2007
 • 31-07-2007

  Gastenboek
 • verbaasd
 • SUPER
 • weer gelezen
 • paulas dagboek
 • paulas dagboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!