Foto
Foto
Foto

de fielesoof
Daniël Goegebeur
Rudy Jaques
Eddy Vanacker
Eric Dewulf
Benny Vandamme
Hans Neels
Patrick Vanrietvelde
Rik Lefevere

Foto

Het is in een democratie te delicaat om enkel de wil van het volk te volgen. Ik meet de kwaliteit van een maatschappij onder andere af aan de vraag hoe respectvol ze omgaat met haar dwarsliggers. Ik vind dat filosofen zeker die rol van dwarsligger moeten spelen (Van Bendegem)

Zoeken in blog

Extra Fielesoofen
  • Daniël Goegebeur
  • Rudy Jaques
  • Benny Vandamme
  • Hans Neels
  • Eddy Vanacker
  • Palmares Fielesoofen

    2010 Belgisch kampioen dessert

    2009: Jack Daniel’s World Championship,Tennessee:


    Home Cookin’ from the homeland: 8ste
    2009: org. BK Torhout
    2008 WK België: vis 9de
    2008 World Ranking: 18de
    2006 BK Steenhuffel: 4de
    2006 World Ranking: 7de
    2006 WK Polen: 5de
    2005 WK Hongarije: 15de
    2004 BK Vollezeele: 2de
     

    Wat je moet weten
  • BBQ door BBQ Master Daniël - klik naar belangrijke tips
  • Culinaire ambiance
  • Foto
    Foto
    forum

    Druk op onderstaande knop om te reageren in mijn forum

    DE FIELESOOFEN
    Fire Food en Fun
    Gezelligheid, ambiance en vriendschap door barbecue van worstje tot kreeft.
    16-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch Kampioenschap BBQ

    Velen vragen ons of het Belgisch Kampioenschap BBQ dit jaar doorgaat.

    Dit jaar is er dus geen Kampioenschap.

    Volgend jaar wordt het Belgisch Kampioenschap gecombineerd met het Wereldkampioenschap dat plaats vindt van 12 - 14 september 2008 in de Palm Brouwerijen in Steenhuffel.

    Maar iedereen kan zich inschrijven voor onze Houtland Cup 2007 en eens proeven van die verrukkelijke ambiance.


    15-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het komt alsmaar dichter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Het Europees kampioenschap komt alsmaar dichter en dichter.
    De voorbereidingen zijn in volle gang.

    Volgende teams zijn al aangemeld:
    1. World BBQ team Switzerland
    2. Best of Britain (Groot-Brittanië)
    3. Virumaa Barbecue Team (Estland)
    4. Erste Deutsche Grill- und Barbecueschule Egapark Erfurt (Duitsland)
    5. Hela Grillteam GutGlut e.v. (Duitsland)
    6. Swedish BBQ Team (Zweden)
    7. De Fielesoofen (België)
    8. Meesenburg Säntischblick Smokers (Zwitserland)

    Maar koken kost geld.
    Om onze deelname aan het kampioenschap te helpen fincieren worden steunkaarten aan 5,00 € verkocht.
    Er worden verschillende gastronomische barbecues verloot onder de sympathisanten.

    03-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.nieuwe sponsor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij verwelkomen met heel veel genoegen onze nieuwe sponsor Breydelham.
    vanaf nu smaken onze gerechten nog lekkerder.

    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EK Moskouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Schoon hé.

    De voorbereidingen kunnen beginnen.

    23-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de Fielesoofen op het WK Veldrijden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zondag 28/01 is het zover, wereldkampioenschap cyclocross in Hooglede-Gits.
    De Fielesoofen verzorgen het middagmaal voor 250 Lotto genodigden en de VIP receptie met 7000 hapjes.
    Er wordt verteld dat de koning zal aanwezig zijn.... dus mogen de Fielesoofen vanaf zondag zich "hofleverancier" noemen.


    04-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europees Kampioenschap 2007
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Nu Rolf toch in het land was; heeft hij ons bevestigd dat het Europees Kampioenschap volgend jaar in Moskou plaatsvindt, in het weekend van 16 en 17 juni 2007.

    Voilà, wij kunnen aan de voorbereidingen beginnen.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldkampioenschap BBQ 2008
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Verleden week werd het contract tussen het WBQA en het BBA, om in 2008 het Wereldkampioenschap BBQ in Steenhuffel te organiseren, ondertekend. De organisatie gebeurt in samenwerking met Brouwerij Palm.

    Op de voorgrond: links Charly Van den Bosch voorzitter Belgium BBQ Assiciation, midden Rolf Zubler Intern voorzitter World BBQ Assosiation (Zwitserland), rechts Peter Beulens Brouwerij Palm en achteraan leden van de BBQA (waaronder onze Daniël) en de getuigen.

    20-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.artikel van Andy Vermaut gepubliceerd op www.westhoek.be
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fielesoofen organiseren eerste winterwildbarbecue voor warme samenleving.

    Barbecuen zelfs in de winter een verslaving.

    Ex-Koekelarenaar Kurt Dekoninck (37) nu woonachtig en Moere en Rudy Jaques (46) organiseren samen met het barbecueteam „De Fielesoofen” op 24 november in zaal Don Bosco langs de Pastoriestraat in Torhout een eerste winter-wild barbecue.

    Het barbecueteam „De Fielesoofen” is tweevoudig Belgisch kampioen rundsbarbecue en vicewereldkampioen varkensbarbecue. Naast Kurt en Rudy maken tevens Daniël Goegebeur, Eddy Vanacker, Eric Dewulf, Hans Neels, Benny Vandamme en Christian Vandroemme deel uit van dit team.

    Het is al enkele jaren dat „De Fielesoofen” een winterfeest en een zomerfeest organiseren. Het zomerfeest is tevens de Houtlandcup wedstrijd voor wat betreft het grillen van kalfsvlees. Dit wordt in samenwerking met het Nederlandse Peter’s Farm en zijn verdeler: de uitsnijderij Dekeyzer-Ossaer uit Koekelare georganiseerd. Voor dit zomerfeest dat in augustus plaatsgreep, kwamen meer dan 1000 man opdagen. Het barbecueteam de Fielesoofen is ondertussen internationaal gerenommeerd, want ze worden meer en meer gevraagd voor buitenlandse demonstraties. En ondertussen staat het barbecueteam op de 7de plaats in de wereldtop. De bedoeling van de winterbarbecue is echter geld in het laatje brengen voor het Europese kampioenschap dat in juni 2007 plaatsgrijpt in Moscou.

    Rudy Jaques:„In de toekomst staan er nog enkele uitdagingen op het programma, waaronder het halen van het Guiness Book of records en het openen van een barbecueshop in de regio. We werken met ons team al 5 jaar samen. Het samenhouden van deze groep is een kunst, maar barbecuen zelf nog veel meer. Barbecuen is voor ons een verslaving geworden. Ja, ja zelfs in de winter. Het is iets wat meer en meer in de running is. Het is ook een hobby waar je nooit op uitgekeken bent. Je leert elke dag bij. De fielesoofen zijn altijd gefascineerd door fire, food en fun. Het onder controle houden van het vuur en de vriendschap er om heen is zalig. Samen iets creëren en werkelijk genieten van het leven is het beste middel voor een warme samenleving.”

    Wat staat er op het menu. „Wel de wilde bende van de BBQ Fielesoofen doen het met wild. Na een aperitief bestaande uit witte wijn met bosbessenjenever uit de Ardennen en verassende hapjes, is er een wild varkentje aan het spit, reerug en filet van everzwijn op de grill, wildragout, aardappelpuree met kastanjes Jagersaus en als dessert een kaasbuffet met fruit. Als je van al dit wild niet helemaal wild wordt, dan weten we het ook niet meer. “(Andy Vermaut)

    Kaarten zijn te verkrijgen bij Kurt Dekoninck op tel 0475 33 01 25 of op 050 21 49 84 en kosten 30 euro.

    Het barbecueteam de Fielesoofen is ondertussen internationaal gerenommeerd. Ze organiseren op vrijdag 24 november een grandioze wildbarbecue in zaal Don Bosco, de eerste in zijn soort.

    Op de foto zie je Kurt en Rudy die momenteel volop aan het trainen zijn voor zaterdag.

    (foto Andy Vermaut)


    15-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.en trots dat we zijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expeditie Robinson
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de HUMO van 7 november verscheen het verhaal van Curd, afvaller nummer 11 uit Expeditie Robinson, het survival programma op VT4.
    Curd is keurslager in Harelbeke en specialiseert zich o.a. in tafelBBQ.
    In het artikel staat in de hoofding :"(..) Curd die sinds 18 jaar een chique keurslagerij in Harelebeke leidt en volgend jaar met een team meedoet aan het WK Barbecue.."
    Je moet niet alles geloven wat in de pers verschijnt. Dat Curd deelneemt aan een wedstrijd kan wel zijn, maar het WK???

    04-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WBQA Ranking 2006
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na een druk BBQ seizoen heeft de WBQA de ranking opgemaakt.

    Hieronder vind je de top 10.

    Het volledige klassement vind je op www.wbqa.com (klik op het logo)

     

    World-Ranking-List of the World Barbecue Association 2006

    Place

    Team

    Points 

    MC

    1.

    World Barbecue Team Switzerland - CH

    290

     

    2.

    Salzburger BBQ Bulls - AT

    268

     

    3.

    Südtiroler Rolliteam - IT

    248

     

    4.

    Waldviertler Hornochsengriller - AT

    187

    E

    5.

    Grill Ueli Team - CH

    185

    N

    6.

    1. Grill- und BBQ-Schule ega Erfurt - DE

    184

    E

    7.

    SMOKEY CHARLEY "DE FIELESOOFEN" - BE

    177

    E

    8.

    Spicy Flames - AT

    176

    W

    9.

    Wroclaw - Grill Team - PL

    175

    E

    9.

    BarBeCrew - DE

    175

    W

    9.

    Fire Ladies - IT

    175

    W

    10.

    Hela Grillteam GutGlut e.V. - DE

    173

    W

    10.

    Acher Barbecue Team - CH

    173

    W


    MC = Missing Contest
    W: World-Championship
    E: European-Championship
    N: National-Championship

     

     

    Volgend jaar staat enkel het Europees Kampioenschap op het programma. Het ziet er naar uit dat alle teams die deelnemen aan de ranking aanwezig zullen zijn.

    Dat belooft.

    Het Wereld- en Belgisch kampioenschap gaan in 2008 door in België.


    12-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De BBQ Fielesoofen doen het in het wild

    Locatie
    Don Bosco, Torhout
    vrijdag 24 november 2006

    aperitief
    witte wijn met bosbessenjenever uit de Ardennen
    verrassende hapjes

    wild varkentje aan ’t spit

    Reerug en Filet van everzwijn op de grill
    wildragout
    aardappelpuree met kastanjes
    Jagersaus

    Dessert
    Kaasbuffet met fruit


    € 30,00
    1/4de fles wijn en spa inbegrepen


    14-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Nieuwsblad 13 september 2006 - Tine Hollevoet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Amateurs en specialisten geven tips voor de perfecte barbecue - 11/09/2006

    De nazomer is in het land en dat betekent voor vele Vlamingen nog een laatste keer gezellig barbecuen. Op het Belgische kampioenschap barbecue in het Vlaams-Brabantse Steenhuffel (Londerzeel) toverden amateurs en professionelen de heerlijkste gerechten op hun rooster. Elk hadden ze hun eigen methode en tips. ,,Geduld is de boodschap, een barbecue mag je niet overhaasten'', stelt barbecuegoeroe Daniël Goegebeur.

    Iedereen houdt van barbecuen maar het is niet iedereen gegeven om die barbecue ook vlekkeloos en smakelijk te laten verlopen. Aangebrande biefstukken, uitgedroogde ribben, een uiteengevallen zalm zullen wel al op ieders bord gelegen hebben. Barbecuegoeroe Daniël Goegebeur heeft alvast tips bij de vleet. Vorig jaar werd hij op het wereldkampioenschap uitgeroepen tot Grillmaster of the World. Op welk toestel je barbecuet is niet zo belangrijk, vindt Daniël. ,,De enige voorwaarde is, is dat je een rooster hebt dat snel regelbaar is'', legt hij uit. ,,Naargelang de hitte van het vuur moet het rooster snel omhoog en omlaag kunnen.'' ,,Eigenlijk kun je op elk toestel een goede maaltijd maken. Geef mij twee stenen en ik zal er ook een steak op grillen. Ik ben wel geen voorstander met toestellen met gas omdat ik dat niet echt grillen vind.''

    Houtskool of briketten, een al even veel gehoord struikelblok bij de barbecue? ,,Ook dat maakt niet zoveel uit'', gaat Daniël verder. ,,Er bestaan tegenwoordige goede houtskolen en ook goede kokosbriketten. Geduld is erg belangrijk. Je mag niet verwachten dat je een kwartier na het aanmaken van het vuur kunt beginnen grillen. Barbecuen doe je op je gemak, het is vooral een gezellig samenzijn met vrienden.''

    Geen papier

    Wat je absoluut moet vermijden is dat de vlammen door je rooster slaan. ,,Dat verpest je hele maaltijd'', aldus nog de kenner. ,,Het heeft geen nut om een hele bak kolen erop te smijten. Voor vis zijn vlammen fataal. Zorg voor goede aanmaakblokjes en wakker het vuur nooit aan met papier. Papier dwarrelt rond en plakt overal aan.''

    Wat je dan op die barbecue serveert hangt af van je persoonlijke voorkeur. Met een goede filet pur van runds- of kalfsvlees heb je volgens kenners altijd succes. Ook een zalm op zijn vel gegrild is zelfs voor de grootste leek perfect haalbaar. Vergeet die wel niet in een visklem te steken, anders valt je vis gegarandeerd uit elkaar. Wees bij het grillen van ribbetjes niet te gehaast want die branden snel aan of drogen uit.

    Naast enkele rauwe groentjes, raadt Daniël bij de barbecue groentesauzen aan. ,,Ik denk aan tuinbonensaus, spinaziesaus of wortelsaus'', legt hij uit. ,,Kook je groenten in wat kippenbouillon en ga er met de mixer door. Doe er in geen geval room in, anders smaakt het licht. Aardappelen of rijst kun je wokken op de barbecue, net als vele andere groentjes.''

    Erg simpel

    Vergeet je barbecue niet bij het maken van het dessert. Denk aan een appel in een papillot met rum en bruine suiker of een banaan in vanillesaus en advocaat. Al hoeft het niet altijd zo moeilijk te zijn. ,,De lekkerste barbecue is simpelste'', zegt amateur Kris Schellens uit Lochristi van het team Cinghiale. ,,Wij smelten gewoon wat chocolade en doppen er aardbeien in. Ik ben helemaal geen kok, maar ik probeer dingen uit en dat lukt me aardig. Mijn barbecue staat altijd klaar als de zon tevoorschijn komt.''

    Tine Hollevoet



    11-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch Kampioen
    het Belgisch kampioenschap zit er op, het was leutig maar lastig.

    Bij de professionelen werd Chez Vincent terug Belgisch kampioen.

    Wij eindigden eervol op een 4de plaats in de algemene rangschikking, een 1ste plaats bij het rundvlees en een 3de plaats met ons visgerecht.
    Gerechtigheid is geschiedt, de vissen hebben het varken geklopt.

    Maar...wij hebben de publieksprijs gewonnen.
    De publieksprijs is een waardering voor het ganse team, de manier van werken, het totaal van de gerchten, de stand, de ambiance,... En daar zijn we trots op.

    Wij danken alle supporters die zo talrijk aanwezig waren en nu gaan we wat rusten.


     

    02-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtland Cup
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onze 2de zomer BBQ-Brunch van afgelopen zondag 27/08 mag weerom een groot succes genoemd worden.
    Het weer was prachtig, de 12 deelnemende ploegen hebben het beste van zichzelf gegeven en de afterparty heeft ons een groot deel van de maandag gekost. Maar het was het waard.

    De kwaliteit van de voorgestelde kalfsgerechten was hoogstaand, en uit al deze pareltjes werd het team “de Blauwe Kat” met Luc Hollevoet als winnaar gekozen.
    Maar er zijn geen verliezers. Voor de meeste was het de eerste keer dat zij deelnamen aan een BBQ wedstrijd en het smaakte naar meer. Een 2de Houtland Cup zit er zeker aan te komen.

    Proficiat aan alle teams, bedankt voor de medewerking en tot volgend jaar.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch Kampioenschap BBQ Steenhuffel 11/09/2006
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Fielesoofen nemen zondag 10 september deel aan het 3de BELGISCHE BARBECUE KAMPIOENSCHAP op de terreinen van de Brouwerij Palm in Steenhuffel, nabij kasteel Diepensteyn.

    De Brouwerij Palm stelt haar deuren open voor het grote publiek op zondag, 10 september 2006 (van 10.00 u tot 16.55 u).

    Zaterdag, 9 september 2006.

    13.00 uur : Start BBQ WORKSHOP FOR KIDS

    18.30 uur : VOORSTELLING VAN DE DEELNEMENDE PLOEGEN, gevolgd door receptie

    20.30 uur : CULINAIR BBQ DINER (aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessertenbuffet, wijnen en dranken aan tafel inbegrepen).

    Zondag 10 september 2006.

    In de loop van de voormiddag steken de deelnemende ploegen hun vuren aan en beginnen met hun bereidingen. Het eerste gerecht wordt aan de jury voorgesteld om 12.30 uur, en daarna om het uur.

     


    19-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's WK Polen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Klik op ons logo en bekijk de foto's van onze esbattementen in Wroclaw.


    14-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vice-wereldkampioen Varkensbarbecue is oud-Koekelarenaar

    Het team „De Fielesoofen” trokken van 19 juli tot 26 juli naar het Poolse Wroclaw om er voor de derde maal deel te nemen aan het wereldkampioenschap barbecue. Dit jaar kon het team de Fielesoofen de tweede plaats in de wacht slepen in de categorie varkensvlees. Hiermee haalden onze West-Vlamingen de titel van vice-wereldkampioen en dit alles met slechts 1 punt verschil op de Poolse wereldkampioen.

    Aan deze wedstrijd namen 70 ploegen deel uit 27 landen. Elke ploeg moest er deelnemen aan 5 opgelegde proeven. „Bij onze aankomst in het Poolse Wroclaw moesten we een tent aankleden Dit moest onze volledige werkruimte worden met kasten, koelkasten en wasbakken. Alles moet immers mee om een volwaardige keuken te maken en dit volgens de strengste hygiënische normen. Je moet bijvoorbeeld ook verplicht met handschoenen werken,” zegt Kurt Deconinck die nu in Moere woont. „Voor één bepaalde proef werden er punten gegeven op de sfeer, de aankleding van de stand en de manier van werken. Daniël Goegebeur uit Torhout werd in deze categorie verkozen tot wereld barbecue master. Hij liep er rond met een bodybarbecue om zichzelf te grillen en verdedigde hierbij steeds onze Nationale driekleur. Hiermee kwamen ze zelfs op het eerste blad van een Pools dagblad. In de categorie varkensvlees hebben we de tweede plaats gewonnen. Ons gerecht bestond uit een kroontje van Witloof met een aardappelvulling geparfumeerd met Palmbier. Daarbij hebben we drie stukjes spiering op een spies gerijgd. In het vlees hebben we de letters BBQ gemaakt.” Ze kozen voor palmbier in hun gerecht omdat ze dit ook zullen gebruiken voor het komende Belgisch kampioenschap barbecue dat volgt in september in Heverlee. Voor dit Belgische kampioenschap gaan ze ook voor topdrie plaats. Er wordt zelfs een bus ingelegd met supporters vanuit Gistel, Koekelare, Torhout en Zedelgem die zal vertrekken vanuit café Swimming Pool in Gistel. De titel vice-wereldkampioen is onbetaalbare reclame voor traiteur Matthias van oud-Koekelarenaar Kurt Deconinck, nu woonachtig in Moere. Drie jaar geleden had hij met zijn team nog een 35ste plaats op het wereldkampioenschap. In 2004 werden ze eerste in het Belgische kampioenschap in de categorie rund. Noël Cordier:„ Mocht hij met zijn team het Belgische kampioenschap winnen…Eh. Zal ik zeker het schepencollege om een huldiging vragen,” belooft Noël plechtig.

    (Andy Vermaut)


    01-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8ste WK BBQ Wroclaw Polen 22 juli 2006
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het 8ste Wereldkampioenschap BBQ, georganiseerd door de WBQA, vond plaats in Wroclaw Polen.
    Het kampioenschap werd een succes. 5de in de eindrangschikking en een zilveren medaille voor het varkensvlees.





    de Rangschikking
    1.  Polish BBQ Kings (in 2005: 4de plaats): 1155 ptn
    2.  Grill Uelli Team, Zwitserland (in 2005: 3de): 1113 ptn
    3.  World BBQ Team Switserland (in 2005: 1ste): 1093 ptn
    4.  Viruùaa BBQ Team, Estonia (nieuw): 1092 ptn
    5.  Smoky Charly "De Fielesoofen" (in 2005: 12de): 1076 ptn
    6.  Waldviertler Hornochsengriller, Oostenrijk (in 2005: 2de): 1074 ptn
    7.  Salzburger BBQ Bulls, Oostenrijk (in 2005: 9de): 1047 ptn
    8.  Wroclaw Grill Team, Polen (nieuw): 1039 ptn
    9.  Grill- und BBQ-Schule ega Erfurt, Duitsland (in 2005: 21ste): 1032 ptn
    10. Hela Grillteam GutGlut e.v., Duitsland (in 2005: 19de): 1024 ptn

    de Resultaten
    Forel: 11de plaats
    Kip: 9de plaats
    Rund: 14de plaats
    Varken: 2de plaats (op 1 puntje van de wereldkampioen)
    Dessert: 7de plaats
    Fun: 10de plaats

    onze coach Daniël Goegebeur verlengde zijn titel en is opnieuw verkozen tot Show Grill Master of the World.


    27-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Show Grill Master of te World
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt.  Het is gewoon zoals je het zélf wenst.  Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed.  Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.

    Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat.  Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard. 




    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    e-mail adres
    de.fielesoofen@live.be


    onze sponsors


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Laatste commentaren
  • héhé al lang op aan t wachten... (cederic de mey)
        op EK BBQ 2012
  • website (joris)
        op hoe is het nu eigenlijk met de Fielesoofen
  • Kippengerecht (BBQ-Fun Team)
        op BK BBQ 2010
  • Whooooooooooooooooohhhhhhhhh (Joep)
        op De uitslag
  • bierkaartjes (Joep)
        op Collectors item
  • Archief per week
  • 12/09-18/09 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 04/10-10/10 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 07/12-13/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 01/12-07/12 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 26/11-02/12 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 26/09-02/10 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 09/08-15/08 2004


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs