Over mijzelf
Ik ben Christel Merken
Ik ben een vrouw en woon in Limburg () en mijn beroep is Verpleegkundige / Pedicure.
Ik ben geboren op 16/07/1968 en ben nu dus 57 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Koken, sporten, lezen, ....
Mijn recepten zijn voor de dagelijkse keuken, maar ik hou zeker rekening met de seizoenen of bijzondere feesten.
Inhoud blog
  • Pannekoeken met havervlokken
  • Muffins ( recept van onze oma )
  • Havermoutkoeken
  • Kokostaart
  • Italiaanse pasta
    Categorieën
  • Gebak en koekjes (5)
  • Hapjes (5)
  • Hoofdgerechten (21)
  • Nagerechten (4)
  • Soepen (8)
  • Voorgerechten (4)
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Christel's Keuken
    Mijn keukenrecepten
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lasagne met kaas en witloof
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    200 gr belegen kaas
    8 stronken witloof in grove stukken gesneden
    8 sneetjes beenham ( voor de lekkere smaak )
    1 pak lasagneblaadjes vb. Barilla, Panzani, ...
    500 ml halfvolle melk
    1 soeplepel bloem
    boter
    peper, zout en nootmuskaat
    100 gr gemalen gratinkaas

    Bereiding :

    Smelt de boter en bak hiermee de witloof lichtbruin en laat verder garen op een klein vuurtje.
    Smelt boter en voeg  al roerend de bloem toe.
    Als de bloem korrelig wordt voeg je de melk toe en blijf je stevig verder roeren tot het een gebonden saus is.
    Roer er de belegen kaas door en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
    Beboter een ovenschaal en leg op de bodem lasagnevellen. Beleg verder met de witloof, ham en kaassaus.
    Herhaal dit een paar keer en eindig met de gemalen kaas.
    Bak de lasagne 30 min. in een voorverwarmde oven van 200°C.
    Serveer met brood.

    TIP :  Je kan de witloof en de hesp ook vervangen door gebakken  fijngesneden champignons, ananas en gebakken kippeblokjes.
             Heerlijk in de zomer op het terras !!
             Maak de lasagne een dag op voorhand zodat de lasagnevellen het vocht van de groenten goed hebben opgenomen.

    Smakelijk !!
             

    26-11-2012 om 22:06 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quiche met gerookte zalm en brocolli
    Benodigdheden voor 1 quiche ( groententaart ):

    250 ml room ( min. 35° vet )
    3 eieren
    peper, zout en nootmuskaat
    75 gr gemalen kaas
    250 gr gerookte zalm
    1 brocolli
    1 rol kruimeldeeg van Herta

    Bereiding :

    Verwarm de oven voor op 200°C
    Leg het kruimeldeeg in een vuurvaste taartvorm.
    Prik hier en daar in het deeg met een vork.
    Klop de room, de eieren en de gemalen kaas los in een kom en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
    Kook de brocolliroosjes beetgaar en leg ze op de taartbodem.
    Snijd de gerookte zalm in reepjes en leg op de brocolli.
    Giet het eiermengsel hierover.
    Bak de taart 30 min. in een oven van 200°C
    De taart is klaar als het eiermengsel gestold is, eventueel moet de baktijd iets langer zijn.
    Serveer  met rucola sla en tomaatjes.  Heerlijk gewoon !

    Smakelijk !!

    26-11-2012 om 21:43 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Voorgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kip met kokos en groenten in de wok
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    700 gr kipfilet
    2 uien
    2 groene paprika's
    1 busseltje pijpajuintjes
    1 brocolli
    2 kippebouillonblokjes
    3 teentjes look
    250 ml kokosmelk
    100 gr pijnboompitten ( geroosterd in de pan, maar opgepast, dit kan zeer snel verbranden!!)
    1 blikje ananasschijven
    50 gr rozijnen
    2 eetlepels olijfolie
    4 eetlepels currypoeder
    250 gr rijst

    Bereiding : 

    Verwarm de olie in de wok en stoof hierin de gesneden ui en look .
    Snij de kipfilet in blokjes, meng met de currypoeder en voeg ze bij de ui en laat ze mooi bruin bakken.
    Doe er de gesneden  groene paprika , de klein gesneden brocolliroosjes en de 2 kippebouillonblokjes bij
    en laat even doorbakken op het vuur.
    Doe er de kokosmelk en de pijpajuintjes bij en laat nog even sudderen.
    Voeg de gesneden ananasschijven, de geroosterde pijnboompitten en de rozijntjes toe en laat het geheel nog een minuutje sudderen.
    Serveer dit gerecht met de rijst.

    Ben je geen liefhebber van ananas laat deze er dan gewoon uit, het zal nog even lekker zijn.
    Smakelijk !!

    26-11-2012 om 21:28 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    22-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scampi's met look en peterselie
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    30 scampi's
    20 blaadjes jonge spinazie
    4 eetlepels gehakte peterselie
    boter
    3 teentjes look
    375 gr rijst
    1 koffielepel currypoeder
    300 ml room
    peper en zout

    Bereiding :

    Pel de scampi's, verwijder het darmkanaaltje als dit nodig is, kruid ze met peper en zout en bak ze mooi  aan beide kanten in de pan.
    Voeg de gehakte look en peterselie toe.
    Kook de rijst. Frituur de spinazie even tot hij krokant is en laat uitlekken op keukenrol.
    Verwarm de room met de curry en voeg de gekookte rijst toe.
    Serveer de scampi's met de rijst en werk af met de gefrituurde spinazie.  

    Smakelijk !!

    22-11-2012 om 23:46 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges in de oven met gandaham en kaassaus
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    30 asperges
    250 ml kookvocht van de asperges
    10 schijfjes gandaham
    50 gr bloem
    50 gr boter
    50 gr gemalen kaas
    125 gr raclettekaas
    750 ml melk
    100 ml room

    Bereiding : 

    Kook de asperges beetgaar, giet ze af en bewaar het kookvocht.
    Maak een kaassaus. De boter smelten , de bloem toevoegen en kloppen tot het geheel droger wordt.
    Voeg het asperge kookvocht toe samen met de melk ,de room  en de gemalen kaas als de saus gebonden is. Kruid met peper en zout.
    Rol 3 asperges per schijf gandaham en leg ze in een ingeboterde ovenschotel.
    Giet hierover de kaassaus en leg de raclettekaas er bovenop.
    Verwarm de oven op 180°C en zet 10 min. voor een korstje. Als het gerecht koud is zet je het 15-20 min. in.
    Maak er een lekkere puree bij.

    22-11-2012 om 23:33 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sint Jacobsvruchten met een appelsausje
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    10 Sint Jacobsvruchten
    100 ml visbouillon
    100 ml witte wijn
    200 ml room ( 35 - 40%)
    boter
    2 eetlepels appelcompote
    peper en zout
    1/2 citroen ( uitgeperst )

    Bereiding :

    De visbouillon en de witte wijn samen met de citroen laten inkoken tot de helft en daarna de room toevoegen.
    Doe er de 2 eetlepels appelcompote bij ( liefst zelfgemaakte maar uit een bokaaltje kan het ook ) en roer goed.
    Kruid de Sint Jacobsvruchten met peper en zout en bak ze in een hete pan  2 min. aan elke kant.
    Serveer ze op een bordje en lepel er wat saus bij.
    Geef er geroosterd stokbrood bij.
    Dit is een perfect voorgerechtje bij de feestdagen !

    Smakelijk !! 


    22-11-2012 om 23:17 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Voorgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hertestoofvlees met champignons
    Benodigdheden voor 4 pers.:

    1 kg hertestoofvlees
    300 gr boschampignons naar keuze
    1  kleine courgette
    100 gr witte of  rode rozijnen
    400 ml rode wijn
    2 sjalotten
    2 blaadjes tijm en laurier, 2 kruidnagels
    1 koffielepel tomatenpuree
    1 bouillonblokje ( runds of kruiden)
    peper en zout
    boter

    Bereiding :

    Maak een marinade.
    Doe het vlees, de wijn, de sjalotten, de laurierblaadjes, de kruidnagels in een kom en laat 1u marineren.
    Zet de kom in de frigo.
    Haal het vlees uit de marinade en bak het bruin in de boter, kruiden met peper en zout.
    Doe er de tijm, de laurier ,de tomatenpuree, het bouillonblokje en de rozijnen bij.
    Giet de marinade erbij en laat het vlees een uur  en half sudderen op een zacht vuurtje.
    Snij de champingnons en de courgette in stukken en bak ze in een beetje boter.
    Voeg toe aan het stoofvlees en bind de saus zo nodig.
    Heerlijk met aardappelgratin of kroketten.
    Lekker bij de feestdagen !

    Smakelijk !!    

    22-11-2012 om 23:05 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everzwijnstoofvlees met chocolade
    Benodigdheden voor 4 pers. :

    1 kg stoofvlees van everzwijn
    2 uien
    75 gr fondant chocolade
    1 kruidenbouquet :  laurier
                                  peterseliestengels
                                  tijm
    200 ml room
    peper en zout
    boter
    500 ml wildfond

    Bereiding :

    De boter laten smelten en het stoofvlees bakken tot het mooi bruin is. De pan moet wel goed warm zijn zodat het vlees dichtschroeit anders verliest het teveel vocht en word het vlees taai. 
    Voeg de fijngesneden uien toe en het kruidenbouquet.
    Voeg de chocolade toe alsook de wildfond en laat ongeveer een uur sudderen op een zacht vuur. Roer af en toe om en voeg vocht toe als dit nodig is.
    Doe de room erbij, laat nog 5 min. verder sudderen , breng op smaak met peper en zout en bind de saus als dit nodig is.
    Dien op met pasta naar keuze, frietjes of kroketten.

    PS De chocolade ga je niet proeven maar deze zorgt wel voor een mooie glans van je saus.
         Dit gerecht is heerlijk bij de feestdagen !

    Smakelijk !

    22-11-2012 om 22:44 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    20-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ministronesoep
    Benodigheden voor 4 liter soep :

    4 liter groente- of kippebouillon
    200 gr dikke witte bonen ( 12u laten weken)
    300 gr gerookt spek
    2 dikke uien
    2 teentjes look
    3 wortelen
    3 selderstengels
    4 aardappelen
    1 courgette
    300 gr erwten
    200 gr boontjes
    kruidenboeketje : laurierblaadje
                               peterseliestengel
                               tijm
    60 gr tomatenpuree
    600 gr tomatenblokjes 
    200 gr pasta naar keuze
    200 gr parmezaanse kaas
    peper en zout

    Bereiding :

    Verhit de olijfolie en stoof de ui, de look, de fijngesneden selder en worteltjes.
    Snij het spek in reepjes en voeg toe alsook het kruidentuiltje.
    Doe de tomatenblokjes en de tomatenpuree erbij samen met de geweekte witte bonen.
    Bevochtig alles met de bouillon.
    Snij de boontjes en voeg bij de soep.
    Laat dit een uur op smaak komen op een zacht vuurtje.
    Voeg het laatste kwartier de erwten, de fijn gesneden courgette, de klein gesneden aardappelen en de pasta toe tot deze
    gaar zijn.
    Proef de soep en breng op smaak.
    Garneer de soep met fijngesneden peterselie en parmezaanse kaas ( voor de liefhebbers).

    Heerlijke soep voor een koude dag !!

     

     

    20-11-2012 om 22:06 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Soepen
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wok met kip, appel en gele paprika
    Benodigdheden voor 4 pers. :

    400 gr kipfilet
    2 jonagoldappelen 
    2 gele paprika
    30 gr boter
    1 eetlepel lichtbruine suiker  
    250 ml room
    1 eetlepel  mosterd
    100 gr veldsla

    Bereiding :

    Snij de kipfilets en de paprika's in reepjes.
    Schil de appelen en snij in dikkere schijfjes.
    Bak de kip en de paprika 5 min. in de wok.
    Doe de appelschijfjes erbij en roerbak tot de appelen gaar zijn.
    Voeg de suiker, de room en de mosterd toe en laat de saus indikken.
    Neem van het vuur en meng de veldsla eronder.

    Smakelijk !! 

    20-11-2012 om 21:46 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rijstschotel
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    375 gr rijst ( Italiaanse Dececco of de Griekse Risone rijst van Benito)
    1 rode paprika
    1 gele paprika
    2 uien
    1 brocolli
    400 gr gerookte spekblokjes
    500 ml kaassaus :  50 gr roux = 20 gr margarine + 30 gr vloeiende bloem ( klontert niet )
                                 500 ml melk
                                 peper, zout, nootmuskaat 
                                 150 gr gemalen kaas 

    Bereiding :

    Stoof de ui met de gele en de rode paprika. Bak de gerookte spekblokjes lichtjes.
    Stoom de brocolli in een beetje water gaar in de microgolfoven ( 5 min. )
    Meng dit alles onder elkaar.
    Kook de rijst beetgaar.
    Maak de kaassaus. Laat de boter smelten , voeg de bloem toe en meng met de klopper tot een droge massa.
    Voeg de melk toe en roer goed zodat er geen klonters ontstaan. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
    Meng hierronder de gemalen kaas.
    Verwarm de oven op 200°C. Boter een ovenschotel in en maak de rijstschotel.
    Eerst een laag rijst, de groentenmengeling met de spekblokjes en eindig met de kaassaus.
    Zet dit 30 min. in de oven.

    Smakelijk !!
       
       

    20-11-2012 om 21:31 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde courgette met lamsgehakt
    Benodigdheden voor 4 pers. :

    2 tomaten
    2 courgettes
    2 sjalotten
    3 teentjes knoflook
    400 gr lamsgehakt ( dit gehakt zeker nemen voor de lekkere smaak)
    1 koffielepel komijnpoeder
    peper en zout
    200 gr. gekookte rijst
    olijfolie

    Bereiding :

    Verwarm de oven voor op 200°C
    Pel en ontpit de tomaten, snij deze in blokjes.
    Snij de courgette in de lengte door en verwijder met een lepeltje de zaadjes die erin zitten.
    Snij de sjalot en de knoflook fijn en stoof dit samen aan in olijfolie.
    Voeg het gehakt toe en bak het goed. Kruiden met peper en zout en komijn. 
    Meng het gehakt met de rijst en de tomaten en vul er de courgettehelften mee.
    Leg ze in een ingeboterde ovenschotel en besprenkel met olijfolie.
    Zet 30 min. in de oven.

    Smakelijk !!

    20-11-2012 om 21:02 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slaatje van gerookte zalm met witte chocoladedressing
    Benodigdheden voor 10 pers. :

    300 gr gerookte zalm
    1 Granny Schmith appel ( of een andere harde appel)
    2 stronkjes witloof
    100 gr rucola ( notensla)
    kervel

    DRESSING VAN WITTE CHOCOLADE
    Benodigdheden :

    3 eetlepels water
    25 gr witte chocolade
    1 sjalotje
    1 soeplepel mosterd (zachte)
    1 koffielepel wasabipasta
    zout
    4 eetlepels azijn
    15 cl arachdeolie

    Bereiding :

    Verwarm het water in een pannetje en los er de fijngehakte witte chocolade in op.
    Laat dit afkoelen en giet het in de blender. 
    Voeg alle ingredienten toe, behalve de olie en mix alles goed glad.
    Voeg druppelsgewijs de olie toe tot er een gebonden dressing ontstaat en breng verder op smaak.
    Als de dressing te dik zou worden kan je er nog water aan toevoegen.

    Maak een salade van de gesneden witloof, de appelreepjes en de rucola. 
    Meng de salade met de dressing.

    Verdeel het slaatje over bordjes, beleg met sneetjes gerookte zalm en overgiet met een beetje dressing.
    Garneer met een beetje kervel of met peterselie.
    Dien op met in de oven verwarmde broodjes.
    Heerlijk verrassend voor de feestdagen!!

    20-11-2012 om 20:52 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Voorgerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crème Chantilly
    Benodigdheden voor 6 pers. :

    1 liter halfvolle of volle melk
    150 gr goede boter
    100 gr maizenabloem
    1 pakje vanillesuiker
    2 eieren
    100 gr poedersuiker
    175 gr fijne suiker
    1 grote bokaal (750 gr) kersen goed uitgelekt en droog
    5 soeplepels Cointreau of Grand Marnier of Kirsch

    Bereiding:

    Melk en de fijne suiker laten koken en dan de maizena opgelost in weinig melk toevoegen.
    Laat dit een beetje afkoelen.
    Meng de boter (op kamertemperatuur) met het poedersuiker, de vanillesuiker en het eigeel.
    Voeg dit toe aan de melk.
    De pudding regelmatig opkloppen om te voorkomen dat er een velletje opkomt.
    Klop het eiwit stevig op en voeg dit toe aan de pudding als deze goed afgekoeld is.
    Voeg nog 5 soeplepels Cointreau of Grand Marnier of Kirsch toe en schep er de uitgelekte kersen door. 
    Dit is gewoon heerlijk !!

    20-11-2012 om 20:36 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Nagerechten
    19-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chocolade mousse
    Benodigdheden voor 8 pers. :

    200 gr chocolade naar keuze ( fondant of melk )
    3 eiwitten
    60 gr suiker
    250 ml volle room

    Bereiding :

    Smelt de chocolade au bain marie of in de microgolfoven.
    Klop de room stijf en zet deze in de frigo.
    Klop de eiwitten stijf met de suiker.
    De gesmolten chocolade onder de eiwitten mengen.
    De opgeklopte room er als laatste ondermengen.
    Verdeel in porties en laat dit opstijven in de frigo.
    Smakelijk !

    19-11-2012 om 22:33 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Nagerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yoghurtroom
    Benodigdheden voor 5 pers. :

    500 ml volle melk
    50 gr puddingpoeder vanille
    150 gr suiker
    2 eieren (alleen de eiwitten)
    500 ml volle yoghurt
    250 ml volle platte kaas of ricotta

    Bereiding :

    Breng 300 ml melk met de suiker aan de kook.
    Meng 200 ml melk met de puddingpoeder en voeg toe aan de kokende melk.
    Goed roeren zodat er geen klonters ontstaan en laat de pudding afkoelen.
    Meng de yoghurt en de kaas onder de pudding alsook de stijfgeklopte eiwitten.
    Eventueel afwerken met vers fruit.
    Smakelijk !   

    19-11-2012 om 22:23 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Nagerechten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegratineerde witloof in gerookte zalm met roomkaas
    Benodigdheden voor 5 pers. :
     
    1 kg witloof 
    250 gr. mascarponekaas
    1.5 blokje visbouillon 
    6 grote sneden gerookte zalm 
    125gr grijze garnalen 
    200 ml culinaire room
    1 glas witte wijn
    gemalen kaas
    peper, zout en muskaatnoot

    Bereiding :

    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Reinig het witloof en kook beetgaar in een bodempje water.
    Giet de wijn in een pan, zet op een laag vuurtje en smelt er de bouillonblokjes in.
    Voeg er dan de room bij en roer stevig om.
    Schep er de mascarpone bij en laat smelten.
    Kruid met peper, zout, nootmuskaat.
    Indien de saus te vloeibaar is dik ze dan met gemengde bloem (1 eetlepel bloem gemengd met 1 eetlepel boter).
    Knijp het overtollige vocht uit de witloof en rol ze elk in een plak gerookte zalm.
    Leg de rollen in een ovenschotel en overgiet met de saus.
    Bestrooi met gemalen kaas en zet 30 minuten in de oven.
    Strooi er de garnalen over en dien op.

    Smakelijk! 

    19-11-2012 om 00:00 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Hoofdgerechten
    14-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kennismaking
    Hallo beste keukenliefhebber

    Mijn naam is Christel. Doordat ik graag in de keuken sta en het koken mij al enkele jaren boeide, ben ik naar de hotelschool beginnen gaan.
    Ik zou mijn passie graag delen met anderen en daarom ben ik deze blog gestart. De recepten die jullie hier zullen vinden zijn voor de dagelijkse keuken maar ik hou hierbij rekening met de seizoenen en met bijzondere feestdagen. Ik zou mijn recepten graag met jullie willen delen en hopelijk zijn ze naar jullie smaak.
    Momenteel zal je hier helaas nog geen recepten kunnen vinden. Ik ben nog bezig met deze te verwerken maar ben er zeker mee bezig om ze zo snel mogelijk online te zetten! Nog even geduld..

    Vriendelijke groetjes
    Christel

    14-11-2012 om 20:09 geschreven door Christel's Keuken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)

    Archief per week
  • 03/06-09/06 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs