Ik ben Christel Merken
Ik ben een vrouw en woon in Limburg () en mijn beroep is Verpleegkundige / Pedicure.
Ik ben geboren op 16/07/1968 en ben nu dus 57 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Koken, sporten, lezen, ....
Mijn recepten zijn voor de dagelijkse keuken, maar ik hou zeker rekening met de seizoenen of bijzondere feesten.
De boter laten smelten en het stoofvlees bakken tot het mooi bruin is. De pan moet wel goed warm zijn zodat het vlees dichtschroeit anders verliest het teveel vocht en word het vlees taai.
Voeg de fijngesneden uien toe en het kruidenbouquet.
Voeg de chocolade toe alsook de wildfond en laat ongeveer een uur sudderen op een zacht vuur. Roer af en toe om en voeg vocht toe als dit nodig is.
Doe de room erbij, laat nog 5 min. verder sudderen , breng op smaak met peper en zout en bind de saus als dit nodig is.
Dien op met pasta naar keuze, frietjes of kroketten.
PS De chocolade ga je niet proeven maar deze zorgt wel voor een mooie glans van je saus.
Mijn naam is Christel. Doordat ik graag in de keuken sta en het koken mij al enkele jaren boeide, ben ik naar de hotelschool beginnen gaan.
Ik zou mijn passie graag delen met anderen en daarom ben ik deze blog gestart. De recepten die jullie hier zullen vinden zijn voor de dagelijkse keuken maar ik hou hierbij rekening met de seizoenen en met bijzondere feestdagen. Ik zou mijn recepten graag met jullie willen delen en hopelijk zijn ze naar jullie smaak.
Momenteel zal je hier helaas nog geen recepten kunnen vinden. Ik ben nog bezig met deze te verwerken maar ben er zeker mee bezig om ze zo snel mogelijk online te zetten! Nog even geduld..