Inhoud blog
  • KURSAAL OOSTENDE
  • KURSAAL OOSTENDE
  • ERETEKENS IN MIDDELKERKE
  • Middelkerke op Radio Noordzee
  • Halooween in NIEUWPOORT
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Magazine DE BOAREBREKER - Gastronomie & Toerisme

    28-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN WESTENDE - BAD

    TAKE AWAY

     

    Restaurant  MARQUIZE – WESTENDE

     

     

    Zaterdag 6 maart  -  Menu aan € 38,00

    Gegratineerde sint - jacobsnootjes 
    andijvie - champignons - graanmosterd    

    *****

    Roodbaars 
    geroosterde groenten - paella rijst - jus van schaaldieren

    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

    Kreeft  (Canadese kreeften)

    Kreeft belle vue
    OF
    Kreeft in de oven 
    tomaat - citroen - dragon  

    ½ kreeft € 25,00

    hele kreeft € 50,00

    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

    A LA CARTE

    Kalfszwezeriken - wortel - boontjes – graanmosterd

    € 32,00

    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

    Wijnsuggesties

     Tenuta Pinni, Venezia Giulia, Pinot Grigio (wit) € 22,00

    Etna Rosso, Le Vigne di Eli, Sicilië (rood) € 28,00

     

    1. Bestelling

    doorgeven tegen ten laatste donderdag 16.00 uur telefonisch op 059 31 11 11 of per mail op info@marquize.be

    2. Betaling

    via overschrijving op rekening BE96 7380 1663 3805 en dan bewijs van betaling doormailen of bij afhaling met bancontact

    3. Afhaling

    In restaurant Marquize elke zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur

     

    Restaurant MARQUIZE

    H. Jasparlaan 175
    8434 Westende Bad
    059 31 11 11

     

    °°°°°°°°°°°°°°°°°°°

     





    28-02-2021 om 13:58 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJNDOMEIN RAVENSTEIN WERVIK

     

    Samenwerking Wijndomein Ravenstein Wervik

    &

    Kenzo Lauwereins restaurant Vlass Middelkerke

     

     

     

    Eerste portovariant in België

     

    FIST in april in het glas

     

    De samenwerking tussen Dirk en Patricia Talpe van het wijndomein Ravenstein in Wervik en de Middelkerkse sommelier Kenzo Lauwereins uit restaurant Vlass leidt – zonder noemenswaardige problemen – in april tot het produceren van een eerste portovariant in België: Fist.

     

    Of hoe coronatijden enthousiaste wijnmakers en een gepassioneerde sommelier mekaar vinden en bij het proeven uit de houten vaten in het domein Ravenstein een portovariant samen uitbouwen.

    Dirk en Patricia Talpen plantten hun eerste wijnstokken in 2017 op de zuidflanken van de Amerikaberg in Kruiseke, gehucht van Wervik. Sommelier Kenzo Lauwereins draagt al jaar en dag de Belgische wijnen sterk in het hart en bouwde intussen een stevige band met de ondernemende wijnbouwers. Als 26-jarige jonge ondernemer blijft hij constant creatief en is steeds op zoek naar nieuwe zaken. “Ja, de volledige corona pandemie zorgde voor voldoende tijd om er altijd met hart en ziel te blijven voor gaan. Bij het wijnproeven rechtstreeks uit de houten vaten op de domein Ravenstein stelde wijnbouwer Dirk Talpe me voor om eens te proeven van wat achtergebleven gefermenteerde basiswijn, verdoken in een klein vaatje van 100 liter, sap dat hij uit het oog verloren had, maar dat zeker niet minder lekker smaakte. Ik stelde Dirk voor om daar misschien een portovariant van de te maken, uiteraard zonder de expliciete naam porto te gebruiken”, vertelt een enthousiaste Kenzo Lauwereins.

     

    FIST

     

    De jonge ondernemers besloten samen om deze basiswijn te laten evolueren, richting wie weet een eerste portovariant in België. De basis werd versterkt met alcohol – hetzelfde principe als bij porto – en deze opgewerkt met een rijping op houtchips. Kenzo Lauwereins: “Het verhaal was meteen compleet en het resultaat was verbluffend, een eerste portovariant in België is een feit. Normaliter mogen we de eerste flessen tegen april verwachten. Van Dirk en Patricia Talpe kreeg ik het volste vertrouwen en de volledige vrijheid om er een naam aan te koppelen. Ik koos voor de naam Fist, met verwijzing naar een vuist, dat op het etiket komt te staan. Hierbij willen we aantonen dat dit een samenwerking is tussen een wijnmaker en een sommelier, en dit onder het motto We slaan de handen in mekaar.”

     

    Wijndomein Ravenstein

    Dirk en Patricia Talpe

    Wervik

    www.wijndomein-ravenstein.be

     

    Kenzo Lauwereins

    Restaurant Vlass

    Middelkerke

    www.vlass.be

     

    00000





    28-02-2021 om 10:43 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN IN OOSTENDE

    VIER VALENTIJN MET VAN BULCK

    BIOBIEREN

    WIJNEN

    STERKE DRANKEN

    DIVERSE GESCHENKEN

     

     

    LOVE IS (ALMOST) IN THE AIR

     

    Ons cadeau

    14% op ons volledig assortiment

     

     

    De meest romantische dag van het jaar komt er weer aan. Wil je jouw Valentijntje dit jaar extra verwennen? Verras hem of haar met een van onze heerlijke biobieren, wijnen, sterke dranken of gift sets.

     

    Tot en met zondag 14 februari geniet je van 14% korting op al onze biologische dranken.

    VAN BULCK: DE ULTIEME REFERENTIE VOOR AL UW BIOLOGISCHE DRANKEN

     

    Van Bulck staat garant voor Belgische biobieren van de beste kwaliteit. Onze bieren worden ambachtelijk gebrouwen met uitsluitend gecertificeerde biologische ingrediënten en voldoen aan de vereiste normen om het Europese biolabel te mogen dragen. Dit betekent dat de gebruikte grondstoffen voor minstens 95% afkomstig zijn uit de biolandbouw. De hop en het graan worden met andere woorden geteeld zonder chemisch-synthetische gewasbeschermingsmiddelen en kunstmest. Voor het fruit en de kruiden die tijdens het brouwproces worden gebruikt, gelden dezelfde strenge normen.

     

    Meer gedetailleerde info:

     

    VAN BULCK BV

    Hertstraat 15, 8400 OOSTENDE

    +32 (0)467/06.37.55

    hello@vanbulck.eu

    www.vanbluck.eu

     

     

     





    11-02-2021 om 16:52 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OOSTDUINKERKENAAR OP KETNET MET ANIMATIEREEKS


    Oostduinkerkenaar Joeri Christiaen

     

    pakt op Ketnet-tv uit met eigen animatiereeks

     

    Mush Mush & De Zwammetjes

     

     

     

    Na hij in 2017 de wereld van de animatiefilms positief verbaasde met de animatiereeks Mijn ridder en ik (My Knight and Me) schiet de Oostduinkerkenaar Joeri Christiaen opnieuw een hoofdvogel af. Met zijn Belgisch productiebedrijf Thuristar stuurt hij met Mush Mush & de Zwammetjes (Mush Mush & The Mushables) een gloednieuwe animatiereeks op ons los. Meer nog: vanaf 13 februari te zien op VRT-Ketnet om 16.10 u.

     

     

    Meteen kunnen we kennis nemen van het noeste werk dat Joeri Christiaen wist neer te zetten. Samen met zijn vriend Elfriede de Rooster uit Brabant (die nog meewerkte aan de productie van De Smurfen) ontwikkelde hij de nieuwe animatiereeks Mush Mush & The Mushables.

     

    OOSTDUINKERKE – PARIJS

     

    Joerie Christiaen uit Oostduinkerke begon zijn artistieke loopbaan in de KASK Gent (Koninklijke Academie Schone Kunsten) waarna hij het team van The Triplets of Belleville ging vervoegen als lead animator. Daarna ging het als een trein en zorgde hij met de Planktion Invasion in 2010 voor zijn eerste tv-series. Joerie – die in Parijs werkt als directeur van het Belgische Huis Thuristar – schreef en produceerde tegelijk de kortfilm 850 Meter. Hij stond in 2017 ook borg voor de tv-spin off’s My Knight and Me.

     

    Op zaterdag 13 februari is Mush Mush & The Mushables op Ketnet-tv om 16.10 u.  te bewonderen, straks op zowat 150 landen wereldwijd.

     

     

    Georges Keters

    Foto’s: Thuristar







    10-02-2021 om 10:50 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY VALENTINE AAN ZEE


    Zaterdag 13 en zondag 14 februari 2021

     

    VALENTIJN IN RESTAURANT

    MARQUIZE – WESTENDE

     

     

    Romantisch genieten op restaurant zit er dit jaar jammer genoeg niet is. Chef Patrick en gastvrouw Heidi willen u niettemin culinair verwennen.

    Op zaterdag 13 en zondag 14 februari is het genieten van een take away Valentijnmenu:  4 gangen en enkele aperitiefhapjes.

    Alles is volledig voorbereid zodat u met gemak de gerechten op tafel kunt toveren.

    Valentijnmenu

    3 hapjes (mousse van beenhesp / sushi met zalm / hummus met cracker )

    *****

    Sint jacobsnootjes – gewokte groenten – broccoli – sojasaus 

    *****

    Sautee van ossenstaart – knolselder – graanmosterd

    *****

    Zeetong – butternut – koolrabi – beukenzwammen 

    *****

    Chocoladebrownie – ananas – kokos

     

     65,00 euro per persoon

     

     

    Wijnsuggesties

    Champagne 'Etienne Lefèvre' € 40,00

    Château d'Antugnac 'Terres Amoureuses' (wit) € 28,00 

    Domaine Gassier, Syrah (Zuid – Frankrijk) (rood) € 27,00

    1. Bestelling

    Bestellen kan telefonisch op 059311111 of per mail naar info@marquize.be en dat vóór donderdag 9 februari om 16.00 uur.

    2. Betaling

    Uw bestelling is pas definitief na overschrijving van het totale bedrag op rekening
    Marquize BV - BE96 7380 1663 3805

    met vermelding van uw naam en datum van afhaling.

    3. Afhaling

    • zaterdag 13 februari tussen 10.00 en 12.00 uur
    • zondag 14 februari tussen 10.00 en 12.00 uur

    TIP

    breng een doos of box mee om uw bestelling in te steken.

     

    We wensen u EEN culinaire Valentijn!  

     

     

    Restaurant MARQUIZE

    Heidi & Patrick

    Henri Jasparlaan 175

    WESTENDE-Bad

    059 31 11 11

    www.marquize.be

    info@marquize.be

     

     

     





    07-02-2021 om 16:37 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZONDHEID IN HET GLAS

    GEZONDHEID IN HET GLAS

     

    ALCOHOLVRIJDE COCKTAILS

    IN DE VLASS IN MIDDELKERKE

     

     

    Onder het motto “We geven februari extra schwung!” inspireert sommelier Kenzo Lauwereins uit restaurant De VLASS, zich – na drie succesrijke jaren – ook dit jaar in alcoholvrije cocktails om de liefhebbers een energieke beleving te geven. Zijn enthousiasme gaf hem het idee om deze gezonde lijn door te trekken tijdens deze moeilijke en barre tijden.

    AMBACHTELIJK

    Kenzo legt uit: “Het zijn allemaal smaken die naar iets fris, puur en ambachtelijk kunnen leiden. Uiteraard zonder alcohol. De cocktails zijn ambachtelijk, vervaardigd naar eigen creatie, zonder extra toevoegingen van suiker. Er zijn twee verschillende smaakpatronen: bloedsinaas – wortel – karamel en of lychee – appel – basilicum. Steeds in flesjes van 259 ml aan de prijs van 6 euro per flesje.”

     

    Gezien momenteel de restaurants nog niet toegankelijk zijn, blijft Kenzo Lauwereins niet bij de pakken zitten. Hij levert deze in huis gemaakte alcoholvrije cocktail graag aan huis in Middelkerke en zijn deelgemeenten.

     

    Kenzo Lauwereins

    Sommelier restaurant Vlass

    Leopoldlaan  246

    8430 Middelkerke

    059 30 18 37

    Info@vlass.be

    0497 40 89 81

    www.vlass.be

    www.bloggen.be/sommelierkenzo

     

     

     





    04-02-2021 om 09:53 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN KOKSIJDE

    Take Away in KOKSIJDE

     

    Restaurant DE HUIFKAR

     

    Stel zelf je menu samen voor

    Valentijn

     

     

    Al decennia lang is restaurant DE HUIFKAR een rots in de branding in de Westhoek en een baken als het om betaalbare topgastronomie gaat.

    Met Sint-Valentijn pakt men niet direct uit met een specifiek menu, maar laat men de lekkerbek de kans om zijn Valentijnmenu zelf vast te stellen.

     

    Hierbij een ruime keus van smaakvolle gerechten vooraf te bestellen en afhalen.

     

     

    Hapjes

    Glaasje met gerookte paling en merikswortel – 2 euro

    Soesje  met mousse van foie gras  – 2,50 euro

    Oesters  – 2,50 euro per stuk

    Voorgerechten

    Tomatensoep met balletjes – 4,50 euro / liter

    Vissoep met rouille en korstjes – 9 euro

    Huisgemaakte Garnaalkroket – 4 euro per stuk

    2 gebakken garnaalkroketten met citroen en gefruite peterselie – 10 euro

    Gebakken schelpjes met zeevruchtenrizotto – 14 euro

    1/2 kreeft 'Belle Vue' – 20 euro

    1/2 kreeft gebakken met citroenboter – 20 euro

    6 gegratineerde oesters –  21 euro

    Hoofdgerechten

    Koninginnehapje met rijst  – 15 euro

    Gebakken kabeljauw met witloof en garnalen – 26 euro

    Gepocheerde tong met Parijse champignons en prei – 27 euro

    Bouillabaisse met rouille en korstjes – 27 euro

    Bouillabaiisse royal met 1/2 kreeft – 39 euro

    In bladerdeeg gebakken varkenshaasje met seizoensgroentjes voor 2 personen – 48 euro

    1/1 kreeft Belle Vue  - 40 euro

    1/1 kreeft in de oven gebakken met citroenboter – 40 euro

    Zeevruchtenschotel vanaf 2 personen – 47 euro per persoon

    Voor de kinderen

    Gehaktballetjes met tomatensaus en puree aardappelen – 13 euro

    Nagerechten

    Nougatijs met frambozencoulis    7 euro

    Tarte tatin met vanillesaus  7 euro

    Dranken

    Picon van het huis – 20 euro / liter

     

    BESTELLEN

     

    Bestellen kan via info@dehuifkar.be of 0475 34 20 97

    Alle gerechtjes worden koud meegegeven met duidelijke opwarminstructies.

    Afhaal op 12,13, 14  februari  van 11:30 tot 12:30 en van 18:00 tot 19:30 u.

     

    Restaurant DE HUIFKAR

    Koninklijke baan 142

    KOKSIJDE

    0475 34 20 97

     

     

     

     

     





    02-02-2021 om 16:19 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY & VALENTIJN AAN ZEE IN MIDDELKERKE


     

      MIDDELKERKE

     

                R A M B L A S

     

    Diner – Drinks - Tapas

     

     

    Valentijn menu :  55 euro

     

    *****************************************

    Vrijdag 12 febr . -   Zaterdag  13 febr.  -  Zondag 14 febr.

    Bestellen tot en met Donderdag 11 febr.

    *****************************************

    Zacht gemarineerde Zalm, Dille ,

    Roze Pepers , limoncello , Zure Room

     

     

     

    Grietfilet, Verse Spinazie , Tomaat , Witte wijnsaus

     

     

     

    Supreme van Parelhoen, Groene kool met spekreepjes,

    Gratin aardappelen , sausje van Dragon

     

     

     

    Valentijns hartje , Krokante Sablé,

    Frambozenmousse , Chocolade

     

     

     

    TAKE AWAY

     

    Vrijdag 12 febr. –  Zaterdag 13 febr. –  Zondag 14 febr.

    Vrijdag 19 febr. –  Zaterdag 20 febr. –  Zondag 21 febr.

     

    Bestellen 1 dag op Voorhand

     

    *****************************************************************

     

     

    Voorgerechten :

    ****************

     

    * Bouillabaisse                                                               12 euro

    * Gemarineerde Zalm, Dille, Roze Pepers,

            Limoncello en Zure Room                                     15 euro

    * Gerookte Paling met Ganzelever                                17 euro

    * ½ Kreeft Bellevue per 2 personen                p.p.         20 euro

     

     

    Hoofdgerechten :

    *****************

     

    * Ribbetjes , Sla, Aardappel in de schil , 2 sausjes       20 euro

    * Ragout van Hert , Krieltjes, Appel ,Witloof                  24 euro

    * Kreeft Bellevue ( 5oo gr )                                            38 euro

    * Op z’n Vel gebakken Zeebaars, Krieltjes en

            Ratatouille van Groentjes                                      24 euro               

    * Bouillabaisse                                                               22 euro

     

     

    Dessert :

    *********

    * Tiramisu met Speculoos                                              6 euro

     

     

     

     

    RAMBLAS

     

    Stefan Vander Espt & Katrien Vandemoortele

    Oostendelaan 24

    8430 Middelkerke

     

    059 30 42 94

    info@ramblasmiddelkerke.be

    www.ramblasmiddelkerke.be

     

     

     





    02-02-2021 om 09:22 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2021
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN AAN ZEE - IN WESTENDE


    VALENTIJN IN WESTENDE-BAD

     

    Liefde is samen TAKE AWAYEN in

     

    HOTEL St-LAUREINS WESTENDE

    Restaurant BISTRO GUIDO

     

    Geen trek om de koken met Sint-Valentijn ? Geliefden vinden hierbij zeker de weg naar Hotel St-Laureins met Guido Bogaert aan het fornuis in restaurant BISTRO GUIDO. Het huis zorgt voor heerlijke liefdesschotels waarbij de gerechten – volgens afspraak – aan huis kunnen worden geleverd in alle deelgemeenten van Middelkerke en buur Nieuwpoort. Dat alles op

     

    12 – 13 en 14 februari 2021

     

    SINT-LAUREINS VALENTINE

     

    Salade Folle – ganzenlever – graved lax – avocado

    Skrei (LIEFDEVIS) – zeekraal – Noilly Prat

    Valentijnsnoepje – Bladerdeeg – frambozenmousse

    45 euro per persoon

    Graag drie dagen vooraf bestellen.

     

     

    OOOOOOOOOOOOOOOO

     

     

    IEDERE DAG AFHAALGERECHTEN

     

    En er is nog meer te genieten in Hotel St-Laureins en restaurant Bistro GUIDO:

    ° Paling van de Chef – tomaat – dragon – room

    ° Konijn met donker Kasteelbier

    ° Stoofpotje van varkenswangetjes

    ° Haantje in rode wijn

    ° Kreeft op diverse wijzen

    ° aan te vullen met wortelpuree – aardappelgratin – rijst – witlofsalade en nog veel meer.

    Elke dag af te halen tussen 11 en 13 u en tussen 16.30 en 18 u.  (niet op woensdag)

    Graag bestellen tot één dag vooraf: 0477 84 27 67

     

    Meer info:

    Hotel Sint Laureins

    Restaurant Bistro Guido

    Strandlaan 12

    8434  Westende-Bad

    Info@st-laureins.com

    www.st-laureins.com

    0477 84 27 67

     

     







    01-02-2021 om 15:03 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GASTRONOMIE AAN ZEE IN MIDDELKERKE


    VLASS @ HOME

     

    Zaterdag  6 FEBRUARI

     

     

    4 gangendiner

     (incl foccaciabrood)

     

    Voorgerecht

    CARPACCIO VAN ZEEDUIVEL – RODE BIET – GEITENKAAS – APPEL

     

    Tussengerecht

    PALING – KNOLSELDER – STERANIJS – NOEDELS VAN ERYNGI

     

    Hoofdgerecht

    TARBOT – PREI – GAMASIO – BURGER VAN COUSCOUS

     

    Dessert

    YOGHURT – FRAMBOOS – RODE BIET

     

    Upgrade Vlassbox

     

    Belgian Caviar 25 euro pp

    ½ l huisgedraaide vanille 15 euro

    Fles champagne Grand Cru 45  euro

    Wijnbox geselecteerd door sommelier Kenzo : 80 euro (3 flessen)

    Out of the box : 65 euro ( 3 flessen)

     

     

    Prijs : 70 euro pp inclusief begeleidende handleiding

     

     

    Aftellen naar zaterdag !

    Het aantal menu’s is beperkt – dus bestel voor vrijdag 12 u.

    AFHALEN TUSSEN 15 U EN 17U30

    Via info@vlass.be of tel 059301837

    Bestel online:  https://www.tablefever.com/nl/catering-kiezen/vlass/9Zjv9

     

     

     

    EN BEKIJK ALVAST OOK ONS

    VALENTIJNMENU

    OP WWW.VLASS.BE

    ZIE OOK VERDER OP DEZE BLOGG

     

     

     

    Restaurant  V L A S S

    Puur Gastronomie

     

    Leopoldlaan 246

    8430 Middelkerke

    059 30 18 37

     





    01-02-2021 om 14:29 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAKE AWAY IN SINT-PIETERS-KAPELLE


    TAKE AWAY IN SINT-PIETERS-KAPELLE

     

    Uitgebreid TAPA’s MENU

    in

    Restaurant KAPELLE

     

    Restaurant KAPELLE pakt op 12 – 13 en 14 februari uit met een uitgelezen en uitgebreid TAPA’s MENU

     

    Bruschetta’s

    Huisgemaakte geitenkaas, tapenade, tomaat, koreander, gerookte zalm en zure room

    Aardappelflan – gepekelde wijting

    Takati van hert

    Langoustines – citroen – kruidentapenade

    Skrei – verse pasta – dragonsaus

    Pluma – schorseneren – rode paprika

    Javanais van framboos – amandelbiscuit

    Verrassing van het Huis

     

    60 euro per persoon

     

    Bestellen: ten laatste op maandag 8 februari 2021 via 0476 69 43 12 of restaurant.kapelle@gmail.com

    Afhalen tussen 11 en 13 u. of 17 en 19 u.

    Levering: tussen 16 en 19 u.

     

    Restaurant KAPELLE

    Evelyn Vandermeersch

    Diksmuidestraat 68

    8433 Sint-Pieters-Kapellz

    0476 69 43 12

     

     

    oooooooo





    01-02-2021 om 10:04 geschreven door GIORGIO  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/12-12/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 19/10-25/10 2020

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs