Foto

Wij zijn papa Stijn, mama Iolanda en ons zoontje Gerben.
Op onze blog kan je het wel en wee volgen van onze dagelijkse avonturen.
De zwangerschap en geboorte van onze zoon Gerben, mijn diabetes type II, Gastric bypass operatie en nog veel andere zaken.
Ik hoop dat jullie deze blog leuk vinden, indien niet, laat het me gerust weten.
Alvast bedankt voor je bezoekje en kom gerust nog eens terug.
Liefs, papa, mama & Gerben

Inhoud blog
  • 2008 loopt op zijn einde...
  • Terug bloggen!
  • Pijn in de maag
  • Happy B-day Patricia!
  • Op controle bij Dr. Hourlay
  • Happy B-day papa!
  • Nieuw zwembad
  • Moederdag
  • Stem Exquisa!
  • BBQ
  • Zonnetje brand!
  • Heerlijk thuis
  • 8th Day Going Home
  • 7th Day
  • 6th Day
  • Bedankt...
  • 5th Day
  • 4th Day
  • 3th Day
  • Day After
  • De operatie
  • Spannend!
  • Emma is geboren
  • Weer naar Keulen
  • Plonsen met Boyd
  • Nieuw en megablits potje
  • Lekker weg
  • Genieten van de zon
  • Kapper
  • Chaudfontaine
  • Potje?!
  • Stappen
  • Slapen!
  • Béhhh
  • Sneeuw!
  • Pasen
  • SOS Piet?!
  • Een nieuwe buggy! (alweer…)
  • Schuimparty!
  • Nog 50 dagen tot GBP
  • Kermis
  • Sauna
  • 1978 - 2008
  • Landal IV
  • Landal III
  • Landal II
  • Landal I
  • Zeer triest ongeval
  • Vakantie
  • Valentijn
  • Dr. Biedermann
  • Zonnig weertje
  • Lucienne jarig
  • Helicobacter pylori
  • Carnaval!
  • Eerste zonnige dag
  • Reactie via blog
  • Zwemmen!
  • Buikje niet in orde...
  • Terug ziek?!
  • Happy B-day Jordy!
  • Gastroscopie
  • Alweer naar de dokter(s)
  • BMI 40...een makkie!!?
  • Beste wensen voor 2008!
  • Dr. Hourlay
  • Endocrinoloog
  • Bomma Termolen overleden
  • Gerben’s operatie...
  • Fijne kerstdagen!
  • Naar de dokter(s)
  • Oh dennenboom, oh dennenboom...
  • De sint in het echt!
  • De sint op bezoek
  • Gerben in bad
  • Dr. Hourlay
  • Alweer vuile was?!
  • Bij de huisdokter
  • Gerben 1 jaar!
  • Afspraak bij Dr. Heylen
  • Halloween party!
  • Bijeenkomst GBP
  • Uitzonderlijk moment!
  • Stappen met collega’s
  • Gastric Bypass
  • Nieuwe schoenen!
  • Naar de Efteling
  • Een heerlijk etentje bij Annick
  • Kleine wasjes, grote wasjes...
  • 1977-2007..... 30 JAAR!
  • Op bezoek bij vrienden van papa
  • Spelen in mijn eigen huisje!
  • Tandpijn!
  • Zandbak
  • Grote spin
  • Haartjes knippen
  • Liedje voor Gerben
  • Doopfeest
  • Dr. Gilis
  • De Kinderboerderij
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Archief per maand
  • 12-2008
  • 07-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 09-2005
    Beebje
    Gerben is geboren op 13 november 2006
    04-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aubergineschotel

    Een hele tijd geleden heb ik hier op de blog het receptje gezet voor gevulde paprika’s. Ondertussen heb ik weer een nieuw receptje geprobeerd en het was heel goed meegevallen. Vandaar dat ik dit natuurlijk ook even aan jullie wil doorgeven, het is een heel lekker gerecht.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

    Aubergineschotel

     

    Benodigdheden:

    2 aubergines

    400 gr gehakt
    20 g bloem
    peper
    olijfolie
    2 uien
    2 teentjes knoflook
    250 gr gemalen kaas
    1 fles Elvea passata (gezeefde tomaten)

     

    Bereiding:

    -          De aubergines wassen en in schijven van +/- 1,5 cm snijden.

    -          Vervolgens in bloem wentelen, gekruid met peper.

    -          De aubergineschijven goudbruin bakken in hete olie.

    -          De ui en de knoflook fijnsnipperen en aanfruiten in olijfolie.

    -          Doe het gehakt bij de ui en knoflook en bak het gehakt los.

    -          Laag om laag, aubergineschijven, gehakt en kaas in een vuurvaste schotel leggen.

    -          Overgieten met het tomatensap en bestrooien met de resterende kaas.

    -          Probeer een beetje met de schotel te draaien zodat de tomaat doorzakt naar beneden.

    -          Zet de schotel gedurende 20 minuten in een warme oven.

    Wij hebben dit gegeten met opgebakken aardappeltjes, maar het kan ook perfect met pasta.
    Smakelijk!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)



    Gastenboekje

    Als je zin hebt, mag je hier een berichtje achter laten. Alvast bedankt.


    Wil je een mailtje sturen?

    Druk dan op onderstaande knop.


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Zoeken in blog



    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs