THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 19-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De veelzijdige mogelijkheden van de Thermomix openen een nieuwe dimensie in het koken : SNEL - GEZOND EN LEKKER.  De Vorwerk Thermomix TM31 is een hoogwaardig en doordacht product.  Het geniale aan de Thermomix is de combinatie van fijnmaken, garen en roeren in één toestel.  De Thermomix geeft u meer tijd voor u zelf en uw familie.  Moeiteloos worden lekkere en gezonde gerechten binnen de kortste tijd klaargemaakt.

    Maak kennis met de mogelijkheden van Thermomix tijdens een presentatie bij u aan huis, of een Workshop bij ons thuis !!!

    Deze Blog is heb ik vooral gemaakt voor iedereen die reeds een Thermomix heeft, voortdurend worden nieuwe gerechten gepubliceerd op deze Blog. 


    ERIC PECINOVSKY
    UW THERMOMIX ADVISOR

     




    30-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAGERE KAASTAART

    MAGERE KAASTAART

     

    Ingrediënten :

     

    300 gr Philadelfia kaas Light.

    4 eieren

    200 gr magere melk

    10 gr zoetstof light

    1 potje magere yoghurt natuur

    1000 gr water

    beetje boter om bakvorm in te boteren

    200 gr aardbeienconfituur light

     

    Bereiding :

     

    Doe kaas, melk, eieren, zoetstof en yoghurt in de mengbeker : 30 sec / snelheid 5.

    Giet het mengsel in een ingeboterde bakvorm (die past in de varoma vb. aluminium); bedekt het goed met dubbel bakpapier.

    Maak de mengbeker schoon, doe het water er in en plaats de varoma-schaal met de bakvorm erin : 60 min / varoma / snelheid 2.

    Zet het minstens 4 uur in de frigo.  De bodem kan u dan verder afwerken met vb. speculaaskoekjes, de bovenkant afwerken met confituur.



    Categorie:TAART

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CREMA DE CHOCOLATE MET NOTEN

    CREMA DE CHOCOLATE MET NOTEN

    Ingrediënten :

    250 gr melk

    200 gr fondant chocolade in stukken

    2 eigelen

    30 gr witte porto

    20 gr boter

    50 gr noten in kleine stukjes gesneden, bewaar enkele grote noten voor af te werken

    Bereiding :

    Doe melk, chocolade, eigelen, witte porto en boter in de mengbeker : 7 min / 70 ° C / snelheid 2.

    Stel in : 15 sec / snelheid 6.

    Voeg de noten toe en spatel ze door de massa.

    Giet het mengsel uit in kleine kommetjes en zet het een nachtje in de koelkast.

    Deze crema de chocolate is tamelijk zwaar en leent zich goed om in kleine hoge glaasjes te spuiten.  Werk af met een noot.



    Categorie:DESSERTS

    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAUS VAN WALNOTEN EN GORGONZOLA

    SAUS VAN WALNOTEN EN GORGONZOLA

     

    Ingrediënten (voor 4 personen) :

     

    100 gr room

    200 gr melk

    120 gr Gorgonzola kaas

    scheutje citroensap

    peper

    zout

    3 koffielepels maïzena opgelost in ½ maatbeker melk

    40 gr walnoten

     

    Bereiding :

     

    Doe de room en de melk in de mengbeker : 3 min / 100 ° C / snelheid 1.

    Voeg de Gorgonzola kaas, citroensap, peper en zout toe : 1,5 min / 100 ° C / snelheid 1.

    Voeg de maïzena toe : 1 min / 100 ¨C / snelheid 2.

    Voeg de walnoten toe : 10 sec / snelheid 4.

    Controleer de dikte en de smaak van de saus, eventueel peper, zout of aangelegde maïzena bijvoegen en laten draaien op 100 ° C / snelheid 2.

    Deze saus kan gecombineerd worden met pasta, vlees, vis en groenten (vb. Broccoli of bloemkool)



    Categorie:SAUSEN (WITTE)

    25-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORTELCAKE MET AMANDELSCHILFERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WORTELCAKE MET AMANDELSCHILFERS

      

    Ingrediënten :

    200 gr wortelen (gepeld en in gelijke stukken gesneden)

    200 gr suiker

    2 eieren

    120 gr zonnebloemolie

    1 zakje vanillesuiker

    120 gr zelfrijzende bloem

    snuifje kaneel

    1 pakje bakpoeder (7 gr)

    100 gr amandelschilfers

    ½ theelepel zout

     

    Bereiding :

     

    Verwarm de oven voor op 180 ° C.

    Doe de wortelen in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg suiker, eieren, zonnebloemolie en vanillesuiker toe : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg bloem, kaneel, bakpoeder, zout en amandelschilfers toe : 6 sec / snelheid 4.  Spatel naar de messen toe.

    Boter een bakvorm in (of gebruik bakpapier) en giet er de massa in.

    Zet de bakvorm gedurende 40 min in de oven op 180 ° C.



    Categorie:CAKE

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs