THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 30-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BARBECUE BIJSERVEER GERECHT
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingrediënten :

    1000 gr water
    1 theelepel zout
    120 gr lange korrelrijst
    1 doos tonijn in blik (200gr)
    100 gr zilverajuintjes uit glas zoet zuur
    1 rode paprika in stukken
    150 gr light mayonaise
    1 bokaaltje kappertjes (35 gr)
    1 theelepel citroenschil
    1 theelepel zout
    Peper

    Bereiding :

    - Water en zout in de beker doen, mandje inhangen, rijst afwegen, mandje inhangen, rijst afwegen : 30 min /varoma/ snelheid 1.
    - Koud afspoelen, apart zetten en laten afkoelen.
    - Tonijn laten uitlekken samen met de zilverajuintjes via het mandje (zeef).
    - Paprika in de beker doen : 3 sec /snelheid 4,5.
    - Mayonaise, kappertjes met vocht, citroenschil, zout en peper bijdoen : 10 sec / linksdraaien / snelheid 2,5.
    - Tonijn en zilverajuintjes en andere mengeling bij de rijst doen en met de spatel ondermengen.
    - Eventueel wat vocht van de zilverajuintjes bijdoen en enige minuten laten trekken.

    P.S. : De zilverajuintjes mogen ook vervangen worden door pijpajuintjes fijn gesneden !



    Categorie:BARBECUE

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs