THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 06-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GANZELEVER MET RIESLING

    Ingrediënten :

    250 gr ganzelever
    1/4 blaadje laurier
    6 peperkorrels
    150 gr Riesling
    180 gr zachte boter
    1 soeplepel Porto of Cognac
    1,5 koffielepel zout
    3 mespuntjes peper

    Bereiding :

    - Laat de ganzelevertjes, goed gereinigd, 30 min weken in gezouten water.
    - Doe de laurier, de peperkorrels, de Riesling en de ganzelevertjes in de mengbeker : 8 min / 80° C / snelheid 1.
    - Controleer de ganzelevertjes, indien ze nog te roze zijn, verleng de kooktijd met 2 minuten.
    - Laat de ganzelevertjes goed uitlekken met behulp van het kookmandje, verwijder de lauriier en leeg de kom.
    - Doe de ganzelevertjes opnieuw in de kom, voeg de boter toe, de Porto, peper en zout en mix 40-50 sec / snelheid 9-10, tot een gladde mousse.
    - Doe de bereiding in een mooie aarden kom en plaats minimum 2 uur in de koelkast.
    - Serveer met toast.



    Categorie:LEVER

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs