THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TZATZIKIDIP

    TZATZIKIDIP

     

    Ingrediënten :

     

    2 komkommers

    400 gr Griekse yoghurt

    15 gr knoflook

    3 lepels verse muntblaadjes

    1 theelepel limoensap

    peper

    zout

     

    Bereiding :

     

    Snijd de komkommers in de lengte doormidden en haal het zaad eruit.  Laat de schil eraan.  Snijd in stukken : 20 sec / snelheid 6.

    Doe de komkommer in een zeef en bestrooi met zout.  Laat zo een kwartier uitlekken.

    Doe de knoflook en de muntblaadjes in de mengbeker : 15 sec / snelheid 7.

    Voeg de yoghurt en het limoensap toe : 15 sec / snelheid 4.

    Spoel met koud water het zout van de komkommer en knijp goed uit.

    Doe de komkommer bij de yoghurt : 10 sec / messen linksomdraaiend / roerstand.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TONIJNDIP

    TONIJNDIP

     

    Ingrediënten :

     

    60 gr mayonaise

    250 gr Philadelphia roomkaas

    185 gr tonijn uit blik

    10 gr walnoot

    1 lente-ui (in stukken)

    3 takjes peterselie

    zout

    peper

     

    Bereiding :

     

    Doe peterselie, noten en lente-ui in de mengbeker : 5 sec / snelheid 7.

    Voeg de mayonaise en de roomkaas toe : 12 sec / snelheid 5.

    Maak de randen schoon met de spatel.

    Voeg de tonijn toe : 15 sec / snelheid 5.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TONIJNCREME

    TONIJNCREME

     

    Ingrediënten :

     

    100 gr tonijn uit blik

    5 gr verse knoflook

    10 gr citroensap

    10 gr gehakte peterselie

    35 gr fijne mosterd

    1 eierdooier

    5 gr dragonblaadjes

    10 gr wit brood

    3 dl olijfolie

     

    Bereiding :

     

    Doe de ingrediënten, behalve de olie, in de mengbeker : 1 min / snelheid 5.

    Zet de maatbeker op het deksel en laat de olie erin lopen terwijl de Thermomix draait op snelheid 4.

    Breng op smaak met peper en zout



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAPENADE VAN OLIJVEN EN TOMATEN

    TAPENADE VAN OLIJVEN EN TOMATEN

     

    Ingrediënten :

     

    100 gr gedroogde tomaten

    1 theelepel mosterd

    25 gr kappertjes

    25 gr groene olijven zonder pit

    2 tenen knoflook

    1 theelepel citroensap

    1 dl olijfolie

     

    Bereiding :

     

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ARTISJOK AMUSE

    ARTISJOKAMUSE

     

    Ingrediënten :

     

    285 gr artisjok harten (zacht in de olie)

    ½ teentje look

    30 gr harde geiten-of schapenkaas vb. Pecorino

    handvol basilicumblaadjes

     

    Bereiding :

     

    Doe de Picorini in de mengbeker : 10 sec / snelheid 10.  Bewaar apart.

    Voeg de basilicum en het teentje knoflook toe :  3 sec / stand 8.

    Bijspatelen en nog eens 5 sec / stand 6.

    Voeg de artisjokharten (zonder de olie) : 3 sec / stand 6.

    Bijspatelen en nog eens 5 sec / stand 6.

    Voeg eventueel wat artisjokolie toe om het smeuïg te maken.

    Voeg de kaas toe : 10 sec / stand 3.

     



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIPSAUS MET ADVOCADO

    DIPSAUS MET AVOCADO

     

    Ingrediënten :

     

    1 rijpe advocado

    1 bos kervel (of peterselie, of basilicum of waterkers …)

    1 sjalot

    4 eetlepels sesamolie

    sap van ½ citroen

    snuifje fleur de sel

    1 tak witte of groene selder

    2 koffielepels kappertjes

    ½ rode peper zonder zaadjes (facultatief)

     

    Bereiding :

     

    Doe de selder, kappertjes, kervel en sjalot in de mengbeker : 5 sec / turbo. Spatel bij.

    Voeg advocado en citroensap toe : 4 sec / snelheid 5.  Spatel bij.

    Zet de vlinder op het mes :2 min / snelheid 3.  Voeg geleidelijk de sesamolie toe via het gaatje in de deksel.

    Voor een pikantere saus :  Voeg ½ rode peper  en fijngehakte sjalot toe



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAPENADE VAN OLIJVEN EN PIJNBOOMPITTEN

    TAPENADE VAN OLIJVEN EN PIJNBOOMPITTEN

     

    Ingrediënten :

     

    15 gr knoflook

    300 gr olijven

    20 gr pijnboompitten

    oregano

    rozemarijn

    tijm

    peper en zout

    olijfolie

     

     

    Bereiding :

     

    Doe de knoflook in de mengbeker :  5 sec / snelheid 7.

    Voeg de rest van de ingrediënten toe : 10 sec / snelheid 7.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Doe de inhoud in een pot en bedek met olijfolie.



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUACAMOLE

    GUACAMOLE

     

    Ingrediënten :

     

    Schil en sap van ½ limoen

    2 grote rijpe avocado’s

    1 grote tomaat

    20 gr rode ui

    1 verse rode peper (zonder zaad)

    15 gr knoflook

    zout

    peper

     

    Bereiding :

     

    Doe de limoenschil in de mengbeker : 5 sec / snelheid 7.

    Voeg de rest van de ingrediënten toe : 7 sec / snelheid 5.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Als u één pit van de advocado bewaart en hem in de guacomole zet blijft hij mooi licht van kleur.



    Categorie:AMUSE BOUCHE

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs