THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 30-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LASAGNE VAN PADDESTOELEN EN GROENE ASPERGES

    LASAGNE VAN PADDESTOELEN EN GROENE ASPERGES

     

    Ingrediënten :

     

    250 gr voorgekookte lasagnevellen

    1 bosje groene asperges

    200 gr paddestoelen

    1 grote ui

    100 gr geraspte kaas

    500 gr melk

    40 gr bloem

    30 gr boter

    olijfolie

    peper

    zout

    nootmuskaat

    spaghettisaus (om bovenste laag van de lasagne te bedekken)

     

    Bereiding :

     

    We maken eerst de Bechamelsaus :

    Doe de boter in de mengbeker : 3 min / 100° C / snelheid 1.

    Voeg de bloem toe : 3 min / 100° C / snelheid 1.

    Voeg de melk, zout, peper en nootmuskaat toe : 10 min / varoma / snelheid 4.  Bewaar apart en maak de mengbeker schoon..

    Dompel de lasagnevellen in een kom met warm water gedurende 5 minuten.  Laat ze goed uitlekken en leg ze op een doek.

    Doe ui, asperges en paddestoelen in de mengbeker : 4 sec / snelheid 4.  Indien de massa te groot is, kan u dit best in 2 keer doen.

    Doe olijfolie in de mengbeker : 5 min / 100 ° C / snelheid 1,5.  Breng op smaak met peper en zout.  Herhaal deze aktie eventueel voor het 2de deel.

    Boter een ovenschotel in.  Maak laagjes met lasagnevellen, vulling van ui, asperges en paddestoelen en bechamelsaus (in deze volgorde) en eindig met laagje lasagnevellen en spaghettisaus.  Gratineer met gemalen kaas om te gratineren.

    Bak 20 min op 170° C en enkele minuten op 180-200 ° in de oven tot dat de kaas mooi gekleurd is.



    Categorie:LASAGNE

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs