THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAVAROIS MET AARDBEIEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ingrediënten :

    500 gr aarbeien
    6 blaadjes gelatine

    Voor de Engelse room :

    6 eigelen
    500 gr melk
    70 gr poedersuiker
    10 gr vanillesuiker

    Voor de opgeklopte room :

    350 gr room 30 % vet, superkoud
    30 gr poedersuiker
    10 gr vanillesuiker

    Bereiding :

    - Week de gelatineblaadjes in een kom met ruim koud water.
    - Bereid de Engelse room : doe alle ingrediënten in de mengkom en programmeer : 7 min / 80°C / snelheid 4.
    - Voeg bij het belsignaal de uitgeknepen gelatineblaadjes toe en mix : 5 sec / snelheid 6.
    - Giet de Engelse room meteen in een schaal die u in een grotere schaal met ijsblokjes zet.
    - Reinig de mengkom en houd hem onder de koudwaterkraan voor u hem droogt.
    - Bereid nu de opgeklopte room : doe de suiker in de mengkom en programmeer : 10 sec / snelheid 9.
    - Zet de vlinder op het mes.  Voeg de room toe en mix tot snelheid 4 waarbij u tijdens de 1ste minuut de snelheid langzaam opvoert.  Houd de room zorgvuldig in het oog gedurende 3 à 4 minuten naargelang de gewenste dikte.
    - Meng de opgeklopte room voorzichtig door de Engelse room.
    - Was de aarbeien en leg er 8 opzij voor de versiering van de glazen.  Haal de staartjes van de andere aardbeien, snijd ze in twee, en leg ze op de bodem en tegen de zijkanten van de individuele dessertglazen.  Verdeel de lousse over de aardbeien in de glazen.
    - Zet in de koelkast gedurende ongeveer 12 uur.
    - Serveer elk glas met een mooie aarbei die u in waaiervorm versneden heeft.



    Categorie:BAVAROIS

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs