Gevulde champignons met truffelrisotto
Portie: 1 persoon
Ingrediƫnten
30
g champignon, paddenstoel
8
g ui
1
eetlepel olijfolie
20
g risotto, algen
4
g kaas parmezaan
Enkele
stengels bieslook
Bereidingswijze
Kuis
de champignons.
Snij de ui en fruit de ui met het beetje olie in een pan
Voeg
de risottorijst toe en bak het een paar minuten.
Voeg
er beetje water aan toe, zodat de risotto beetgaar wordt.
Daarna
voeg je er de kaas aan toe, blijf roeren.
Verwarm
de champignons in de pan met wat olijfolie tot een goud bruin kleur.
Vul
de champignons met de risotto en werk af met bieslook.
Hoeveelheid
|
En
|
KH
|
Eiw
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
Per portie ( 72g)
|
276 kcal
|
26,2 g
|
11,3 g
|
13,3 g
|
4,7 g
|
1,9 g
|
0,2 g
|
Per 100g
|
383kcal
|
36,4 g
|
15,7 g
|
18,5 g
|
6,5 g
|
2,6 g
|
0,3 g
|
EN%
|
100%
|
39%
|
16%
|
43%
|
15%
|
6%
|
0,7%
|
|