Gezonde voeding
Tips & tricks
Inhoud blog
  • TAPAS BB
  • Gewijzigde consistentie, Julie De Jaeger
  • High tea
  • Tapas voor diabetes patiënten Julie en Indra
  • Mini skinny cheesecake
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    20-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regenboog wrap met kip

    Regenboog wrap met kip

     

     

    Porties: 1 persoon  

     

    Ingrediënten:

    37,5 g rauwe tomaat

    40 g rauwe wortel

    100 g komkommer

    60 g kippenfilet

    Snuifje kippenkruiden

    1 eetlepel olijfolie (15 g)

    20g verse bosbessen

    100ml magere yoghurt, ongesuikerd

    65 g (anderhalve) Tarwetortilla

    20 g verse veldsla

    1 koffielepel walnootolie (5g)

    25 g Maïs uit blik/glas

    15g verse gesneden rode kool

    45 g banaan

    45 g appel met schil

     

    1)     Was de groenten. Snij de tomaat in blokjes. Rasp de wortel en snij de komkommer in halve schijfjes.

    2)     Snij de kip in reepjes (gebruik naar keuze kippenkruiden) en bak in de olijfolie goudbruin.

    3)     Plet de bosbessen en meng deze onder de yoghurt.

    4)     Besmeer de tortilla met de 50g gemengde yoghurt.

    5)     Meng de walnootolie onder de veldsla.

    6)     beleg elke tortilla met de groentjes en de kip in de vorm van een regenboog.

    7)     Rol de wrap op en snij deze in twee.

    8)     Snij de banaan en appel in brunoise en meng deze onder de overige 50g yoghurt in een klein yoghurtpotje.

    9)     Plaats de warp en de yoghurt in de broodtrommel.