Regenboog wrap met
kip
Porties: 1 persoon
Ingrediënten:
37,5 g rauwe tomaat
40 g rauwe wortel
100 g komkommer
60 g kippenfilet
Snuifje kippenkruiden
1 eetlepel olijfolie (15
g)
20g verse bosbessen
100ml magere yoghurt,
ongesuikerd
65 g (anderhalve)
Tarwetortilla
20 g verse veldsla
1 koffielepel
walnootolie (5g)
25 g Maïs uit
blik/glas
15g verse gesneden
rode kool
45 g banaan
45 g appel met schil
1) Was de groenten. Snij de
tomaat in blokjes. Rasp de wortel en snij de komkommer in halve schijfjes.
2) Snij de kip in reepjes
(gebruik naar keuze kippenkruiden) en bak in de olijfolie goudbruin.
3) Plet de bosbessen en meng deze
onder de yoghurt.
4) Besmeer de tortilla met de 50g
gemengde yoghurt.
5) Meng de walnootolie onder de
veldsla.
6) beleg elke tortilla met de
groentjes en de kip in de vorm van een regenboog.
7) Rol de wrap op en snij deze in
twee.
8) Snij de banaan en appel in
brunoise en meng deze onder de overige 50g yoghurt in een klein yoghurtpotje.
9) Plaats de warp en de yoghurt
in de broodtrommel.
|