Gezonde voeding
Tips & tricks
Inhoud blog
  • TAPAS BB
  • Gewijzigde consistentie, Julie De Jaeger
  • High tea
  • Tapas voor diabetes patiënten Julie en Indra
  • Mini skinny cheesecake
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    19-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DM vegetarisch Suzan Planckaert en Julie Wante Deel 3

    1.      Naam recept

    Paprika amandel pesto met crackers

    2.      Aantal porties

    1 persoon (1portie)

    3.      Ingrediënten

    -       ¼ rode paprika, vers(46 g)

    -       1 eetlepel olijfolie (12 g)

    -       Snuifje provinciaalse kruiden

    -       ¼ teentje look (1,5g)

    -       12,5 g amandelschilfers

    -       25 g zongedroogde tomaten

    -       25 pecorino

    -       Snuifje peper en zout

    -       Krokante toast (30g)

    4.      Bereidingswijze

    -       Schil de paprika en verwijder de zaadlijsten

    -       Snij de paprika in stukken

    -       Stoof de paprika in een beetje olijfolie (+/- 10 minuten laten garen tot ze zacht zijn) samen met de provinciaalse kruiden

    -        Plet de look en doe samen met de amandelen, de zongedroogde tomaten, de paprika en de olijfolie

    -       Voeg op het einde de gemalen pecorino toe

    -       Meng alles door elkaar

    -       Kruid af met peper en zout

    -       Smeer de tapenade op een krokante toast

     

    5.      Voedingswaarde recept 3:

    Per portie

    Hoeveelheid

    En (kcal)

    Eiwitten(g)

    Vetten (g)

    VV (g)

    EOV (g)

    MOV (g)

    KH (g)

    Vezels (g)

    Suikers (g)

    Paprika, rood

    46 g

    15

    0,5

    0,0

    0,00

    0,00

    0,00

    2,8

    0,8

    2,3

    Olie, olijf

    12 g

    108

    0,0

    12,0

    1,80

    9,00

    1,00

    0,0

    0,0

    0,0

    knoflook

    1,5 g

    2

    0,1

    0,0

    0,00

    0,00

    0,00

    0,4

    0,0

    0,3

    Amandelschilfers

    12,5 g

    85

    2,2

    7,9

    0,69

    -

    -

    0,5

    1,6

    0,3

    Tomaten, zongedroogde tomaten

    25 g

    47

    1,1

    3,3

    0,32

    -

    -

    2,6

    1,0

    2,6

    Pecorino, gemalen

    25 g

    98




    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 19/08-25/08 2019
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs