1. 1.
Naam recept : Gevulde tomaten
2.
Aantal porties
1 persoon (1 portie)
3.
Ingrediƫnten
- 1 middelgrote tomaat
(150g)
- 1/8 middelgrote
wortel (12,5g)
- 1/8 appel (17,5g)
- 37,5 g roomkaas,
light
- 3,75 g
sesamzaadjes, geroosterd
- Snuifje peper
4.
Bereidingswijze
-
Hol de tomaat uit.
-
Snijd het tomatenvruchtvlees, de wortel en de appel in stukjes, meng
met de light roomkaas en breng op smaak met peper.
-
Rooster eventueel de sesamzaadjes in een pan, roer door het
roomkaasmengsel en schep alles in de tomaten.
5.
Voedingswaarde: recept 1:
Per portie
|
Hoeveelheid
|
En (kcal)
|
Eiwitten(g)
|
Vetten (g)
|
VV (g)
|
EOV (g)
|
MOV (g)
|
KH (g)
|
Vezels (g)
|
Suikers
(g)
|
Tomaten
|
150g
|
21
|
1,4
|
0,0
|
0,00
|
0,00
|
0,00
|
2,8
|
1,2
|
2,8
|
Wortel
|
20g
|
7
|
0,1
|
0,0
|
0,00
|
0,00
|
0,00
|
1,3
|
0,6
|
1,3
|
Appel
|
22g
|
10
|
0,0
|
0,0
|
0,00
|
0,00
|
0
|
2,5
|
0,3
|
2,5
|
Roomkaas, light
|
37,5g
|
56
|
2,8
|
3,4
|
1,5
|
-
|
-
|
2,0
|
0,2
|
2,0
|
Sesamzaadjes, geroosterd
|
3,75g
|
23
|
0,9
|
2,0
|
0,30
|
0,75
|
0,91
|
0,1
|
0,1
|
0,0
|
Peper
|
1g
|
3
|
0,1
|
0
|
0,01
|
0,01
|
0,01
|
0,5
|
0,3
|
0,0
|
Per portie
|
233,3g
|
120
|
5,30
|
5,4
|
1,81
|
0,76
|
0,92
|
9,20
|
2,70
|
|
|
 |
Reacties op bericht (0)
|