Inhoud blog |
|
 |
Zoeken in blog |
|
 |
Beoordeel dit blog |
|
 |
|
 |
18-12-2019 |
Carpaccio rolletjes |
Studenten: Laurence Meuleman en Michelle Desmet
CARPACCIO
ROLLETJES
Portie voor 1 persoon
Ingrediënten
- 9
g zongedroogde tomaten, olie
- 2
g olijfolie
- 0,6
g knoflook, vers
- Snuif
peper
- Snuif
zout
- Snuif
oregano
- 8
g glutenvrije wrap, Schär
- 10
g Gandaham
- 3
g rucola, vers
Bereidingswijze
- Weeg
de zongedroogde tomaten, olijfolie, knoflook en pijnboompitten af.
- Mix
alles tot een tapenade.
- Kruid
de tapenade af naar smaak.
- Besmeer
de wrap met tapenade.
- Beleg
de wrap met Gandaham en rucola.
- Rol
de wrap op in folie en bewaar 1 uur in de koelkast.
- Prik
een prikker doorheen de wrap.
Voedingswaarde
Hoeveelheid
|
En
|
KH
|
Eiw.
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
Chol.
|
Suiker
|
Vezels
|
Vocht
|
Per portie
(34,1 g)
|
88 kcal
|
5,2 g
|
3,6 g
|
5,4 g
|
1,0 g
|
2,1 g
|
0,8 g
|
7,0 mg
|
1,4 g *
|
2,8 g
|
16,0 g
|
Per 100 g
|
258 kcal
|
15,2 g
|
10,6 g
|
15,8 g
|
2,9 g
|
6,2 g
|
2,3 g
|
20,5 mg
|
4,1 g
|
8,2 g
|
46,9 g
|
En%
|
100
|
23,6
à
23,5
|
16,4
à
16,5
|
55,2
à
55
|
10,2
à
10
|
21,5
|
8,2
à
8
|
0
|
6,4
à
6,5
|
6,4
à6,5
|
|
Waarvan
1,3 g toegevoegde suikers, de rest zijn natuurlijke suikers.
Bron: Carpaccio rolletjes Geraadpleegd op 18 oktober 2019, https://www.leukerecepten.nl/recepten/carpaccio-rolletjes/
aangepast door Michelle Desmet en
Laurence Meuleman
Bron: Bladerdeeghapje met Gandaham, tomatentapenade
en parmezaanse kaas Geraadpleegd op
18 oktober 2019, https://koken.vtm.be/recept/bladerdeeghapje-met-gandaham-tomatentapenade-en-parmezaanse-kaas?fbclid=IwAR0yYvlu0mTNbYCNaDgGn8loIvhCkoJTx0cUpYdGwIc_H9YGqYWVU-L1MC8 aangepast door Michelle Desmet en
Laurence Meuleman
|
|
|
 |
Reacties op bericht (0)
|