Rijstwafel met verse roomkaas, rozijnen
en radijs
1 persoon (1 portie)
Ingrediënten
·
1/2e
rijstwafel (4g)
·
15
g verse magere roomkaas
·
10
g rozijnen
·
15 g radijs
Bereidingswijze
- Kraak
de rijstwafel in 3 kleine stukjes en snijd 3 schijfjes van de gewassen radijs.
- Leg
telkens 1 schijfje radijs op de stukjes rijstwafel en beleg deze nadien met de
verse roomkaas en vul aan met rozijnen.
Hoeveelheid
|
En
|
Eiw
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
KH
|
Suikers
(toegevoegd + natuurlijk )
|
Vezels
|
Per
portie (44g)
|
52 kcal
|
2,2 g
|
0,2 g
|
0,1 g
|
0,1 g
|
0,1 g
|
10,1g
|
6,7 g
|
0,7 g
|
Per
100g
|
118kcal
|
5 g
|
0,5 g
|
0,1 g
|
0,1 g
|
0,1 g
|
23 g
|
15,2 g
|
1,6 g
|
En%
|
100
|
17
|
3,5
|
1
|
1
|
1
|
78
|
51,5
|
3
|
Bron
Eigen creatie Studenten Pauwels Jari & Jonathan Verhaeghe
|