1.3
Pomme duchesse met tomaat, waterkers en
rozijn
1 persoon (1 portie)
Ingrediënten
·
15
g zelfgemaakte aardappelpuree, zie recept 4
·
1/4e
tomaat, middelgroot ( 35g )
·
10
g waterkers
·
10
g rozijnen
·
Stukje
korst volkorenbrood, zie recept 5
Bereidingswijze
- Breng
de aardappelpuree in een spuitzak en maak een klein torentje op het
aperitiefbordje.
- Snijd de tomaat in kleine blokjes en versier samen met de rest
van de ingrediënten het bordje.
Voedingswaarde
Hoeveelheid
|
En
|
Eiw
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
KH
|
Suikers
(toegevoegd + natuurlijk )
|
Vezels
|
Per
portie (70g)
|
45 kcal
|
1,5 g
|
0,4 g
|
0,2 g
|
0,2 g
|
0,1 g
|
8,3 g
|
7,0 g
|
0,9 g
|
Per
100g
|
64 kcal
|
2,1 g
|
0,6 g
|
0,2 g
|
0,3 g
|
0,1 g
|
11,9g
|
10 g
|
1,3 g
|
En%
|
100
|
13,5
|
8
|
3
|
3,5
|
2
|
74
|
62
|
5
|
Bron
Eigen creatie
Studenten Pauwels Jari & Jonathan Verhaeghe
|