1.3
Groente- en fruitstokje
1 persoon (1 portie)
Ingrediënten
·
50
g druiven, wit of blauw
·
30
g appels, ongeschild
·
20
g radijs, rauw
·
20
g komkommer, vers
·
30
g brood, volkoren
Bereidingswijze
Was de groenten en schil indien
gewenst. Snijd de appel en kaas in 2 à 2 cm vierkante blokjes. De radijs en
komkommer snijd je in schijfjes. Verwijder de korst van de sneden brood en leg
deze aan de kant voor recept 6.
Het binnenste van het brood snijd je in kleine stukjes.
Verdeel de ingrediënten naar keuze op een brochettestokje en serveer.
Voedingswaarde
Hoeveelheid
|
En
|
Eiw
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
KH
|
Suikers
(toegevoegd + natuurlijk )
|
Vezels
|
Per
portie (150g)
|
121 kcal
|
4,3 g
|
0,6 g
|
0,1 g
|
0,1 g
|
0,3 g
|
22,9g
|
9,8 g
|
3,6 g
|
Per
100g
|
81 kcal
|
2,9 g
|
0,4 g
|
0,1 g
|
0,1 g
|
0,2 g
|
15,3g
|
6,5 g
|
2,4 g
|
En%
|
100
|
14
|
4,5
|
1
|
1
|
2
|
75,5
|
32,5
|
7
|
|