 |
 |
Gezonde voeding |
Tips & tricks |
|
 |
Inhoud blog |
|
 |
Zoeken in blog |
|
 |
Beoordeel dit blog |
|
 |
|
 |
14-12-2019 |
Boterham met gerookte zalm en kruidenkaas en dessert van banaan en hazelnoten |
Aantal porties: 1 persoon
Bereidingswijze:
-
Besmeer 2 sneden brood met de kruidenkaas.
-
Verdeel daarbovenop de sneetjes gerookte zalm.
-
Snij de ijsbergsla in stukjes en de komkommer en tomaat in schijfjes.
Voedingswaarde:
Hoeveelheid |
energie |
Koolhydraten |
Vezels |
eiwitten |
Vetten |
VV |
EOV |
MOV |
Per portie (485g) |
609 kcal |
79 g |
13,2 g |
30,6 g |
16,3 g |
3,9 g |
8,2 g |
3,2 g |
Per 100 gram |
125 kcal |
16,3 g |
2,7 g |
6,3g |
3,4 g |
0,8 g |
1,7 |
0,7 g |
EN% |
100 % |
52% |
4% |
20% |
24 % |
6 % |
12% |
5% |
Bron:
Naar eigen creatie.
Wout & Elke
|
|
|
 |
Reacties op bericht (0)
|
|