1.
Glaasje
met appel en gerookte ham
Aantal personen: 1 persoon
Ingrediënten:
-
12,0 g komkommer, vers
-
25,0 g appel, vers, zonder schil
-
¼ avocado, klein (30,0 g)
-
1 snede ham, rauw, gerookt (25,0 g)
-
1/3e limoen, sap (15,0 g)
-
Snuifje peper en zout
Bereidingswijze:
-
Schil de komkommer, appel en avocado en snij
deze in fijne blokjes.
-
Doe eerste de avocado, dan de komkommer en
vervolgens de appel in het glaasje.
-
Snij de ham in reepjes en leg het op de appel.
-
Werk af met limoensap peper en zout.
Bron: https://www.karolaskitchen.be/hapjes/lepelhapje-van-avocado-appel-en-garnaal/
Hoeveelheid
|
En
|
KH
|
Suiker
|
Vezels
|
Eiw
|
Vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
Per portie (107 g)
|
118 kcal
|
4,0 g
|
3,9 g
|
1,9 g
|
7,0 g
|
7,6 g
|
1,3 g
|
5,02 g
|
0,74 g
|
Per 100g
|
110 kcal
|
3,7 g
|
3,6 g
|
1,8 g
|
6,5 g
|
7,1 g
|
1,2 g
|
4,7 g
|
0,7 g
|
En%
|
-
|
13,5
|
13
|
3
|
24
|
58
|
10
|
38
|
5,5
|
Studenten: Valerie Van Raemdonck, Marlies Casselman en Tine Roels
|