Quiche
met tomaat, paprika en ui
Ingrediënten:
- -
¼ tomaat (20 g)
- -
¼ paprika, groen (30 g)
- -
¼ ui (15 g)
- -
½ ei, rauw (25 g)
- -
20 ml room, Alpro soya cuisine (20 g)
- -
Peper
- -
Zout
Bereiding:
- -
Verwarm de oven voor op 220°C.
- -
Was de tomaat en paprika en snijd in kleine stukjes.
- -
Snipper de ui.
- -
Plaats bakpapier in een kleine taartvorm.
- -
Meng de room met het ei en wat peper en zout.
- -
Doe de groenten in de vorm met bakpapier en overgiet deze met
het ei- en roommengsel.
- -
Zet het geheel gedurende 20 min in de oven op 220°C.
Hoeveelheid
|
En
|
KH
|
Toegevoegde
suikers
|
Vezels
|
Eiw
|
vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
Per portie (110g)
|
80 kcal
|
1,7 g
|
1,4g*
|
1,4 g
|
4,3 g
|
5,7 g
|
1,26 g
|
2,18 g
|
2,21 g
|
Per 100g
|
73 kcal
|
1,5 g
|
1,3g*
|
1,3 g
|
3,9 g
|
5,2 g
|
1,15g
|
1,98g
|
2,01g
|
En%
|
100
|
9
|
(7)
|
4
|
22
|
65
|
(14)
|
(25)
|
(26)
|
*Het
gaat hier over van nature aanwezige suikers, niet over toegevoegde. De
toegevoegde zijn 0g
Bronnen:
· Eigen creatie
|