- - 2 sneden (2/3cm dik) meergranen stokbrood (20
g) => 1KhRW -
½ tomaat, vers (75 g) -
1/4 mozzarella light (30 g) -
½ eetlepel pijnboompitten (7 g) -
½ eetlepel olijfolie (5 g) -
Peper -
Zout -
Basilicum, vers
Bereidingswijze:
1) 1) snijd 2 sneden van 2/3cm van het meergranen
stokbrood. 2)
snijd de halve tomaat in blokjes en doe ze in
een kom. 3)
snijd de mozzarella light in blokjes en doe ze
bij de tomaat. 4)
voeg vervolgens de pijnboompitten en olijfolie
toe. 5)
Meng alle. 6)
Kruid vervolgens met wat peper, zout en verse
basilicum. 7)
Beleg het stokbrood met het tomaatmengsel. 8)
Zet de bruschettas voor 5 minuten in de oven
op 180graden.