 |
 |
Gezonde voeding |
Tips & tricks |
|
 |
Inhoud blog |
|
 |
Zoeken in blog |
|
 |
Beoordeel dit blog |
|
 |
|
 |
04-12-2019 |
Mini glutenvrije sandwiches met kipfilet (hartig recept) |
Mini
glutenvrije sandwiches met kipfilet (hartig recept)
Aantal porties: 1 persoon
Ingrediënten:
- 1 dikke snede glutenvrij meergranenbrood Schär (40 g)
- 1 theelepel Philadelphia kruidenkaas, bieslooksmaak (8 g)
- 1 plakje kipfilet, bereid, in plakjes (12 g)
- Lente ui, rauw (6 g)
- Enkele blaadjes sla, vers (8 g)
Bereidingswijze:
- Neem de boterham en snij de korsten ervan af.
- Snij de boterham in doormidden zodat je twee driehoeken bekomt en besmeer
1 zijde met een laagje Philadephia kruidenkaas.
- Snij de lente ui in kleine ringetjes en was de sla.
- Leg op de kant met de kruidenkaas een plakje kipfilet, een paar ringen
lente ui, een paar blaadjes sla.
- Leg de andere driehoek erboven op en snij deze nog maal in 2 driehoeken.
Voedingswaarde:
Hoeveelheid
|
En
|
KH
|
suikers
|
Vezels
|
Eiw
|
vetten
|
VV
|
EOV
|
MOV
|
Per
portie ( 74 g)
|
120
kcal
|
17,6
g
|
1,4
g
|
2,8
g
|
4,9
g
|
2,4
g
|
0,7
g
|
0,2
g
|
0 g
|
Per
100g
|
162
kcal
|
23,8
g
|
1,9
g
|
3,8
g
|
6,6
g
|
3,2
g
|
0,9
g
|
0,3
g
|
0 g
|
En%
(Nubel)
|
100
|
58,5
|
4,5
|
7
|
16,5
|
18
|
5
|
1,5
|
0
|
Bron:
https://www.keukenliefde.nl/4x-lekker-sandwich-recept/
Studenten: Jade Hernaert & Marie
Feryn
|
|
|
 |
Reacties op bericht (0)
|
|