Gezonde voeding
Tips & tricks
Inhoud blog
  • TAPAS BB
  • Gewijzigde consistentie, Julie De Jaeger
  • High tea
  • Tapas voor diabetes patiënten Julie en Indra
  • Mini skinny cheesecake
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    27-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    1.1: Naam recept

    Eenvoudige lunchbox

     

    1.2: Aantal porties:

    1 portie

     

    1.3: Ingrediënten voor de boterhammen

    -              2 sneetjes meergranenbrood (54g)

    -              2 eetlepels Philadelphia met knoflook en kruiden (20g)

    -              8 plakjes komkommer, vers (24g)

    -              2 radijzen, vers in plakjes (12g)

    -              1 sneetje meergranenbrood (27g)

    -              1 snede kippenwit  (20g)

    -              1 blad kropsla, vers (15g)

    -              1 sneetje meergranenbrood (27g)

    -              1 koffielepel confituur (11g)

    -              8 kersttomaten, vers (96g)

    -              10 druiven, wit (70g)

    -              ½ pakje crackers olijfolie & oregano (15g)

     

    1.4: Bereidingswijze

    -              Besmeer 1 snee meergranenbrood met de Philadelphia

    -              Snij de komkommer en radijzen in plakjes

    -              Dresseer de plakjes op de boterham

    -              Leg het tweede sneetje meergranenbrood er op en snij de boterham in twee

     

    -              Beleg de snee meergranenbrood met een plakje kippenwit

    -              Schik de sla op het kippenwit

    -              Plooi de boterham in twee

     

    -              Beleg de helft van de snee meergranenbrood met een koffielepel confituur

    -              Plooi de boterham in twee

     

    -              Vul één vakje met kersttomaatjes

    -              Vul één vakje met de witte druiven

    -              Doe de crackers in de brooddoos

    1.5: Voedingswaarde

    hoeveelheid

    Energie (kcal)

    Koolhydraten (g)

    Toegevoegde suikers (g)

    Eiwitten (g)

    Vetten (g)

    VV (g)

    EOV (g)

    MOV (g)

    Per portie

    (391g)

    570

    78,5

    22,6

    24,4

    15,8

    5,81

    6,86

    4,62

    Per 100g

    146

    20,1

    5,8

    6,2

    4,0

    1,5

    1,7

    1,2

    En%

     

    55%

    16%

    17%

    25%

    9%

    11%

    7,5%

     

     

    1.6: Bron

    -       Eigen creatie (Lore Bauwens en Tosca Verschoore)


    Lore Bauwens en Tosca Verschoore



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)

    Archief per week
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 19/08-25/08 2019
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs