1 Smelt de chocolade. Klop de eigelen op met 50 gram suiker. Klop de room niet te stijf. klop het eiwit met 50 gram suiker.Smelt de gelatine in een weinig water.
2 Doe eigeel bij de gesmolten chocolade en schep onder elkaar.Doe dit mengsel bij de room en roer dit door de room
(voorzichtig, of de room schift).Doe er de gelatine bij. Schep het eiwit eronder en stort in een vorm (niet meer roeren ).
3 Na 2 uur in de koelkast kan u de mousse serveren of eventueel spuiten.
Op 17 december was Andreas jarig! We vierden het in de klas met superlekkere taart en een hele dikke BRAVO aan onze jarige!
Op 22 december was het de beurt aan Sam en die koos ervoor om zijn fopverjaardag nog voor de vakantie te vieren. Gevolg... alweer feest! Ditmaal met een al even zalige chocoladecake! We kregen ook een nieuw boek voor onze klasbib cadeau!
Op woensdag 30 oktober was het eindelijk zo ver... Arno werd grote broer van een flinke meid!
Ze kreeg de mooie naam ASTER.
De superfiere broer mocht een hele pot suikerbonen uitdelen aan zijn klasgenootjes!
En twee weekjes later kwamen mama, papa en de baby op klasbezoek.
We hadden allemaal samen voor een cadeautje gezorgd, een grote mobiel met allemaal verschillende diertjes, gemaakt van strijkparels. Hopelijk kan Aster er binnenkort uren naar kijken wanneer die boven haar bedje bengelt.
Wat een fantastisch mooi meisje!
Dikke proficiat Arno, mama Sarah en papa Igor en natuurlijk... Aster!!