Recept voor 2 pers.
Benodigdheden:
- 160gr Fusilli
- 150 gr erwtjes(uit diepvries)
- 1/2 broccoli
- 1/2 pakje sluimererwten
- 1/2 pakje kleine groene asperges
- Zelfgemaakte rucolapesto (zie recept eerder gerechtje)
- Parmezaanschilfers
- 4 eieren
- p&z
- klontje boter
Werkwijze:
- Kook de fusilli zoals op de verpakking ,afgieten en warm houden.
- Kook alle groentjes beetgaar en snij asperges en peultjes in stukken, hou die ook warm.
- Klop de eieren los ,smelt klontje boter en bak een omelet kruiden p&z..
- Meng de fusilli met pesto naar wens ev. met nog wat olijfolie zodat het niet te droog is ,meng er de groenten onder.
- Snij de omelet in julienne en meng onder fusilli.
- Schik in bord en werk af met parmezaanse kaas.
Smakelijk!
Info:
De fusilli is eiwit en vezelrijk, arm aan suikers
De groene groentjes zijn een bom aan vitamines
Eieren, alsook een bom aan vitamines.
Kortom een kerngezond gerecht.
|