middag 12u30: 62gr brood 26gr paardefilet staafjes van komkommer en koolrabi 25gr dressing
avond 19u: 220gr volkorenpasta 200gr tartaar van tonijn met kappertjes en koreander gemengde sla met asperges en artichokbodems 25gr dressing.
ook vandaag weer niet gesport. Ga ik morgen dubbel en dik inhalen. Ik kijk niet er uit naar morgen. De familie komt morgen ons Déte een gelukkige verjaardag wensen. Normaal maak ik dan taart en knabbeltjes. Mag dus niet. Ik heb ze dan maar gevraagd om pistolets te komen eten. Zal dus een lekker slaatje er bij maken. Maar heb aan Déte belooft voor een lekker ijsje met een kaarsje. En dat zal moeilijk zijn om af te blijven. Ik heb twee zwakke plekken: ijs en chips. Die chips heb ik deze avond al moeten vermijden. Alé, we wachten af.
opgestaan om 6u 1 cracot gegeten en dan gaan lopen.
christa had terug pijn aaan haar lies. We hadden dan pas 10 min gelopen. We hebben dan een eindje gestapt en dan nog eens proberen lopen.dat ging voor nog een minutje of 4. We zijn adn verder te voet naar huis gegaan. ongeveer 35 min onderweg geweest.
deze morgen opgestaan om 6u. cracot gegeten en dan gaan lopen samen met Christa. 30 min hartslag 131 7u30 onbijt: 72gr waldkornbrood 32gr kippewit met kruiden 125gr yogurt met druppel vanille en banaan
middag 12u30: 70gr waldkornbrood 32 gr kippewit gemengde sla met 80 gr artichokbodems 25gr dressing effi
avond lasagna van aubergine met tomaat en spinazie (aubergine in fijne plakjes in zak met 2 eetlepels olijfolie schudden an kort maar krachtig bakken in een pan. deze op de bodem van een ovenschaal leggen met daarop in 4 gesneden kerstomaatjes. P&Z, een beetje look en basilicum. Daarop spinazie en zo verder werken)
saus maken van look, ui, venkel, enkele wortel en gourgette. Goed stoven en overgieten met tomatapasata, kruiden met P&Z, basilicum en oregano. rijst kabeljauw
middag: 12u30 70gr brood 80gr biefstuk fijn gemalen (overschot gisteren) met 20gr dressing effi mosterd 25gr dressing op sla met tomaten en wortels
13u30 een toerke gaan fietsen. Hartslag 135, 30 min.
18u00: volkorenspasta gekookt 240gr, ongekookt 90gr 2eetlepels olie in pan lookteentje, fijn gesnipperde ui, op slingers gesneden pastinaak, wortels en gourgette stoven met bouilionblokje voor pasta. 120gr gerookte zalm. Heb het allemaal niet opgekregen en het was lekker!