De eerste maal dat ik de kaassaus maakte, kieperde ik door een onhandige beweging te veel peper in de saus (ik had ook de grootste opening gebruikt). Door de andere kruiden ook te vermeerderen, heb ik dit toch nog kunnen redden. Het was een pittige kaassaus geworden. De kinderen hadden niets gemerkt. De chef had natuurlijk geproefd dat er te veel peper in zat.
MACARONI MET HESP EN KAASSAUS
Soort gerecht : Ovengerecht
Hoofdingrediënt : Pasta
Bereidingsduur : 1u
Ingrediënten
400gr macaroni; 300gr hesp; 300gr geraspte kaas; 1L melk; zout; muskaatnoot; paprika; maizena; peper
Bereiding
Snij de hesp in stukken. Kook de melk, voeg de kruiden toe en laat de saus binden met maizena. Voeg 3/4 van de kaas toe.
Kook de macaroni en voeg bij de kaassaus.
Meng alles ondereen en doe alles in een ovenschaal. Bestrooi met de rest van de kaas.
Zet 40 min. in de oven op 175°C.
11-06-2009 om 00:00
geschreven door Eric 
Categorie:Hoofdgerechten
|