Steve Stevaert en Dirk De Prins bekronen Recepten op Boomse wijze
Drie weken geleden verspreidde Boom één een receptenboekje onder de inwoners van Boom. Elk Recept op Boomse wijze was vergezeld van een politieke statement die de zin voor eensgezinde inzet, economische vooruitgang en onderlinge solidariteit van Boom één moest onderstrepen. Tegelijk werden de Boomse inwoners uitgenodigd om zelf een nieuw recept op Boomse wijze samen te stellen. Geen eenvoudige opdracht want alle recepten zijn bij wijze van spreken al tien keer uitgevonden. Desondanks slaagde tientallen Bomenaars erin met een origineel recept voor de dag te komen.
GaultMillau en Mijn Restaurant
Geen keukenpiet zonder beoordeling door een jury, zo luidt het motto tegenwoordig. Voor één keer ook geen Peter Goossens in de jury, maar Steve Stevaert, jawel, en Dirk De Prins. Steve Stevaert is voorzitter van de prestigieuze GaultMillau Gids. En voor wie het niet wist: Stevaert is ook gediplomeerd kok. Dirk De Prins is een bekende TV-persoonlijkheid en wordt alom beschouwd als culinair expert. Onlangs jureerde hij nog in Mijn Restaurant. Zondag 3 juli zullen Steve Stevaert en Dirk De Prins de winnaar aanduiden. De jurering en de prijsuitreiking vinden plaats aan t Steencaycken tussen 16u en 19u. Uiteraard valt daar ook een stevige hap te verorberen.