Inhoud blog
 • Voetbalreizen
 • NIEUWE VOETBALSCHOENEN!!!
 • Elke Dag een nieuwe superaanbieding op iBOOD
 • Epic soccer training
 • Conditieoefening
 • Voorbereiding seizoen 2007 - 2008
 • Voorbereiding Seizoen 2006 - 2007
 • Tornooi Zennester Hombeek
 • Tornooi K.C.S. Machelen
 • Tornooi K.F.C. Perk
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   

  Jeugdploegen K.F.C. MUIZEN

  SEIZOEN
  2006 - 2007

  Hummeltjes

  Foto

  1ste jaars Duiveltjes

  Foto

  2de jaars Duiveltjes

  Foto

  1ste jaars Preminiemen

  Foto

  2de jaars Preminiemen

  Foto

  Miniemen

  Foto

  1ste jaars Kadetten

  Foto

  2de jaars Kadetten

  Foto

  Scholieren

  Foto

  Junioren

  Foto
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  dierplezier
  www.bloggen.be/dierple
  Al deze links hebben wel iets met voetbal te maken!!!
  Mijn favorieten
 • Bloggen.be
 • De Paepe Steven
 • Voetbal zoals het moet
 • Ostje
 • Trainersite
 • K.F.C. Muizen
 • Jeugduitslagen Vlaams Brabant
 • Supervoetbal
 • balbalschool
 • Oefenstof VVON
  Stevies Soccerpage
  Voetbaltrainingen
  26-05-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Zennester Hombeek
  25 Mei 2006

  K.F.C. Muizen - F.C. Zemst : 1 - 0

  Zeer goede eerste helft waarin echter veel te veel kansen onbenut werden gelaten. Het enige doelpunt werd gescoord door Ken Mertens na een mooie actie van Kevin Claes op rechts die de bal voorzette richting Yassine Sakkali die echter onvoldoende aan de bal kon. De goed gevolgde Ken had echter geen probleem om de bal in het vrijwel lege doel te leggen.
  De tweede helft werd er minder goed gespeeld waardoor Zemst meer in het spel kwam en ook tot kansen kwam die werden echter ook niet afgewerkt, waardoor we de wedstrijd ook konden winnen met kleinste verschil.

  Zennester Hombeek - K.F.C. Muizen : 0 - 4

  Een wedstrijd waarin Hombeek trachte ons spel te onwrichten, wat hun de eerste helft ook aardig lukte, door constant op buitenspel te spelen en probeerde om via hun snelle aanvaller te counteren. Deze werd echter goed afgestopt door de rots in branding Bram Van Dessel waardoor ze dus van de gehele wedstrijd slechts 2 kansen hebben kunnen creeren. Onze aanvallers daarentegen hadden echter de grootste moeite om het enorm aantal kansen die ze kregen te verzilveren. De 0 - 1 kwam er door Yassine Sakkali na een door de scheidsrechter toegekende vrije trap voor een terugspeelbal op de doelman. Dit was ook de ruststand. De tweede helft werden er nog meer kansen gemist maar 2 maal Kevin Claes ne Ken Mertens wisten ten slotte de 0 - 4 eindstand vast te leggen.
  Door deze 2 overwinningen wordt er zondag de finale gespeeld.

  28 Mei 2006

  K.F.C. Muizen - K.F.C. Eppegem : 4 - 0

  Zeer sterk begin van de wedstrijd met direkt een aantal kleine kansjes. Na tien minuten was het al zover, Op voorzet van onze kleinste (Kenneth Ruymaekers) kon Ken Mertens de bal over de doelman in het doel koppen. De aanvallen bleven volgen en vijf minuten later kon Yassine Sakkali na combinatie door het centrum de bal voor een tweede maal in het doel deponeren. Onze spelertjes wisten nog altijd niet van ophouden en weer drie minuten later kon Kennth ruymaekers en afgeweerde bal aannemen en plaatste deze mooi over de doelman in de rechter bovenhoek. Hierna was het aanvals geweld een beetje geluwd en kon Eppegem een paar keer naar voren komen maar tot de rust echter geen gevaar creëren. Na de rust kwam Eppegem echter met een andere ingesteldheid op het veld komen en ging op zoek naar een doelpunt, maar onze verdediging gaf geen krimp. Nog enkele keren konden onze spelers de Eppegemse doelman bedrijgenen Tien minuten voor afluiten werkte een eppegemse verdediger na een individuele actie van Bart Vandepoel de bal in eigen doel waardoor de eindstand op het bord stond.
  Jason moest nog wel eens gepast tussenkomen toen een aanvaller van Eppegem toch was ontsnapt en Tom moest nog een bal van e lijn weghalen toen Jason toch geklopt was. Hierdoor hebben onze Spelers Het Tornooi van Zennester Hombeek dus winnend kunnen afsluiten zonder echter 1 enkel doelpunt tegen te krijgen.

  PROFICIAT !!!!!!!

  >> Reageer (0)
  02-05-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi K.C.S. Machelen
  30 April 2006

  K.C.S. Grimbergen - K.F.C Muizen : 0 - 1

  Geen gemakkelijke wedtrijd waarbij echter al na 8 minuten het eindresultaat op het scorebord stond.
  Dit gebeurde na een combinatie op de linker flank waarna Ken Mertens  met een mooie lob de doelman van Grimbergen wist te verschalken.
  Hierna waren er nog enkele kleine kansjes die echter onbenut bleven.Grimbergen wist hier tegenover slecht 1 uitgepeelde kans tegenover te stellen, maar de aanvaller van Grimbergen besloot in de armen van onze doelman.
  Geen echt goed wedstrijd , maar toch een verdiende overwinning.

  K.F.C Muizen - K.O.V.C. Sterrebeek : 4 - 0

  Een wedstrijd die er van de eerste minuut nogal bitsig aan toe ging, maar waarin Sterrebeek een maatje te klein bleek voor onze Kadetten.
  Na vijf minuten stond het al 1 - 0 na een doelpunt van Dréke Rugtier. Vier minuten later kon Kevin Claes na scrimage tussen Aaron en de doelman van Sterrebeek de 2 - 0 op het bord schieten wat ook de ruststand was.
  De tweede helft begon met een drietal goed aanvallen waarvan de derde met succes werd afgerond door Ken Mertens na een schitternde actie op rechts en dito voorzet door Kevin Claes. De 4 - 0 eindstand kwam er na een voorzet vanop Links die door Aaron Van den Eynde voor de doelman tegen de netten werd geprikt. Toen stonden we reeds met 10 man te spelen omdat Kevin Peeters zich had geblesseerd en er geen vervanging voorhanden was.
  De wedstrijd had nog een spijig einde waarbij 1 speler van ons en 1 speler van Sterrebeek de rode kaart hebben gekregen na een vechtpartij.
  Gemakkelijke overwinning tegen een tegenstander die wilde maar geen stempel op de partij kon drukken.

  01 Mei 2006

  K.C.S. Machelen - K.F.C. Muizen : 1 - 1 (4 - 5)

  Zeer spannende wedstrijd waarin de 2 ploegen voluit voor de overwinning gingen.
  Na 10 slaagde Yassine Sakkali de score te openen na een vlugge aanval door het centrum.
  Hierna ging kregen we nog enkele mogelijkheden om de score dte verdubbelen, maar zowel Yassine als Kevin konden de kansen niet verzilveren.
  Na een 25 minuten begon Machelen echter het midddenveld volledig in te palmen maar kon echter geen echt uitgespeelde kansen creëren waardoor er een 0 - 1 ruststand op het bord stond.
  De 2de helft begon redelijk goed echter zonder kansen en na een tiental minuten moesten we het overwicht volledig aan Machelen overlaten die met hun technisch betere spelers echter maar eenmaal onze doelman, Jason Roegiers,  echt konden bedreigen maar die dook gepast in de voeten van doorgebroken aanvaller. De druk bleef aanhouden en  het onvermijdelijk gebeurde 2 minuten voor afluiten. Een voorzet vanop rechts werd door een Machelse speler over de doelman gedevieerd. 1 - 1 dus en strafschoppen.
  Machelen mocht de spits afbijten en wist net zoals wij de eertste vier strafschoppen te benutten maar de vijfde was er voor Machelen te veel aan.
  Jason wist deze strafschop te stoppen  en Yassine miste de zijne niet waardoor onze kadetten het Tornooi van K.C.S. Machelen op hun naam hebben geschreven.

  Een dikke proficiat en bedankt voor de geleverde inzet door alle spelers.
  Bedankt ook aan heel de supportersclan die weer goed vertegenwoordigt was.

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi K.F.C. Perk
  06 Mei 2006

  K.F.C. Muizen - K.O.S.C. Wijgmaal : Gewonnen

  SP. Kortenberg - K.F.C. Muizen : Verloren tegen de latere winnaar

  SP Haacht - K.F.C. Muizen : Gewonnen

  K.F.C. Muizen - K.F.C. Perk : Gewonnen

  Geen slecht tornnooi gespeeld door onze kadetten en bekroond met een vierde plaats

  >> Reageer (0)
  18-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi F.C. Walem
  16 Mei 2006

  F.C. Walem - KFCM  : 10 - 0

  Een zeer goede wedstrijd met mooi voetbal tegen een wel erg zwakke tegenstander.
   
  Willebroek Meerhof - KFCM : 1 - 1

  Mooi voetbal van de twee ploegen doch onze knapen iets dominanter over de gehele wedstrijd.
  Op achterstand gekomen begin 2e helft tijdens een stilstaande fase mooi kopbaldoelpunt van Willebroek Meerhof.
  Gelijkmaker na een korte combinatie door het centrum en mooi afgewerkt door Yassine Sakkali naast de doelman.

  17 Mei 2006

  Finale

  K.F.C. Katelijne - KFCM : 2 - 1

  K.F.C. Katelijne begon zeer snel en wist reeds na 1 minuut te scoren. Daarna was het alles onze Kadetten wat de klok sloeg, maar een doelpunt bleef uit tot na de rust, een prachtig vluchtschot van Ken Mertens na een even mooie actie.
  Na de gelijkmaker werd op dezelfde manier verder gespeeld, maar de kansen werden onbenut gelaten tot 1 minuut voor tijd  een Katelijne speler door een onoplettendheid werd vrijgelaten en die liet deze kans niet liggen om de stand op 2 - 1 te brengen.
  De doelman van Katelijne wist de wedstrijd perfect samen te vatten : "De eerste en de laatste minuut van de wedstrijd waren voor ons en de rest voor jullie".

  K.F.C. Katelijne, Kampioen in hun reeks, heeft mij helemaal niet kunnen bekoren.

  Zeer mooi tornooi vanwege onze spelertjes, maar spijtig genoeg niet gekregen wat ze hadden verdiend.

  TOCH EEN DIKKE PROFICIAT VOOR HET GEBRACHTE SPEL!!! 

   

  >> Reageer (0)
  14-04-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Seizoen 2005 - 2006
  Competitie

  De Kadetten hebben een zeer goed resultaat behaald tijdens de competitie, namelijk een vierde plaats in het algemene klassement in een sterke reeks en dit met soms zeer mooi voetbal.
  Een pluim voor de hele spelersgroep die tijdens het ganse seizoen een zeer hecht geheel zijn geweest en veel goede wil en inzet hebben getoond.
  Ze hebben tevens bewezen dat ook in de provincie Brabant wel degelijk voetbal kan worden gespeeld in tegenstelling tot wat velen beweren

  Trainingen

  Nu de Competitie ten einde is wordt er nog maar 1 keer per week getraind en dit op woensdag om 18.30 Hr.

  Tornooien

  Natuurlijk zijn er ook nog de tornooien :

  F.C. Walem op 16 en 17 April 2006.
  K.S.C. Machelen op 29 April en/of 01 Mei 2006.
  K.F.C. Perk op 06 Mei 2006.
  Zennster Hombeek op 25, 27 en/of 28 Mei 2006.


  >> Reageer (0)
  23-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 14/03/06 Opwarming
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Opwarming

  Bal vertrekt in de uiterste hoek (A) en gaat naar B, vandaar naar C en dan terug naar A.
  A verplaatst zich naar C, B naar A' en C naar B.
  Tijdens de verplaatsing van A naar C en van C naar B, worden er opwarmingsoefeningen uitgevoerd.
  De verplaatsing van B naar A' wordt in tempo uitgevoerd (Geen sprint).

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 14/03/06 Oefenvorm 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Oefenvorm 1

  A past op B.
  B legt de bal terug op A die dan een lange pas geeft op C.
  C past op D.
  D legt de bal terug op C die dan een lange pas geet op A.

  Doorschuiven : A naar D, B naar A, C naar B en D naar C

  Opmerking: De Lange pas mag niet over de grond worden gegeven, ook zorg dragen bij de controle van de lange pas.


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 14/03/06 Oefenvorm 2
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Oefenvorm 2

  Bal vertrekt in de uiterste hoek (A) en gaat naar B, vandaar naar C en dan terug naar A die ondertussen is doorgelopen.
  A geeft nu een lange bal naar D die aan de andere kant is vertrokken.
  D neemt de bal mee en sluit aan bij A'
  A verplaatst zich naar C, B naar D, C naar B en D naar A'.

  De verplaatsing van B naar D wordt in tempo uitgevoerd (Geen sprint).


  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 14/03/06 Fysieke Oefening + Wedstrijd + Cooling Down
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Fysieke Oefening

  2 groepen vertrekken gelijktijdig in rustige looppas langs de zijlijn.
  Bij aankomst in de hoek wordt er over de gehele diagonaal in tempo gelopen (80%).
  Terug in de hoek gaat men terug in rustige looppas de zijlijn af om te recupereren.

  Aantal diagonalen is afhankelijk van het niveau

  Wedstrijd

  Op half terrein 6 + K/K + 6

  Flankspelers de opdracht geven om kort tegen de zijlijn dte blijven spelen om zo de lange pas er te laten uitkomen.

  Cooling Down

  Opruimen materiaal en stretching


  >> Reageer (0)
  20-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 10/03/06 Opwarming
  Opwarming

  Groep verdelen in 2 ploegen.
  Elke ploeg heeft 1 tikker die zo snel mogelijk al de spelers van de ander ploeg moet proberen aan te tikken. Na Max 2 min, bij elke ploeg een andere tikker aanduiden.

  Welke ploeg kan de meeste spelers aantikken?

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 10/03/06 Oefenvorm 1 + wedstrijdvorm 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Oefenvorm 1

  A past op B lateraal
  B past op C diagonaal
  C past op D lateraal
  D past terug op A diagonaal

  Verplaatsing gebeurt in tegenwijzerszin en in tempo

  Passing in 1 tijd

  Wedstrijdvorm 1

  Op 2 terreintjes van 20 op 30  spelen we 4 tegen 4 met kleiene doeltjes.
  Men mag de bal maar twee keer raken.
  Scoren na een combinatie levert twee punten op  


  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 10/03/06 Oefenvorm 2
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Oefenvorm 2

  A past op B
  B past op C die de bal tegemoet komt en dan diep speeltop A die ondertussen is doorgelopen.
  A zet voor naar B die rond de kegel centraal is gelopen en dan positie kiest voor het doel.

  Passing in 1 tijd proberen uit te voeren.

  Doorschuiven : A naar B, B naar C, C naar A '


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 10/03/06 Oefenvorm 3 + Wedstrijdvorm 2 + Cooling Down
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Oefenvorm 3

  A past op B
  B past op C die de bal langs de lijn diep speelt op C die achter hem is doorgelopen.
  A zet voor op B die rond de kegel centraal is gelopen en positie heeft gekozen voor het doel.

  Passing in 1 tijd proberen uit te voeren

  Doorschuiven: A naar B, B naar C en C naar A'.

  Wedstrijdvorm 2

  Op half veld 7 + K/K + 7

  Vooral nadruk leggen op uitvoeren van de combinaties in 1 tijd

  Cooling Down

  Opruimen van het materiaal en stretching


  >> Reageer (0)
  02-03-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen van de laatste 2 weken
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen

  Door mijn overvolle agenda van de laatste weken ben ik niet in mogelijkheid geweest om de laatste trainingen online te zetten.
  Hiervoor mijn excuses.
  Commentaar op de oefeningen die online staan, zijn altijd welkom en die kan je altijd geven door rechts onderaan elke oefening op reactie te klikken.

  Voor diegene die reeds mijn blog bezocht  hebben en commentaar hebben achtergelaten, THX!!!
  Suggesties zijn ook altijd welkom.

  Grtz

  Steven
   

  >> Reageer (0)
  19-02-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen van 15/02/06 en 17/02/06
  Door het slechte weer van de voorbije week was ik niet in de mogelijkheid om deftige trainingen te geven.
  Vrijdag zelfs maar ongeveer een half uurtje getraind, moeten stoppen door de hevige regen en ijzige wind.
  Volgende week beter.

  >> Reageer (0)
  15-02-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 10/02/06 Opwarming + Wedstrijdvorm 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Opwarming

  Bal wordt steeds lateraal gespeeld en tijdens de verplaatsingen diagonaal worden de opgelegde opwarmingsoefeningen uit gevoerd.
  Bij de passing altijd eerst controleren, kijken en dan pas inspelen.
  Na tien min stretching.
  Sprinten in dezelfde vorm, maar de passing wordt in 1 tijd uitgevoerd indien mogelijk .

  Intensiteit is afhankelijk van het aantal spelers doch min 8 spelerszijn er nodig

  Wedstrijdvorm 1

  3 tegen 4
  2 terreinen van 20 X 35 met kleine doeltjes.
  Nadruk leggen op hoge balcirculatie en spelen in 1 tijd indien mogelijk.
  Scoren na een combinatie in 1 tijd telt voor 2 punten.

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 10/02/06 Oefenvorm 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Oefenvorm 1

  Bal wordt eerst lateraal gespeeld, dan diagonaal. De verplaatsing gebeurt naar de plaats vanwaar de bal komt en in tempo. De passing moet in 1 tijd uitgevoerd indien mogelijk.
  Max 8 spelers.
  Tijdens de diagonale verplaatsingen opletten dat men niet in de baan van de bal loopt.

  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training van 10/02/06 Oefenvorm 2 + wedstrijdvorm 2 + Cooling Down
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Oefenvorm 2

  A past op B die terug legt op A die dan in de loop past van C.
  C speelt door naar D.
  D legt af voor B die is doorgelopen.

  Deze oefening volledig in 1 tijd laten uitvoeren .

  Wedstrijdvorm 2

  6 + K/K +7
  Vooaral nadruk leggen op het spelen in 1 tijd

  Cooling Down

  Opruimen van materiaal en stretching

  >> Reageer (0)
  08-02-2006
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 03/02/06 Opwarming + Oefenvorm 1
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Opwarming

  A speelt in op B die ingedraaid staat en balaanname uitvoert met de verste voet.
  B speelt dan in naar C met de andere voet en doet dan opwarmingsoefeningen naar C'.
  C doet balaanname met verste voet en speelt in op D die ingedraaid staat en balaanname uitvoert met de verste voet en dan de bal verder drijft tot bij A.

  Nadruk leggen op ingedraaid staan en balaanname met de goede voet
   
  Oefenvorm 1

  In dezelfde opstelling als bij de opwarming proberen in 1 tijd te spelen.
  Bij het in 1 tijd spelen vooral aandacht besteden aan het goed achter de bal te staan bij het passen.

  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training van 03/02/06 Wedstrijdvorm 1
  Wedstrijdvorm 1

  Wedstrijd 4 tegen 4
  Terrein 35 op 20
  Maximum 2 X bal raken en scoren na een combinatie telt voor 2 punten

  >> Reageer (0)  We zijn de 31de week van 2021

  Foto

  Welkom op mijn blog! De eerste trainingen zijn online. Ga ook eens bij de Links kijken!!!
  Over mijzelf
  Ik ben De Paepe Steven
  Ik ben een man en woon in Mechelsesteenweg 149 2820 Bonheiden (België) en mijn beroep is BeroepsMilitair.
  Ik ben geboren op 05/09/1969 en ben nu dus 51 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Voetbal, informatica, lezen, reizen .
  Mijn doel is, iedereen die met voetbal bezig is, te sensibiliseren om vrij hun ervaringen i.v.m. trainingen weer te geve
  Archief per week
 • 16/09-22/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 10/09-16/09 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 31/07-06/08 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Mijn Gastenboek
 • cialis tadalafil precios uk
 • 150mg viagra pills
 • we recommend cialis 20mg
 • look here cialis uk cheap
 • viagra cialis levitra foros

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Websites Kameraden
 • Kris melckebeeck
 • Jeroen Hugo
 • Marc Persiau
 • Ronny Voorter

 • KFCM Sites
 • Juniors K.F.C.Muizen
 • K.F.C. Muizen
 • Scholieren K.F.C. Muizen

 • Blog favorieten
 • Computer
 • Voetbaltraining zoals het moet

 • Een interessant adres?

  Oefenstof Links
 • VVON
 • John Maas
 • Lycos
 • Soccerdrills
 • Digital Soccer Draw
 • Looptechniek
 • Voetbalkennis
 • Flanders Football Fields
 • Ostje
 • Trainerssite


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!